3/5/16



9 Μήνες Επεισόδιο 160 3-5-2016 9 Mhnes episodio 160 3/5/16
Ο Αντρέας εκφράζει στη Δάφνη την ανησυχία του ίδιου και του Πέτρου για την αλλαγή στη συμπεριφορά της, αλλά για μια ακόμα φορά η Δάφνη αρνείται πως της συμβαίνει κάτι. Ο Άλκης αντιδράει στη βιασύνη της Χαράς να κάνουν παιδί, αλλά εκείνη του λέει πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να αποκτήσει ξανά οικογένεια, εφόσον οι γονείς του δε ζουν πια. Ο Άλκης νιώθει εγκλωβισμένος. Η Κάτια επισκέπτεται απροειδοποίητα τη Μαρίνα και τη ρωτάει αν θα μπορούσε ποτέ της να συγχωρέσει τον Μάνο, αλλά η Μαρίνα αποκλείει κάθε ενδεχόμενο. Ο Μάνος μπαίνει στο μαγαζί που εμφανιζόταν, τη στιγμή που η Έλσα κάνει πρόβα με τη Κρίστη και την μπάντα τους. Ο Άλκης διαβάζει το αποχαιρετιστήριο mail που του έστειλε ο Νικ, και σφίγγεται η καρδιά του. Ο Πέτρος ανησυχεί μήπως ο Κυριάκος είπε στη Δάφνη την αλήθεια, πως αυτός είναι ο πατέρας της. Η Εύα μπαίνει στο δωμάτιο της Φωτεινής και προσπαθεί να πάρει το μενταγιόν της.



Μπρούσκο 541 3/5/2016 Mprousko episodio 541
Ο Αχιλλέας έχει απορροφηθεί στην νεογέννητη κόρη του με αποτέλεσμα να ξεχάσει μία σοβαρή επαγγελματική δουλειά που έχει με αποτέλεσμα αυτό να κάνει έξω φρενών τον Σήφη. Ο Σήφης ταξιδεύει αμέσως για την Κύπρο και πηγαίνει να συναντήσει τον Αχιλλέα και οι δύο άνδρες θα έχουν έναν μεγάλο καβγά. Στη μέση θα επέμβει η Μελίνα και ο Ματθαίος, ώστε να προσπαθήσει να τους ηρεμήσουν. Ο Πάτροκλος εξακολουθεί και κάνει απερίσκεπτες κινήσεις, αφού θα πάει σε έναν τοκογλύφο και θα δανειστεί ένα τεράστιο ποσό με ένα αδιανόητο τρόπο, ώστε να καταφέρει να αγοράσει το μισό σπίτι από την Άννα. Την ίδια στιγμή παρά το γεγονός ότι η Χρυσάνθη διαφωνεί την πηγαίνει στο σπίτι, ώστε να ηρεμήσει και να αναρρώσει. Η Βασιλική για να καταφέρει και να τραβήξει την προσοχή του Μηνά ακολουθεί κατά γράμμα την συμβουλή που της έδωσε η Δάφνη να εμφανιστεί δημόσια με έναν συνοδό. Αυτή η κίνηση της θα της φέρει όμως δυστυχώς τα αντίθετα αποτελέσματα. Η Αλίκη τελικά φαίνεται να πείθεται να γυρίσει πίσω στην Κύπρο, αλλά πρώτα θα βάλει έναν όρο που θα προβληματίσει πάρα πολύ τον Χρήστο. Η κόρη του Νεκτάριου η Μαρίνα φαίνεται ότι είναι πικραμένη από τον πατέρα της, λέγοντας του ότι δεν της αφιερώνει καθόλου χρόνο, ενώ την ίδια στιγμή ο Νεκτάριος δείχνει να είναι ανήσυχος μήπως συνέβη κάτι κακό στην Αλεξάνδρα μιας και εξαφανίστηκε ξαφνικά!



Didyma Feggaria 46 ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ 3/5/16
Ύστερα από πολύ καιρό η Αγάπη συναντά τον πατέρα της και την κόρη της την Λένια και ζουν πολύ συγκινητικές στιγμές. Ο Παύλος δεν πιστεύει αυτά που του λέει η Αγάπη και είναι πολύ εξοργισμένος μαζί της, λόγω της ξαφνικής εμφάνισή της με τον Φίλιππο στο σπίτι του, ενώ ο Στέργιος για να καλύψει αυτά που έχει κάνει στήνει ύπουλα σχέδια. Το περιοδικό που μιλάει για την σχέση της Αγάπης με τον Φίλιππο κυκλοφορεί, αφού το έβγαλε η Εύα ανώνυμα. Το πρωτοσέλιδο αυτό θα σοκάρει πάρα πολύ τον Φίλιππο αλλά και τον Παύλο. Ο Αντώνης θα το χρησιμοποιήσει αυτό ώστε να μπορέσει να χωρίσει τον Φίλιππο με την Αγάπη. Ο Δημήτρης με τη Σίλα ζουν έναν παθιασμένο έρωτα κι αυτό θα πληγώσει πάρα πολύ την Ελισάβετ, ενώ η Λίτσα ύστερα από την αποκάλυψη ότι έχει συγγένεια η Ελισάβετ με την οικογένεια Ταξοπούλου τη συμβουλεύει να κινηθεί με ύπουλο τρόπο. Η Αγάπη προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από τον Παύλο για τα μυστικά που αποκαλύφθηκαν, αλλά δεν παίρνει καμία απάντηση. Εκείνος το μόνο που κάνει είναι να την αντιμετωπίζει πολύ σκληρά. Η Ελισάβετ συναντά την Αγάπη έξω από το σπίτι του Παύλου...



Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 91 Xoris esena episodia 91 ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ 3/5/16
Ο Δημήτρης είναι έτοιμος να πει την αλήθεια στον Γιάννη, αλλά τον σταματάει η Μαρία. Ο Γιάννης όμως αρχίζει να υποψιάζεται πως οι γονείς του, του κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό και αρχίζει να ψάχνει τι μπορεί να είναι αυτό. Ο Μιχάλης λέει στον Γιώργο πως έχασε τη δουλειά και ο Γιώργος τον προειδοποιεί να συνέλθει, πριν καταστρέψει τη ζωή του εξαιτίας της Μαρίας. Η Εύα λέει στη Μαρία για την απόσταση που αποφάσισαν να κρατήσουν από κείνη ο Γιώργος με το Στάθη μέχρι τη γέννα και μετά, ανάλογα ποιος είναι ο πατέρας, θα κανονίσουν τι θα γίνει. Αλλά η ίδια ομολογεί πως αγαπάει ακόμα τον Γιώργο και τον έχασε. Λίγο μετά, λέει στον Σέργιο πως ο γάμος τους ματαιώνεται. Ο Στάθης δέχεται να παντρευτεί την Αλεξάνδρα. Η Άννα έμμεσα προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να κάνουν ανοιχτό γάμο. Η Αλεξάνδρα πάει να πάρει το νυφικό και προς μεγάλη της απογοήτευση μαθαίνει πως πουλήθηκε. Λίγο αργότερα έκπληκτη ανακαλύπτει πως το νυφικό αγοράστηκε από την Άννα. Η Νάντια επισκέπτεται την Μαρία και την συμβουλεύει να πουν την αλήθεια στον Γιάννη, γιατί είναι αποφασισμένος να την μάθει μόνος του.



Οι Σπιναλογκίτες αποβιβάζονται στην Πλάκα. ΟΙ Πλακιώτες τούς υποδέχονται με συγκίνηση και χαρά. Η αρρώστια νικήθηκε! Οι αγώνες και οι αγωνίες γιατρών και ασθενών ανταμείφθηκαν... Το γλέντι ανάβει. Η πρόταση του Κυρίτση στη Μαρία κάνει την ευτυχία και των δυο τους μεγαλύτερη. Η 'Αννα κι ο Αντρέας, φτάνοντας στην Πλάκα, καυγαδίζουν. Εκεί θα παιχτεί η τελευταία πράξη ενός δράματος όπου θύτης και θύμα τυφλωμένοι από το πάθος τους θα κλείσουν κάθε πόρτα στη λογική και θα ορίσουν τις μοίρες τους αλλά και τις μοίρες των οικογενειών τους. Η οικογένεια Βανδουλάκη διαλύεται... Η Μαρία, για άλλη μία φορά, παραμερίζει τις δικές της επιθυμίες προκειμένου να είναι μαζί με τον πατέρα της που τόσο έχει βασανιστεί... Η αγάπη του γιατρού Κυρίτση όμως, είναι πολύ δυνατή και επίμονη... 'Ισως οι δυο τους να έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν μαζί την ευτυχία...



Οι Συμμαθητές επεισόδια 86-87 Β κύκλος Oi symmathites 86-87 ,
Η Μαριλένα νκάθεται και διαβάζει όλο το σχολικό λεύκωμα και ανακαλύπτει ότι ο αγαπημένος της Ανδρέας δεν κάνει αυτό που ονειρεύεται και ότι ασχολείται με την δουλειά στην εταιρεία, επειδή είναι ερωτευμένος με εκείνη! Την ίδια στιγμή ο Παύλος ξαφνιάζει την Ίρις αφού θα της κάνει μια δελεαστική πρόταση, ώστε να αποχωρήσει από την εταιρεία του Αριστείδη και να πάει στην αντίπαλη εταιρεία. Η Τατιάνα θα ζητήσει από την Μαριλένα να πάει και να της μάθει όλες τις αγαπημένες συνταγές που αγαπάει ο Παύλος, αλλά στο τέλος βλέπουμε το εν λόγω εγχείρημα το αναλαμβάνει η Σεσίλια. Ταυτοχρόνως ο Αριστείδης μαζί με τον Γιώργο βρίσκονται σε ένα ριψοκίνδυνο σημείο μιας και η σχέση τους δεν είναι και στην καλύτερη φάση, ύστερα από τις αποφάσεις που έχει πάρει ο Αριστείδης, ώστε να δείξει στην Ίριδα τυφλή εμπιστοσύνη. Την ίδια ώρα η Βάλια μαζί με την Τατιάνα θα ξεκινήσουν κάποια σεμινάρια κηροπλαστικής!

Οι Συμμαθητές δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 87 Oi symmathites,
Ο Φρίντομ κρατάει τα πολυπόθητα χαρτιά του διαζυγίου στα χέρια του μαζί με την Βάλια, αλλά δείχνει αρνητικός στο να τα υπογράψει. Ο Κυριάκος πηγαίνει τελικά και κάνει το σαμποτάζ ύστερα από τις υποδείξεις που του έκανε η Ίριδα και οι μηχανές έχουν κάποιες διαρροές και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι τροφές να βγουν αλλοιωμένες και οι πελάτες να δείχνουν πολύ παραπονεμένοι. Ο Αριστείδης βρίσκεται σε κρίση και δίνει εντολή η παραγωγή να σταματήσει. Αυτή η κίνηση του Αριστείδη θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, μιας και η απόφαση του θα συμπέσει με το γεγονός ότι έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια να ανοίξουν τα καταστήματα της λιανικής πώλησης. Έτσι λοιπόν η Ίριδα εν μέρει καταφέρνει να πετύχει έναν από τους στόχους του, αφού η εταιρεία του Αριστείδη βρίσκεται στο μεγαλύτερο πρόβλημα από τη μέρα που έχει ανοίξει!
Σύντομα τα νέα επεισόδια της σειράς Οι Συμμαθητές Επεισόδια 88-89-90 Β' Κύκλος Oi symmathites,



ΧΡΗΣΜΟΙ ΜΑΙΟΣ 2016 ΚΑΡΛ ΧΑΙΝΖ ΟΤΤΙΝΓΚΕΡ Αστρολογική πρόβλεψη Μαΐου 2016 για την Ελλάδα και τον κόσμο Karl Heinz Ottinger
«Έχετε εμπιστοσύνη σε κάτι -στο πεπρωμένο σας, στη ζωή, στο κάρμα σας, σε οτιδήποτε. Αυτή η προσέγγιση ποτέ δεν με έχει απογοητεύσει.» Steve Jobs.
Τι προβλέπει ο Karl για την Ελλάδα, την κυβέρνηση αλλά και τι θα συμβεί στην «γειτονιά» μας. Τι μπορεί να συμβεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτά και άλλα πολλά θα δείτε και θα διαβάσετε στην εμπλουτισμένη αστρολογική πρόβλεψη του μηνός Μαΐου 2016.
Ο μήνας αυτός είναι ιδιαίτερα «φορτισμένος» σε κοσμικό επίπεδο αφού θα έχουμε αρκετά πολιτικά αδιέξοδα ανά την υφήλιο. Από την άλλη ο διελαύνων Ουρανός συναντά τον άξονα Zeus/Vulcanus γεγονός που προμηνύει εκρήξεις και προβλήματα σε σταθμούς ηλεκτρικής , ατομικής ή ακόμα και πυρηνικής ενέργειας.
Στα δικά μας τώρα στις 9/5 έχει προγραμματιστεί ένα Eurogroup προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη «φόρμουλα» για τα έκτακτα και προληπτικά μέτρα της τάξεως 3.6 δις € αλλά η κυβέρνηση γνωρίζει πως δεν διαθέτει ούτε την λαϊκή εξουσιοδότηση μα ούτε και την απαραίτητη βουλευτική επάρκεια προκειμένου να τα περάσει και να μην υπάρξουν «ρήγματα» στην άκρως οριακή κυβερνητική συνοχή.
Τον περασμένο μήνα (*Απρίλιο 2016) είχα γραψει πως : «Ο προοδευμένος Vulcanus μιλά για απόπειρα ελέγχου μιας κατάστασης που θα φέρει δυνατές εκρήξεις και χρήση βίας. Ο Kronos ισούται με τον Poseidon και ενεργοποιεί τον άξονα του πολιτισμού και των μεγάλων αποκαλύψεων. Διαταγές και εντολές που θα δοθούν ίσως σοκάρουν ενώ ίσως υπάρξουν θέματα με τις συντάξεις και τα επιδόματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει …μαχαίρι….» γεγονος που επιβεβαιώθηκε κι επαληθεύτηκε μέχρι κεραίας.
Που θα οδηγηθεί όμως αυτή η κατάσταση; Αντέχει τελικά αυτή η κυβέρνηση ή θέτω και διαφορετικά το ερώτημα « αντέχει ακόμα ο ελληνικός λαός».
Οι εξισώσεις του πεπρωμένου για τον μήνα Μάιο με βάση την Uranian Astrology από τον Karl –Heinz Ottinger για την Ελλάδα: «DUM SPECTAS FUGIO ή κατά το ελληνικότερον παρατηρήστε με όταν φεύγω»
Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα οριακό μεσοδιάστημα όπου βιώνει κατ' επανάληψην το περσινό καλοκαίρι του 2015. Τώρα το πώς αλλά κυρίως το γιατί θα το αντιληφθείτε μόνο εάν μελετάτε Uranian αφού οι διελαύνοντες Kronos και ο Hades βρίσκονται σχεδόν στην ίδια θέση με το 2015 τότε που ο Τσίπρας μας πήγε για δημοψήφισμα .

Ιδιαίτερα ο διελαύνων Βόρειος Δεσμός μιλά για επαφές ψυχαναγκαστικές αλλά και με άτομα που είναι ανειλικρινή και που διαστρεβλώνουν την αλήθεια και που μας «βάζουν το τυράκι» αλλά δεν βλέπουμε την «φάκα» συντηρώντας μια κατάσταση για ένα χρέος που είναι αδύνατον να αποπληρωθεί. Από την άλλη ο Hades οι όποιες αλλαγές ζητηθούν δεν θα μπορέσουν να γίνουν αποδεκτές αλλά ενδεχομένως να υπάρχει αρχαιολογική ανακάλυψη σχετικά με μια προσωπικότητα της αρχαιότητας.
Ο διελαύνων Κρόνος συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Hades/Vulcanus & Δία/Zeus σηματοδοτεί ζητήματα κατασκοπείας και παρακολουθήσεων ενώ δεν αποκλείεται να παραβιαστούν οι κανόνες εμπλοκής….
Ο διελαύνων Admetos συναντά τους άξονες Ουρανού/Apollon και Ουρανού/Πλούτωνα που προεικονίζει μια μεγάλη αλλαγή αλλά και μετά από ένα «ξαφνικό σοκ» αρχίζει η εσωτερική ανάπτυξη και ο μετασχηματισμός. Αυτό όμως το ξαφνικό σοκ υποδεικνύει πως «σχεδόν πιάσαμε πάτο» ως χώρα. Από την άλλη ο διελαύνων Apollon ισούται με τον γενέθλιο Ήλιο που δείχνει φήμη και δόξα για την Ελλάδα και σηματοδοτεί μια ελαφρά άνοδο στο λιανικό εμπόριο και στην βιομηχανία αλλά και στον τουρισμό. Επιπρόσθετα ο Zeus σηματοδοτεί επιμονή σε ασκήσεις ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να γίνει και χρήση προειδοποιητικών βολών.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως ο διελαύνων Ποσειδώνας που ισούται με τον Poseidon (*γενέθλιο) που προεικονίζει πως θα παιχθεί ένα παιχνίδι μπλόφας και ψυχολογίας αφού η προσποίηση και το «τυράκι μετά φάκας» θα δίνει και θα παίρνει.
Ο Admetos συναντά τους γενέθλιους άξονες Ουρανού/Apollon και Ουρανού/Πλούτωνα αντίστοιχα που μιλά για ένα τέλος που είναι φυσική συνέχεια ενός ανασχηματισμού τόσο σε στάση όσο και σε πρόσωπα. Εδώ είναι που η χώρα φτάνει στο zero point και που ξαφνικά αρχίζει και «παίρνει μπροστά». Σε αυτό συνηγορεί και η ανάδρομη φορά του Apollon ο οποίος περνά επάνω από τον γενέθλιο Ήλιο (*επιτυχία) αλλά και κυρίως από τον άξονα Δία/Zeus που μιλά για επιστημονικά επιτεύγματα αλλά και άνοδο στην εργασία μέσα από την μαζική παραγωγή.

Αυτό όμως που προβληματίζει είναι πως μετά τις 7/5 τα πράγματα δυσχεραίνουν αφού μιλά για μια απρόβλεπτη κατάσταση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στις διαπραγματεύσεις. Όμως η εμπλοκή των αξόνων Κρόνου/Ουρανού (*φιλονικίες-έριδες-ξαφνικό τέλος) και Hades/Kronos (*Μεγάλα εγκλήματα-εκβιασμοί) μιλά για ένα μεγάλο κακό και μεγάλη αποτυχία αλλά και αποκαλύψεις σε μια δικαστική υπόθεση. Παράλληλα τα ίδια (*σχεδόν) σηματοδοτεί και ο διελαύνων Zeus (*πόλεμος, εκρήξεις, πυροβολισμοί) μιλά για χρήση πυρός, βιαιότητα& καταστροφικές πυρκαγιές (* αυτό θα το δούμε να επαναλαμβάνεται αρκετές φορές έως τις 21/8) ενώ δεν αποκλείεται να ακούσουμε για την είδηση του ξεσπάσματος ενός πολέμου (* στο οποίο προφανώς και δεν θα μετέχουμε).

Αφού οι διελεύσεις ενεργοποιούν άρα οι διελεύσεις υποδεικνύουν: «Δεν πρέπει ποτέ να αφήνει κανείς να συνεχίζεται μια ανωμαλία για να αποφύγει έναν πόλεμο, γιατί δεν τον αποφεύγει, αλλά μόνο αλλάζουν οι συνθήκες προς όφελος των αντιπάλων του.» Μακιαβέλι

Ο προοδευμένος Ήλιος συναντά τον γενέθλιο Kronos που μιλά για ηγέτες οι οποίοι όμως περνούν πολύ δύσκολα αφού μέσα εμπλέκεται μεταξύ άλλων τόσο ο άξονας ASC/Admetos όσο και ο άξονας MC/Hades που θα μπορούσε να βγάλει και την «κλήση» ενώπιων των αρχών κάποιου υψηλά ιστάμενου προσώπου ή ακόμα και πολιτικού. Επιπρόσθετα ο διελαύνων Cupido (*συνεργασίες-συνεταιρισμοί) πάει στον γενέθλιο άξονα Βορείου Δεσμού/Hades που μιλά για αδυναμία εξοικονόμησης χρημάτων… γεγονός που δείχνει πως δεν πρέπει να πιστεύει η κυβέρνηση σε λυκοφιλίες εντος της Ε.Ε αφού η Ε.Ε είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ φιλικά προσκείμενη στην Τουρκία. Επίσης ο πλανήτης του απροσδόκητου ο Ουρανός σηματοδοτεί ένα ξαφνικό «διαζύγιο» (*ή παραίτηση) αλλά και ειδήσεις που θα είναι ηλεκτροσόκ!! Από την άλλη ο Κρόνος μιλά για όρους αργούν να αλλάξουν… (*μήπως άραγε αναβληθεί το Eurogroup ή να μετατεθεί για κάποια άλλη ημερομηνία;;)

Ο Δίας μιλάει για λήψη μιας συμφέρουσας απόφασης που θα δρομολογήσει εξελίξεις. Θα υπάρχουν «ψεύτικες κερδοσκοπίες» ενώ ο Zeus μιλά για αξεπέραστες δυσκολίες οι οποίες ίσως επισπεύσουν την ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα….
Ο προοδευμένος Kronos μιλά για προβλήματα με συντάξεις και επιδομάτων μέσα από ασυνήθιστα περιστατικά. Ο προοδευμένος Ποσειδώνας συναντά τους άξονες Ερμή/Ουρανού και Hades/Kronos μιλά για ένα ακαρπο αίτημα αλλά και μια απάτη που βγαίνει στην επιφάνεια και έχει μέσα και δωροδοκία.

Οι κοσμικές επιρροές ανά την υφήλιο: «Αν δεν αντέχεις το κακό, δεν θα ζήσεις για να δεις το καλό.» εβραϊκή παροιμία

Ας δούμε τώρα τι παίζει σε κοσμικό επίπεδο ανά εβδομάδα σε παγκόσμιο επίπεδο:

Από 1/5 έως 7/5: Η εβδομάδα αυτή έχει να βγάλει χαρούμενες ειδήσεις σε επίπεδο ανακαλύψεων στον τομέα της ιατρικής και της υγείας. Παράλληλα ο Δίας ισούται με το Vulcanus (*χρηματοδοτήσεις) και είναι στον άξονα Κρόνου/Ποσειδώνα (*απάτη, κλοπή και απώλειες) που υποδεικνύει προβλήματα σε αυτά τα θέματα. Δύσκολη περίοδος είναι μεταξύ 3 και 4 Μαΐου λόγω του ότι ο Αρης είναι στον άξονα Κρόνου/Admetos (*δυσκολίες, κατάθλιψη) που σηματοδοτεί εσκεμμένες δυσκολίες και εμπόδια που οδηγούν να εγκαταλειφτούν οι προσπάθειες. Ακόμα χειρότερα είναι στις 5 του μήνα που ο Άρης είναι στον άξονα Κρόνου/Admetos αλλά συναντά και τον Ουρανό(*Άρης= Ουρανός: άξονας των ξαφνικών γεγονότων. Βαρύς τραυματισμός, αιμορραγία) η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης .
Από 8/5 έως 14/5: Η εβδομάδα ξεκινά με τον πλανήτη τα δράσης τον Άρη να συναντά τον άξονα Δία/Admetos (*οικονομικές απώλειες) μιλά για ενεργή μεταστροφή μιας κατάστασης. Επιπρόσθετα ο Ερμής είναι στον άξονα Ποσειδώνα/Vulcanus (*διάλυση, παραίτηση, ανικανότητα) και σηματοδοτεί για οδηγίες-εξηγήσεις που τελικά μπερδεύουν. Στις 9/5 ο Ήλιος συναντά τον Hades (*Ηλιος=Hades: παραμόρφωση) και επάνω στον άξονα Ηλίου/Ερμή μιλώντας για βρώμικες πράξεις και ανεντιμότητα. Παράλληλα ο Πλούτωνας είναι επάνω στον άξονα Hades/Apollon (*μυστικές έρευνες) που μιλά για τη έναρξη μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης. Επίσης αξίζει ιδιαίτερη μνεία ο Ζευς που είναι επάνω στον άξονα Ηλίου/Κρόνου που υποδεικνύει μοναξιά… Στις 10 Μαΐου ο Ποσειδώνας είναι στον άξονα Ερμή/Hades (*δυσάρεστες ειδήσεις-κακά μαντάτα) βγάζει πονηρές κινήσεις… ως τις 22/5 ο Κρόνος συναντά τον άξονα Wi/Admetos μιλάει ιδεολογική αντίσταση!!!

22/5 έως τέλος του μήνα: Ο Ήλιος ισούται τόσο με τον Άρη (*δράση) όσο και με τον Ζευς που δείχνει τραυματισμούς από πυροβόλα όπλα, μεγάλες αναποδιές και μοχθηρές πράξεις μίσους. Παράλληλα ο Ουρανός ήταν στον άξονα Zeus/Vulcanus σηματοδοτώντας εκρήξεις και ακραίες ενεργειες… Παράλληλα περι τις 25/5 ο Admetos είναι στον άξονα Wi/Vulcanus δειχνοντας πως τα λογια στερεψαν και οι ακλονητες πεποιθησεις είναι αμετακινητες….
Karl Astrolab by Karl Heinz Ottinger

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget