20/2/16

Το iPhone 7 αναμένεται να ανακοινωθεί σε 7 μήνες από τώρα, αλλά όπως με κάθε προϊόν της Apple, οι διαρροές μας απασχολούν από πολύ νωρίς. Οι νέες πληροφορίες λένε ότι οι προμηθευτές ετοιμάζουν ήδη τα κομμάτια της επόμενης ναυαρχίδας της Apple. Οι αναφορές του DigiTimes, τις οποίες μεταδίδει το MacRumors, λένε ότι οι προμηθευτές είναι σε διαδικασία παραγωγής dual-lens καμερών και stereo speakers, κομμάτια τα οποία προορίζονται για το iPhone 7. H dual-camera είναι κάτι που δεν ακούγεται πρώτη φορά για την Apple. Οι προηγούμενες πληροφορίες έλεγαν ότι η κάμερα αυτή θα μπει στο ακριβό μοντέλο του iPhone 7 Plus. Η Apple λέγεται ότι θέλει να δημιουργήσει μια έκδοση του iPhone, η οποία θα απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με τη φωτογραφία. Όσο για τα στερεοφωνικά ηχεία, λέγεται ότι στη θέση της υποδοχής για τα ακουστικά, η Apple θα βάλει ένα δεύτερο ηχείο. Εμείς προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τίποτα, όμως όσον αφορά στην dual-camera ίσως συγκαταλεχθεί μέσα στα trend της χρονιάς. Ήδη το LG G5, που ανακοινώνεται αύριο στην MWC 2016, έχει διαρρεύσει πολλάκις με διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά.



PANTELIDIS The 2Night Show ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Παντελής Παντελίδης 25/11/2015 ANT1 TV
Τι έλεγε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Παντελής Παντελίδης στην τελευταία συνέντευξη που έμελλε να δώσει. Οι έρωτες, η αδυναμία στη μητέρα του και το τίμημα της αναγνωρισιμότητας...
H τελευταία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, ο οποίος σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο, ήταν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο «The 2Night show» στις 25 Νοεμβρίου του 2015.
Τότε ο Π. Παντελίδης είχε βρεθεί για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό πλατό για συνέντευξη, ενώ μίλησε για όλα.
Μεταξύ άλλων, ερωτηθείς για το τίμημα που πληρώνει για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του, είχε πει πως "Ακούω όλες τις γνώμες και κριτικές. Δίνεις την ανάλογη βαρύτητα ανάλογα με αυτόν που τα λέει. Τα 10 χρόνια στο πολεμικό ναυτικό με έκαναν σκληρό. Δεν με πληγώνει κάτι".
Ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί και στη στενή σχέση με τη μητέρα του. "Επειδή δεν είμαι οικονόμος, έχω αφήσει την διαχείριση στη μητέρα μου! Αλλιώς δεν γλιτώνουμε με τίποτα! Παίρνω τον φάκελο, ''τσιμπάω'' το ένα πέμπτο και τα άλλα τα στέλνω στη μάνα μου!", είχε πει και σημείωσε πως συνήθιζε να της λέει "Μάνα είσαι βουνό".
Παράλληλα για τις σχέσεις του με τις γυναίκες είχε δηλώσει: "Δεν είμαι τύπος που κυνηγάει γυναίκες. Πάω εκεί που με θέλουν. Αν δω ανταπόκριση τότε προχωράω".

The 2Night Show Παντελής Παντελίδης 25/11/2015 ANT1 TV  ΒΙΝΤΕΟ

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget