4/5/16



9 Μήνες Επεισόδιο 161 9 μήνες 4/5/2016
Η Δάφνη λέει στον Πέτρο να μην ανησυχεί για εκείνη, και πως η ίδια μπορεί να προστατεύσει όχι μόνο τον εαυτό της, αλλά κι εκείνον. Η Κρίστη βλέπει στις ειδήσεις την κατάληψη των εργαζόμενων στο εργοστάσιο του Άλκη, λόγω των απολύσεων, και σοκάρεται. Η Άννα βλέπει κι εκείνη τον Άλκη και τις σκληρές δηλώσεις του, και σκέφτεται πως τελικά έκανε πολύ καλά που δεν είπε στην Κρίστη για το μωρό. Ο Πέτρος ανταλλάσει μηνύματα αγάπης με τη Μάρθα, χωρίς να έχει αντιληφθεί την Εύα που είναι δίπλα του. Ο Μάνος που έχει γίνει ράκος με το χωρισμό του από τη Μαρίνα μήπως πίσω από τη συμπεριφορά του Μάνου κρύβεται κάτι πιο σοβαρό από το προφανές. Η Μαρίνα την προτρέπει να τον ξεχάσουν και να συνεχίσουν την καινούργια τους ζωή, οι δυο τους. Η Κάτια ακόμα αναποφάσιστη για το αν θα κρατήσει το μωρό, προσπαθεί να καταλάβει τις βλέψεις του Μάριου απέναντι στη σχέση τους. Ο Μάνος ζητάει από την Κάτια τη γνώμη της αν πρέπει να αποχαιρετήσει τη Μαρίνα ή να φύγει από την Κύπρο χωρίς να την ξαναδεί. Η Άντρη ξαφνιάζεται όταν ακούει την Ντορέτα να δίνει οδηγίες από το τηλέφωνο για το μωρό της. Η Δάφνη δέχεται μήνυμα στο κινητό της για ένα μέλος της Red Swan που βρέθηκε δολοφονημένος. Η Κάτια λέει στον Μάνο πως η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, και τον συμβουλεύει να πάει να τη χαιρετήσει, αφού δεν πρόκειται να του ζητήσει να μείνει. Η Μαρίνα ψάχνει για δουλεία, και λέει στην Έλσα πως θα ζητήσει διαζύγιο από τον Κυριάκο. Η Άντρη προσπαθεί να ψαρέψει την Ντορέτα, φέρνοντας την κουβέντα στο μωρό που δε γέννησε. Η Ντορέτα ανυποψίαστη της μιλάει για τις αποτυχημένες εξωσωματικές και ξαφνιάζεται όταν η Άντρη της προτείνει τη λύση της υιοθεσίας. Η Δάφνη διαπιστώνει πως πίσω από το μήνυμα για τον δολοφονημένο άντρα βρίσκεται για άλλη μια φορά η Βάνα. Ο Τζόνυ καταφέρνει να καθησυχάσει την Κρίστη από την απογοήτευση της σχετικά με το σκληρό πρόσωπο του Άλκη, και το καταφέρνει, αφού η Κρίστη του εκφράζει πόσο τυχερή είναι που βρέθηκε αυτός στην ζωή της. Την ίδια ώρα, ο Άλκης σκέφτεται να ανακαλέσει τις απολύσεις. Ένας εφιάλτης του Αντρέα σχετικά με τη μητέρα του τον ωθεί στη σκέψη να πάει στην Αθήνα για να βρει της απαντήσεις που ψάχνει. Η Δάφνη τον παροτρύνει να το κάνει. Ο Πέτρος βγάζει την αγωνία του για τη Δάφνη στη Μάρθα, κι εκείνη τον ρωτάει αν έχει κάνει πράγματα κατά το παρελθόν για τα οποία έχει μετανιώσει. Η Δάφνη καλεί τον Σερέτη, τον πρώην διοικητή της στη Δίωξη, και του ζητάει να συναντηθούν.
9 Mhnes, video 161 - 9 μήνες 4/5/2016



ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 542 Mprousko 4-5-16
Ο Σήφης έξαλλος με τον Αχιλλέα, ο οποίος αδιαφορεί για μια δουλειά που έκαναν μαζί με Ιταλούς, πηγαίνει απροειδοποίητα στην Κύπρο και παίζουν ξύλο μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Μελίνας που προσπαθεί να τους χωρίσει. Τελικά, με την παρέμβαση του Ματθαίου ο Αχιλλέαw πείθεται να ολοκληρώσει τη δουλειά δουλεύοντας όλη τη μέρα και τη νύχτα παρουσία και του Σήφη. Η Δάφνη κατά λάθος λέει στον Μανωλιό ότι και η Κωνσταντίνα δεν είναι ' αθώα περιστερά, αφού πήγε τελικά με τον Κίκη και ο Μανωλιός, αν και προσπαθούν όλοι να τα μπαλώσουν, γίνεται έξαλλος. Ο Διαμαντής ζητάει από την Αναστασία να συναντηθούν και της λέει κάτι πάρα πολύ δυσάρεστο γι' αυτόν: «Αναστασία, ήρθε ο Μανούσος από 'δω. Ο εισαγγελέας άσκησε έφεση υπέρ του νόμου, θα δικαστώ ξανά για την απαγωγή τnς Μελίνας. Ήθελα να το μάθεις από μένα, γιατί από αύριο θα κυκλοφορήσει σ' όλα τα Χανιά. Γι' αυτό μόνο. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», της λέει και δείχνει πάρα πολύ στενοχωρημένος.



Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 47 Didyma Feggaria
Το σχέδιο της Αρετής ολοκληρώνεται με επιτυχία και έτσι η Αγάπη με τη Λένια βρίσκουν ένα ασφαλές μέρος για να περάσουν κάποιες μέρες εκεί.. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος διαβάζει το σημείωμα που του άφησε η Αγάπη πριν φύγει κι αποφασίζει να την ξεγράψει. Μια τεράστια σκηνή κάνει η Ελισάβετ στον Δημήτρη και τη Σίλα, καθώς τους κάνει τσακωτούς! Ο Παύλος δίνει εντολή να εντοπιστεί το κινητό της Αγάπης και στο τέλος μαθαίνει που είναι.. Η Ελισάβετ δεν γυρίζει το βράδυ στο σπίτι της και η Αλίκη βγαίνει στους δρόμους να την βρει! Ο Φίλιππος αγνοεί τις προειδοποιήσεις και πάει να μιλήσει στον Παύλο για μια τελευταία φορά.. Η Ελισάβετ πάει και βρίσκει τον Μπρούνο και τον ρωτάει αν θέλει ακόμα να την παντρευτεί.



Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 92 Xwris esena episodia 4-5-2016
Η Λήδα υποχρεώνει τον Δημήτρη να πάρει άδεια, μέχρι να αποκατασταθούν οι πρόσφατες επιπλοκές της ασθένειάς του. Την ίδια στιγμή, η Νάντια προτρέπει τη Μαρία να πουν την αλήθεια στο Γιάννη – θα είναι καλύτερα από το να την μάθει μόνος του, καθώς η Αλεξάνδρα καραδοκεί. Σε μια απόπειρα να αλλάξει τη στάση του Γιώργου, η Εύα ακυρώνει τον γάμο της με τον Σέργιο – η δική του αντίδραση όμως και η διαρκής πίεση που υφίσταται με την εγκυμοσύνη και την δουλειά, κάνουν την Εύα να "σπάσει". Πιεσμένη είναι όμως κι η Άννα, που έχει αμφιβολίες τόσο για την επιλογή του νυφικού, όσο και για τη λίστα των καλεσμένων, αλλά και η Χριστίνα, που νιώθει την ζήλεια του Πάνου να μεγαλώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος, προσπαθεί να σταματήσει τον Μιχάλη από τον κατήφορο που τον οδηγεί το ποτό.



Οι Συμμαθητές επεισόδιο 87 Oi symmathites 4-5-2016,
Ο Φρίντομ κρατάει τα πολυπόθητα χαρτιά του διαζυγίου στα χέρια του μαζί με την Βάλια, αλλά δείχνει αρνητικός στο να τα υπογράψει. Ο Κυριάκος πηγαίνει τελικά και κάνει το σαμποτάζ ύστερα από τις υποδείξεις που του έκανε η Ίριδα και οι μηχανές έχουν κάποιες διαρροές και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι τροφές να βγουν αλλοιωμένες και οι πελάτες να δείχνουν πολύ παραπονεμένοι. Ο Αριστείδης βρίσκεται σε κρίση και δίνει εντολή η παραγωγή να σταματήσει. Αυτή η κίνηση του Αριστείδη θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, μιας και η απόφαση του θα συμπέσει με το γεγονός ότι έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια να ανοίξουν τα καταστήματα της λιανικής πώλησης. Έτσι λοιπόν η Ίριδα εν μέρει καταφέρνει να πετύχει έναν από τους στόχους του, αφού η εταιρεία του Αριστείδη βρίσκεται στο μεγαλύτερο πρόβλημα από τη μέρα που έχει ανοίξει!

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget