Μπρούσκο 518-519-520-521-522 MPROUSKO EPISODIA 518-519-520-521-522 BROUSKO

Μπρούσκο Επεισόδιο 518 (132 γ κύκλος), Δευτέρα 28-3-16 MPROUSKO EPISODIA
Ο Μανούσος για μια ακόμα φορά τρομοκρατεί και κυνηγάει τη Μελίνα και τη Βασιλική, που απέτυχαν να τον παγιδεύσουν και δεν μπορούν να αποδείξουν στην αστυνομία την ενοχή του. Ο Αχιλλέας ανησυχεί πολύ για τη Μελίνα και φεύγει επειγόντως για Κρήτη. Αυτή η συμπεριφορά του, εξοργίζει τον Ματθαίο, που είναι έτοιμος να τον πετάξει έξω από την εταιρία. Οι σκληρές κουβέντες που θα ανταλλάξουν τα δυο αδέρφια, θα οδηγήσει για πρώτη φορά τη σχέση τους στα άκρα και κανένας δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει. Όμως και η Δάφνη βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς ο Μάρκος της ανακοινώνει την απόφασή του να χωρίσουν, αλλά και ο Διαμαντής τη βρίζει με τον χειρότερο τρόπο, κατηγορώντας την ότι διατηρούσε σχέσεις με τον Θεμιστοκλή Θεμιστοκλέους στη διάρκεια του γάμου τους. Ο Ματθαίος και η Αναστασία ετοιμάζονται να υπογράψουν το διαζύγιό τους και για μια ακόμα φορά έρχονται σε σύγκρουση με αφορμή το παιδί τους.

Μπρούσκο Επεισόδιο 519 (133 γ κύκλος), Τρίτη 29-3-16 MPROUSKO EPISODIA
Βλέποντας ότι το κλίμα είναι τεταμένο ανάμεσα στα δυο αδέλφια, η Μελίνα προσπαθεί να πείσει τον Αχιλλέα να επιστρέψει στην Κύπρο, αλλά εκείνος αρνείται πεισματικά να την αφήσει μόνη της στην Κρήτη. Απ' την άλλη ο Ματθαίος εξαγριωμένος με τα καμώματα του αδελφού του σκέφτεται να τον αντικαταστήσει στην οικογενειακή επιχείρηση. Παρά τις προσπάθειες της να κρατηθεί μακριά απ' τον Πάτροκλο, η Δήμητρα λυγίζει γι' άλλη μια φορά και παραδομένη στον έρωτά της γι' αυτόν τον συναντάει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Η Δάφνη, διώχνει επιτέλους την Γεσθημανή κακήν-κακώς, η οποία φεύγοντας, φροντίζει με τις κατάρες της ν' αφήσει πίσω της.. θύματα. Η ειλικρίνεια της Στεφανίας κινδυνεύει να γίνει αιτία ν' αποκαλυφθούν τα ψέματα κι οι ατασθαλίες του Μανωλιού, στην Κωνσταντίνα. Στο μεταξύ, η Βασιλική εξακολουθεί να δέχεται απειλές για τη ζωή της κι ενώ λίγο αργότερα εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ο Σήφης θα δείξει ένα περίεργο μήνυμά της στον Μηνά που θα τον βάλει σ' ανησυχία.

Μπρούσκο Επεισόδιο 520 (134 γ κύκλος), Τετάρτη 30-3-16 MPROUSKO EPISODIA
Ο Μηνάς δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο που η Βασιλική έχει εξαφανιστεί τόσο απροειδοποίητα και μαζί με την Μελίνα και τον Αχιλλέα προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος. Πανικοβάλλεται όμως, όταν συνειδητοποιεί ότι η Βασιλική φεύγοντας, δεν έχει πάρει μαζί της, τίποτα από τα πράγματά της. Ο Μανωλιός αντεπιτίθεται στις κατηγορίες της Κωνσταντίνας ότι της έχει πει ψέματα για τις συσκέψεις με τον Σήφη.. τα χάνει όμως και ταράζεται, όταν στο καφενείο κάνει την εμφάνισή της η Αγλαΐα. Ο Νικηφόρος συνεχίζει διακριτικά να δείχνει το ενδιαφέρον του προς την Αναστασία.. Ενώ με το που φτάνει στην Κρήτη η Αλίκη, ο Ροκάκης δεν χάνει την ευκαιρία να την φλερτάρει έντονα. Ο Ματθαίος εμμένει στην απόφασή του να απομακρύνει τον Αχιλλέα από οικονομικό διευθυντή της εταιρείας και προχωρά όλες τις τυπικές διαδικασίες για να το καταφέρει. Εν τω μεταξύ η Άννα υποψιασμένη ότι ο Πάτροκλος της έχει πει ψέματα για το ταξίδι του στην Αθήνα, στήνει ένα κόλπο στην Δήμητρα και μαθαίνει την αλήθεια.. Την ίδια στιγμή ο Νεκτάριος μαθαίνει για τις ύποπτες επισκέψεις της Δήμητρας στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Πάτροκλος.

Μπρούσκο Επεισόδιο 521 (135 γ κύκλος), Πέμπτη 31-3-16 MPROUSKO EPISODIA
Η εξαφάνιση της Βασιλικής, προκαλεί σε όλους ανησυχία και ιδιαίτερα στον Μηνά και τη Μελίνα, οποίοι τελικά καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η Βασιλική έχει πάει στην Αντιγόνη, στο Παρίσι. Η σχέσεις Αχιλλέα και Ματθαίου, έχουν φτάσει στα άκρα και στη διάρκεια ενός ακόμα καβγά, τα δυο αδέρφια πιάνονται στα χέρια. Ο Ματθαίος προσλαμβάνει στην εταιρία τον αντικαταστάτη του και αυτή είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να πάρει τη Μελίνα και να μετακομίσουν μόνιμα στο Λονδίνο, σχέδιο που βρίσκει τη Μελίνα αντίθετη. Η Δήμητρα παραδέχεται στον Νεκτάριο, πως πήγε στο ξενοδοχείο για να συναντήσει τον Πάτροκλο. Στο μεταξύ, στα Χανιά, η Όλγα έρχεται για μια ακόμα φορά σε αντιπαράθεση με τον Σήφη και αποφασίζει να παραιτηθεί από τη δουλειά της στο οινοποιείο. Η Αναστασία εξακολουθεί να βγαίνει με τον Νικηφόρο και τον προσκαλεί στο γλέντι που θα κάνει ο Διαμαντής.

Μπρούσκο Επεισόδιο 522 (136 γ κύκλος), Παρασκευή 1-4-16 MPROUSKO EPISODIA
Ο Αχιλλέας, κάνει τις πρώτες κινήσεις για την άμεση εγκατάστασή τους στο Λονδίνο, προκαλώντας αναστάτωση στη Μελίνα που προσπαθεί να τον μεταπείσει. Στα Χανιά, ο Μανούσος Ροκάκης φροντίζει να δικαιολογήσει με έξυπνο τρόπο την επίθεσή του στην Αλίκη. Ενόψει της γιορτής προς τιμήν των Ολλανδών εμπόρων κρασιών, ο Σήφης πιέζεται απ' την Αναστασία να ρίξει τον εγωισμό του και να παρακαλέσει την Όλγα να επιστρέψει στο οινοποιείο, κάτι που του προκαλεί εκνευρισμό. Την ίδια στιγμή η Δάφνη σκέφτεται σοβαρά να δεχτεί την πρόσκληση του Διαμαντή να παρευρεθεί στο γλέντι προκειμένου να μπει στο μάτι του Μάρκου. Στο μεταξύ το χάσμα μεταξύ Αχιλλέα – Ματθαίου μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Κι ενώ η Βασιλική παραμένει εξαφανισμένη, ο Σήφης πληροφορεί τη Μελίνα, τον Αχιλλέα και τον Μηνά, ότι στο σπίτι του τελευταίου η αστυνομία βρήκε αποτυπώματα του Ροκάκη.
NEA EPISODIA 523-524-525-526-527