20/4/16

ΚΑΝ' ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 288 τάρτα με γλυκοπατάτες Kanto opws o Akis, 21-4-2016
Περίληψη: Αγαπημένο υλικό οι γλυκοπατάτες και ο 'Ακης φτιάχνει πεντανόστιμη τάρτα. Η καλεσμένη της εκπομπής, Βάσια Λέντζα, μαγειρεύει χορταστικά γεμιστά ραβιόλια ρόκας με κοτόπουλο και μανιτάρια με λευκή σάλτσα.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση: 'Ακης Πετρετζίκης
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Παραγωγή: MEGA



Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να εμπλουτίσεις την ζωή σου με νέα ενδιαφέροντα, αλλά την ίδια στιγμή σου βάζει δύσκολα σε σχέση με μια συνεργασία σου ή γενικότερα τους άλλους, κάτι που μπορεί να οφείλεται και σε μια δική σου ανυπομονησία να γίνουν όλα «εδώ και τώρα»! Σε κάθε περίπτωση πάντως έχε τον νου σου για πιθανά μπλεξίματα με τον νόμο.

Ερωτικά
Οι καταστάσεις εναλλάσσονται και μάλιστα απότομα! Έτσι δεν αποκλείεται να υποστείς ένα «σκοτσέζικο ντους», εισπράττοντας μια απογοήτευση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και μια ικανοποίηση από κάποιον/α που δεν περίμενες.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς σε εργασιακά θέματα, όπου υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο! Επιπλέον, ο Άρης στον Τοξότη ενδέχεται να συνεισφέρει σε επαγγελματικές και οικονομικές διαμάχες κι αν θέλεις πραγματικά να μην βγεις χαμένος/η από όλη αυτήν την διαδικασία θα πρέπει να έχεις το σθένος να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν κι ακόμη περισσότερα!

Ερωτικά
Η καλή σου προαίρεση μπορεί να σε κάνει εύκολο θύμα ενός προσώπου που το μόνο που σκέφτεται είναι η δική του «βολή», σε βάρος μάλιστα της ψυχικής σου ηρεμίας. Αν πάντως πετύχει τον στόχο του, θα έχεις κι εσύ τις ευθύνες σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αναστάτωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν παρασυρθείς από το θυμικό σου είναι πιθανό να προβείς σε ενέργειες που δεν λύνουν προβλήματα αλλά δημιουργούν περισσότερα. Μην βιαστείς λοιπόν να δράσεις, παρασυρμένος/η από δεδομένα ή καταστάσεις που τελικά ίσως και να μην είναι όπως φαίνονται.

Ερωτικά
Ίσως να δυσκολευτείς να βγάλεις συμπέρασμα για τις πραγματικές προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Να θυμάσαι όμως ότι συχνά μια ανθρώπινη συμπεριφορά υποδηλώνει το αντίθετο από αυτό που δείχνει.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να ασχοληθείς με ένα μάλλον περίπλοκο θέμα που αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως προς στιγμήν να «πανικοβληθείς», δεν έχεις όμως παρά να ζητήσεις την συνδρομή ενός συγγενούς σου. Παράλληλα, δείχνει σκόπιμο να επικεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά σου, όπου ο Άρης «απαιτεί» να αναλάβεις δράση, πριν σε προλάβουν τα χειρότερα!

Ερωτικά
Αν δεν έχεις πειστεί ακόμη για το «μάταιο» μιας κατάστασης, ίσως το σύμπαν σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια οριστική εικόνα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να εγκαταλείπεις μια προοπτική στην οποία πίστεψες αλλά μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά.



ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου αλλά και τα ενδιαφέροντά σου. Ενδέχεται ακόμη να συμμετάσχεις σε ποικίλες ζυμώσεις, διεκδικώντας έναν καίριο ρόλο στις εξελίξεις, καλό είναι όμως να μην μείνεις μόνον σε ανούσιες λεπτομέρειες και «κουτσομπολιά». Παράλληλα, ίσως προκύψει μια ένταση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Με τον Άρη στον Τοξότη, μπορεί να βιώσεις έντονες συγκινήσεις, καλό είναι όμως να μην ταλαιπωρήσεις τους άλλους και τον εαυτό σου με διαρκείς παλινδρομήσεις, αλλά να δράσεις, μόνον όταν είσαι σίγουρος/η για τα αισθήματα σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να σε «τρέξει» με αφορμή ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει νέες ανάγκες και νέα «προαπαιτούμενα» στα οικονομικά σου. επειδή ωστόσο πολλά από αυτά που φαίνονται δεν είναι ακριβώς έτσι, καλό είναι να μην βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες ή αποφάσεις, πριν διερευνήσεις τι «παίζεται» στο παρασκήνιο.

Ερωτικά
Ίσως σου πουν κάποια πράγματα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά μάλλον πρόκειται για μια συκοφαντία ή στην καλύτερη περίπτωση για μια επιπόλαιη κρίση, οπότε μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες γύρω από κάποια θέματα που χρονίζουν και σε αυτό θα έχεις σύμμαχο σου τον Άρη που μπορεί να σου δώσει την κατάλληλη ώθηση. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί να συγκρουστείς με διαφορετικές αντιλήψεις και ξένα συμφέροντα. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψει μια έντονη διαφωνία με έναν συνεργάτη ή «κολλητό».

Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο και σταθερό, οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Αντίθετα είναι πολύ εύκολο να «τα σπάσεις» προσωρινά με τον άνθρωπό σου, διαπιστώνοντας ότι σε κάποια θέματα σας χωρίζει... χάος!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η» ώστε να πετύχεις άμεσα και γρήγορα έναν σημαντικό οικονομικό στόχο σου, πρόσεξε όμως μήπως αναλωθείς σε «αψιμαχίες» με ανταγωνιστές, που τελικά θα σε βγάλουν από το πλάνο σου. Καλό είναι επίσης να μείνεις σε αυτά που σε ενώνουν κι όχι σε εκείνα που σε χωρίζουν με τα «πρόσωπα-κλειδιά» μιας υπόθεσης.

Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να «φωτίσεις» το παρασκήνιο κι αν σκοπεύεις να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, φρόντισε πρώτα να μάθεις όλα αυτά τα «κρυφά», που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα της κατάστασης.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, είτε γιατί επιθυμείς να αναδείξεις τα προσόντα σου, είτε απλά γιατί κάποιοι δεν ξέρουν να κάνουν καλά την δουλειά τους. Επειδή όμως ο πλανήτης έχει την τάση να καίει μαζί με τα «ξερά» και τα «χλωρά» πρόσεξε μήπως τελικά φερθείς απότομα ή εγωιστικά σε άτομα που δεν αξίζουν μιας τέτοιας συμπεριφοράς.

Ερωτικά
Πάνω που νόμιζες ότι ένα θέμα είχε κλείσει οριστικά, τα δεδομένα σε αναγκάζουν να το επανεξετάσεις. Ωστόσο και πάλι δεν θα είναι εύκολο να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, οπότε άφησε τον χρόνο να κυλήσει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα, που δεν σου αρέσει, ίσως μάλιστα να συμβούν και πράγματα που θα πλήξουν την εμπιστοσύνη σου και θα σε «ρίξουν» ψυχολογικά. Στα συμπεράσματα σου θα πρέπει όμως να συμπεριλάβεις και τις δικές σου ευθύνες, αφού όταν υιοθετείς μια υποκριτική ή ψεύτικη συμπεριφορά, το πιθανότερο είναι να εισπράξεις από τους άλλους τα... ανάλογα!

Ερωτικά
Σήμερα δεν αποκλείεται να μάθεις κάποια πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μια σημαντική απόφαση, Παράλληλα όμως έχε τον νου σου και σε «καλοθελητές» που ίσως επιχειρήσουν να «σου βάλουν φιτιλιές»!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σου ζητά να ανταποκριθείς σε προκλήσεις που απαιτούν άμεση δράση, σωστά αντανακλαστικά αλλά και συμβιβαστικό πνεύμα. Γιατί εκείνο που μπορεί να σε εμποδίσει να έχεις τα ποθητά αποτελέσματα δεν είναι τόσο κάποια δική σου αδυναμία αλλά το να παρασυρθείς σε άσκοπες διαμάχες, οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν. Μείνε λοιπόν στο «κέντρο» σου κι όλα θα πάνε καλά.

Ερωτικά
Όταν κυριαρχείσαι από θυμό, η κρίση σου είναι «θολωμένη» κι απέχει πολύ από να είναι σωστή. Φρόντισε λοιπόν να ηρεμήσεις, πριν πάνω στην «φούρια» σου πεις ή κάνεις πράγματα για τα οποία σύντομα θα μετανιώσεις.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες ώστε να αντιμετωπίσεις κάποιες διεκδικήσεις σε βάρος σου, που ίσως και να ξεπερνούν τα όρια. Αυτό όμως τελικά μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα προς όφελός σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να σε οδηγήσει στη λήψη «κομβικών» αποφάσεων για τα οικονομικά σου.

Ερωτικά
Ο κόσμος βέβαια απέχει πολύ από το να είναι «όμορφος, ηθικός κι αγγελικά πλασμένος» κι ίσως σου γίνει μια «πονηρή» κρούση ή πρόταση-παγίδα, με σκοπό να «χρησιμοποιηθείς».

astrology



1ος Κύκλος 9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 154 21-4-2016 Full High Definition 21/4/16 9 Mhnes,
Η Άννα λέει στη Βασιλική την ιστορία της Κρίστης και του Άλκη, δικαιολογώντας την απόφασή της να κρατήσει μυστικό από την κόρη της το γεγονός πως το μωρό της ζει. Εκείνη συγκινείται και της λέει πως θα την αφήσει να βλέπει το εγγόνι της όσο συχνά επιθυμεί. Ο Αχιλλέας αναγκάζεται να παίξει το παιχνίδι της Δάφνης και της μιλάει για το παρελθόν του που περιλαμβάνει τόσο την αποτυχία της φαρμακευτικής της οποίας ήταν μέτοχος, όσο και για τον έρωτά του με μία γυναίκα, που δυστυχώς ήταν παντρεμένη. Η Εύα ταράζεται και μαλώνει τη Δάφνη που κάνει τόσο προσωπικές ερωτήσεις. Η Κρίστη λέει στη Μαρίνα πως η Έλσα δεν πρέπει να παραδεχτεί τη συμμετοχή της στη ληστεία του Διαμαντίδη. Την ίδια ώρα, ο Μάνος της λέει πως αποκάλυψε στην Έλσα πως είναι ο πατέρας της, προκαλώντας την οργή της Μαρίνας. Και η Έλσα όμως δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια και πολύ περισσότερο που τόλμησε να φαντασιωθεί τον ίδιο της τον πατέρα. Ο Αντρέας εκφράζει στον Πέτρο την ανησυχία του που η Δάφνη δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με το κύκλωμα. Ο Πέτρος συμβουλεύει την Έλσα να μην παραδεχτεί τη συμμετοχή της στη ληστεία. Η Μάρθα παρακαλεί τον Μάριο να προσέχει τη Δάφνη, καθώς πια έμεινε μόνη της στην έρευνα. Ο Αντρέας διαβεβαιώνει τη Δάφνη πως αν ποτέ του βρεθεί στο δίλημμα να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνη και τον πατέρα του, θα διαλέξει εκείνη. Ο Διαμαντίδης δεν αναγνωρίζει την Έλσα ως συνεργό του Σταματίου. Η Μαρίνα περιμένει την Έλσα την ώρα που αποφυλακίζεται, αλλά εκείνη αρνείται να την ακολουθήσει και ζητάει από τον Πέτρο να μείνει μαζί τους για λίγο καιρό. Εκεί μαθαίνει έκπληκτος την αλήθεια, πως ο Μάνος είναι ο βιολογικός της πατέρας Ο Μάνος εξηγεί στην Κάτια πως όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιό του και το μόνο που μένει είναι να τον δει η Μαρίνα με μια άλλη γυναίκα. Η Χαρά πιέζει τον Άλκη να κάνουν παιδί. Η Κρίστη ανακοινώνει στην Άννα πως ο Τζόνυ της έκανε πρόταση γάμου κι εκείνη τη δέχτηκε. Η Άννα αιφνιδιάζεται με τη βιασύνη τους, αλλά συναινεί. Ο Μάριος συμβουλεύει τη Δάφνη να μη διαγράψει τη Μάρθα από τη ζωή της για ένα λάθος. Η Μαρίνα ετοιμάζεται να γυρίσει σπίτι της, καθώς βλέπει πως η σχέση με τον Μάνο δεν τραβάει. Ο Αντρέας πιέζει τον Αχιλλέα να του πει για τη γυναίκα του ιδρύματος. Η Εύα προσπαθεί να καλμάρει την Έλσα για το ψέμα της μητέρας της σχετικά με τον Μάνο. Η Δάφνη, επηρεασμένη από την κουβέντα της με τον Μάριο, αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τη Μάρθα. Ο Αντρέας ρωτάει τον Αχιλλέα αν η γυναίκα στο ίδρυμα ήταν ερωμένη του, την ίδια ώρα που η Δάφνη εκφράζει στη Μάρθα την υποψία της πως ο πεθερός της είναι η παντοτινή αγάπη της Φωτεινής, και πιθανά… πατέρας της ίδιας. Η Εύα συμβουλεύει τη Μαρίνα να γυρίσει σπίτι της και να περιμένει την Έλσα. Ο Νικ κάνει το προσχέδιο του e-shop για τον Άλκη, που όμως προϋποθέτει μεγάλο κεφάλαιο. Η Χαρά προσφέρεται να το διαθέσει, δεσμεύοντας για τα καλά τον Άλκη στη ζωή τους. Η Κρίστη επισκέπτεται την Έλσα και σοκάρεται όταν μαθαίνει την αλήθεια για τον Μάνο…



Μπρούσκο Επεισόδιο 536 21-4-2016 Mprousko 536 21/4/16
Ο Αχιλλέας και η Μελίνα είναι πια ευτυχισμένοι γονείς και το μόνο που θέλουν είναι να χαρούν τον ερχομό της νεογέννητης κόρης του. Μαζί τους χαίρονται και όλοι οι Ματθαίοι, ενώ και ο Σήφης δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του για το γεγονός, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πόσο βαθιά και φιλική είναι η αγάπη του για τη Μελίνα. Παράλληλα, πρέπει να αντιμετωπίσει και την εισβολή της Γεσθημανής στο σπίτι του, παρότι η Στεφανία δείχνει να την αποδέχεται με μεγάλη ευκολία. Κι ενώ η Αναστασία φαίνεται να είναι όλο και πιο δεκτική στο φλερτ του Νικηφόρου, ο Ματθαίος πληροφορείται ότι βγήκε το διαζύγιό τους και λυγίζει. Η αστυνομία μετά την απόπειρα απόδρασης του Μανούσου Ροκάκη, μοιάζει να είναι όλο και πιο σίγουρη για την ενοχή του, ενώ παράλληλα ο Μανωλιός είναι κλεισμένος στη φυλακή. Ο Μερετάκης αποφασίζει να δώσει ένα σκληρό μάθημα στον Πάτροκλο, αλλά οι συνέπειες θα είναι πολύ σοβαρότερες για τη Χρυσάνθη.



ΠΕΜΠΤΗ 21-4-2016 Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 40 Didyma Feggaria 40 21/4/16
Ο Παύλος έχει ένα καλό οργανωμένο σχέδιο ώστε να καθυστερήσει τον Στέργιο για να κάνει την μεταφορά του ενός εκατομμυρίου ευρώ από το λογαριασμό της Αγάπης στο δικό του λογαριασμό. Τον Απόστολο στέλνει να συνεφέρει την υποτιθέμενη Αγάπη. Η Εύα πηγαίνει ώστε να τη συμβουλεύσει ο Αντώνης για το πως να χειριστεί την υπόθεση του Μονάχου Αμβρόσιου και να μπορέσει να ανακαλύψει τι κρύβουν παρέα με τον Παύλο.



21-4-2016 Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 91 Xoris esena episodia 21/4/16
Ο Δημήτρης είναι έτοιμος να πει την αλήθεια στον Γιάννη, αλλά τον σταματάει η Μαρία. Ο Γιάννης όμως αρχίζει να υποψιάζεται πως οι γονείς του, του κρύβουν κάτι πολύ σοβαρό και αρχίζει να ψάχνει τι μπορεί να είναι αυτό. Ο Μιχάλης λέει στον Γιώργο πως έχασε τη δουλειά και ο Γιώργος τον προειδοποιεί να συνέλθει, πριν καταστρέψει τη ζωή του εξαιτίας της Μαρίας. Η Εύα λέει στη Μαρία για την απόσταση που αποφάσισαν να κρατήσουν από κείνη ο Γιώργος με το Στάθη μέχρι τη γέννα και μετά, ανάλογα ποιος είναι ο πατέρας, θα κανονίσουν τι θα γίνει. Αλλά η ίδια ομολογεί πως αγαπάει ακόμα τον Γιώργο και τον έχασε. Λίγο μετά, λέει στον Σέργιο πως ο γάμος τους ματαιώνεται. Ο Στάθης δέχεται να παντρευτεί την Αλεξάνδρα. Η Άννα έμμεσα προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να κάνουν ανοιχτό γάμο. Η Αλεξάνδρα πάει να πάρει το νυφικό και προς μεγάλη της απογοήτευση μαθαίνει πως πουλήθηκε. Λίγο αργότερα έκπληκτη ανακαλύπτει πως το νυφικό αγοράστηκε από την Άννα. Η Νάντια επισκέπτεται την Μαρία και την συμβουλεύει να πουν την αλήθεια στον Γιάννη, γιατί είναι αποφασισμένος να την μάθει μόνος του.



Vrexei erwta episodia 16-17-18-19-20-21-22-23-24-25, ΒΡΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ sigmatv brexei erota epeisodeia 16-17-18-19-20-21-22-23-24-25,
Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 16
Η Αφροδίτη μαθαίνει ότι το παιδί της έχει επιστρέψει και τρελαίνεται. Ο Άρης υφίσταται τα αποτελέσματα του διαδικτυακού διασυρμού του, υποφέρει. Η Αλεξάνδρα και η Έλενα του συμπαραστέκονται. Η Μαρία αλλάζει στάση απέναντι στον Μανώλη. Ο Λεωνίδας έρχεται σε επαφή με τα παιδιά του μετά από οκτώ χρόνια. Συναντάει και τον Μανώλη ο οποίος αρχίζει να τον συμπαθεί. Ο Μανώλης βοηθάει την Στέλλα να συναντηθεί με τον Αχμέτ.

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 17
Η Μαρία ψάχνει τον Μανώλη και μαθαίνει ότι ο Μανώλης έχει φύγει. Η Ντία θέλει να χωρίσει με τον Άρη αλλά όχι ανώδυνα, να τον κάνει να πονέσει. Η Έλενα αποφασίζει να παντρευτούνε τελικά με τον Κωστή για χάρη του παιδιού. Η Αφροδίτη προσπαθεί να φέρει την οικογένεια και κυρίως τα παιδιά κοντά με τον Λεωνίδα. Ετοιμάζει το αγαπημένο του φαγητό. Η Έλενα και ο Κωστής βάζουν στόχο να απαλλάξουν τον Άρη από τη ρετσινιά του διαδικτύου με τις νομικές τους γνώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι ο Λεωνίδας είναι θείος του Κωστή και η οικογένειά του αντιδρά. Η Μαρία γνωρίζει στο μπαράκι τον Γιάννη, χωρισμένο με παιδί.

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 18
Ο Κωστής βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς πρέπει να υπερασπιστεί τον πεθερό του εναντίον του θείου του. Η Μαρία δίνει στον Λεωνίδα την άδεια να βλέπει τα παιδιά του όποτε θέλει, ο Λεωνίδας έχει άλλα στο μυαλό του. Ο Άρης μόλις που προλαβαίνει το κακό που τον περίμενε από την Ντία και τις δολοπλοκίες της. Ο Γιάννης φέρνει την κόρη του να τη γράψει στο φροντιστήριο και να ξαναδεί τη Μαρία . Η Στέλλα βρίσκει έναν τρόπο για να είναι με τον Αχμέτ μια ολόκληρη μέρα κοροϊδεύοντας τη μαμά της.

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 19-20
Η Έλενα αρχίζει να έχει αμφιβολίες αν θέλει να παντρευτεί τελικά. Η Στέλλα αντιδρά στην απαγόρευση την μητέρας της να δει τον Αχμέτ και αρνείται να πάει σχολείο. Ο Λεωνίδας απειλεί τον Αχμέτ για να μην ξαναδεί την Στέλλα. Η Ντία μετά την υστερική αμνησία που έπαθε έχει γίνει εξαιρετικά καλός άνθρωπος και θέλει να βοηθήσει στο γάμο της Έλενας. Ο Πάμπος συναντιέται με την Αφροδίτη με σκοπό να της φάει λεφτά αλλά ο Αχμέτ ειδοποιεί τον Λεωνίδα ο οποίος τον περιλαμβάνει και τον διώχνει. Η Έλενα έχει εντελώς διαφορετική γνώμη για το γάμο από τον Κωστή και τσακώνονται.

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 21
Η μέρα του γάμου της Έλενας και του Κωστή είναι επιτέλους εδώ και οι οικογένειες ετοιμάζονται πυρετωδώς. Όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια για το ζευγάρι και ένα ατύχημα σταματάει τον Άρη και την Αλεξάνδρα λίγο πριν βγουν από το ξενοδοχείο για να πάνε στο δημαρχείο. Η Ντία ξαναβρίσκει τη μνήμη της και μαζί μ' αυτήν και την επιθυμία της να πάρει διαζύγιο από τον Άρη. Ο Άρης προσπαθεί να προσεγγίσει την Αλεξάνδρα. Ο γάμος αναβάλλεται για άλλη μια φορά. Η Μαρία πρέπει ν' αποφασίσει για την οικογένεια της, τα παιδιά χρειάζονται τον πατέρα τους.

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 22
Η Μαρία βοηθάει τον Κωστή να βρει δουλειά. Ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια οι διαφορές μεταξύ του Άρη και του Χάμπου. Η Στέλλα παρεξηγεί τον Αχμέτ και πιστεύει ότι την απατάει. Η Μαρία βγαίνει ραντεβού με τον πατέρα μιας μαθήτριάς της τον Γιάννη. Ο Λεωνίδας αποφασίζει να διεκδικήσει δυναμικά την Μαρία. Ο Πάμπος του προσφέρει μια περίεργη δουλειά. Η Ιφιγένεια αποφασίζει να κάνει τραπέζι στους γονείς της Έλενας για να συζητήσουν επιτέλους για το γάμο.

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 23
Η Έλενα κάνει τον πρώτο υπέρηχο και τον δείχνουν στους γονείς. Ο Άρης δέχεται να μιλήσει στη σχολή ψυχολογίας του Πανεπιστημίου, για τον διαδικτυακό bulling και τις επιπτώσεις του στον ψυχισμό. Η υφηγήτρια που τον καλεί είναι πολύ όμορφη με αποτέλεσμα να ζηλέψει η Αλεξάνδρα και να απορρίψει την πρόταση του Άρη να ξαναβρεθούνε σα ζευγάρι. Η Βουλίτσα δέχεται πάρα πολλές παραγγελίες για την κράμα προσώπου που πουλάει διαδικτυακά. Η Αλεξάνδρα φεύγει με τον Λεωνίδα για τον πύργο του Οθέλλου. Η Μαρία μαθαίνει ότι ο Λεωνίδας και η Αλεξάνδρα είναι μαζί και ζηλεύει.

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 24
Η Αλεξάνδρα σκέφτεται να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον Άρη να ζήσουν μαζί. Ο Κωστής και η Έλενα φεύγουν κρυφά από το σπίτι γιατί έχουν πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση. Η Στέλλα βάζει σύμμαχο τη γιαγιά της για να δει τον Αχμέτ που έρχεται στο σπίτι. Ο Άρης δεν μπορεί να ξεφύγει από την εικόνα του εραστή που έχει κτίσει και η Αλεξάνδρα πληγώνεται για άλλη μια φορά όταν διαπιστώσει πως τον κυνηγάνε ακόμη. Η Ιφιγένεια μπλέκεται στην επιχείρηση της Βουλίτσας. Πουλάνε και οι δυο μέσα από το διαδίκτυο την κρέμα και ανεβάζουν φωτογραφίες «πριν» και «μετά». Η Έλενα και ο Κωστής παντρεύονται κρυφά οι δυο τους στο δημαρχείο έτσι όπως θέλουν αυτοί και όχι όπως τους ετοιμάζουν το γάμο οι οικογένειες…

Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 25
Δέκα χρόνια μετά και οι ήρωες μας βρίσκονται σε άλλο σημείο της ζωής τους. Η κόρη της Έλενας και του Κωστή είναι πια δέκα χρονών. Ζητάει από τη μητέρα της να της διηγηθεί την ιστορία της οικογένειας. Στο σπίτι τους γίνονται ετοιμασίες για να βρεθεί η οικογένεια όλη μαζί. Υπάρχει λόγος που γίνεται το τραπέζι. Η Μαρία είναι πια με τον Λεωνίδα μαζί και αγαπημένοι, ο Άρης είναι περιοδεύον καθηγητής πια και διδάσκει στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια. Η Αλεξάνδρα ανεβάζει ένα θεατρικό στην Ινδιά και στο τραπέζι εμφανίζονται η Στέλλα και ο Αχμέτ παντρεμένοι πια και περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η οικογένεια έχει αποδεχτεί και σέβεται την διαφορετικότητα του καθενός από τα μέλη της που όμως έχουν σαν συνεκτική ουσία την αγάπη.
Brexei erota, brexei erota nea seira, brexei erota ta epeisodeia,
τα νέα επεισόδια της σειράς Βρέχει Έρωτα Επεισόδιο 26, 27, 28, 29, 30

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget