26/2/16

TAMAM EPISODIO 15 SEASON 2
Ταμάμ Επεισόδιο 15 Β΄Κύκλος TAMAM EPISODIO 15 SEASON 2
Γι ’ ακόμη μια φορά η Ελλη κοιτάζει τον εαυτό της και κρύβει την αλήθεια από τη Μυρτώ, προκειμένου να κάνει αυτό που θέλει στη ζωή της αλλά και να ’ναι κοντά στον Τζεμ. Την ίδια στιγμή ο Αλή μένει μόνος του, ενω ο Τεό ξαφνιάζεται από την πρόταση τnς Ντιλέκ… Η Ελλη κρατάει προς το παρόν κρυφό από τη Μυρχώ ότι έχει παρατήσει τη σχολή κι ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στο Κιλκίς.  Αυτή η απόφαση ενισχύεται από το γεγονός ότι ο Τζεμ δεν είναι πια με την Ολγα. Τα δύο παιδιά προσπαθούν να ανακαλύψουν τα πραγματικά συναισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον και αγκαλιάζονται. Εκείνη τη στιγμή, όμως, ο Μετίν άθελά του βλέπει την τρυφερή αγκαλιά τους και σοκάρεται, καθώς δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το θέμα. Αργότερα η Ελλη συναντιέται με την Κατερίνα και της εξομολογείται: «Τα ’χω κάνει σκατά, Κατερινάκι. Τον αγαπάω και δεν θέλω να τον χάσω, αλλά δεν ξέρω πού θα οδηγήσει όλο αυτό». Αμέσως η Κατερίνα της δίνει κάποιες χρήσιμες συμβουλές. Παράλληλα, η Κατερίνα έχει αφοσιωθεί πλήρως στις σπουδές τής δημοσιογραφίας, με την Ελλη να αρχίσει να τη ζηλεύει. Κάπως έτσι αποφασίζει να ακολουθήσει και η ίδια αυτό το επάγγελμα. Προς το παρόν δεν το ομολογεί στη Μυρτώ αφού δεν ξέρει πώς θα το πάρει. Η Ντιλέκ αρνείται πεισματικά να συγχωρέσει τον Τεό, παρά μόνο αν τη ζητήσει σε γόμο. Κάτι που ο Τεό θεωρεί πολύ τραβηγμένο και με το δίκιο του. Από την άλλη, μετά από μια σειρά συμπτώσεων, ο Αλή βρίσκεται μόνος; Τον χωρίζει και η Ντίνα και η Μπαχάρ!

The-2Night-Show-Giannis-Xatzigewrgiou
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην καινούργια του νυχτερινή εκπομπή The 2Night show καταφέρνει και έχει σαν καλεσμένους τραγουδιστές, ηθοποιούς και ανθρώπους που έχουν απασχολήσει την ελληνική τηλεόραση. 
Εκεί βλέπουμε τους καλεσμένους του Γρηγόρη να αποκαλύπτουν πράγματα για τον εαυτό τους και να συζητούν καυτά θέματα που αφορούν τόσο τους ίδιους αλλά και την επικαιρότητα. Έτσι λοιπόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σήμερα έχει καλεσμένο τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, όπου και θα μιλήσουν τόσο για τη ζωή τους όσο και για τα καινούργια επαγγελματικά σχέδια που έχουν.

Το iPhone 5se μέχρι τώρα απασχολεί πάρα πολύ τις φήμες καθώς θεωρείται ότι είναι το νέο 4ιντσο iPhone το οποίο θα προσθέσει η Apple στην γκάμα της προκειμένου να απευθυνθεί ακόμη και σε όσους δεν θέλουν μεγάλη οθόνη. Οι πληροφορίες ήθελαν την Apple να διοργανώνει το μεγάλο Spring event στις 15 Μαρτίου, όπου και θα ανακοίνωνε το iPad Air 3 μαζί με κάποιες μικρές βελτιώσεις στο Apple Watch (όχι νέα έκδοση). Ωστόσο, οι αναφορές από την Κορέα λένε ότι το event της Apple πήρε αναβολή κατά μια εβδομάδα και η μεγάλη ανακοίνωση του iPhone 5se θα γίνει την Τρίτη 22 Μαρτίου. Η ίδια η Apple ως συνήθως δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει τίποτα, αλλά αν όντως προγραμματίζει launch event τον Μάρτιο, θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα τις προσκλήσεις. Το iPhone 5se αναμένεται να κοστίζει γύρω στα 450 δολ. με χωρητικότητα 16GB, θα δανειστεί χαρακτηριστικά από το iPhone 6, αλλά εξωτερικά θα μοιάζει με το iPhone 5s. Μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.



Το Νησί Επεισόδια 16, 17, 18, 19, 20 To nhsi episodia 20-19-18-17-16

Δείτε τι θα γίνει στην σειρά Το Νησί – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20 Το Νησί – Επεισόδιο 16 Ο Μανόλης κανονίζει με τον Αντώνη γλέντι στην Πλάκα. Η Φωτεινή καταλαβαίνει το ενδιαφέρον του Μανόλη για τη Μαρία, αλλά η Μαρία φαίνεται συγκρατημένη. Ο Μανόλης μιλά με ενθουσιασμό για τη Μαρία. Η Άννα προσπαθεί να κρύψει τη ζήλεια της για την αδελφή της. Ο Λευτέρης θεωρεί υπεύθυνη τη μητέρα του για το θάνατο του πατέρα του. Ο Παπαδημητρίου επιτίθεται στον Κυρίτση για τις παρενέργειες της προμίνης και τον προειδοποιεί για ακόμα μια φορά να σταματήσει. Οι εθελοντές όλο και λιγοστεύουν. Έρχεται γράμμα από την κυβέρνηση για να φύγει ο Κυρίτσης και να σταματήσουν οι δοκιμές της προμίνης. Ο Κυρίτσης φεύγει από το νησί. Ο Σταύρος και η Καλλιόπη βρίσκονται σε αδιέξοδο και το σκάνε από το νησί με τη βοήθεια του Δημήτρη.

Το Νησί – Επεισόδιο 17
Ο Παπαδημητρίου κηρύσσει απεργία πείνας και εμπορικό αποκλεισμό του νησιού, προσπαθώντας να εκβιάσει την κυβέρνηση για την αποστολή των επιδομάτων. Συναντά τις αντιδράσεις των πολιτικών του αντιπάλων και των κατοίκων που υποφέρουν από την πείνα. Μαύρες σημαίες υψώνονται στα τείχη της Σπιναλόγκας. Οι έμποροι της Πλάκας βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση επειδή οι περισσότεροι ζουν από την τροφοδοσία της Σπιναλόγκας. Η κυβέρνηση στέλνει αντιπροσώπους για να τους πείσει να σταματήσουν. Η Ευγενία αρρωσταίνει βαριά και ο Λευτέρης, σε απόγνωση, ζητά τη βοήθεια του Παπαδημητρίου. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Ηλέκτρα ότι δεν είναι λεπρός κι αυτή αποπειράται να αυτοκτονήσει. Ο Μανόλης επισκέπτεται συχνά την Πλάκα δείχνοντας στην Μαρία το ενδιαφέρον του. Ζητά το χέρι της από τον Γιώργη…

Το Νησί Επεισόδιο 18 To nhsi,
Ο Παπαδημητρίου πλησιάζει τα παιδιά της Ευγενία και προτείνει στον Λευτέρη δουλειά στην εφημερίδα της Σπιναλόγκας. Η Ευγενία αρχίζει να υποχωρεί βλέποντας ότι τα παιδιά της αρχίζουν να συμπαθούν τον πρόεδρο. Ο Μανόλης ανακοινώνει στους Βανδουλάκηδες ότι έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία. Η Άννα κρύβει τη ζήλεια της και προσποιείται ότι χαίρεται για την αδελφή της. Ο Γιώργης πανευτυχής για την καλή τύχη της κόρης του. Ο Μανόλης και η Μαρία αρραβωνιάζονται στην Πλάκα. Η Άννα δεν πηγαίνει προσποιούμενη την άρρωστη. Η Μαρία ετοιμάζεται για το γάμο της. Η Άννα επισκέπτεται την Πλάκα μετά από πολύ καιρό. Η Μαρία ανακαλύπτει στο πόδι της ένα σημάδι σαν κι αυτά που είχε η μητέρα της η Ελένη. Η Άννα το βλέπει…

Το Νησί Επεισόδιο 19 To nhsi,
Ο Λευτέρης αρχίζει να συμπαθεί τον Παπαδημητρίου και καταλαβαίνει ότι η μητέρα του τον αγαπά και θέλει να μείνουν μαζί. Τελικά υποχωρεί και η οικογένεια της Ευγενίας μετακομίζει στο σπίτι του προέδρου. Ο Γιώργης και η Μαρία πηγαίνουν στο γιατρό Κυρίτση στο Ηράκλειο για εξετάσεις. Ο Κυρίτσης διαγιγνώσκει ότι η Μαρία έχει λέπρα. Ο Γιώργης ανακοινώνει στον Μανόλη ότι η Μαρία είναι λεπρή κι ότι θα φύγει για τη Σπιναλόγκα. Η Άννα αποκαλύπτει στους Βανδουλάκηδες ότι και η μητέρα της ήταν λεπρή, όπως η αδελφή της, και ότι τους έλεγε ψέματα πως πέθανε από καρδιά. Ο Αλέξανδρος αντιδρά άσχημα και της λέει να φύγει από το σπίτι του. Διώχνει τον Γιώργη με φωνές λέγοντάς του ότι εξαπάτησαν και ντρόπιασαν την οικογένειά του. Ζητά από τον Αντρέα να εξετάσει γιατρός και την Άννα. Ο Μανόλης αποχαιρετά τη Μαρία. Η Μαρία φεύγει για τη Σπιναλόγκα.

Το Νησί Επεισόδιο 20 To nhsi,
Η Μαρία μπαίνει στη Σπιναλόγκα και εγκαθίσταται στο σπίτι που έζησε και πέθανε η μητέρα της. Συναντά την παλιά φίλη της μητέρας της, την Ελπίδα, που ήξερε γι' αυτήν από τα γράμματα της Ελένης, τον Δημήτρη που η Ελένη τον μεγάλωσε σα παιδί της αλλά και την άσπονδη εχθρό της, την Κρουσταλάκη, που της ρίχνει το φαρμάκι της. Η Σαβίνα προσπαθεί να παρηγορήσει τον Γιώργη, που συναντά την κόρη του στο μόλο του νησιού όπως έκανε και με τη γυναίκα του. Στη Νεάπολη, η Άννα έχει κλειστεί στο δωμάτιό της. Οι Βανδουλάκηδες φέρνουν γιατρό να την εξετάσει για λέπρα. Ο Μανόλης έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Ξαφνική επάνοδος στο νησί του γιατρού Κυρίτση, ο οποίος έρχεται με καλά νέα από την Αμερική για την πρόοδο των ερευνών για την θεραπεία. Ο Παπαδημητρίου, για άλλη μια φορά, του λέει να φύγει αμέσως. Ξεσηκωμένοι κάτοικοι από απέναντι χωριό έρχονται με άγριες διαθέσεις προς τη Σπιναλόγκα…
to nisi ta epeisodia, Επόμενα επεισόδια στης σειράς Το Νησί Επεισόδιο 21, 22, 23, 24, 25, 26



Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 120, 121, 122 Β" Κύκλος To daxtylidi ths fwtias

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 120 Β" Κύκλος To daxtylidi ths fwtias
Ο Ορφέας μπαίνει στη διαδικασία να αποκαλύψει στη Μαρίνα όσα συνέβησαν μεταξύ αυτού και της Ελευθερίας. Εκείνη δεν μπορεί ή μάλλον δεν θέλει να καταλάβει τι συμβαίνει. Νομίζει ότι της μιλάει απλά για ένα φιλί που αντάλλαξαν οι δυο τους και πριν προλάβει να του απαντήσει, εκείνη αρχίζει να του φωνάζει και τον πετάει έξω από το δωμάτιο, ενώ εκείνος συνεχίζει να της λέει να τον συγχωρέσει. Η Μαρίνα όμως έχει πάρει πλέον τις αποφάσεις της. Πέφτει στο πάτωμα και κλαίει σαν μικρό παιδί. Ο άνθρωπος που αγάπησε όσο τίποτα στον κόσμο την πλήγωσε για δεύτερη φορά. Η Σοφία τον βλέπει να στέκεται έξω από την πόρτα της Μαρίνας τού λέει και τον διώχνει. Ο Ορφέας κλαίει έξω από την πόρτα της και την ίδια στιγμή, ο Πέτρος βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση μετά τις αποκαλύψεις. Ζητά από τη Σοφία να φάνε όλοι μαζί. Ο Ορφέας εξομολογείται στη Σαζέμ τι συνέβη. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα επικοινωνεί με τη Νεφέλη. Της ζητάει να περάσει αύριο βράδυ από το σπίτι. Όσο για τη Σοφία, γιορτάζει και πάει να συγχαρεί την Ελευθερία που πέτυχε να φέρει εις πέρας το σχέδιό της. Παράλληλα, της ζητάει να κερδίσουν τον χαμένο χρόνο, αλλά η Ελευθερία έχει τιε επιφυλάξεις της. Η Σαζέμ προσπαθεί να δει τη Μαρίνα. Η Μαρίνα και της ζητάει να φύγει γιατί έχει πολλά να σκεφτεί. Η Ηρώ την ίδια στιγμή μιλάει με το αγέννητο παιδί της όταν επικοινωνεί μαζί της η Σοφία και της ζητάει να βρουν μια λύση για το παιδί. Ο Στέφανος βρίσκεται στο σπίτι της Σοφίας που τον περιθάλπει μετά το χτύπημα. Στο μεταξύ, η Σαζέμ με την Ελευθερία σχεδιάζουν πως θα σκοτώσουν τη Σοφία.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 121 Β" Κύκλος To daxtylidi ths fwtias
Ο Ορφέας πηγαίνει να βρει την Ηρώ. Της αποκαλύπτει ότι απάτησε την Μαρίνα με την αδερφή της και ότι θα πάει να της μιλήσει και θα φύγει, αυτή θέλει να πάει μαζί του, αλλά αυτό δεν δέχεται. Στη συνέχεια, η Ηρώ πηγαίνει στη Σοφία, και της ζητάει να ρίξει το παιδί, αλλά η Σοφία αρνείται. Στο μεταξύ, ο Ορφέας προσπαθεί να αυτοκτονήσει βάζοντας ένα πιστόλι στον κρόταφό του. Η Μαρίνα μοιάζει αποφασισμένη να πέσουν οι μάσκες και να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για το παρελθόν. Η Σαζέμ ρίχνει το δηλητήριο στα πιάτα που την ενδιαφέρουν -του Πέτρου και της Σοφίας- αλλά οι εξελίξεις θα την προλάβουν… Στο δείπνο η Μαρίνα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, και οι αποκαλύψεις αρχίζουν. Όλα ξεκίνησαν όταν εμφανίστηκαν τα δαχτυλίδια, τα οποία έδειχναν πού βρίσκεται ένας θησαυρός πολλών εκατομμυρίων. Το ένα το είχε ο Πέτρος και το άλλο ο Σωκράτης που είχε πάρει από τη μητέρα της Σαζέμ. Ο Σωκράτης έβγαλε τους κωδικούς και τους έραψε στο κεφάλι του γιου του. 0 Πέτρος όμως τους αποκάλυψε στην υπουργό Αναστασία Οδυσσέως, που το έδωσε σε έναν τύπο, τον Ραμίρεζ. Αυτός είχε απαγάγει τη Μαρίνα και την έδεσε σε μια βόμβα με χρονόμετρο, έτσι ο Ορφέας αναγκάστηκε να παραδώσει τους κωδικούς για να σώσει τη Μαρίνα, χωρίς να ξέρει ότι η βόμβα ήταν ψεύτικη. Οι κωδικοί ωστόσο ήταν λάθος. Το πραγματικό δαχτυλίδι το είχε κλέψει η Κατερίνα από τον Ορφέα, η οποία με τη σειρά της το έδωσε στον Στέφανο και μετά στη Σοφία.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 122 Β" Κύκλος To daxtylidi ths fwtias
Όλα αυτά τα χρόνια η Μαρίνα ζούσε σε ένα παραμύθι πιστεύοντας ότι ο πατέρας της ήταν καλός άνθρωπος. Ωστόσο, οι αποκαλύψεις δεν αφήνουν παραπονεμένο τον Ορφέα. Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι την πλησίασε για να πάρει το δαχτυλίδι, ενώ αποκαλύπτεται και η σχέση της Ελευθερίας με τον Ορφέα. Την ίδια στιγμή, κουκουλοφόροι εισβάλλουν στο σαλόνι μετά όπλα προτεταμένα. Απειλούν να τους σκοτώσουν όλους αν δεν πάρουν το δαχτυλίδι από τη Σοφία. 0 Ορφέας τότε μπαίνει μπροστά στη Μαρίνα για να την προστατεύσει. Φωνάζει και τότε μια σφαίρα τον πετυχαίνει και πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα. Την ίδια στιγμή, την ώρα που ο Πέτρος πάει να τους ρίξει, μια σφαίρα τον ρίχνει νεκρό. Ο Στέφανος που κρύβεται μέσα στο δωμάτιο καταλαβαίνει ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και αποφασίζει να δράσει. Κλείνει τα φώτα και πυροβολεί τους δύο δράστες την ώρα που η Σοφία ετοιμάζεται να τους δώσει το δαχτυλίδι.

TO DAXTILIDI TIS FOTIAS NEA EPISODIA 123-124-125-126-127



9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Η Ελσα προτρέπει την Κρίστη να βοηθήσει κι εκείνη τον Αλκη στη δουλειά του, γράφοντας ένα jingle για τη διαφημιστική του καμπάνια. Η Κρίστη είναι θετική καθώς πιστεύει πως είναι η ευκαιρία της να «πάρει το αίμα της» πίσω από τη Χαρά. Η Δάφνη λέει στη Μάρθα για τη συνάντησή της με τον Αχιλλέα και την ανάμνηση που είχε από την πρώτη τους συνάντηση.

Τρελή οικογένεια
9 μ.μ. STAR Κωμική σειρά

Η Αλέκα διηγείται στη Χλόη πώς γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν οι γονείς της. Μια ιστορία πολύ συγκινητική και ρομαντική. Μόνο που η Χλόη δεν «τρώει κουτόχορτο». Στριμώχνει τον παππού Ευθύμη και εκείνος αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι «του τη φόρτωσαν την αλόγα». Μετά από έναν αγώνα ποδοσφαίρου, ο Αντώνης και ο Αρης γυρνάνε στο σπίτι δαρμένοι. Η Μαργαρίτα μόλις τους βλέπει τρελαίνεται και τα βάζει με τον Αρη. Ωσπου ανακαλύπτει πως ο μεγαλύτερος χούλιγκαν των γηπέδων δεν είναι άλλος από τον Γιάννη.

Χωρίς εσένα
6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η Μαρία ακούει πως ο Δημήτρης προτείνει στη Λήδα να ταξιδέψει μαζί του στο Παρίσι και του λέει πως δεν ισχύει ότι μπορεί να έρθει αυτή μαζί του. Ο Δημήτρης ταράζεται και η Λήδα καταλαβαίνοντας, του λέει πως αν θέλει μπορεί να πάει με τη Μαρία.

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η Νεφέλη δέχεται να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη φιλία της με την Ελένη και αποφασίζει να τη στηρίξει στην εξιχνίαση του μυστηρίου. Η Σαζέμ καταφέρνει να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, όμως το ατύχημα θα στερήσει ένα μέλος από την οικογένεια Στρατηγού. Ο πόνος είναι αβάσταχτος για όλους και κυρίως για τη Σοφία, η οποία πλέον θα γίνει πιο σκληρή από ποτέ.

Μπρούσκο
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η Δάφνη παρίσταται στο άνοιγμα της διαθήκης του Θεμιστοκλή Θεμιστοκλέους κι η έκπληξή της είναι τεράστια όταν ακούει τι ακριβώς κληρονόμησε, ενώ παράλληλα στα Χανιά, ο Μάρκος δέχεται μια ανθοδέσμη από την Ελευθερία, η οποία, παρά την απόσταση που τους χωρίζει, εξακολουθεί να επιμένει και να τον πολιορκεί συνέχεια. Η εμφάνιση του Νικηφόρου στο καφενείο της Κωνσταντίνας ξαφνιάζει αλλά και συγχρόνως τρομάζει τη Λουκία. Ο Πάτροκλος είναι απογοητευμένος και ζητάει τη βοήθεια της Χρυσάνθης, όταν η Αννα κι ο Διαμαντής, σε μια προσπάθεια να καταφέρουν να τον συνετίσουν, τον αφήνουν δίχως χρήματα.

Ταμάμ
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά

Η σχολική χρονιά έχει φτάσει στο τέλος της. Η Ντιλέκ περνάει με μεγάλο βαθμό στη Γ' Λυκείου, ο Τζεμ όμως μένει και πάλι στην ίδια τάξη, κάτι που εξοργίζει τον Μετίν. Η Ελλη ετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες. Μια μεγάλη έκπληξη όμως την περιμένει. Ο ερχομός της Κατερίνας απ' τον Ντουμπάι. Τα δυο κορίτσια ξαναβρίσκονται μετά από πολύ καιρό και αυτήν τη φορά τίποτα πια δεν μπορεί να τις χωρίσει. Μόνο που η Ελλη με τα μόρια που έχει κατορθώνει να περάσει σε ΤΕΙ στο Κιλκίς.



Παρασκευη 26-2-2016 ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 23 KARAGUL 3ος Κύκλος Επεισόδιο 23 Karagul Μαύρο τριαντάφυλλο 8 π.μ. STAR Δραματική σειρά
Ο Σερντάρ υποψιάζεται ότι η Αντά έμαθε την αλήθεια και παίρνει την απόφαση να πάει και να μιλήσει στη Μαγιά. Ο αυτόπτης μάρτυρας, που είδε το φορτηγό του Φιράτ στον γκρεμό, δεν μένει σιωπηλός. Αυτό μπορεί να είναι και το τελειωτικό χτύπημα για τον Κεντάλ. Ο Ογούζ αρχίζει να ψάχνει και ανακαλύπτει ότι το όχημα, που βρήκε στο ποτάμι δεν ανήκει στον Φιράτ. Η Καντριγέ είναι αναγκασμένη να αντικρίσει την αλήθεια που δεν περίμενε ποτέ.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget