18/2/16

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα επεισόδιο 34-35 Γ' κύκλος

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα επεισόδιο 34 Γ' κύκλος.
Ο Νικήτας θα έχει ραντεβού με την Μαντούς την κολλητή της Στέλλας και εκεί θα μάθει πως η Στέλλα στο πρώτο τους ραντεβού δεν έβλεπε την ώρα να φύγει και δεν ήθελε να ξανά βγουν ποτέ ξανά. Ένα άσχημο καβγά θα έχει η Βούλα μ' έναν αγριάνθρωπο που έχει και τα δίκια του, αφού του πέταξε τα αυγά στο κεφάλι. Η Βούλα φοβάται να βγει έξω από το σπίτι γιατί νομίζει πως εκείνος της την έχει στημένη. Η Μαρίνα θέλει να συνευρεθεί ερωτικά με τον Ηλία αλλά εκείνος είναι πολύ κουρασμένος και δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Η απόρριψη του Ηλία προς την Μαρίνα την κάνει να τον κυνηγάει, αφού από το μυαλό της περνάνε πολλά σενάρια και την κούραση του Ηλία.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα επεισόδιο 35 Γ' κύκλος.
Επιτέλους το Erasmus του Αλεξάνδρου τελειώνει και η Μαρίνα μαζί με τον Ηλία θα ξαναδούν τον γιο τους. Όμως δε γνωρίζουν ότι ο Αλέξανδρος έχει πάρει την απόφαση να μείνει στη Μαδρίτη μόνιμα. Η Στέλλα έχει αρχίσει να έχει ενοχλήσεις από διάφορες μυρωδιές και βάζει απαγόρευση σε κάποια μυρωδικά, μπαχαρικά φαγητά με τον Νικήτα να κάνει ότι μπορεί ώστε να αντισταθεί. Ο Μηνάς και η Βούλα θα ξανασκεφτούν το θέμα της προστασίας της μονοκατοικίας τους από τους κλέφτες επειδή κάτι θα συμβεί στον γείτονα. Δυστυχώς ο εφιάλτης τους θα βγει αληθινός, αφού στο σπίτι τους θα γίνει διάρρηξη. Ο Μηνάς είναι γεμάτος τύψεις, αφού εκείνος δεν ήθελε να βάλουν κάγκελα στα παράθυρα αλλά και η Βούλα δεν είναι χωρίς ευθύνες...

H νέα ναυαρχίδα της Xiaomi θα έρθει περίπου ενάμιση χρόνο μετά τον προκάτοχό της Xiaomi Mi 4 και πρωταγωνιστεί πολλούς μήνες στα leaks. Αυτή τη φορά μάλλον έχουμε τη μεγαλύτερη διαρροή, η οποία δείχνει τα slides της επίσημης ανακοίνωσης. Το Xiaomi Mi 5 θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, κάτι που κάνουν πλέον σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα. Και οι δύο θα έχουν οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820. Η διαφορά τους θα είναι ως προς την ενσωματωμένη μνήμη RAM, με το ένα έχει 3GB RAM και χωρητικότητα 32GB και το άλλο έρχεται με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα του Κινέζου θα φέρει USB Type-C, Quick Charge 3.0, κάμερα 26 Megapixel με φακό F/1.6 Dual LED flash. Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη NFC και το Wi-Fi ad standard. Από προηγούμενες διαρροές, περιμένουμε μπαταρία 3600mAh μη αποσπώμενη, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο home button. Η επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi 5 αναμένεται να γίνει 24 Φεβρουαρίου.

The-2Night-Show-Nikos-Moutsinas
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην καινούργια του νυχτερινή εκπομπή The 2Night show καταφέρνει και έχει σαν καλεσμένους τραγουδιστές, ηθοποιούς και ανθρώπους που έχουν απασχολήσει την ελληνική τηλεόραση. 
Εκεί βλέπουμε τους καλεσμένους του Γρηγόρη να αποκαλύπτουν πράγματα για τον εαυτό τους και να συζητούν καυτά θέματα που αφορούν τόσο τους ίδιους αλλά και την επικαιρότητα. Έτσι λοιπόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σήμερα έχει καλεσμένο τον Νίκο Μουτσινά, όπου και θα μιλήσουν τόσο για τη ζωή τους όσο και για τα καινούργια επαγγελματικά σχέδια που έχουν.



ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.02.2016 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Το σόι σου
9 μ.μ. ΑLPHA Κωμική σειρά

Οι αϋπνίες της Λυδίας την οδηγούν να δοκιμάσει κάποια φυτικά ηρεμιστικά, τα οποία όμως την κοιμίζουν τόσο βαριά που ταξιδεύει σε μιαν άλλη εποχή. Εκείνη Ιουλιέτα, ο Σάββας Ρωμαίος και το αιώνιο μίσος των δύο οικογενειών. Ολοι οι συγγενείς τους μεταμορφώνονται σε ήρωες του Σαίξπηρ, σε μια πειραγμένη ξεκαρδιστική εκδοχή.

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Ο Κυριάκος συναντάει την Κάτια και εκείνη του λέει πως η Μαρίνα σε τρεις μήνες θα έχει γυρίσει κοντά του. Ο Κυριάκος δεν πείθεται και η Κάτια αναγκάζεται να του πει πως ο Μάνος πρόκειται να πεθάνει. Η Χαρά δίνει συνέντευξη, παρουσιάζοντας τον ευτυχισμένο γάμο της με τον Αλκη, προκαλώντας την οργή του.

Χωρίς εσένα
6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Μετά τη σύλληψη του πραγματικού δράστη της δολοφονίας, ο Παύλος γυρίζει στο σπίτι του ανακουφισμένος. Η Λήδα κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό της, ειδικά όταν βλέπει τον Δημήτρη, τη Μαρία και τον Γιάννη να ζουν ευτυχισμένοι. Ο Μιχάλης γνωρίζει μια κοπέλα στο μπαρ και κάνει έρωτα μαζί της.

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η Σοφία καταφέρνει να πάρει την εξουσία στα χέρια της ακόμη μια φορά, αφού έχει ένα κρυφό χαρτί, την Ηρώ, η οποία είναι μέτοχος στην εταιρεία και ψηφίζει υπέρ της. Ο Αλέξης, η Μαρίνα, ο Ορφέας και η Σαζέμ δείχνουν ανίκανοι να χειριστούν πλέον την κατάσταση ενώ ο Στέφανος, αφού αναλαμβάνει ξανά τη διεύθυνση της εταιρίας, επιστρέφει στο σπίτι. Η τύχη όμως του επιφυλάσσει μία έκπληξη αφού η Σοφία προκειμένου
να πετύχει τους μελλοντικούς της στόχους, του ζητάει να την παντρευτεί.

Μπρούσκο
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η Αναστασία ζητάει απ' τον Διαμαντή και τον Πάτροκλο, μια ξεκάθαρη απάντηση στο κατά πόσο έχουν εμπλακεί στην υπόθεση με τους κλεμμένους τραπεζικούς κωδικούς των Ματθαίων. Η Δάφνη ξαφνιάζεται όταν καλείται να παρευρεθεί στο άνοιγμα της διαθήκης ενός πρώην «πελάτη» της. Το ατύχημα της Μαρίνας φέρνει κοντά κι ενώνει τη Δήμητρα με τον Νεκτάριο. Ο Μανωλιός καταστρέφει κατά λάθος το νυφικό της Αλίκης, ενώ ο Μάρκος κι ο Μηνάς καταστρώνουν σχέδιο προκειμένου να επιστρέψει η Ελευθερία στον Κίκη. Οταν ο Σηφαλάκης απαιτεί να συναντήσει μόνο του τον Μηνά, προκειμένου να δώσει την απάντησή του για τη λήξη ή όχι της βεντέτας, η αγωνία του Σήφη για τη ζωή του φίλου του φτάνει στο κατακόρυφο.

Ταμάμ
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά

Ο Μετίν και η Μυρτώ έτοιμοι να φύγουν για ταξίδι του μέλιτος. Κάτι περίεργο όμως συμβαίνει στο σπίτι. Η Ελλη που βρίσκει πρώτη το αποχαιρετιστήριο σημείωμα της Ντιλέκ το κρατάει κρυφό και ζητάει βοήθεια απ' τον Τζεμ. Τα παιδιά βιάζονται να ξεφορτωθούν τους γονείς τους πριν εκείνοι καταλάβουν την απουσία της Ντιλέκ. Η Ντίνα όμως που κάτι έχει υποψιαστεί απαιτεί να μάθει την αλήθεια. Μετά την πρώτη θυμωμένη της αντίδραση, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να δράσει επειγόντως.



ΞΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.02.2016 ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

CSI Λας Βέγκας
10.15 μ.μ. ΣΚΑΪ Αστυνομική σειρά

Η ομάδα ερευνά το πολυτελές σπα που είναι ταυτόχρονα και η κατοικία ενός γκουρού αυτοβοήθειας. Ο λόγος είναι ότι μέσα σε μια από τις πισίνες του σπα βρέθηκε να επιπλέει το πτώμα ενός άγνωστου άνδρα. Εν τω μεταξύ, ο Χόντζες συνεχίζει να έχει αμφιβολίες σχετικά με τον επικείμενο γάμο του με την Ελισαμπέτα, την Ιταλίδα σύντροφό του.

Μαύρο τριαντάφυλλο
8 π.μ. STAR Δραματική σειρά

Ο Μπαράν και η Εμπρού με αυτά που έμαθαν σχετικά με την Αϊσέ, αρχίζουν να μιλούν πιο πολύ και να περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί. Ο Μπαράν δεν μπορεί να μιλήσει στην Αϊσέ, γι' αυτό λόγω του βάρους που έχει πέσει πάνω του, βρίσκει παρηγοριά στην Εμπρού. Η Ναρίν βλέπει ότι έρχονται πιο κοντά αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ενώ οι μέρες περνούν, οι φοβίες της Ναρίν μεγαλώνουν. Ο Κεντάλ, ο οποίος κοιτάζει μόνο το συμφέρον του, δεν λέει τίποτα για την απουσία της Μελέκ.

Ο φάρος
3 μ.μ. ΕΡΤ3 Δραματική σειρά

Η Φινα βρίσκει στα ρούχα του Χοσέ ένα σημαντικό έγγραφο. Ο Ρικάρντο δεν τολμά να πεί στην Λουθία
ότι είναι η οικογένειά του αυτή που προσπαθεί να αγοράσει το εστιατόριο. Ο Σαντιάγο συνεχίζει τις μυστηριώδεις επισκέψεις του και η Ρόσα υποπτεύεται κάτι, γι' αυτό και ρωτά τον Μιγέλ αν τον καλύπτει. Η συζήτηση ανάμεσά τους θα είναι απίστευτα αποκαλυπτική.



pethane o pantelidis se troxaio viografiko padelis padeilidis troxaio Σοκ: Νεκρός σε τροχαίο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης βιογραφικο
Μαζί του ήταν δύο άτομα που τραυματίστηκαν σοβαρά - Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα - Τον τραγουδιστή αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν
Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης σε τροχαίο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής επέβαινε σε εταιρικό αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές μαζί με δύο άτομα, που έχουν τραυματιστεί.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί στο ύψος του Ελληνικού. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του τζιπ σε μια απότομη στροφή στο ύψος του δυτικού αεροδρομίου με αποτέλεσμα το όχημα να προσκρούσει πάνω στις διαχωριστικές μπάρες και να αναποδογυριστεί.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν και τους τρεις εν ζωή. Οι συνεπιβάτες είχαν τραυματιστεί, αλλά ο τραγουδιστής είχε μόνο καρδιακό παλμό. Αμέσως μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο Ασκληπιείο Βούλας και δυστυχώς εκεί εκεί επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του Παντελή Παντελίδη.

Η γυναίκα που ήταν μαζί του έχει υποστεί κατάγματα και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μαζί τους ήταν ακόμα ένα άτομο, επίσης τραυματίας.

Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου, φαίνεται πως ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και το όχημα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το τροχαίο υπήρχαν πληροφορίες ότι ο νεκρός είναι ο τραγουδιστής, ωστόσο επειδή δεν είχε μαζί του χαρτιά και επίσημα έγγραφα, περίμεναν στο νοσοκομείο να αναγνωριστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες την πολύ δύσκολη αυτή διαδικασία ανέλαβε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, ο οποίος και επιβεβαίωσε την είδηση-σοκ.

Η ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις αντιδράσεις για το κομμάτι που έγραψε για την Κύπρο, οι στίχοι του οποίου προκάλεσαν ποικίλα σχόλια με τον καλλιτέχνη δίνει την δική του απάντηση μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook παίρνοντας τελικά την απόφαση να το αποσύρει. «Αποφάσισα ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στους Κυπρίους φίλους μου να αποσύρω αυτό το τραγούδι γιατί όλο αυτό με πίκρανε» έγραψε στο λογαριασμό του.
Ποιος ήταν ο Παντελής Παντελίδης

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής, αν και δεν έχει σχετικές σπουδές και είναι αυτοδίδακτος. Έμαθε επίσης μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα. Ακόμα διατηρούσε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία.



Ο φάρος επεισοδιο Πεμπτη 18-2-2016 o faros episodio simera
3 μ.μ. ΕΡΤ3 Δραματική σειρά
Ο ατυχής θάνατος του Χοσέ έχει σαν αποτέλεσμα να έρθουν ξανά κοντά η Λουθία και ο Ρικάρντο, αν και ο τελευταίος ζηλεύει τον Αλεχάνδρο.



HOUSE md 7ος Κύκλος Επεισόδιο 20 Πεμπτη 18-2-2016 HOUSE md episode 20 season 7
Έχοντας μερικώς παραλύσει και αναζητώντας μια παλιά, χαμένη αγάπη, ο νικητής του αμερικανικού λαχείου, Σάιρους Χάρι φτάνει στο νοσοκομείο για να αναζητήσει μια αποτελεσματική θεραπεία από τον Χάουζ και την ομάδα του. Η μητέρα της Κάντι, Αρλίν, επιστρέφει στο προσκήνιο και απειλεί να μηνύσει το νοσοκομείο για αθέμιτες πρακτικές θέτοντας σε κίνδυνο την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος του Χάουζ αλλά και της ίδιας της Κάντι! Ο Τσέις και ο Φόρμαν βάζουν στοίχημα και η δοκιμασία του καθενός γίνεται με διαφορετικό τρόπο… *Στον ρόλο της Αρλίν, η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και ΕΜΜΥ, Κάντις Μπέργκεν (Γκάντι, Μέρφι Μπράουν, Mις με το ζόρι)



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 17 3ος Κύκλος Πέμπτη 18-02-2016 KARAGUL SEASON 3 EPISODIO 17
Νέα μυστικά αποκαλύπτονται στην έπαυλη. H Καντριγέ ενώνεται και πάλι με την αδερφή της μετά από αρκετό καιρό και προσπαθεί να την υποστηρίξει. Η Οζλέμ είναι πολύ χαρούμενη με τον ερχομό της Φικριγέ, ξέρει πολύ καλά ότι η άφιξη της θα αποκαλύψει πολλά πράγματα. Αυτό σημαίνει, για την οικογένεια Σάμβερντι ότι πολλά μυστικά θα βγουν στην επιφάνει. Ο Κεντάλ είναι ανήσυχος για τις εξελίξεις κι αρχίζει να ρωτάει. Παρόλα αυτά ο Φιράτ μιλά με τον Κεντάλ για ένα καινούριο πρόβλημα, που χρειάζεται επίλυση. Ο εκνευρισμός του Κεντάλ, που νοιώθει εγκλωβισμένος, τον φέρνει στο σημείο να ξεσπά την οργή του στην Μελέκ. Ενώ η Μελέκ προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Κεντάλ, δεν ξέρει τι την περιμένει στο μέλλον. Ο Σαμπρί, ο οποίος δε μπορεί να πάρει το χρέος του από τον Κεντάλ και την Οζλέμ, απαγάγει την Μελέκ. Η Αντά προσπαθεί να αντιληφθεί την αλήθεια, που μόλις έμαθε. Η ησυχία είναι όμως που επηρεάζει τον Σερντάρ πιο πολύ. Προσπαθώντας να καταλάβει γιατί έχει αλλάξει τόσο πολύ η Αντά έτσι ξαφνικά, βρίσκει υποστήριξη από τη Μαγιά…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget