6/4/16



Μπρούσκο Επεισόδιο 533, 534, 535, 536, 537, 538 επεισοδια Mprousko

Μπρούσκο Επεισόδιο 533 Mprousko
Η αστυνομία έχει συλλάβει τη Βασιλική για την επίθεση στον Μανούσο Ροκάκη, ο οποίος βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο και όλοι περιμένουν με αγωνία να συνέλθει για να μπορέσει να δώσει κατάθεση, αν και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Στο μεταξύ κι ο Μανωλιός, βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να του απαγγελθεί κατηγορία για τη δολοφονία της Αγλαΐας. Η διαμάχη του Πάτροκλου με την Άννα έχει φτάσει στα άκρα, ενώ τόσο ο Διαμαντής, όσο και η Χρυσάνθη προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να αποφορτίσουν την κατάσταση. Η Μελίνα αποφασίζει να κάνει πάρτι- έκπληξη για τα γενέθλια του Αχιλλέα, αλλά στο μεταξύ αυτός έχει προετοιμάσει τη δική του έκπληξη, για να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή μέρα. Η Κωνσταντίνα, ξαφνικά θυμάται κάτι που πιστεύει ότι θα βοηθήσει τον Μανωλιό να αποδειχτεί η αθωότητά του και τρέχει στο αστυνομικό τμήμα για να μιλήσει στον αστυνόμο. Το πάρτι του Αχιλλέα, θα έχει μια απρόσμενη κατάληξη, αφού τη Μελίνα την πιάνουν ξαφνικοί πόνοι γέννας…

Μπρούσκο Επεισόδιο 534 Mprousko
Η Ελισάβετ, υποκρινόμενη την Αγάπη, έχει ένα ξέσπασμα απωθημένων στον Παύλο, που τον συντρίβει. Την ίδια στιγμή η Αλίκη αποφασίζει να παρακολουθήσει την Ελισάβετ, σίγουρη πως της λέει ακόμα ψέματα για την δουλειά της. Η Αγάπη κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να θυμηθεί και τελικά θυμάται κάτι πολύ σημαντικό. Ο Αντώνης και η Κατερίνα βγαίνουν και μια καινούργια ερωτική ιστορία ξεκινάει. Αλλά και η ιστορία της Σίλας και του Δημήτρη εξελίσσεται σε κάτι που κανένας από τους δύο δεν περίμενε, μια κι αρχίζουν να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Ο Αντώνης παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της Αγάπης, κάνοντας καινούργια οικονομική συμφωνία με τον Στέργιο, για τις πληροφορίες που του παρέχει. Μετά το αυθαίρετο ξέσπασμα της Ελισάβετ στον Παύλο, ο Στέργιος της απαγορεύει να συναντήσει άλλον, εν τη απουσία του. Όταν όμως η Ελισάβετ μένει μόνη στο σπίτι, δέχεται την αιφνίδια επίσκεψη της Αρετής. Η Αλίκη παρακολουθώντας την Ελισάβετ, βρίσκεται μπροστά στην αλήθεια.

Μπρούσκο Επεισόδιο 535 Mprousko
Ο Αχιλλέας τα βάζει με τον Θεοδόση και τρομοκρατείται όταν μαθαίνει ότι η νεογέννητη κόρη του έχει μπει στην θερμοκοιτίδα.. Ο Σήφης μαθαίνει για τον ερχομό της κόρης της Μελίνας και πλέον αισθάνεται απαλλαγμένος από τις ενοχές τόσων χρόνων.. την ίδια στιγμή όμως ταλαιπωρείται όταν η γυναίκα που φρόντιζε το σπίτι και τη Στεφανία φεύγει απροειδοποίητα.. την υπόθεση αναλαμβάνει η Δάφνη, όταν στο σπίτι του στέλνει την Γεσθημανή. Ο Μανωλιός τα βάζει με τον δικηγόρο του, αφού τον κατηγορεί ότι εκείνος ευθύνεται για την προφυλάκισή του.. Ενώ την ίδια στιγμή ο Ροκάκης φαίνεται να έχει βρει τρόπο να αποδράσει.. Η Όλγα προσεγγίζει την Αλίκη και της αποκαλύπτει την πραγματική ιδιότητα του Χρήστου προκειμένου να τα ξαναφτιάξουν, εκείνη όμως δεν την πιστεύει. Μάταιη είναι και η προσπάθεια της Δάφνης για να τα ξαναβρεί ο Μηνάς με την Βασιλική, αφού εκείνος είναι ανένδοτος. Παρά τις εκκλήσεις της Χρυσάνθης και του Διαμαντή, ο Πάτροκλος αρνείται να χαμηλώσει τους τόνους με την Άννα και για άλλη μια φορά της επιτίθεται, οδηγώντας τα πράγματα στα άκρα.

Μπρούσκο Επεισόδιο 536 Mprousko
Ο Αχιλλέας και η Μελίνα είναι πια ευτυχισμένοι γονείς και το μόνο που θέλουν είναι να χαρούν τον ερχομό της νεογέννητης κόρης του. Μαζί τους χαίρονται και όλοι οι Ματθαίοι, ενώ και ο Σήφης δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του για το γεγονός, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πόσο βαθιά και φιλική είναι η αγάπη του για τη Μελίνα. Παράλληλα, πρέπει να αντιμετωπίσει και την εισβολή της Γεσθημανής στο σπίτι του, παρότι η Στεφανία δείχνει να την αποδέχεται με μεγάλη ευκολία. Κι ενώ η Αναστασία φαίνεται να είναι όλο και πιο δεκτική στο φλερτ του Νικηφόρου, ο Ματθαίος πληροφορείται ότι βγήκε το διαζύγιό τους και λυγίζει. Η αστυνομία μετά την απόπειρα απόδρασης του Μανούσου Ροκάκη, μοιάζει να είναι όλο και πιο σίγουρη για την ενοχή του, ενώ παράλληλα ο Μανωλιός είναι κλεισμένος στη φυλακή. Ο Μερετάκης αποφασίζει να δώσει ένα σκληρό μάθημα στον Πάτροκλο, αλλά οι συνέπειες θα είναι πολύ σοβαρότερες για τη Χρυσάνθη.

Μπρούσκο Επεισόδιο 537 Mprousko
Η ζωή της Χρυσάνθης βρίσκεται σε κίνδυνο και ο Πάτροκλος, που τώρα συνειδητοποιεί ότι την πυροβόλησε, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ίδιο νοσοκομείο, σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Η Μελίνα κι ο Αχιλλέας βρίσκονται ακόμα στο μαιευτήριο και ζουν ευτυχισμένες στιγμές, έχοντας παράλληλα και τις αγωνίες των νέων γονιών. Ο Ματθαίος και η Αναστασία είναι και οι δυο πολύ ταραγμένοι από το γεγονός του διαζυγίου τους, αλλά προσπαθούν να μην δείξουν σε κανέναν τα συναισθήματά τους. Ο Σήφης μαθαίνει ότι ο Νικηφόρος έχει βάλει στο στόχαστρο την Αναστασία και αποφασίζει να τον διώξει από την Κρήτη, ακόμα και με τη βία. Και όσο ο Ροκάκης δεν ομολογεί τον φόνο της Αγλαΐας, ο Μανωλιός παραμένει στη φυλακή και επεξεργάζεται τα σχέδια της δραπέτευσής του…

Τα νέα επεισόδια της σειράς Μπρούσκο Επεισόδιο 538, 539, 540, 541, 542,543 Mprousko



ΚΑΝ' ΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 277 Γαρίδες με κοφτό μακαρονάκι στον φούρνο Kanto opws o Akis,
Περίληψη: Γαρίδες με κοφτό μακαρονάκι στον φούρνο με πλούσια σάλτσα μπεσαμέλ είναι το πρώτο μας πιάτο. Για επιδόρπιο, η Σοφία Κατσιούλη μάς ετοιμάζει λαχταριστή καρυδόπιτα με κρέμα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Παρουσίαση: 'Ακης Πετρετζίκης
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου
Παραγωγή: MEGA

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget