19/4/16



Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 39 20/4/16 Didyma Feggaria 39 20-4-2016
Η Ελισάβετ θα μάθει κάτι για την Αλίκη που θα την κάνει ευτυχισμένη και θα το μοιραστεί με την Αρετή. Ο Μπρούνο παρέα με τη Σίλα παίρνουν την απόφαση να πάνε μαζί στη Ρώμη εσπευσμένα. Τον Παύλο θα πάρει μέσα στη νύχτα η Αλίκη για να του πει τα πραγματικά της αισθήματα. Ο Αντώνης θα βγει με την Κατερίνα για ποτό και τότε θα διμιουργηθεί μια καινούργια ερωτική ιστορία και θα έρθουν πολύ κοντά.



Μπρούσκο Επεισόδιο 535 20-4-2016 Mprousko 535 ΜΠΡΟΥΣΚΟ 20/4/16
Ο Αχιλλέας τα βάζει με τον Θεοδόση και τρομοκρατείται όταν μαθαίνει ότι η νεογέννητη κόρη του έχει μπει στην θερμοκοιτίδα.. Ο Σήφης μαθαίνει για τον ερχομό της κόρης της Μελίνας και πλέον αισθάνεται απαλλαγμένος από τις ενοχές τόσων χρόνων.. την ίδια στιγμή όμως ταλαιπωρείται όταν η γυναίκα που φρόντιζε το σπίτι και τη Στεφανία φεύγει απροειδοποίητα.. την υπόθεση αναλαμβάνει η Δάφνη, όταν στο σπίτι του στέλνει την Γεσθημανή. Ο Μανωλιός τα βάζει με τον δικηγόρο του, αφού τον κατηγορεί ότι εκείνος ευθύνεται για την προφυλάκισή του.. Ενώ την ίδια στιγμή ο Ροκάκης φαίνεται να έχει βρει τρόπο να αποδράσει.. Η Όλγα προσεγγίζει την Αλίκη και της αποκαλύπτει την πραγματική ιδιότητα του Χρήστου προκειμένου να τα ξαναφτιάξουν, εκείνη όμως δεν την πιστεύει. Μάταιη είναι και η προσπάθεια της Δάφνης για να τα ξαναβρεί ο Μηνάς με την Βασιλική, αφού εκείνος είναι ανένδοτος. Παρά τις εκκλήσεις της Χρυσάνθης και του Διαμαντή, ο Πάτροκλος αρνείται να χαμηλώσει τους τόνους με την Άννα και για άλλη μια φορά της επιτίθεται, οδηγώντας τα πράγματα στα άκρα.



Full High Definition 9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 153 1ος Κύκλος - Τεταρτη 20-4-2016 9 MINES EPISODIO 153
Η Βασιλική αποκλείει την περίπτωση να αφήσει ξανά την Άννα να δει το μωρό, καθώς πιστεύει πως η Ντορέτα έχει αρχίσει και την υποψιάζεται. Ο Πέτρος πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου και ενημερώνει τη Μαρίνα πως δυστυχώς τα πράγματα για την Έλσα είναι πολύ σοβαρά. Η Μαρίνα νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, στην προοπτική η Έλσα να είχε κάνει και χρήση ουσιών πριν από τη ληστεία, καθώς ο Πέτρος τους ενημερώνει πως στο χώρο του Άρη βρέθηκαν ναρκωτικά. Την ίδια ώρα, η Έλσα σπαράζει στο κρατητήριο και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, νιώθει τη μεγάλη ανάγκη να έχει τη μητέρα της στο πλευρό της. Ο Άλκης ενημερώνεται για τις εξελίξεις και λέει στην Κρίστη πως τελικά η συνεργός του Άρη είναι επιβεβαιωμένα η Έλσα. Η Κρίστη αποφεύγει να του πει για τη συμφωνία της με τη Χαρά, αλλά τον καθησυχάζει λέγοντάς του πως η ίδια είναι σίγουρη πως εκείνος θα καταφέρει να πείσει τη Χαρά να μιλήσει στον πατέρα της. Ο Πέτρος και η Εύα πηγαίνουν καθυστερημένοι στο κάλεσμα της Δάφνης και την ενημερώνουν για τη σύλληψη της Έλσας. Πριν η Δάφνη προλάβει να ξεπεράσει το πρώτο σοκ, ένα δεύτερο έρχεται να επισκιάσει την ανησυχία της, καθώς ο ερχομός του Αχιλλέα πλημμυρίζει τον χώρο με το ίδιο άρωμα που είχε μυρίσει η Δάφνη στο δωμάτιο της Φωτεινής. Η Κρίστη προσπαθεί να προετοιμάσει την Άννα για ενδεχόμενες ξαφνικές αλλαγές στη ζωή της, υπονοώντας τις εξελίξεις στη σχέση της με τον Τζόνυ. Η Μαρίνα νιώθει έντονες τύψεις, καθώς πιστεύει πως η δική της συμπεριφορά οδήγησε την Έλσα σε αυτές τις ακρότητες. Ο Μάνος που δεν μπορεί να τη βλέπει να υποφέρει άλλο, αποφασίζει να πάει στο τμήμα και ζητάει από τη Δάφνη να μεσολαβήσει προκειμένου να τον αφήσουν να τη δει. Η Χαρά ανακοινώνει στον Άλκη την απόφασή της να μιλήσει στον πατέρα της, κάνοντάς τον να νιώθει βαθιά ευγνωμοσύνη. Την ίδια ώρα, η Κρίστη πηγαίνει μερικά πράγματά της στο σπίτι του Τζόνυ, που, μέσα και από τον δικό του εγκλωβισμό, την υποδέχεται όσο πιο ευχάριστα μπορεί. Ο Μάνος επισκέπτεται την Έλσα και της λέει μια ιστορία με ένα ζευγάρι που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, χωρίς ο άντρας να ξέρει πως είναι στείρος. Η Έλσα κατακεραυνωμένη, συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πως ο Μάνος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Η Βασιλική σοκάρεται όταν ακούει την Άννα να λέει στο μωρό πως είναι η γιαγιά του. Η Δάφνη προσπαθεί να φανεί όσο πιο χαλαρή μπορεί, κάνοντας «ανακριτικές» ερωτήσεις στον Αχιλλέα για τη ζωή του, που τον φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση...

plesfsieleftherias
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Τρίτη, 19 Απριλίου, 2016 στις 7μμ, στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Αθήνα – Στάση Μετρό Κεραμεικός) ανοιχτή εκδήλωση και ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Πλεύση Ελευθερίας - Εναρκτήρια εκδήλωση



20/4/16 ΚΑΝ' ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 287 20-4-2016 Kanto opws o Akis 287
Περίληψη: Το μενού περιλαμβάνει ψάρι και συγκεκριμένα πικάντικο βακαλάο με φασόλια χάντρες. Η Μαριέλπη Χατζηγιάννη μάς ετοιμάζει ένα σνακ για όλες τις ώρες: μπισκότα με βρώμη, σοκολάτα και superfruits.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση: 'Ακης Πετρετζίκης
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Παραγωγή: MEGA



Μπρούσκο Επεισόδιο 534 video 19-4-2016 Mprousko Episodio 534 19/4/16
Η Ελισάβετ, υποκρινόμενη την Αγάπη, έχει ένα ξέσπασμα απωθημένων στον Παύλο, που τον συντρίβει. Την ίδια στιγμή η Αλίκη αποφασίζει να παρακολουθήσει την Ελισάβετ, σίγουρη πως της λέει ακόμα ψέματα για την δουλειά της. Η Αγάπη κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να θυμηθεί και τελικά θυμάται κάτι πολύ σημαντικό. Ο Αντώνης και η Κατερίνα βγαίνουν και μια καινούργια ερωτική ιστορία ξεκινάει. Αλλά και η ιστορία της Σίλας και του Δημήτρη εξελίσσεται σε κάτι που κανένας από τους δύο δεν περίμενε, μια κι αρχίζουν να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Ο Αντώνης παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της Αγάπης, κάνοντας καινούργια οικονομική συμφωνία με τον Στέργιο, για τις πληροφορίες που του παρέχει. Μετά το αυθαίρετο ξέσπασμα της Ελισάβετ στον Παύλο, ο Στέργιος της απαγορεύει να συναντήσει άλλον, εν τη απουσία του. Όταν όμως η Ελισάβετ μένει μόνη στο σπίτι, δέχεται την αιφνίδια επίσκεψη της Αρετής. Η Αλίκη παρακολουθώντας την Ελισάβετ, βρίσκεται μπροστά στην αλήθεια.



ζώδιό ημερήσιες προβλέψεις 19-4-2016 ZWDIA ASTROLOGIA 19/4/16
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε πιέζει να δώσεις λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, καλό είναι όμως να μην κινηθείς με βάση το θυμικό σου, αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσεις μια μάλλον αυτοκαταστροφική πορεία. Το ζητούμενο βέβαια είναι η απελευθέρωσή σου από δεσμεύσεις κι εξαρτήσεις αλλά και η διαδικασία που θα επιλέξεις έχει την σημασία της.

Ερωτικά
Οι συναισθηματικές και σεξουαλικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται, κάτι που μπορεί να σε παρασύρει σε δύσκολες ατραπούς. Καλό είναι το πάθος, καλή κι η ένταση «μέχρι τελικής πτώσεως», αν όμως δεν μπορέσεις να... ξανασηκωθείς, ποιο το όφελος;


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και βάρη που σε «καθηλώνουν», είτε πρόκειται για διατροφικές συνήθειες, είτε για έναν τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των πραγμάτων που για μια ακόμη φορά σε οδηγεί σε αδιέξοδο. Εδώ ισχύει βέβαια το «κάθε αρχή και δύσκολη», στην πορεία όμως θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου για τις αποφάσεις που πήρες!

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που θα σε γοητεύσει, φαίνεται όμως ότι τα ερωτικά «παιχνίδια» μαζί του εγκυμονούν και κάποιους κινδύνους, αφού δεν θες και πολύ να «χάσεις» τον εαυτό σου σε μια διαδικασία που θα σε βασανίσει!



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τις φιλίες σου κρατώντας μόνον εκείνες που αποδεικνύονται αξιόπιστες. Ίσως βέβαια να υπάρξει και μια δυσάρεστη εξέλιξη που θα αποφασίσει για σένα! Επιπλέον, αν συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, καλό είναι να το ψάξεις όσο καλύτερα γίνεται, αφού κάποιος/α προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος.

Ερωτικά
Στον έρωτα τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν ελεύθερα κι όχι με όρους ή τελεσίγραφα. Δώσε λοιπόν στην «άλλη πλευρά» να καταλάβει ότι αν επιθυμεί μια ισότιμη σχέση, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να σέβεται την διαφορετικότητά σου.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κατευθύνει σε μια επαγγελματική επιλογή ή συνεργασία, με κριτήριο όχι τόσο την λειτουργικότητά τους αλλά την ανάγκη σου να περιστοιχίζεσαι από «δικούς σου» ανθρώπους κι ας είναι... άχρηστοι σε αυτό που θες να κάνουν! Παράλληλα όμως μπορεί να ευνοηθείς από μια εξέλιξη που είναι μεν δυσάρεστη για κάποιον/α αλλά σου ανοίγει τον δρόμο προς την επιτυχία.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι απόλυτα συμβατές με τα «θέλω» σου και το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι ο κακός εαυτός σου, εκείνος δηλαδή που εγκλωβίζεται σε απόλυτες καταστάσεις, κάνοντας το κλίμα της προσωπικής σου ζωής αρκετά «νοσηρό».



ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ίσως σου αποκαλύψει ένα «οργιαστικό» παρασκήνιο στην δουλειά σου, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο/η με φαινόμενα απληστίας ή φανατικής αντιζηλίας και σε μια τέτοια περίπτωση το σωστό θα ήταν να προχωρήσεις σε ένα γενναίο «ξεκαθάρισμα». Παράλληλα όμως, δεν αποκλείεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο ή να χρειαστεί να συμπαρασταθείς στον πόνο ενός συγγενικού σου προσώπου.

Ερωτικά
Η διάθεσή σου για «νυχτοπερπατήματα» μπορεί βέβαια να αποδώσει τους επιθυμητούς καρπούς, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μια υπόθεση που ξεκινά ως «παιχνίδι» εξελιχθεί σε κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να έρθεις σε επαφή με ειδικούς που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν, ιδιαίτερα οικονομικού χαρακτήρα. Παράλληλα φαίνεται πως ένας «δικός σου» άνθρωπος τα θέλει όλα δικά του, κάτι που ενδεχομένως να σε κάνει να ενδώσεις σε καταστάσεις που λίγο απέχουν από τον εκβιασμό!

Ερωτικά
Η ημέρα έχει έναν σούπερ ερωτικό χαρακτήρα, το θέμα όμως είναι αν μπορείς να διαχειριστείς συναισθήματα και καταστάσεις που τελικά σε ξεπερνούν, αφού για την ώρα η λογική σου αδυνατεί να αντιπαρατεθεί στο κάλεσμα της φύσης!



ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μακάρι να μπορούσες να διατηρήσεις την πολυτέλεια μιας «ασφαλούς» διαπραγμάτευσης αλλά όταν τα πράγματα έχουν φτάσει «στο αμήν», δεν χωρούν ημίμετρα. Κι αν το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε οδηγήσει τελικά στο τέλος μιας συνεργασίας ή σε δύσκολες αποφάσεις σε σχέση με ένα περιουσιακό σου ζήτημα, να θυμάσαι ότι ακόμη και η πιο «βαριά» απώλεια, κρύβει πάντα μέσα της στοιχεία απελευθέρωσης.

Ερωτικά
Παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, κάτι που δεν σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τα κακώς κείμενα στην προσωπική σου ζωή, αντίθετα το πιθανότερο είναι να αγχωθείς ακόμη περισσότερο, προβαίνοντας τελικά σε σπασμωδικές αντιδράσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Οι πιέσεις που ασκούνται στη δουλειά σου, μπορούν να βρουν την κατάλληλη απάντηση, αν εντοπίσεις όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, αφού η γνώση κάποιων πραγμάτων θα σου δώσει ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο. Ακόμη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία και την διατροφή σου, αλλάζοντας ριζικά όλα εκείνα που εν δυνάμει αποτελούν πηγή κινδύνων.

Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από πολύ δυνατά συναισθήματα, που «στοχεύουν» στην ριζική μεταμόρφωσή σου. Κι επειδή οι σχέσεις σου με τον Πλούτωνα είναι μάλλον φιλικές, δεν έχεις παρά να «παραδοθείς» σε μια κατάσταση, που αναμένεται να σου αρέσει πολύ!



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα υποδηλώνει ότι αυτό που χρειάζονται περισσότερο τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι μια συγκεκριμένη στήριξη που θα τους δώσει κουράγιο αλλά αν δεν νοιώθεις έτοιμος/η για θυσίες, είναι προτιμότερο να μην μπεις καν στην διαδικασία. Επιπλέον, να θυμάσαι πως όταν οι εξελίξεις απέχουν πολύ από το να είναι ευχάριστες, κάθε προσπάθειά σου να «ελαφρύνεις» το κλίμα μπορεί να παρεξηγηθεί.

Ερωτικά
Η λαχτάρα σου για κάτι «μεγάλο και σπουδαίο» μπορεί να σε εξωθήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις, γι' αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις. Αν βέβαια πρόκειται να δώσεις ένα τέλος σε μια υπόθεση που «δεν τραβάει», τότε είσαι... εντός κλίματος!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός οικείου σου προσώπου, που φαίνεται να χρειάζεται στήριξη κι εμψύχωση. Ίσως μάλιστα αυτός να είναι κι ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγεις από έναν κύκλο εσωστρέφειας, που «απειλεί» να σε «ακινητοποιήσει» ψυχικά αλλά και στην πράξη. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα γενναίο «ξεσκαρτάρισμα» στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Το σωστό θα ήταν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν κι όλα αυτά που σε πίκραναν ή αποδείχτηκαν «λίγα» για σένα. Ωστόσο, επειδή η λογική σου «μπάζει νερά», είναι εύκολο για την ώρα να εγκλωβιστείς σε κάποιο δίλημμα, οπότε, παρ' το πιο χαλαρά!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ανεπιθύμητες καταστάσεις είτε στη δουλειά σου, είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως προκύψει κάτι «στενόχωρο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Αντίθετα όμως, σε πνευματικό επίπεδο έχεις τα περιθώρια για να φτάσεις στην «πηγή» μιας αλήθειας που πιθανόν να αλλάξει πολλά στην συνολική σου αντίληψη..

Ερωτικά
Καλείσαι να μπεις βαθιά στη σχέση σου, αποφεύγοντας όμως τον «σκόπελο» των εμμονών. Αν πάλι η «άλλη πλευρά» αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να υπερασπίσεις την αυτονομία σου, ό, τι κι αν σου κοστίσει αυτό.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου, γιατί ενδέχεται να απογοητευτείς διπλά.
Αντίθετα αν κινηθείς, βάζοντας στο περιθώριο κάθε συναισθηματισμό και τις προσωπικές σου συμπάθειες ή αντιπάθειες, τα οφέλη σου θα πολλαπλασιαστούν. Το αν αυτό βέβαια θα σου αρέσει ή θα ανταποκρίνεται στις ηθικές σου αξίες είναι ένα άλλο ζήτημα!

Ερωτικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε θέση αδυναμίας και σε κατακλύζουν πολύ δυνατά συναισθήματα αλλά και εμμονές που δεν μπορείς να ελέγξεις. Προσπάθησε λοιπόν να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου, πριν βρεθείς εκτεθειμένος/η.
Πηγή: astrology-gr



9 ΜΗΝΕΣ 1ος Κύκλος Επεισόδιο 152 19/4/16 Full High Definition 19-4-2016 9 MINES EPISODIO 152
Ο Αχιλλέας δέχεται με χαρά την πρόσκληση για το τραπέζι και προτρέπει τον Αντρέα να του κάνει γρήγορα εγγόνι, προκειμένου η γυναίκα του να πάψει να ασχολείται με το κύκλωμα. Μετά από τη διαφυγή της, η Έλσα καταφεύγει στον χώρο του Άρη. Η Κρίστη ενημερώνεται από τις ειδήσεις για την επίθεση κατά του Διαμαντίδη και τρελαίνεται. Η Δάφνη εκφράζει τη βεβαιότητά της πως η Φωτεινή είχε σχέση με κάποιον από το κύκλωμα των τοκογλύφων. Η Μάρθα, από την άλλη, της ανακοινώνει την απόφασή της να αποσυρθεί από την έρευνα. Η Εύα ακούει τη Ντορέτα να δίνει οδηγίες για το μωρό από το τηλέφωνο. Η Κρίστη ζητάει από τον Άλκη να συναντηθούν. Την ίδια ώρα, ο Άρης είναι έτοιμος να προδώσει την Έλσα για να ελαφρύνει τη θέση του. Η Κάτια μιλάει στη Μαρίνα με αποθαρρυντικά λόγια για τις απόψεις του Μάνου πάνω στις σχέσεις. Την ίδια στιγμή, ο Μάνος ακούει στο ραδιόφωνο για τη σύλληψη του Άρη Σταματίου. Η Κρίστη παρακαλεί τον Άλκη να πείσει τη Χαρά ώστε να ζητήσει από τον πατέρα της να μην αναγνωρίσει την Έλσα ως συνεργό του Άρη εναντίον του. Ο Άλκης ζορίζεται, αλλά της υπόσχεται πως θα προσπαθήσει. Η Εύα εκβιάζει τον Πέτρο πως, αν δε μείνει μαζί της, θα καταδώσει τα στοιχεία του σκοτεινού παρελθόντος του. Στην αγωνία της να ξεφύγει από την Αστυνομία, η Έλσα, κατευθύνεται προς την Πάφο. Ο Μάνος προσπαθεί να βρει τον τρόπο να πει στη Μαρίνα τις υποψίες του πως η Έλσα εμπλέκεται στην απόπειρα ληστείας, όταν δύο αστυνομικοί χτυπάνε την πόρτα τους. Η Μαρίνα καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο Άρης την κατονόμασε ως συνεργό του στην απόπειρα κατά του Διαμαντίδη. Η Δάφνη προσπαθεί να σπάσει τον κωδικό του μενταγιόν, όταν μπαίνει ο Αντρέας. Η Έλσα καταφεύγει στο σπίτι της Άντρης στην Πάφο, αλλά η Αστυνομία προλαβαίνει και τις φοράει τις χειροπέδες. Ο Άλκης ζητάει από τη Χαρά να μεσολαβήσει ώστε ο πατέρας της να μην αναγνωρίσει την Έλσα. Εκείνη αντιδράει. Ωστόσο, ζητάει από την Κρίστη να συναντηθούν, κρυφά από τον Άλκη. Η διευθύντρια του ιδρύματος ενημερώνει τη Μάρθα πως η κατάσταση της Ελπίδας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ο Αντρέας νιώθει πως η Δάφνη του κρύβει κάτι σοβαρό. Είναι άλλωστε επηρεασμένος από την κουβέντα του με τον Αχιλλέα, για το θέμα του παιδιού, στο οποίο η Δάφνη αρνείται κατηγορηματικά, λέγοντας πως έχει άλλες προτεραιότητες. Η Μαρίνα και ο Μάνος δίνουν κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα, την ώρα που καταφθάνει και η Έλσα με το περιπολικό. Η Άντρη επικοινωνεί με τη Ντορέτα και της ζητάει να την ενημερώνει για τις εξελίξεις στην υπόθεση της εγγονής της. Η Μαρίνα ζητάει από την Εύα να ειδοποιήσει τον Πέτρο για την υπεράσπιση της Έλσας. Η Χαρά λέει στην Κρίστη πως θα πείσει τον πατέρα της να μην αναγνωρίσει την Έλσα, με το αντάλλαγμα να παντρευτεί…



Χωρίς Εσένα Επεισόδιο 89 19/4/16 Xoris esena episodia 89 19-4-2016
Ο Γιάννης θέλει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Μιχάλη για την αλήθεια που ήθελε να του πει και πηγαίνει στο σπίτι του για να τον συναντήσει. Ο Στάθης και ο Γιώργος ανακοινώνουν στην Εύα ότι θέλουν να γίνει τεστ πατρότητας πριν γεννηθεί το μωρό. Η Εύα διαλυμένη ψυχολογικά από την αλλαγή στάσης του Γιώργου, τους λέει ότι θα το κάνει μόνο αν ο γιατρός τη διαβεβαιώσει ότι δεν είναι επικίνδυνο για το μωρό. Ο Παύλος σκέφτεται να ζητήσει την Άννα σε γάμο και καταφεύγει στη βοήθεια της Νάντιας. Στο μεταξύ όλοι αγωνιούν για το Δημήτρη καθώς η υγεία του επιδεινώνεται από μία απρόοπτη επιλοίμωξη που τον κάνει να χάσει τις αισθήσεις του και να μπει στην εντατική...



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 38 ΤΡΙΤΗ 19-4-2016 Didyma Feggaria 38,
Η Ελισάβετ, υποκρινόμενη την Αγάπη, έχει ένα ξέσπασμα απωθημένων στον Παύλο, που τον συντρίβει. Την ίδια στιγμή η Αλίκη αποφασίζει να παρακολουθήσει την Ελισάβετ, σίγουρη πως της λέει ακόμα ψέματα για την δουλειά της. Η Αγάπη κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να θυμηθεί και τελικά θυμάται κάτι πολύ σημαντικό. Ο Αντώνης και η Κατερίνα βγαίνουν και μια καινούργια ερωτική ιστορία ξεκινάει. Αλλά και η ιστορία της Σίλας και του Δημήτρη εξελίσσεται σε κάτι που κανένας από τους δύο δεν περίμενε, μια κι αρχίζουν να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Ο Αντώνης παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της Αγάπης, κάνοντας καινούργια οικονομική συμφωνία με τον Στέργιο, για τις πληροφορίες που του παρέχει. Μετά το αυθαίρετο ξέσπασμα της Ελισάβετ στον Παύλο, ο Στέργιος της απαγορεύει να συναντήσει άλλον, εν τη απουσία του. Όταν όμως η Ελισάβετ μένει μόνη στο σπίτι, δέχεται την αιφνίδια επίσκεψη της Αρετής. Η Αλίκη παρακολουθώντας την Ελισάβετ, βρίσκεται μπροστά στην αλήθεια.



THE MENTALIST 20 Επεισόδιο 6ος Κύκλος  ΤΡΙΤΗ 19-4-2016 Full High Definition THE MENTALIST 19/4/16
Ο Πάτρικ κινδυνεύει να χάσει την ελευθερία του καθώς περιμένει την απόφαση, που θα κρίνει αν θα πρέπει να δικαστεί για τη δολοφονία του Red John. Εν τω μεταξύ, η Λίσμπον προσπαθεί να μάθει πώς αισθάνεται ο Πάτρικ σχετικά με την πιθανότητα να μετακομίσει στην Ουάσιγκτον και να συνεργαστεί με τον Πάικ. Ο Τσο και ο Άμπορ ακολουθούν κάποια νέα στοιχεία, που οδηγούν στο ανθρώπινο κύκλωμα διακίνησης, που αποκάλυψαν πρόσφατα…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget