20/3/16



9 μηνες επεισοδια 144-145-146-147-148 9 mines episodia 144, 145, 146, 146, 147, 148

9 Μήνες Επεισόδιο 144 episodia 9 mines
Η Κρίστη διηγείται στην Άννα τον εφιάλτη που είδε, και της λέει με σπαραγμό πως ποτέ της δεν θα ξεχάσει το μωρό της, που έχασε. Η Άννα για άλλη μια φορά νιώθει εγκλωβισμένη. Ο Νικ λέει στον Μάριο πως βρήκε τρόπο να παρακολουθήσουν την πορεία των χρημάτων των τοκογλύφων, και η Κάτια προθυμοποιείται να βοηθήσει στο σχέδιο τους. Ο Αντρέας αναγκάζει τη Βάνα να καλλωπιστεί και να μιλήσει στη Δάφνη μέσω Skype, χωρίς να φαίνονται σημάδια ταλαιπωρίας πάνω της. Η Μάρθα λέει στη Δάφνη τη σκέψη της να δοκιμάσει μια καινούρια αλλά κάπως επικίνδυνη τεχνική, προκειμένου να κάνει τη Φωτεινή να θυμηθεί. Παρόλο που η Έλσα καταλαβαίνει πως το μπλέξιμο της με τον Άρη δεν θα έχει καλά αποτελέσματα, εξακολουθεί να στηρίζεται πάνω του. Ωστόσο, του λέει πως δεν θέλει να ξανακάνει το βαποράκι. Η Κρίστη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Χαρά και ακούει τη μαγνητοφωνημένη φωνή του Άλκη που λέει πως κατά βάθος αισθάνεται ανακουφισμένος που το μωρό της Κρίστης δεν ζει. Η Άννα βρίσκει ευκαιρία να φωτογραφίσει το μωρό με το κινητό της. Η Βάνα επικοινωνεί με την Δάφνη και της λέει πως φεύγει για Ελλάδα, και πως όλο αυτό με τον Αντρέα ήταν απλά η ανάγκη την να τον εκδικηθεί που τη χώρισε. Η Δάφνη για ακόμη μια φορά κατακεραυνώνεται. Η Μάρθα συναντάει τον Πέτρο και ταράζεται όταν εκείνο της λέει πως ξέρει ποιος είναι ο πατέρας της Δάφνης. Η Μαρίνα νιώθει από τη μια ανακούφιση με τη φυγή του Κυριάκου στην Ελλάδα, κι από την άλλη αγωνιά για την Έλσα, που δεν θα τον έχει κοντά της.

9 Μήνες Επεισόδιο 145 episodia 9 mines
Ο Μάνος που εξακολουθεί να βλέπει με καχυποψία την ξαφνική απόφαση του Κυριάκου να φύγει, την προτρέπει να μιλήσει με τον Πέτρο. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη την απόφαση του να μην πάει ούτε ο ίδιος την Αμερική και τώρα που η Βάνα έφυγε από τη ζωή τους, να προσπαθήσουν να κάνουν μια καινούρια αρχή στη σχέση τους. Μία ακόμα κρίση του Μάνου κάνει τον Χρήστο να τον στείλει επιτακτικά στο νοσοκομείο. Η Εύα λέει στη Μαρίνα πως εκείνη κανόνισε να φύγει ο Κυριάκος, και πως δεν θα διστάσει να βγάλει από την μέση και τη γυναίκα που έχει μπει ανάμεσα σ εκείνη και στον Πέτρο. Η Μαρίνα σοκάρεται με το σκληρό πρόσωπο της αδερφής της.
Η Μάρθα καλύπτει τη Δάφνη, ώστε να μπει κρυφά στο δωμάτιο της Φωτεινής. Ο Άρης αποφασίζει να παρασύρει την Έλσα στο όνειρο να φύγουν μαζί για Ελλάδα, λέγοντας όμως πως θα χρειαστούν χρήματα γι αυτό και της ζητάει να διοχετεύει για λίγο ακόμα τα χαπάκια στα μπαρ. Ο Τζόνυ ζητάει από τη Χαρά να σταματήσει να επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία της Κρίστης, καθώς αυτό κάνει κανό στην καριέρα της. Η Χαρά από την άλλη του απαγορεύει να την κάνει διάσημη μήπως ο Άλκης ζηλέψει και ξαναγυρίσει κοντά της. Ο Τζόνυ που εξαρτάται οικονομικά από την Χαρά αναγκάζεται να δεχτεί. Η Δάφνη ταράζεται όταν βλέπει το μενταγιόν της Φωτεινής και πίσω χαραγμένο έναν κωδικό. Τώρα πια η υποψία της πως η Φωτεινή έχει σχέση με την red swan, γίνεται πεποίθηση και βάζει στόχο να βρει τη λύση του μυστηρίου.

9 Μήνες Επεισόδιο 146 episodia 9 mines
Ο Αντρέας διαβεβαιώνει τον Πέτρο ότι αγαπάει την Δάφνη και θέλει να την προστατέψει. Ο γιατρός λέει στον Μάνο πως η κατάσταση στην υγεία του είναι μη αναστρέψιμη. Μπροστά στο ενδεχόμενο να αρχίσει να παρουσιάζει κινητικά προβλήματα και να καθηλωθεί σε καροτσάκι, ο Μάνος σοκάρεται και σκέφτεται να απομακρύνει την Μαρίνα από κοντά του. Η Κρίστη ετοιμάζεται να περάσει την βραδιά της στο σπίτι του Τζόνυ, όταν η Άννα λυγίζει και της λέει να ξανασκεφτεί αν πραγματικά έχει ξεχάσει τον Άλκη. Ο Νικ και η Κάτια είναι έτοιμοι για το σχέδιο παρακολούθησης των χρημάτων στην τράπεζα, αλλά ο Μάριος ανησυχεί, καθώς δε θέλει να μπλέξει την Κάτια σε αυτήν την ιστορία. Η Χαρά πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όταν ο Άλκης της λέει πως δεν αποκλείει την περίπτωση, μελλοντικά, να κάνουν ένα παιδί. Η Κρίστη μπαίνει στο σπίτι του Τζόνυ και τον ακούει να μιλάει αγγλικά, στέλνοντας φιλάκια στον μπαμπά. Ο Αντρέας που καταλαβαίνει πως η Δάφνη του κρύβει κάτι, δίνει εντολή στους άντρες του να παρακολουθούν τη Μάρθα. Ο Μάνος προτείνει στη Μαρίνα να βγουν για ποτό, βάζοντας μπροστά το σχέδιο του να αποδημήσει μπροστά στα μάτια της τη σχέση τους. Ο Πέτρος ζητάει από τη Μάρθα να βρεθούν, καθώς δεν αντέχει μακριά της. Η Μαρίνα σοκάρεται όταν βλέπει τον Μάνο να φλερτάρει απροκάλυπτα με μια άλλη γυναίκα…

9 Μήνες Επεισόδιο 147 episodia 9 mines
Η Μαρίνα μη αντέχοντας τη συμπεριφορά του Μάνου, βγαίνει από το μπαρ και συναντάει την Έλσα. Στην προσπάθεια της να την πείσει να γυρίσει σπίτι τους ο Μάνος επεμβαίνει λέγοντας πως η Έλσα είναι μεγάλη κοπέλα και μπορεί να αποφασίσει μόνη της τι θα κάνει. Δεύτερο σοκ για τη Μαρίνα… Ένας εφιάλτης της Δάφνης επιβεβαιώνει στον Αντρέα την υποψία του πως του κρύβει πάλι κάτι. Η Κρίστη βρίσκει κάτω από κρεβάτι του Τζόνυ μια φωτογραφία με ένα παιδάκι. Ο Τζόνυ το καλύπτει λέγοντας πως είναι ο αγαπημένος τους ανιψιός που ζει στη Αγγλία. Ο Πέτρος πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας όπου και οι δυο αφήνονται να ζήσουν τον έρωτα τους. Ο Νικ ψάχνει πάλι τη λίστα των ασθενών που πήραν το πειραματικό φάρμακο για το Πάρκινσον και ενημερώνει τη Δάφνη πως τα ονόματα που λείπουν δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά πρόσωπα. Η Δάφνη προβληματίζεται για τη σχέση που μπορεί να έχει ο Αχιλλέας με τη Φωτεινή κατά το παρελθόν. Μετά από την πίεση του Μάνου και πάρα τις αρχικές της αντιρρήσεις η Κάτια δέχεται να βοηθήσει τον Μάνο ώστε να κάνει τη Μαρίνα να τον σιχαθεί…

9 Μήνες Επεισόδιο 148 episodia 9 mines
Ο Αχιλλέας αντιλαμβάνεται πως κάποιος μπήκε στον λογαριασμό του και δίνει εντολή να βρουν ποιος είναι. Η Μαρίνα προσπαθεί να κατευνάσει την ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο. Πάνω που νιώθει πως κι εκείνος είναι έτοιμος να κάνει την προσπάθεια του να είναι καλά, ο Μάνος της λέει πως έχει ραντεβού με την Κάτια στο μαγαζί, και φεύγει. Παράλληλα, ζητάει από την Κάτια να πάει σπίτι του. Η Άννα συναντάει τη Βασιλική με το μωρό στο πάγκο, κι όταν η γυναίκα της λέει πως το μωρό θα φύγει για την Ελλάδα μαζί με την κόρη της, ταράζεται. Την ίδια ώρα, η Ντορέτα είναι έτοιμη να γυρίσει την Άντρη πίσω στο σπίτι της, στην Πάφο. Ο Αχιλλέας ενημερώνει τον Αντρέα πως ο Νικ μπήκε στον λογαριασμό της red swan. Ο Άρης λέει στην Έλσα πως ο μόνος τρόπος να βρουν τα χρήματα που χρειάζονται για να φύγουν στην Ελλάδα είναι να κάνουν μια ληστεία. Η Έλσα φυσικά αντιδράει. Όταν όμως αντιλαμβάνεται πως ο Άρης έχει βάλει στόχο τον επιχειρηματία Σταύρο Διαμαντίδη, δέχεται με μεγάλη χαρά να τον βοηθήσει…

Τα νέα επεισόδια 9 Μήνες Επεισόδια 149-150-151-152-153



Daddy Cool ολα Τα Επεισόδια ant1 Daddy Cool epeisodia
Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται οι συντελεστές της σειράς του Ant1, «Daddy Cool», που έχουν μπει στο στούντιο και έχουν ξεκινήσει γυρίσματα. Το σίριαλ, του οποίου το σενάριο υπογράφει η Τίνα Καμπίτση, ετοιμάζεται να βγει σε λίγες ημέρες με πιθανότατη ημέρα την Πέμπτη (χαζός προγραμματισμός, θα κάψουν την σειρά). Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Θανάση Τσαλνταμπάση, Άντα Λιβιτσάνου, Βασιλική Τρουφάκου, Ιωάννα Πηλιχού, Λευτέρη Ελευθερίου αλλά και τον Βασίλη Χαλακατεβάκη. Η ιστορία παρακολουθεί τη ζωή του Μάξιμου, ιδιοκτήτη του μπιστρό «Mamas», που φημίζεται για τα γλυκά του, ενώ το χόμπι του είναι να παίζει μπάσκετ μαζί με τον αδελφό του και τον μπαμπά του. Για εκείνον το συγκεκριμένο άθλημα είναι ένας τρόπος εκτόνωσης και διασκέδασης.  Σαν χαρακτήρας αντιμετωπίζει ψύχραιμα οποιαδήποτε δυσκολία προκύπτει στη ζωή του και προσπαθεί να βλέπει τα πάντα μόνο θετικά. Όλα αυτά βέβαια μέχρι τη στιγμή που η σύζυγός του Αγγέλα μένει έγκυος. Μόνο που εκείνη δεν βλέπει τα πράγματα από την ίδια οπτική γωνία και τον εγκαταλείπει…με το μωρό στην αγκαλιά! Παρ' όλα αυτά, ο Μάξιμος δεν πτοείται και εξακολουθεί να παραμένει ένας ψύχραιμος και… cool μπαμπάς. Παράλληλα με αυτά, ο άντρας έχει να αντιμετωπίσει ακόμη δύο γυναικείες παρουσίες: Τη Στέλλα, που εργάζεται ως σερβιτόρα στο μπιστρό και έχει κάποια κρυφά αισθήματα για τον Μάξιμο, και τη Νίνα, η οποία υπήρξε γυναίκα-σταθμός στη ζωή του. Από την άλλη πλευρά, ο αδερφός του, βρίσκεται συνεχώς στο εργαστήριο φτιάχνοντας γλυκά, ενώ ο πατέρας του προσπαθεί να παίρνει διαρκώς χρήματα με διάφορους τρόπους.
Daddy Cool ολα Τα Επεισόδια



Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδια 43-44-45-46-47 Κύκλος Γ karagul season 3 gr subs mavro triantafyllo


Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 42 Κύκλος 3ος karagul gr subs mavro triantafyllo
Μετά την κατάθεση της Γκιουλσούμ, ο Ογιούζ βγαίνει από τη φυλακή και μία γιορτή οργανώνεται για την αποφυλάκιση του. Αυτή η γιορτή γίνεται η αφορμή για να έρθουν πιο κοντά η Ελίφ με τον Ογιούζ, κάτι που γεμίζει χαρά τη Ντενίζ, η οποία και διοργάνωσε τη γιορτή. Ωστόσο, η προσπάθεια για επανασύνδεση δείχνει να γίνεται πολύ δύσκολη όταν η Ναρίν μαθαίνει για αυτή. Ο Κασίμ ανακαλύπτει το μαχαίρι του Σαμπρί και είναι για άλλη μια φορά στην πλάτη της Οζλέμ. Ο Κασίμ, που δεν γνωρίζει τι μπορεί να έχει συμβεί στην Οζλέμ, επιστρέφει στο ξενοδοχείο του και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τoν Σαμπρί. Οι δυο τους έχουν πάψει πια να προσπαθούν να τα βρουν και τσακώνονται άγρια.

Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 43 Κύκλος 3ος karagul gr subs mavro triantafyllo
Παρά το ότι η Οζλέμ έχει απομακρυνθεί από τον αδερφό της, δεν ξέρει τι να κάνει και πηγαινοέρχεται αβοήθητη στο δωμάτιο του Κεντάλ. Η μοίρα για το μέλλον της περιουσίας του Κεντάλ βασίζεται στην απόφαση, που θα πάρει η Οζλέμ… Mε τους εργάτες να έχουν εγκαταλείψει το εργοστάσιο και την παραγωγή να έχει σταματήσει, η Καντριγιέ και οι υπόλοιπες γυναίκες του αρχοντικού με την αφοσίωση και την αποφασιστικότητά τους βάζουν μπροστά τις μηχανές. Ωστόσο, καμία τους δε γνωρίζει το μέγεθος της πραγματικής κρίσης.

Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 44 Κύκλος 3ος karagul gr subs mavro triantafyllo
Μετά τη γιορτή, που διοργάνωσε η Ντενίζ, ο Ογιούζ και η Ελίφ συνεχίζουν να έρχονται όλο και πιο κοντά. Αυτό γίνεται αντιληπτό από τη Ναρίν και την αποκαρδιώνει. Η Ναρίν σκέφτεται πως για ακόμη μία φορά ο άντρας, που αγαπάει, θα καταλήξει με μία άλλη γυναίκα. Καθώς ο Κενάν συνεχίζει να υλοποιεί το σχέδιο εκδίκησης του κατά του Κεντάλ, οι δύο άντρες συναντιούνται για πρώτη φορά μετά το ατύχημα. Ο Κεντάλ συνειδητοποιεί πια ότι είναι εγκλωβισμένος στην κόλαση, που του έχει δημιουργήσει ο Κενάν.

Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 45 Κύκλος 3ος karagul gr subs mavro triantafyllo
Η οικογένεια Σαμβερντί είναι πια επηρεασμένη από την απουσία του Κεντάλ. Η Καντριγιέ, που δεν μπορεί να δεχτεί την Οζλέμ, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές της, δεν καταφέρνει να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του εργοστασίου και αναγκάζεται να το κλείσει… Όταν η Ντενίζ μαθαίνει ότι ο Ογιούζ ετοιμάζεται να κάνει μία κίνηση προς την Ναρίν, προκαλεί σεισμό. Επιτίθεται πρώτα στη Ναρίν και μετά στον Μπαράν, χωρίς να σκεφτεί ή να κρύψει τίποτα. Ο Μπαράν, που δε γνώριζε τίποτα, γίνεται έξαλλος. Κατηγορεί με πολύ άσχημα λόγια τη μητέρα του χωρίς να σκέφτεται ενώ στρέφεται και εναντίον της Εμπρού.

Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 46 Κύκλος 3ος karagul gr subs mavro triantafyllo
Η Ναρίν αισθάνεται πως δεν αντέχει άλλο και είναι έτοιμη να τα εγκαταλείψει όλα. Η Εμπρού, που βρίσκεται στη μέση του καβγά, προσπαθεί να ρίξει τους τόνους. Δεν τα καταφέρνει όμως καθώς ο Μπαράν επιτίθεται και σε αυτή. Η Αντά και η Μάγια παρακολουθούν σιωπηλές τα όσα συμβαίνουν και προσπαθούν να στηρίξουν τη μητέρα τους. Ένα σημάδι ότι θα ξεσπάσει καταιγίδα ανάμεσα στις αδελφές αρχίζει να φαίνεται… Ο Κεντάλ αναζητά τρόπους για να ξεφύγει από την κόλαση, που βιώνει. Εν τω μεταξύ, ο Κενάν, ψάχνει για ένα στοιχείο, που θα τον βοηθήσει να στριμώξει τον Κεντάλ στη γωνία. Βρίσκει το κατάλληλο πρόσωπο, που πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει για να βρεθεί ο Κεντάλ στην πόρτα της φυλακής. Αλλά ο Κεντάλ δεν παραδίνεται έτσι εύκολα.

Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδιο 47 Κύκλος 3ος karagul gr subs mavro triantafyllo
Η Οζλέμ με τη βοήθεια ενός δικηγόρου αποκτά τη δικαιοδοσία να υπογράψει και εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους Σαμβερντί. Η Εμπρού είναι η πρώτη, που προσπαθεί να το ανατρέψει, αλλά η Οζλέμ δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει και το φθάνει στα άκρα… Μία μεγάλη αντιπαράθεση ξεσπά στην αυλή και στο τέλος η Οζλέμ κάνει μία τόσο απροσδόκητη κίνηση, που όλες οι ισορροπίες καταρρέουν. Ο Κεντάλ καταφέρνει να ξεφύγει από τον Κενάν, ο οποίος, καθώς δεν περίμενε μία τέτοια κίνηση από εκείνον, τον στριμώχνει ακόμα περισσότερο. Στο μεταξύ, ο Ρεστέμ, που βοήθησε τον Κεντάλ να δραπετεύσει, προσπαθεί να ωφεληθεί ο ίδιος…

Νέα επεισόδια Μαύρο Τριαντάφυλλο Επεισόδια 48-49-50-51-52 3ος Κύκλος karagul gr subs mavro triantafyllo



ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 114-115-116-117-118-119
Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 114 Κύκλος Β' Ragismenes kardies paramparca
Η συνωμοσία Χαζάλ – Κεριμάν αποκαλύπτεται, και η Ντιλάρα, σοκαρισμένη, αποφασίζει να απομακρύνει τη βιολογική της κόρη από το σπίτι! Τα οικονομικά προβλήματα πνίγουν τον Τζιχάν. Η ανίερη συμμαχία Χαζάλ – Κεριμάν φτάνει στο τέλος της με… επεισοδιακό τρόπο! Η Χαζάλ μπορεί να αναγκάστηκε να πει στην Ντιλάρα ότι θέλει την Κεριμάν στο πλευρό της για να τη φροντίζει, όμως ουσιαστικά δεν τη χωνεύει και θέλει με την πρώτη ευκαιρία να την ξεφορτωθεί. Και νομίζει ότι θα το πετύχει όταν διαπιστώνει πως η Καριμάν έχει… σουφρώσει τα διαμαντένια σκουλαρίκια της Ντιλάρα.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 115 Κύκλος Β' Ragismenes kardies paramparca
Η κλοπή είναι ποινικό αδίκημα και θεωρεί ότι αν την απειλήσει θα καταφέρει να τη διώξει από την έπαυλη. Μόνο που η Κεριμάν την έχει βιντεοσκοπήσει με το κινητό της να στέκεται όρθια, οπότε την εκβιάζει και εκείνη με τη σειρά της. Κάποια στιγμή που θεία και ανιψιά τσακώνονται, η Χαζάλ προσπαθεί να πάρει το κινητό, το οποίο της πέφτει από τα χέρια και η κοπέλα σηκώνεται να το πιάσει.Όμως η Τζανσού, που ακούει τις φωνές τους, πλησιάζει και βλέπει τη Χαζάλ όρθια! Η Χαζάλ παγώνει. Ξέρει καλά πως είναι η αρχή του τέλους της. Γιατί η Τζανσού δεν πρόκειται να «συμμαχήσει» μαζί της όπως η Κεριμάν.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 116 Κύκλος Β' Ragismenes kardies paramparca
Και πραγματικά η Τζανσού αρπάζει το κινητό και πηγαίνει να το δείξει στην Ντιλάρα, που ακούγοντας επίσης τη φασαρία πλησιάζει στο δωμάτιο μαζί με τον Ραχμί. Το σοκ για τη γυναίκα είναι τεράστιο.Όχι μόνο βλέπει το επίμαχο βίντεο, αλλά αντικρίζει και την ίδια τη Χαζάλ όρθια στο κεντρικό χολ να ζητά συγγνώμη… Αλλά μάταια. Ο Ραχμί, που ποτέ δεν χωνεύει τη Χαζάλ, είναι έξαλλος μαζί τη και ζητά από την Ντιλάρα να τηνπετάξει έξω από το σπίτι τους Ντιλάρα αισθάνεται προδομένη από την ίδια της την κόρη. Την οποία είχε υπερασπιστεί πολλές φορές στο παρελθόν, όμως τώρα αισθάνεται ότι δεν μπορεί να παλέψει άλλο… Της δηλώνει πως θα πρέπει να φύγει από την έπαυλη και σκέφτεται να επικοινωνήσει με την Γκιουλσερέν για να την αναλάβει ξανά…

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 117 Κύκλος Β' Ragismenes kardies paramparca
Ο Χαρούν είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τον Τζιχάν. Το φλερτάρει την Ντιλάρα είναι ένα μέρος του σχεδίου του, το οποίο όμως ξέρει πως δεν θα πόνεση αρκετά τον μεγάλο του αντίπαλο αφού ο γάμος των Γκιουρπινάρ παρέπαιε εδώ και καιρό.Έτσι, προσπαθεί να γκρεμίσει την οικονομική του αυτοκρατορία. Ο έλεγχος από την εφορία που γίνεται στην εταιρία του Τζιχάν είναι δικό του «κατόρθωμα».

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 118 Κύκλος Β' Ragismenes kardies paramparca
Ο Χαρούν όμως παρακολουθεί στενό όλα τα μέλη της οικογένειας του Τζιχάν. Έτσι, ξέρει καλά την αδυναμία του Ραχμί στον τζόγο και φυσικά την εκμεταλλεύεται… Μπορεί ο Ραχμί να έχει ορκιστεί στον Τζιχάν ότι δεν πρόκειται να ξαναμπλέξει με χαρτιά ή ρουλέτα, όμως με την πρώτη ευκαιρία πηγαίνει σε καζίνο. Και τότε ο Χαρούν δίνει εντολή στους άντρες του να είναι συνεχώς δίπλα του και να του κάνουν πίστωση αν τη ζητήσει. Και ο Ραχμί τη ζητά, αφού… η τύχη δεν τον ευνοεί και βρίσκεται να χάνει για μια ακόμα φορά. Κάπως έτσι, Ραχμί και Χαρούν συναντιούνται. Μόνο που ο Ραχμί θεωρεί τον Χαρούν «σωτήρα» του, φίλο του…

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 119 Κύκλος Β' Ragismenes kardies paramparca
Ο Οζάν, στο μεταξύ, κάνει την επανάστασή του. Αρνούμενος να δεχτεί τη «νέα τάξη πραγμάτων» στην έπαυλη, τον πατέρα του να «σέρνεται» πίσω από την Γκιουλσερέν (έτσι το βλέπει ο ίδιος) και τη μητέρα του να υποφέρει, φεύγει από το σπίτι και πιάνει δουλειά σε μια αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων ως πωλητής. Μια μέρα στον δρόμο δύο περίεργοι τύποι τού επιτίθενται και εκείνος προσπαθεί να αμυνθεί. Ο Χαρούν, που τον παρακολουθεί, βγαίνει από το αυτοκίνητο και τρέχει να τον βοηθήσει. Με δυο χτυπήματα καταφέρνει να τρέψει σε φυγή τους τύπους. Ο Οζάν εντυπωσιάζεται, όμως ο Χαρούν δεν του συστήνεται. Απλώς απομακρύνεται, αφήνοντάς τον με την απορία για την ταυτότητα του «υπερασπιστή» του..



Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισόδιο 44-45 Γ" Κύκλος Min arxizeis ti mourmoura

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισόδιο 44 Γ Κύκλος
Η Στέλλα ανησυχεί για τη θέση της στην εταιρεία επειδή έμαθε το μυστικό της ο Μπούρας. Η Μαρίν προσπαθεί να πείσει τον Ηλία να γίνει ο «τέλειος» άντρας αλλά γρήγορα μετανιώνει, ενώ ο Μηνάς αποφασίζει να ασχοληθεί με τη μελισσοκομία. Ένα τυχαίο περιστατικό είναι αρκετό ώστε ο Μπούρας, ο μεγάλος ανταγωνιστής της Στέλλας, να μάθει ότι είναι έγκυρε. Η Στέλλα λα ανησυχεί ότι θα το πει σε όλους και κινδυνεύει η θέση της, ενώ ο Νικήτας προσπαθεί να την καθησυχάσει πως δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα από τα παραπάνω, καθώς θα υπερισχύσει η συναδελφική αλληλεγγύη. Η Μαρίνα γκρινιάζει στον Ηλία για το πόσο τζέντλεμαν και ιππότης είναι ο Πέρης, σε αντίθεση με τον Ηλία που φέρεται χοντροκομμένα. Κάπως έτσι ο Ηλίας παίρνει μια σημαντική απόφαση: Να αλλάξει στάση ζωής και να γίνει ο τέλειος άντρας. Η γυναίκα φέρεται να εκτιμά τις προσπάθειες του συζύγου της, αλλά γρήγορα συνειδητοποιεί ότι θέλει πίσω τον παλιό… Ηλία. Η Βούλα αποφασίζει να «πάρει το αίμα της πίσω» από την κόρη και το γαμπρό της για μια φάρσα που της έκαναν, θέλει τον Μηνά συνεργάτη της, εκείνος όμως, αν και δέχεται να τη βοηθήσει, τελικά αποδεικνύειαι μεγαλύτερος φαρσέρ από εκείνη.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισόδιο 45 Γ Κύκλος
Η Στέλλα προσπαθεί να πείσει τον Νικήτα να δοκιμάσει κρέμες προσώπου και ματιών της εταιρείας της από μια αντρική σειρά που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Ο Νικήτας αρνείται πεισματικά, αλλά γρήγορα θα θέσει το δίλημμα: «θα δοκιμάσω της κρέμες υπό έναν όρο: Να φας φέτα που δεν θέλειs καν να τη βλέπεις!». Ο Ηλίας νιώθει πόνους στην πλάτη και στο πόδι του. Η Μαρίνα «Eκει το αποδίδει στην κακή στάση σώματος που έχει στο γραφείο του και προσπαθεί να του μάθει τεχνικές που θα τον βοηθήσουν να μην έχει προβλήματα. Ο Μηνάς, ω του θαύματος αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μελισσοκομία. Η Βούλα όμως που τον ξέρει καλύτερα κι από την παλάμη της, είναι σίγουρη πως θα βαρεθεί πριν καν αρχίσει. Και κάνει το λάθος να του το πει…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget