27/4/16



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 45 27-4-2016 Didima Feggaria epeisodio 45 27/4/16
Η Αγάπη συναντάει μετά από τόσο καιρό τον πατέρα της, τη μικρή Λένια και ζουν στιγμές συγκινητικές. Όμως ο Παύλος δεν πιστεύει την Αγάπη και είναι οργισμένος με την ξαφνική εμφάνιση της με τον Φίλιππο σο σπίτι του. την ίδια στιγμή, ο Στέργιος για να καλύψει τα νώτα του, στήνει ίντριγκες. Κυκλοφορεί το περιοδικό με το αποκλειστικό για τη σχέση της Αγάπης με τον Φίλιππο, που έβγαλε η Εύα ανώνυμα. Το πρωτοσέλιδο με το όνομα του σοκάρει τον Φίλιππο, αλλά και τον Παύλο. Όμως ο Αντώνης το χρησιμοποιεί σαν ατού στην προσπάθεια του να χωρίσει τον Φίλιππο από την Αγάπη. Η Σίλα και ο Δημήτρης ζουν ένα πάθος, το οποίο συντρίβει την Ελισάβετ, ενώ η Λίτσα μετά τις αποκαλύψεις για τη συγγένεια της με την οικογένεια Ταξοπούλου, τη συμβουλεύει να κινηθεί ύπουλα. Μάταια η Αγάπη προσπαθεί να πάρει από τον Παύλο απαντήσεις σχετικά με τα μυστικά που αποκαλύφθηκαν. Εκείνος την αντιμετωπίζει σκληρά και δύσπιστα. Η Ελισάβετ συναντά την Αγάπη έξω από το σπίτι του Παύλου..



Μπρούσκο Επεισόδιο 540 (154 γ κύκλος), 27/4/2016 BROUSKO 540 27-4-16
Είναι γεγονός και σε αυτό το επεισόδιο ο Αχιλλέας μαζί με την Μελίνα επέστρεψα σπίτι, αλλά είναι πολύ εξαντλημένοι αφού είναι άυπνοι. Ο Σήφης θα απειλεί με ένα όπλο τον Νικηφόρο, ώστε να σηκωθεί και να φύγει από την Κρήτη και να εξαφανιστεί από τη ζωή της Αναστασίας και θα του δώσει διορία μιας εβδομάδα ώστε να το κάνει αυτό. Ο Πάτροκλος παίρνει την απόφαση να πάει και να πάρει κάποια χρήματα από έναν τοκογλύφο, ώστε να μπορέσει να εξαγοράσει από την Άννα το μερίδιο που έχει για το σπίτι. Η Κωνσταντίνα είναι ακόμα πληγωμένη και θα διώξει με άσχημο τρόπο τον Μανωλιό από το σπίτι και εκείνος πηγαίνει να μείνει παρέα με την Δάφνη αλλά και τον Μηνά. Ο Ματθαίος καταλαβαίνει ότι ο Νεκτάριος είχε πει ψέματα ότι είναι ακόμα στην Κρήτη. Η Δάφνη έχει ξεκινήσει και φτιάχνουν τα πράγματα της για την κρουαζιέρα που θα κάνει στο Ιόνιο παρέα με τον Διαμαντή, αλλά δυστυχώς ο Διαμαντής μαθαίνει από τον δικηγόρο του ότι ο εισαγγελέας πήγε και άσκησε έφεση με αποτέλεσμα να ξαναδικαστεί για την απαγωγή της Μελίνας!


9 μήνες 158 27/4/2016 9 MINES 1ος Κύκλος Επεισόδιο 158 27-4-16
Η Μαρίνα αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Μάνου, για να δει μήπως του συμβαίνει κάτι κακό. Η Κρίστη ζητάει από τον Τζόνυ να πάνε στην Αγγλία για να γνωρίσει τους γονείς του και το ανιψάκι του. Ο Αντρέας πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας, ελπίζοντας πως εκείνη θα ξέρει τι συμβαίνει στη Δάφνη. Η Μάρθα, που δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει, προβληματίζεται. Η Μαρίνα μπαίνει ανήσυχη στο σπίτι του Μάνου. Όταν ακούει φωνές από τον πάνω όροφο, ανεβαίνει και σοκάρεται που τον βλέπει στο κρεβάτι με μια άλλη γυναίκα. Βγαίνει από το σπίτι τρέχοντας και σε πανικό, ενώ η Κάτια είναι έξω στο αυτοκίνητό της και παραμονεύει. Ο Μάνος διώχνει αμέσως τη Μίνα κι όταν μένει μόνος του αρχίζει να σπάει ό,τι βρίσκει μπροστά του. Η Κάτια, που του χτυπάει την πόρτα εκείνη την ώρα, είναι η μόνη του παρηγοριά. Ο Πέτρος τηλεφωνεί στη Δάφνη και καταλαβαίνει ότι είναι μεθυσμένη. Ανήσυχος, την ρωτάει πού είναι και τι της συμβαίνει, αλλά η Δάφνη τού το κλείνει. Η Μαρίνα φτάνει σε ένα απόμερο σημείο και βγαίνοντας από το αυτοκίνητο περπατάει σε ένα επικίνδυνο ύψωμα. Η σκέψη όμως της Έλσας, τη φρενάρει από την πιθανότητα να βάλει τέλος στη ζωή της και αποφασίζει πως από 'δω και πέρα θα ζει μόνο για την κόρη της. Ο Μάνος, από την άλλη, δείχνει να έχει μετανιώσει για τον πόνο που έδωσε στη Μαρίνα και είναι απαρηγόρητος. Η Εύα λέει στον Αχιλλέα πως η Δάφνη πρέπει να ανακάλυψε κάτι τρομερό και για πρώτη φορά δίνει το ελεύθερο στον Αχιλλέα να βγάλει τη Φωτεινή από τη μέση. Η Δάφνη γυρίζει σπίτι μεθυσμένη. Ο Αντρέας δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που την αναστάτωσε τόσο. Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι ένα ράκος. Η Έλσα ρωτάει επίμονα να μάθει τι της συνέβη, αλλά εκείνη ξεσπάει σε κλάματα, γεμίζοντας την Έλσα με αγωνία. Η Δάφνη βλέπει εφιάλτη τον Πέτρο να τη σημαδεύει με ένα όπλο και ξυπνάει έντρομη. Ο Αντρέας προσπαθεί να την συνεφέρει, αλλά όταν την ρωτάει τι της συμβαίνει, γιατί γύρισε μεθυσμένη, εκείνη αποφεύγει να του πει. Η Έλσα ρωτάει ξανά τη μητέρα της τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ, αλλά η Μαρίνα, βυθισμένη στη θλίψη της, την παρακαλεί να την αφήσει μόνη. Η Κάτια λέει στον Μάνο πως αν τελικά αποφασίσει να κρατήσει το μωρό, θα του δώσει το όνομά του. Η Κρίστη ρωτάει τον Τζόνυ τον λόγο που της έκανε τόσο γρήγορα πρόταση γάμου. Ο Αντρέας φεύγει για τη Δίωξη και η Δάφνη τρέχει να ανοίξει πάλι τη σελίδα της Red Swan. Ο Πέτρος όμως είναι έξω και παραφυλάει και μόλις βλέπει τον Αντρέα που φεύγει, της χτυπάει το κουδούνι. Η Δάφνη αιφνιδιάζεται, αλλά προσπαθεί να φερθεί φυσιολογικά. Εκείνος, ανήσυχος με τη συμπεριφορά της το προηγούμενο βράδυ, την πιέζει να του πει τι συμβαίνει. Η ένταση ανάμεσα στον Μάριο και την Κάτια, η οποία πέρασε το βράδυ της στο σπίτι του Μάνου, καταλαγιάζει εξαιτίας μιας ακόμα ζαλάδας της Κάτιας…



Οι Συμμαθητές 27/4/16 Oi symmathites,
H Βάλια προσπαθεί να ανασυγκροτήσει τον εαυτό της και να προσδιορίσει τα θέλω της. Έτσι λοιπόν εντελώς τυχαία την συγκεκριμένη χρονική περίοδο βρίσκει ένα παλιό λεύκωμα που είχε στα μαθητικά της χρόνια και ξεκινά να το διαβάζει μαζί με την Μαριλένα. Εκεί φαίνεται ότι θα γίνει η μεγάλη ανατροπή μιας και η Μαριλένα διαβάζει ότι τα σχέδια που κάνει τώρα ήταν διαφορετικά με εκείνα που ήθελε τότε. Η μεγάλη ανατροπή δε συμβαίνει με αυτό, αλλά με το όνειρο που είχε ο Ανδρέας, μιας και το τελευταίο που ήθελε να κάνει ήταν να εργαστεί στην εταιρεία. Έτσι λοιπόν μη θέλοντας να χάσει χρόνο η Μαριλένα πηγαίνει να βρει τον καλό της. Την ίδια ώρα ο Αντρέας δίνει τα χέρια μαζί με τον Αριστείδη, ώστε να αναλάβει ένα μεγάλο πρότζεκτ μέσα στην εταιρία.Η Μαριλένα του ζητάει να φύγει από την εταιρία και να κυνηγήσει το όνειρο του! Ο Αντρέας εκπλήσσεται με αυτό που ζητάει η Μαριλένα, αλλά δείχνει αποφασισμένος να πάει ενάντια σε αυτό που ονειρευόταν!



Κάντο όπως ο Άκης 27/4/16 kanto opws o akis, 27-4-2016
ΚΑΝ' ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 292
Περίληψη: Ο 'Ακης μάς δίνει την ιδανική αλλά και πρωτότυπη συνταγή για το πασχαλινό μας τραπέζι: αρνί σε ζύμη ψωμιού. Η Λίλιαν Εμβαλωτή προτείνει παραδοσιακό πιάτο από το Πήλιο: σπετζοφάι και τσιτσίραβλα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση: 'Ακης Πετρετζίκης
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Παραγωγή: MEGA



ZWDIA ASTROLOGIKES PROVLEPSEIS 27-4-2016 Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 27/4/2016


ΚΡΙΟΣ


Γενικά

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα με ποικίλες προθέσεις και αντιλήψεις και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συγκρούσεις ή διαφωνίες που θα σε... εκνευρίσουν! Τελικά όμως τίποτα δεν γίνεται χωρίς τις αναγκαίες «ζυμώσεις»... Επιπλέον, θα σου δοθούν αφορμές για να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο, αποκτώντας τελικά εκείνα τα πνευματικά «όπλα», που θα κάνουν πιο μεστή την επιχειρηματολογία σου.


Ερωτικά

Με την Αφροδίτη να «κάνει παιχνίδι» στο ζώδιο σου, το πιθανότερο είναι ότι μετά το πέρας της ημέρας θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από μια... τουλάχιστον ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ότι είναι να κάνεις όμως, κάνε το γρήγορα!



ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά


Ο Άρης στον Τοξότη σου «βάζει ιδέες» για το πώς θα μπορούσες να αυξήσεις το εισόδημα σου, «ρισκάροντας» μέρος των αποθεματικών σου, την ίδια στιγμή όμως ο Κρόνος σου επισημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ποντάρεις και πολύ στην... τύχη σου! Καλό είναι λοιπόν να κινηθείς με μέτρο θέτοντας ως βασική προτεραιότητα σου την κάλυψη των υποχρεώσεων σου, το κλείσιμο κάθε εκκρεμότητας και τον περιορισμό των δαπανών.


Ερωτικά

Ο Δίας στην Παρθένο κι ο Ερμής στο ζώδιο σου διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σου και φυσικά τις διαθέσιμες επιλογές σου, αν όμως αποζητάς κάτι πιο «μεστό» ή «νόμιμο», μάλλον θα πρέπει να κάνεις υπομονή για λίγες ημέρες ακόμη.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά

Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τα όποια προβλήματα σου, βάζοντας στο περιθώριο ενοχές, ανασφάλειες αλλά και όλα αυτά που δεν είναι δικές σου επιλογές αλλά κυρίως αιτήματα ή απωθημένα των άλλων. Έτσι θα μπορέσεις να διακρίνεις και ποιες προτάσεις ή εμπνεύσεις από αυτές που σου φέρνει ο Άρης στο ίδιο ζώδιο αξίζουν την προσοχή ή το ενδιαφέρον σου και ποιές όχι.


Ερωτικά

Τόσο η δική σου διάθεση, όσο κι εκείνες των άλλων απέχουν πολύ από το να είναι σταθερές, οπότε μην «δένεις» τίποτα. Αυτό φυσικά δεν σου απαγορεύει να «παίξεις», περνώντας τελικά μια ενδιαφέρουσα όσο και όμορφη μέρα.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε ωθούν να συνεχίσεις και να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου, αντιμετωπίζοντας μάλιστα κάποια έκτακτα περιστατικά ή εμπόδια, που μπορεί να σε καθυστερήσουν ή να αλλάξουν τον προγραμματισμό σου. Καλό θα ήταν όμως να κινηθείς με μέτρο και να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, αφού τότε ο οργανισμός σου θα αρχίσει να «διαμαρτύρεται», περιορίζοντας αναπόφευκτα τις επιλογές σου.


Ερωτικά

Ο Ερμής στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Κριό σε «τροφοδοτούν» με νέες γνωριμίες και το βέβαιο είναι πως δεν θα... πλήξεις! Αν μάλιστα συμμετάσχεις ενεργά στην κοινωνική ζωή, τότε οι ελπίδες σου για κάτι καλό θα αυξηθούν κατακόρυφα.



ΛΕΩΝ


Γενικά

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλούν να ασχοληθείς περισσότερο με τα προβλήματα ή τις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου αλλά και να δώσεις «σάρκα και οστά» σε μια δημιουργική έμπνευση σου, ξεπερνώντας τις όποιες αντιξοότητες. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να θέσεις όρια και κανόνες, ώστε να μην δώσεις την αίσθηση ότι «τα παίρνεις όλα επάνω σου», χωρίς να ζητάς τίποτα, αφού μια τέτοια πολιτική είναι βέβαιο ότι δεν θα σε δικαιώσει.


Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να κάνεις μια εντυπωσιακή επανεμφάνιση στον «στίβο» των σχέσεων, με την συνέχεια ωστόσο να είναι ανοικτή κι όχι απαραιτήτως... νικηφόρα! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ποικίλες «αναταράξεις».



ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη έχουν την πρόθεση να σε «φορτώσουν» με επιπλέον οικογενειακές ευθύνες, ώστε να πάρεις.. επιτέλους τις απαιτούμενες αποφάσεις! Κι εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις την μέση οδό αποδίδοντας «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού, τω Θεώ», αφού ο καθένας έχει τις ευθύνες και τα δικαιώματα του. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες τεχνικές εργασίες στο σπίτι.


Ερωτικά

Ο Πλούτωνας σε καλεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση, αφήνοντας πίσω σου κάθε τι που σε βαραίνει. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο, αφού πέρα από τους δικούς σου ενδοιασμούς, θα υπάρξουν και... αντιρρήσεις από οικεία σου πρόσωπα!



ΖΥΓΟΣ


Γενικά

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλούν να εξαντλήσεις τα μέσα και τους τρόπους επικοινωνίας με τον «έξω» κόσμο και είναι βέβαιο ότι μέσα σε όλα αυτά που θα βιώσεις ή θα μάθεις θα υπάρχουν και πάρα πολλά άνευ σημασίας. Καλό είναι λοιπόν να σταθείς περισσότερο σε εκείνα που πρέπει να γίνουν ή σε δράσεις με ένα δημιουργικό περιεχόμενο, προσπερνώντας οτιδήποτε σε αποσπά από αυτές. Επιπλέον

προνόησε για ενδεχόμενες «αβαρίες» στις μετακινήσεις σου.


Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι πως μέσα στις πολλές επαφές που θα έχεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα προκύψει και κάποια «ενδιαφέρουσα» γνωριμία κι αν το θες πραγματικά μπορείς να ζήσεις μια μικρή περιπέτεια.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά

Με τον Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή θορυβηθείς από την αυξανόμενη ροή των εξόδων σου. Πριν όμως οι υποχρεώσεις «σε πάρουν από κάτω», θα πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όρια σου, φροντίζοντας να καλύψεις πρώτα και κύρια τις δικές σου ανάγκες κι όχι των άλλων. Αλλιώς, αμφότεροι οι πλανήτες θα συνεχίσουν να σε «απομυζούν»!


Ερωτικά

Με αφορμή ένα θέμα υγείας ή μια «εμπλοκή» στα εργασιακά σου, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που συγκεντρώνει πολλές από τις προδιαγραφές σου. Κι αν είσαι διαθέσιμος/η, ίσως τελικά από κουβέντα σε κουβέντα να προκύψει και το ποθούμενο.




ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά

Ο Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιο σου αναδεικνύουν τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματα σου μέσα από δράσεις ή περιστατικά που «απαιτούν» την συμμετοχή σου. Θα πρέπει όμως και οι άλλοι να καταλάβουν ότι δεν «μαντρώνεσαι» εύκολα, αφού η «δουλειά» σου είναι να επεκτείνεσαι και να κινείσαι προς... πάσα κατεύθυνση, με αναπτυξιακούς ρυθμούς. Αν μάλιστα «πατήσεις» πάνω σε γερές βάσεις δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.


Ερωτικά

Διαρκείς συναισθηματικές παλινδρομήσεις δεν σου επιτρέπουν να καταλήξεις στο τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά, ευτυχώς όμως με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Κριό, μπορείς να «παίξεις», αφήνοντας τις υποσχέσεις να... αιωρούνται!




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά

Με την Άρη και τον Κρόνο στον Τοξότη είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αποσυρθείς για λίγο από τα «εγκόσμια», δίνοντας προτεραιότητα στις εσωτερικές σου ανάγκες. Μην έχεις κατά νου όμως... ξάπλες και ξεκούραση, αφού αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να δράσεις και να δημιουργήσεις σε ένα «κλειστό» ή προστατευμένο περιβάλλον. Επιπλέον, καλό είναι να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις σχετικά με την διατροφή σου.


Ερωτικά

Ο Πλούτωνας στο ζώδιο σου σε βοηθά να «στοχεύσεις» σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και συγκροτούν την ουσία σε μια σχέση. Έτσι λοιπόν φαίνεται να μην έχουν καμία τύχη οι κρυφές αλλά και «επιπόλαιες» ματιές που σου ρίχνουν!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά

Ο Κρόνος και ο Άρης στον Τοξότη σε πιέζουν να κοινωνικοποιηθείς και να παρέμβεις στα κακώς κείμενα, ίσως όμως τελικά αυτός ο «σταυρός», που πας να σηκώσεις αποδειχθεί πολύ... βαρύς για τα δεδομένα σου. Επιπλέον αν συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια θα πρέπει να βάλεις «πολύ νερό στο κρασί σου», ίσως λοιπόν είναι προτιμότερο να ασχοληθείς εξ αρχής με ένα φίλο ή μια φίλη που έχει την ανάγκη σου.


Ερωτικά

Ίσως τελικά η κοινωνική σου ζωή να αποδειχθεί μεγάλος «μπελάς», αφού γύρω σου υπάρχουν άτομα που επιχειρούν να παρέμβουν στα προσωπικά σου χωρίς να σε ρωτήσουν, έχοντας μάλιστα και μια ανεξήγητη επιθετικότητα..




ΙΧΘYΕΣ


Γενικά

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Τοξότη σε πιέζουν για να βρεις τις κατάλληλες «απαντήσεις» σε ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί κι εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναζητήσεις μια συμβιβαστική φόρμουλα ανάμεσα σε αυτά που επιβάλλεται να γίνουν και σε εκείνα που επιθυμείς. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να αναλωθείς σε «αψιμαχίες» ή συγκρούσεις με ένα πρόσωπο που «έχει λόγο» στην ανέλιξη σου.


Ερωτικά

Κόσμος και... κοσμάκης συνωστίζεται στην «αυλή» σου, περιμένοντας ένα «νεύμα» σου κι αν θες απλά να περάσεις όμορφα θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως επιθυμείς κάτι πιο «σοβαρό» ή διαρκές, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις.

astrology-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget