9/3/16



Μπρούσκο Επεισόδιο 514, 515, 516, 517 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Mprousko 514-515-516-517

Μπρούσκο Επεισόδιο 514 episodio Mprousko
Ο Σήφης ζητά από την Αναστασία να αναλάβει εκείνη να έρχεται πλέον σε επαφή με την Όλγα στη δουλειά.. ενώ συγκρούονται για άλλη μια φορά για την Άλκηστη.. και παρά τις προειδοποιήσεις του Παύλου.. ο Σήφης επιμένει να θέλει να πλησιάσει αυτή τη γυναίκα.. Ο δολοφόνος.. εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνεται.. και η στιγμή για να βγάλει από τη μέση αυτούς που τον αναγνώρισαν ήρθε.. Η Αλίκη δεν φαίνεται να έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι θα ζει πλέον μόνιμα στην Κύπρο.. και παρά την κατανόηση που δείχνει φαίνεται ότι η υπομονή του Χρήστου εξαντλείται.. Η Λουκία μοιάζει επηρεασμένη από την συμπεριφορά και την επιμονή του Νικηφόρου.. όταν εκείνος για άλλη μια φορά την προσεγγίζει όλο πάθος. Σε υστερία βρίσκεται και η Αλεξάνδρα.. που χωρίς δισταγμό αγκαλιάζει τον Νεκτάριο στο κτήμα.. και ο Μάνθος τους βλέπει.. Η Ελευθερία καταλήγει σε συμφωνία με του Ματθαίους.. και πλέον φαίνεται ότι μια καινούργια συνεργασία ξεκινά.. με μόνο πρόβλημα.. το γεγονός ότι φλερτάρει τον Αχιλλέα και όχι μόνο.. φέρνοντάς τον σχετικά σε δύσκολη θέση.. Απροετοίμαστη έρχεται και η Δάφνη, όταν η Γεσθημανή εισβάλλει δυναμικά στο σπίτι της.

Μπρούσκο Επεισόδιο 515 episodio Mprousko
Η Μελίνα είναι σίγουρη ότι ο Μανούσος Ροκάκης, είναι ο δολοφόνος της κοπέλας που είδε με τη Βασιλική στο δάσος εκείνο το βράδυ.. και παρά τις διαβεβαιώσεις όλων ότι είχε άλλοθι, εκείνη είναι πεπεισμένη. Προβληματισμένος με τον Ροκάκη είναι και ο Σήφης, αφού δείχνει να μην τον εμπιστεύεται μετά και το επεισόδιο με την Στεφανία.. έτσι ζητάει από τον Μηνά, να ψάξει περισσότερες πληροφορίες γι' αυτόν.. Ο Διαμαντής προειδοποιεί τον Νικηφόρο να φανεί εντάξει απέναντι στην Αναστασία, ενώ την ίδια στιγμή ο Πάτροκλος του κάνει σκηνή βλέποντας τους δυο μαζί, αφού πιστεύει ότι ο πατέρας του τον έχει αντικαταστήσει.. Προβλήματα όμως έχει και με την Αναστασία, αφού η ίδια τον απειλεί φρικτά, εάν ανακαλύψει ότι αυτός κρύβεται πίσω από την όλη ιστορία με την απόπειρα δολοφονίας της.. Σε σύγκρουση θα έρθει η Αναστασία για άλλη μια φορά και με τον Ματθαίο, γεγονός που αναγκάζει τον Αχιλλέα να της μιλήσει, προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση.. Η Γεσθημανή, καρφώνει την Δάφνη στον Μάρκο για το ταξίδι της στην Κύπρο, αλλά και ότι μέχρι και το θάνατο του Θεμιστοκλέους, τον απατούσε με αυτόν.. Σε πειρασμό να κάνει απιστία μπαίνει και ο Μανωλιός, αφού η Αγλαΐα από τα αμπέλια φαίνεται να τον πολιορκεί και να τον φλερτάρει έντονα.

Μπρούσκο Επεισόδιο 516 episodio Mprousko
Η Βασιλική είναι τρομοκρατημένη από το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε, ενώ η είδηση για μια ακόμα δολοφονία κοπέλας στα Χανιά, θα την οδηγήσει στα όρια του πανικού. Η Μελίνα αποφασισμένη να μείνει δίπλα της και να της συμπαρασταθεί, καβγαδίζει με τον Αχιλλέα που θέλει να την πάρει και να επιστρέψουν στην Κύπρο. Ο Αχιλλέας αναγκάζεται τελικά να επιστρέψει μόνος του κι εκεί θα αντιμετωπίσει την οργή του Ματθαίου, σε έναν καβγά που θα τους οδηγήσει στα άκρα. Ο Σήφης με την Όλγα, μέσα σε εχθρικό κλίμα, ακυρώνουν το σύμφωνο συμβίωσης βάζοντας οριστικό τέλος στη σχέση τους. Κι ενώ η Δάφνη έχει εξαφανιστεί και η Γεσθημανή αλωνίζει στα Χανιά βρίζοντας, ο Μάρκος έχει αποφασίσει να χωρίσει οπωσδήποτε με τη Δάφνη. Ο Νικηφόρος συνεχίζει την πολιορκία του στην Αναστασία, κατ΄ εντολή του Διαμαντή. Η Μελίνα ανακοινώνει στη Βασιλική, πώς έχει ένα σχέδιο προκειμένου να παγιδεύσουν και να αποκαλύψουν τον Μανούσο Ροκάκη.

Μπρούσκο Επεισόδιο 517 episodio Mprousko
Μετά από παράκληση της Μελίνας, ο Σήφης αναλαμβάνει να βάλει άντρες να φυλάνε κρυμμένοι το σπίτι της Βασιλικής. Παράλληλα η Όλγα, βλέποντας τη Μελίνα στο σπίτι του Σήφη, σίγουρη ότι διατηρούν κρυφή σχέση, γίνεται εριστική προκαλώντας την έντονη αντίδραση του τελευταίου. Επιθετική είναι όμως και η στάση του Πάτροκλου απέναντι στην Άννα, μετά τις κινήσεις που έκανε εν αγνοία του. Σ. όλο αυτό το διάστημα, η Γεσθημανή σκοτώνει την ώρα της διαβάλλοντας παντού την Δάφνη, ξεκινώντας απ' τον Διαμαντή, ενώ ο Μανωλιός απειλείται απ' την Αγλαΐα, προκειμένου να ενδώσει ερωτικά. Στην Κύπρο, ο Αχιλλέας, επικαλούμενος την φιλία τους, ζητάει απ' τον μαιευτήρα να του αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένουν, ενώ παράλληλα η ξαφνική επιμονή της Μαρίνας να χειρουργηθεί άμεσα αναστατώνει όλα τα μέλη της οικογένειας Ματθαίου. Στο μεταξύ, παρά το φόβο της Βασιλικής, η Μελίνα βάζει σ' εφαρμογή το σχέδιό της να παγιδεύσει τον Ροκάκη. Κι ενώ όλα έχουν «στηθεί» άψογα, μια κακή συνεννόηση θα γίνει αιτία ν' ανατραπούν τα δεδομένα κι η Μελίνα με τη Βασιλική θα βρεθούν στο έλεος του αδίστακτου δολοφόνου.

Μπρούσκο Επεισόδιο 518 episodio Mprousko



Διδυμα φεγγαρια Επεισόδιο 9 Τεταρτη 9-3-2016 DIDYMA FEGGARIA 9
Δίδυμα φεγγάρια 9/3/16 8 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η αγάπη προσπαθεί να ταιριάξει στο μυαλό της την εικόνα του άντρα που την κυνήγησε με την ανάμνηση του Στέργιου, χωρίς όμως να ξέρει ποιο ρόλο έχει παίξει στη ζωή της. Η Αρετή αποκαλύπτει στον Παύλο το μυστικό του βιβλίου της Αγάπης κι όταν αυτός αρχίζει να το διαβάζει θα οδηγηθεί σε λανθασμένα συμπεράσματα, αφού θα πιστέψει ότι η κόρη του το έσκασε με κάποιον άγνωστο άντρα, εγκαταλείποντας το παιδί της. Η οργή του θα είναι πλέον ανεξέλεγκτη.



Τεταρτη 9/3/16 Χωρις εσενα Επεισόδιο 73 XWRIS ESENA 73
Χωρίς εσένα 9-3-2016 4.30 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Η Αλεξάνδρα για να μη στενοχωρήσει τον Μιχάλη αποφασίζει να του κάνει το χατίρι και καλεί τη Μαρία να φάνε οι τρεις τους στο σπίτι του αδελφού της. Η Μαρία τελικά δέχεται να πάει. Το δείπνο αποδεικνύεται αποκαλυπτικό, καθώς η Μαρία βλέπει πως η Αλεξάνδρα συμπεριφέρεται πιο πολύ σαν οικοδέσποινα στο σπίτι του αδελφού της παρά σαν φιλοξενούμενη και διαπιστώνει πόσο δεμένα είναι τα δύο αδέλφια. Ολο αυτό της δημιουργεί μεγάλο άγχος, πράγμα που την κάνει να εκφράσει στον Μιχάλη την αμφιβολία της για το αν είναι κατάλληλη η στιγμή να μετακομίσει εκεί και η ίδια. Εκείνος την κατηγορεί πως ψάχνει αφορμές να αποφύγει τη συγκατοίκηση και η Μαρία με τη σειρά της τον κατηγορεί πως επηρεάζεται από την Αλεξάνδρα.



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 123 1ος Κύκλος Τεταρτη 9-3-2016  9 MINES EPEISODIO 123
9 μήνες STAR Δραματική σειρά 5.50 μ.μ.
Ο Αλκης προσπαθεί για άλλη μία φορά να ρίξει στάχτη στα μάτια της Κρίστης, λέγοντας πως η Χαρά πήγε απροειδοποίητα στο Μιλάνο. Η Κρίστη δεν τον πιστεύει, αλλά αποφασίζουν να συναντηθούν μόλις εκείνος επιστρέψει, για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο στη σχέση τους. Η Μάρθα ενημερώνει τον Πέτρο πως η Δάφνη ανέκτησε τη μνήμη της, αλλά εκείνος αδυνατεί να συμμεριστεί τον ενθουσιασμό της, καθώς φοβάται πως η κόρη του θα αρχίσει να σκαλίζει ξανά το θέμα της μητέρας της. Η Βάνα αιφνιδιάζει τη Δάφνη, περιμένοντας την έξω από τη Δίωξη.



Min arxizeis ti mourmoura, Τεταρτη 9 Μαρτιου 2016 Μην αρχιζεις τη μουρμουρα 9/3/16
Η Βάσω ταλαιπωρημένη με τα λεωφορεία και το αυτοκίνητο αποφασίζει να μάθει μηχανή για να πηγαίνει στη δουλειά. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα, δεν ξέρει ούτε ποδήλατο. Ο Χάρης δέχεται να τη μάθει, αλλά μόλις βλέπει πως δεν το ,χει καθόλου, βάζει τα μεγάλα μέσα για να την αποτρέψει να συνεχίσει τα μαθήματα. Η Βούλα, επηρεασμένη από μια γιαπωνέζικη ταινία, ξεσηκώνεται να παρακολουθήσει σεμινάρια «οριγκάμι». Ο Μηνάς νομίζει ότι μιλάει για γιαπωνέζικη κουζίνα και δεν τον ενθουσιάζει καθόλου η προοπτική ν' αρχίσει να τον ταίζει «σούσια και άλλες αηδίες» όπως λέει.



9/3/16 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ THE MENTALIST Επεισόδιο 8 6ος Κύκλος ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Το FBI επεμβαίνει και θέτει σε διαθεσιμότητα τόσο τη Λίσμπον, όσο και την υπόλοιπη CBI ομάδα. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν εμπόδισε ποτέ τον Πάτρικ, ο οποίος συνεχίζει μόνος του την έρευνα για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση του Ρεντ Τζον…



ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9/3/16 THE FOLLOWING Επεισόδιο 11 1ος Κύκλος ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Η Κλερ βρίσκεται πλέον στα χέρια των ανδρών του Τζο, οι οποίοι την οδηγούν στο σπίτι του. Εκεί επανασυνδέεται με τον Τζο, ο οποίος δεν αργεί να της αποκαλύψει πως επιζητά συγχώρεση, αλλά και μία ευκαιρία να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Εκείνη συνειδητοποιεί πως δεν είναι η ώρα να είναι αντιδραστική και, παρόλο που είναι διστακτική, πηγαίνει με τα νερά του για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Παράλληλα το FBI συνδέει το βίντεο που βρήκαν σε ένα mail με ένα νυχτερινό κλαμπ στο Μανχάταν και στη συνέχεια με τον άνθρωπο που έστησε τα υπολογιστικά συστήματα του μαγαζιού. Ο ιδιοκτήτης πληροφορεί το FBI πως ο Βινς χρησιμοποιεί τη διεύθυνση του μαγαζιού για να στέλνει και να λαμβάνει ταχυδρομικά πακέτα. Το FBI ξεκινά να παρακολουθεί τον Βινς, ο οποίος τελικά τους οδηγεί στο «κέντρο εκπαίδευσης» της αίρεσης



9/3/16 HOUSE MD Επεισόδιο 11 8ος Κύκλος ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Όταν ένα βίαιο περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται ένας ασθενής έχει σοβαρές συνέπειες για ένα μέλος του προσωπικού, ο Χάουζ και η ομάδα του τίθενται υπό επανεξέταση από τον Δρ. Γουόλτερ Κόφιλντ, πρώην μέντορα του Φόρμαν και πλέον Διευθυντή του τμήματος Νευρολογίας. Καθώς ο Χάουζ αλλά και κάθε μέλος της ομάδας αφηγούνται τις λεπτομέρειες του δραματικού αυτού περιστατικού, ο Κόφιλντ πρέπει να σταθμίσει το αντισυμβατικό πνεύμα της ομάδας ως προς την ικανότητά τους να σώζουν ζωές…



Μπρούσκο Επεισόδιο 506 ΜΠΡΟΥΣΚΟ 506 Τεταρτη 9-3-2016
Η Μελίνα με τη Βασιλική ζουν στιγμές τρόμου, όταν ο άγνωστος άντρας στο δάσος, αρχίζει να τις κυνηγάει, αναγκάζοντας τη Μελίνα να εμπλακεί σε ένα ατύχημα… Ο τρόμος για τις δυο κοπέλες μόλις αρχίζει, αφού μόλις έχουν γίνει αυτόπτες μάρτυρες σε ένα έγκλημα και η συνέχεια θα είναι δραματική, αφού θα δεχτούν ξανά την επίθεση του άγνωστου νέου άντρα. Ο Παύλος, η Χρυσάνθη, ο Μάρκος και η Λουκία προετοιμάζονται να στήσουν παγίδα στον Διαμαντή. Στο μεταξύ ο Ματθαίος έχει δεθεί συναισθηματικά με τον Δημήτρη, τον οποίο όμως αναγκάζεται να αποχαιρετήσει, αφού επιστρέφει ξανά στο Λονδίνο. Ο Σήφης και η Όλγα οδηγούνται στο οριστικό τέλος της σχέσης τους και το στοίχημα πια, είναι αν θα μπορέσουν στο μέλλον να συνεργαστούν αρμονικά στον επαγγελματικό τους χώρο. Ματθαίος και Αναστασία θα συγκρουστούν για μια ακόμα φορά με αφορμή το σπάσιμο της συνεργασίας Ματθαίων και Γιαννακάκηδων.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget