25/4/16



Μπρούσκο Επεισόδιο 545 Mprousko
Η Βασιλική, θα ζήσει μια εφιαλτική νύχτα, καθώς ο Ροκάκης θα μπει σπίτι της και θα δολοφονήσει τον Πέτρο. Η αστυνομία θα συλλάβει για τον φόνο άδικα κάποιον άλλο… Η Μελίνα και ο Αχιλλέας, χωρίς να ξέρουν τι γίνεται στα Χανιά, εξακολουθούν να περνάνε ευτυχισμένες μέρες με τα δυο μωρά τους. Κι ενώ ο Αχιλλέας επιστρέφει στη δουλειά γεμάτος νέες ιδέες, ο Νεκτάριος αποφασίζει να πάρει άδεια και να πάει με την Αλεξάνδρα μια εκδρομή, λέγοντας στη Δήμητρα ότι πάει στην Κρήτη για δουλειά. Η Γεσθημανή, μέσα στη νύχτα το έχει σκάσει από το σπίτι του Σήφη για να πάει στη Δάφνη να παίξουν χαρτιά και ο Σήφης χωρίς να το ξέρει φεύγει από το σπίτι, με αποτέλεσμα η Στεφανία να ξυπνήσει και να ανακαλύψει ότι είναι μόνη της μέσα στο σπίτι. Η Χρυσάνθη νευριάζει πολύ με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Πάτροκλου και φεύγει θυμωμένη για την Κύπρο. Μια σειρά συμπτώσεων θα έχουν ως αποτέλεσμα ο Σήφης να συναντηθεί επιτέλους με την Άλκηστη….

Μπρούσκο Επεισόδιο 546 Mprousko
Η χημεία που υπάρχει μεταξύ Σήφη και Άλκηστης, είναι τόσο έντονη που γίνεται αντιληπτή απ' τον Παύλο. Δάφνη, Μανωλιός και Γεσθημανή, επιβεβαιώνουν το άλλοθι του Μηνά κι αφήνεται ελεύθερος, ενώ η Βασιλική παραμένει στην ασφάλεια κι ανακρίνεται για τη δολοφονία του Πέτρου. Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα στη Κύπρο, βάζοντας σ' αγωνία τον Αχιλλέα και την Μελίνα, για την φίλη τους. Ο Πάτροκλος, σχεδιάζοντας ν' αγοράσει αμπέλια, ζητάει νέο δάνειο από τον τοκογλύφο, μπαίνοντας έτσι σε επικίνδυνα και συγχρόνως παράνομα μονοπάτια. Η Κωνσταντίνα, ταράζεται όταν μαθαίνει απ' τη Γεσθημανή πως ο Μανωλιός νταραβερίζεται με μία αλλοδαπή από την Σκωτία. Ο Μάρκος, σώζει τη Λουκία από τα χέρια του Νικηφόρου, που τυφλωμένος απ' τη ζήλια την χτυπάει και την απειλεί. Στο μεταξύ, η Βασιλική, έχοντας αφεθεί ελεύθερη, ειδοποιεί την Μελίνα και τον Αχιλλέα, ότι ταξιδεύει την επομένη για Κύπρο, αγνοώντας ότι σε απόσταση αναπνοής ο Ροκάκης παρακολουθεί την κάθε της κίνηση….

Μπρούσκο Επεισόδιο 547 Mprousko
Κι ενώ η Βασιλική πάει Κύπρο για να δει τη Μελίνα και τον Αχιλλέα, το ζευγάρι την «εκδικείται» και ταξιδεύει μέχρι την Αθήνα, προκειμένου να χαρεί τον έρωτά του, σε εκείνο το ίδιο ξενοδοχείο που βρέθηκαν το πρώτο βράδυ που γνωρίστηκαν, πριν τρία χρόνια. Στο μεταξύ ο Ροκάκης μπαίνει στο σπίτι της Βασιλικής ανενόχλητος, καθώς φαίνεται να τον έχει καταλάβει μια εμμονή γι΄ αυτήν. Ο Πάτροκλος συναντάει τον μυστηριώδη άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τον Τζιράκη κι ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει στις μάλλον παράνομες δραστηριότητές του. Ο Ματθαίος συζητάει με τον Σήφη και την Αναστασία για την καινούργια τους συνεργασία με τους Ιταλούς παραγωγούς, αλλά δεν καταφέρνουν να συνεννοηθούν και καταλήγουν σε έναν μεγάλο καβγά. Η Δάφνη επισημαίνει στην Κωνσταντίνα ότι έχει πέσει σε κατάθλιψη και προσπαθεί να βρει τρόπους να τη βοηθήσει…

Μπρούσκο Επεισόδιο 548 Mprousko
Η διάθεση του Σήφη χαλάει, όταν στη συνάντησή του με την Άλκηστη, αναγκάζεται να υποστεί και την παρουσία του συζύγου της και παλιού συμμαθητή του, του Αλκιβιάδη. Παρά τις αντιδράσεις της Μελίνας, ο Αχιλλέας πυροδοτεί μια νέα κόντρα με το Σήφη, απαιτώντας να πάρουν οι Ματθαίοι, μεγαλύτερο ποσοστό από τους Γιαννακάκηδες στη συνεργασία με την Ιταλία. Η Αναστασία κι ο Ματθαίος εξακολουθούν να κρύβουν πίσω απ' την αντιπαλότητα την αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον. Κι ενώ όλοι έχουν πειστεί ότι τα αναμμένα φώτα και τα τηλέφωνα που γίνονται από το σπίτι της Βασιλικής, είναι έργο του Μηνά που μπαινοβγαίνει εκεί κρυφά, ο Αχιλλέας αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Παράλληλα, η Δάφνη πασχίζει να μάθει τα στοιχειώδη περί υγιεινής, στο Μηνά και στο Μανωλιό, όμως η τσαπατσουλιά τους έχει ως αποτέλεσμα να γεμίσει το σπίτι μυρμήγκια…. Στο μεταξύ, ο Νεκτάριος υποδέχεται τη Χρυσάνθη με μια ζεστή αγκαλιά, συγκινώντας την, ενώ την ίδια στιγμή ο Διαμαντής βάζει τον Μάνθο να κατασκοπεύσει τις κινήσεις των Ματθαίων. Ο Σήφης θα δεχτεί σπίτι του μια ξαφνική επίσκεψη που θα του δώσει μεγάλη χαρά.



Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 109 Xoris esena,
Ο Μιχάλης προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του, που έφερε την Έλενα σε δύσκολη θέση. Εκείνη του φέρεται πολύ ευγενικά, αλλά φαίνεται πως έχει μετανιώσει για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Ο Δημήτρης δοκιμάζει να πείσει τη Μαρία να έχει πιο στενή σχέση με τον Μιχάλη για χάρη του Γιάννη, αλλά εκείνη αντιδρά. Η Εύα βλέπει έναν τρομερό εφιάλτη για το μωρό. Επηρεάζεται πολύ και δεν μπορεί να ξεπεράσει το φόβο της όλη την ημέρα, παρά τις προσπάθειες όλων να την καθησυχάσουν . Ο Γιάννης γνωρίζει τη Φοίβη. Η Έλενα μιλάει στην Αλεξάνδρα για το περιστατικό με τον Μιχάλη και τον προβληματισμό της. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να τα μπαλώσει ενώ μετά την κουβέντα της με την Έλενα κατσαδιάζει τον Μιχάλη για τη συμπεριφορά του. Η Κάτια επίσης δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη που ο Δημήτρης επέτρεψε στη Φοίβη να γνωρίσει τον Γιάννη…

Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 110 Xoris esena,
Ο Γιάννης εξακολουθεί να μην θέλει καμία σχέση με τη Μαρία. Την ίδια στιγμή η Εύα νιώθει έντονους πόνους και μεταφέρεται από το Γιώργο στο νοσοκομείο, ενώ ο Στάθης τσακώνεται με την Αλεξάνδρα, με αφορμή τα γλυκά της Άννας. Ο Στάθης εξοργισμένος καταφεύγει στην Άννα και της κάνει παράπονα για τη συμπεριφορά της Αλεξάνδρας. Παρότι υπάρχει μια έλξη ανάμεσα τους, της ζητάει να μιλήσει στην Αλεξάνδρα και να την πείσει να μην είναι τόσο αυταρχική μαζί του. Παράλληλα, η Φοίβη έχει προβλήματα με την πιστωτική της κάρτα και δέχεται την επίσκεψη της Κάτιας, που της ζητάει να σταματήσει να βλέπει το Γιάννη. Στο μεταξύ η Έλενα λέει στο Μιχάλη ότι δεν θέλει να βλέπονται, επειδή αυτός σκέφτεται ακόμη τη Μαρία. Η Άννα πηγαίνει να δει την Αλεξάνδρα να της μιλήσει για το Στάθη κι ο Γιάννης, που βλέπει στεναχωρημένο το Μιχάλη, ζητάει από την Έλενα να βρεθούν. Στο νοσοκομείο καταφτάνουν ανήσυχοι η Μαρία με το Δημήτρη και το Στάθη. Ο Στάθης ταράζεται, όταν η Εύα, παραμιλώντας στον ΄τπνο της, αναφέρει για το κακό που έχει κάνει, μπροστά στον έκπληκτο Γιώργο…

Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 111 Xoris esena,
Η Άννα λέει στην Αλεξάνδρα να χαλαρώσει λίγο, αλλιώς θα χάσει από τη ζωή της τον Στάθη. Εκείνη, που καταλαβαίνει ότι όντως το παράκανε, αποφασίζει να κάνει πίσω. Κι ενώ ο Γιάννης παρακαλεί την Έλενα να δώσει μια ευκαιρία στον Μιχάλη, ο Στάθης παραμένει ανήσυχος, μήπως η Εύα πει την αλήθεια στον Γιώργο για την πατρότητα του παιδιού. Μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, αυξάνει τις πιθανότητες το μωρό της να γεννηθεί πρόωρο, αλλά αυτή το αγνοεί, καθώς κανείς δεν αναλαμβάνει να της μιλήσει. Την ίδια στιγμή, η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη επιδεινώνεται, κι εκείνος, γνωρίζοντάς το, προτείνει στη Φοίβη να μείνει σπίτι του, μαζί του…



Δεν Σε Συγχωρώ Επεισόδιο 82 Den Se Sygxwrw,
Η Βιρχίνια ομολογεί στη Βερόνικα ότι ο Μαρτίν την παντρεύτηκε για να την εκδικηθεί. Η Βερόνικα λέει στον Μαρτίν ότι δε θέλει να τον ξαναδεί. Εκείνος επιμένει και προκαλεί το θυμό του Εμιλιάνο με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Στο μεταξύ η Βιρχίνια μαλώνει με τη Μαριάννα. Η 'Αννα Πέρλα ανακοινώνει στον παππού της ότι είναι έγκυος και προκαλεί την οργή του.

Δεν Σε Συγχωρώ Επεισόδιο 83 Den Se Sygxwrw,
Η 'Αννα Πέρλα κρύβει την εγκυμοσύνη της από τον Πάμπλο και είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί για το μωρό της. Ο Εμιλιάνο παρακαλεί τη Βερόνικα να του δώσει μία ευκαιρία και της κάνει καντάδα. Η Ματίλντε ανακαλύπτει στο τάμπλετ της Βιρχίνια μία φωτογραφία της με τον Ντιμίτριο και της το παίρνει. Η Βιρχίνια τη ρίχνει από τις σκάλες και η Ματίλντε χτυπάει άσχημα στο κεφάλι.

Δεν Σε Συγχωρώ Επεισόδιο 84 Den Se Sygxwrw,
Ο Χόρχε λέει στη Βιρχίνια να φύγει από το σπίτι και η Σάλμα τον απειλεί ότι θα ζητήσει διαζύγιο. Η Μαριάννα εκδικείται τη Βιρχίνια και στέλνει ένα γράμμα στη Βερόνικα όπου της λέει όλη την αλήθεια. Η Βιρχίνια αποκαλύπτεται μπροστά σε όλους ενώ ο Ντανιέλ χάνει τη δουλειά του. Στο μεταξύ ο Χούλιο εξομολογείται στον Κρεσένσιο τα αισθήματά του για την Άννα Πέρλα.

Δεν Σε Συγχωρώ Επεισόδιο 85 Den Se Sygxwrw,
Ο Χόρχε σοκάρεται με τη δήλωση της Σάλμα ότι η Βιρχίνια είναι κόρη της αλλά εκείνη δικαιολογείται. Η Βιρχίνια πείθει και πάλι τη Σάλμα ότι είναι αθώα και όλοι έχουν στραφεί εναντίον της. Ο Ντανιέλ εκβιάζει τη Βιρχίνια να του δώσει χρήματα για να μην δώσει ένα βίντεο στη Βερόνικα. Η Μαγκνταλένα παρηγορεί τη Βερόνικα που φοβάται για τη ζωή της Ματίλντε .

Δεν Σε Συγχωρώ Επεισόδιο 86 Den Se Sygxwrw,
Ο γιατρός ανακοινώνει στη Βερόνικα ότι η Ματίλντε ίσως δε μπορέσει να μιλήσει και να περπατήσει ξανά. Στο μεταξύ ο Χόρχε κάνει σχέδια για τον Εμιλιάνο και τη Βερόνικα. Ο Κρεσένσιο θυμώνει με τη Μπλανκίτα και κλειδώνει τις εγγονές του στο δωμάτιο. Τότε ο Χοακίν αγανακτεί και ο Κρεσένσιο τον απολύει. Ο Πάμπλο επιμένει να μιλήσει με την 'Αννα Πέρλα όταν εμφανίζεται ο Μανουέλ.



9 Μήνες Επεισόδιο 169 9 Mhnes
Η Άντρη σοκάρεται όταν διαπιστώνει πως το μωρό ηρεμεί ακούγοντας τη φωνή της Κρίστης από το ραδιόφωνο. Η Άννα συναντάει την Ντορέτα στη Φαρμακευτική και ξαφνιάζεται όταν εκείνη της λέει πως σύντομα φεύγει στην Αθήνα με μετάθεση. Το ύφος της Άννας, όμως βάζει την Ντορέτα σε υποψία πως ίσως έχει καταλάβει κάτι σχετικά με το μωρό. Η Δάφνη ενημερώνει τον Πέτρο για το τεστ πατρότητας και του ζητάει να της πει τι γνωρίζει για τον πατέρα της. Η Κρίστη δείχνει να υποφέρει με την απόφαση του Άλκη να κάνει παιδί με την Χαρά. Το νέο πως η μετάθεση της Ντορέτας έχει ανακληθεί χωρίς η ίδια να το γνωρίζει ακόμα, αναπτερώνει το ηθικό της Άννας, που το μαθαίνει όταν πηγαίνει να ζητήσει δουλεία από την Εύα. Ο Αντρέας υπόσχεται στη Δάφνη να τη βοηθήσει να ανακαλύψει ποιος είναι ο πατέρας της. Η Έλσα οργίζεται με την απόφαση του Άλκη να κάνει οικογένεια και αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα μαζί του. Η απρόσμενη εμφάνιση της Μαρίνας στην Αθήνα, ξαφνιάζει τον Μάνο, ο οποίος την ίδια στιγμή ετοιμάζεται να κάνει την εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Η Κρίστη προσπαθεί να εμποδίσει την Έλσα να μιλήσει στον Άλκη, αλλά εκείνη αντιδράει καθώς αισθάνεται υπεύθυνη για τη συμφωνία που έκανε η Κρίστη με τον Διαμαντίδη. Η Μαρίνα εξηγεί στον Μάνο πως έμαθε την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του και τον παρακαλεί να γυρίσει μαζί της στην Κύπρο. Η Μάρθα μιλάει στην Ελπίδα για τον Πέτρο και τη Δάφνη. Στο άκουσμα του ονόματος του Πέτρου, η Ελπίδα φέρνει στο μυαλό της την απειλητική επίσκεψη της Εύας και αντιδράει άσχημα. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος πηγαίνει εξοργισμένος στο σπίτι της Εύας. Ένας άγριος καβγάς ξεσπάει ανάμεσα τους, με την Εύα να τον απειλεί πως αν δεν γυρίσει κοντά της, η επόμενη κίνηση της θα είναι να ξεστομίσει στη Δάφνη και το όνομα του, ως πατέρα της. Η Βάνα στέλνει ηχητικό ντοκουμέντο στη Δάφνη, με τον Αντρέα να τη συγχαίρει που κατάφερε να την πείσει για την αθωότητα του αναφορικά με τη Red Swan. Είναι η πρώτη φορά που η Δάφνη βεβαιώνεται πως εκτός από τον Αχιλλέα είναι και ο Αντρέας μέλος του κυκλώματος. Η Έλσα λέει στον Άλκη γι τον εκβιασμό της Χαράς που οδήγησε την Κρίστη στο γάμο της με τον Τζόνυ. Η Ντορέτα μοιράζεται με την Άντρη την ανησυχία της πως η Άννα μάλλον κάτι έχει υποψιαστεί για το μωρό, αλλά η Άντρη την καθησυχάζει. Παράλληλα εκφράζει και η ίδια την αγωνία της μήπως η Έλσα δεν είναι κόρη του Κυριάκου κι η Ντορέτα την προτρέπει να κάνει τεστ DNA. Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Μάνο να δεχτεί μόσχευμα από την Έλσα, αλλά ο Μάνος αντιδρά. Ωστόσο, της υπόσχεται πως θα γυρίσουν πίσω στην Κύπρο την επόμενη μέρα. Όταν ενημερώνουν και την Έλσα, μια βαθιά συγκινητική σκηνή εκτυλίσσεται ανάμεσα σε πατέρα και κόρη…

9 Μήνες Επεισόδιο 170 9 Mhnes
Η Χαρά αρνείται στον Άλκη κάθε εκβιασμό απέναντι στην Κρίστη. Όταν όμως ο Διαμαντίδης ζητάει να μάθει ποιος είναι ο Τζόνυ Τρέντον, στον οποίο η Χαρά έκοψε επιταγή με μεγάλο χρηματικό ποσό, ο Άλκης καταλαβαίνει πως η Έλσα του είπε την αλήθεια. Η Κρίστη αντιλαμβάνεται το ψέμα του Τζόνυ για το ατύχημα της μητέρας του, και του λέει πως την επόμενη φορά που θα καταλάβει πως δεν είναι ειλικρινής μαζί της, θα φύγει. Ο Άλκης ξαφνιάζει ευχάριστα τη Χαρά, όταν της εκφράζει την ευγνωμοσύνη του που τον βοήθησε να βγάλει στην επιφάνεια τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Η Μάρθα προτείνει στον Πέτρο να μείνουν μαζί, και απογοητεύεται όταν εκείνος της ζητάει χρόνο. Αποφασισμένη να δουλέψει πάνω στους κωδικούς του Νικ για να ανακαλύψει τα ονόματα των εμπλεκόμενων στο κύκλωμα, η Δάφνη ζητάει καταφύγιο στο σπίτι της Μάρθας, προφασιζόμενη στον Αντρέα κάποιο πρόβλημα της Μάρθας. Παρόλο που ο Αντρέας βεβαιώνεται από τον Αχιλλέα πως η Δάφνη βρίσκεται στο σπίτι της Μάρθας, προβληματίζεται για τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης της εκεί. Η Δάφνη σπάει τους κωδικούς και βρίσκει το όνομα του Αχιλλέα και του Αντρέα στην κορυφή του κυκλώματος. Η Έλσα εξακολουθεί να ψάχνει πληροφορίες σχετικά με τη μεταμόσχευση και τις πιθανότητες κινδύνου για τον δότη. Το ένστικτο της Φωτεινής πως η κόρη της κινδυνεύει, την κάνει να το σκάσει από το ίδρυμα. Η Μάρθα ρωτάει τη Δάφνη τι θα κάνει τώρα που έμαθε την αλήθεια για τον Αντρέα, και ξαφνιάζεται όταν εκείνη της λέει πως νιώθει μπερδεμένη, αφού είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Ο Μάνος και η Μαρίνα ενημερώνουν τον Χρήστο για την απόφαση τους να γυρίσουν στην Κύπρο. Οι νοσοκόμες αντιλαμβάνονται την απουσία της Φωτεινής. Την ίδια ώρα, και αφού έχει διανύσει μόλις μερικά βήματα έξω από το ίδρυμα, η Φωτεινή καταρρέει, καθώς οι δυνάμεις της την εγκαταλείπουν. Η Δάφνη γυρίζει σπίτι αποφασισμένη να αναμετρηθεί με τον Αντρέα, και με την απειλή του όπλου να τον σημαδεύει, τον αναγκάζει να ομολογήσει τη σχέση του με το κύκλωμα. Η Ασφάλεια του ιδρύματος γυρίζει τη Φωτεινή στο δωμάτιο της, αλλά εκείνη συνεχίζει το παραλήρημα πως η κόρη της κινδυνεύει. Η Μαρίνα ζητάει από τον Χρήστο την ιατρική του συμβουλή σχετικά με την Έλσα που θέλει να γίνει δότης για τον Μάνο. Ο Αντρέας εξιστορεί στη Δάφνη τη σχέση με τον πατέρα του, το πόσο σκληρός ήταν, και πόσο τον γαλούχησε από μικρό σε μια ζωή χωρίς συναίσθημα, μέχρι που γνώρισε εκείνη. Η Δάφνη τον πιέζει να της πει αν έχει σκοτώσει κάποιον. Ο Αντρέας ομολογεί πως σκότωσε τον σκοπευτή που τη σημάδεψε στην επιχείρηση που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή της…

9 Μήνες Επεισόδιο 171 9 Mhnes
Η Κρίστη βασανίζεται από τη σκέψη πως ο Τζόνυ κάτι κρύβει, και μπαίνει στον πειρασμό να ψάξει τα πράγματα του. Ο Αντρέας, άδειος ψυχικά μετά από την ομολογία του για τη σχέση του με το κύκλωμα, προτρέπει τη Δάφνη να τον καταδώσει ή να τραβήξει τη σκανδάλη. Μετά από εντολή της διευθύντριας του ιδρύματος, η Φωτεινή παραμένει στο κρεβάτι της δεμένη με ιμάντες. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως ο Αχιλλέας έχει βάλει ανθρώπους να την παρακολουθούν και την παρακαλεί να μην φύγει από το σπίτι τους. Η Έλσα ετοιμάζει την υποδοχή για την επιστροφή του πατέρα της. Την ίδια ώρα, Μάνος και Μαρίνα έχουν πάρει το δρόμο του γυρισμού. Ο Τζόνυ ζητάει από την Κρίστη να αφήσει κάθε αμφιβολία γι αυτόν στην άκρη και να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση τους . Η Δάφνη μοιράζεται με τη Μάρθα το δίλημμα της αν πρέπει να καταδώσει ή όχι τον Αντρέα στην Ασφάλεια. Ο Μάνος συγκινείται με την υποδοχή της Έλσας, αλλά ξαφνιάζεται όταν εκείνη του λέει ότι βρέθηκε δότης για τη μεταμόσχευση. Μετά από τον εκβιασμό της Εύας πως θα πει στη Δάφνη ποιος είναι ο πατέρας της, ο Πέτρος αποφασίζει να γυρίσει σπίτι τους. Η Κάτια, εγκλωβισμένη στην απόφαση της να μην κρατήσει το μωρό, φεύγει, προκαλώντας θλίψη στο Μάριο. Την ώρα που η Κρίστη ηχογραφεί στο στούντιο, εμφανίζεται ο μουσικός και συνεχίζει τις απειλές του στον Τζόνυ πως αν δεν τον κάνει διάσημο, θα της πει την αλήθεια για το γάμο του. Ο Τζόνυ εγκλωβισμένος ζητάει τη βοήθεια της Χαράς. Η Έλσα επιμένει στην απόφαση της να δώσει μόσχευμα στο Μάνο, αλλά εκείνος αρνείται να τη βάλει σε τέτοιο ρίσκο. Η Εύα υποδέχεται τον Πέτρο, από θέση υπεροχής. Η Κάτια βρίσκεται καθόδων για το ραντεβού της με το γυναικολόγο, όταν η γραμματέας του ψάχνει να τη βρει για να μεταφέρει την ώρα της επέμβασης και τηλεφωνεί στο σπίτι του Μάριου. Η Κρίστη ρωτάει να μάθει τον λόγο που ο Τζόνυ έδιωξε κακήν κακώς τον μουσικό. Μη βρίσκοντας άλλη δικαιολογία, εκείνος της λέει πως ήταν ένας ένθερμος θαυμαστής της, που αναγκάστηκε να βγάλει με το ζόρι από το στούντιο. Ο Αχιλλέας ενημερώνει τον Αντρέα πως ένα από τα υψηλόβαθμα στελέχη του κυκλώματος έρχεται στην Κύπρο, και του ζητάει να δώσει άδεια εγκυμοσύνης στη Δάφνη. Η Χαρά συναντάει το μουσικό που εκβιάζει τον Τζόνυ και του δίνει ένα γερό χρηματικό ποσό για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Ο Μάριος, έχοντας καταλάβει πως η Κάτια είναι έγκυος και πρόκειται να ρίξει το παιδί, τρέχει σαν τρελός να την προλάβει. Η Μάρθα και η Δάφνη επισκέπτονται την Φωτεινή. Όταν τη βλέπουν δεμένη στο κρεβάτι της, η Μάρθα οργισμένη ζητάει να μιλήσει με τη διευθύντρια, ενώ η Δάφνη ακούει συγκινημένη τη Φωτεινή να λέει πως το κοριτσάκι της κινδυνεύει και πρέπει να το βοηθήσει…



ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ 290 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25-4-2016 EPISODE 290 ΔΕΥΤΕΡΑ 25/4/16

Ο 'Ακης αρχίζει γλυκά την εκπομπή και μας ετοιμάζει απολαυστικά cupcakes με κάσιους. Ο καλεσμένος, Βαγγέλης Δαγδελένης, μαγειρεύει λαχταριστή σούπα με φασόλια, μέλι και λεμόνι.
Περίληψη: Ο 'Ακης αρχίζει γλυκά την εκπομπή και μας ετοιμάζει απολαυστικά cupcakes με κάσιους. Ο καλεσμένος, Βαγγέλης Δαγδελένης, μαγειρεύει λαχταριστή σούπα με φασόλια, μέλι και λεμόνι.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση: 'Ακης Πετρετζίκης
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Παραγωγή: MEGA

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget