17/2/16



Το νησί επεισόδιο 12.Το νησί η σειρά διαδραματίζεται σε ένα χωριό στην Κρήτη απέναντι από τη Σπιναλόγκα στο οποίο πήγαιναν ανθρώπους που είχαν λέπρα. Η σειρά είναι μια αναδρομή στο παρελθόν από 1939 έως το 2010.Στη σειρά θα δούμε μια κοπέλα δεκαοχτώ χρονών την Αλέξις που θα πάει στην Κρήτη από όπου κατάγεται η μάνα της και με την βοήθεια της Φωτεινής θα μάθει πάρα πολλά πράγματα για τους προγόνους της, για την οικογένεια Πετράκη, αλλά και για όλους τους κατοίκους. Θα μάθει πως μπόρεσαν να επιβιώσουν οι άνθρωποι τη Σπιναλόγκα παρ' όλες τις άσχημες καταστάσεις που ζούσαν. Ακόμα θα μάθει πολλά πράγματα για τη μητέρα της που ήταν τόσο πολύ μυστικοπαθής και τους λόγους που είχε πονέσει πάρα πολύ.



Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 36 Didyma Feggaria,
Η Ελισάβετ κάνει πρόβα τζενεράλε κι είναι έτοιμη να πάρει τη θέση της Αγάπης, αλλά ούτε μπορεί να διανοηθεί σε τι περιπέτεια πάει να τη μπλέξει ο Στέργιος… Ο Δημήτρης περιμένει τα αποτελέσματα D.N.A, που θα δείξουν αν το παιδί είναι δικό του, αλλά μια απρόσμενη εξέλιξη τον καταρρακώνει… Η Σίλα του ζητάει να χωρίσουν… Ο Φίλιππος κι η Αγάπη επιστρέφουν στην Πάρο και μαθαίνουν ότι ο Διονύσης μπήκε στο σπίτι για να κλέψει. Έξαλλος ο Φίλιππος τηλεφωνεί στον Στέργιο για να αντιμετωπίσει το χλευασμό του. Η Αγάπη εκμυστηρεύεται στο Φίλιππο τα όνειρά της για το μέλλον, αλλά αυτός της τα γκρεμίζει, λέγοντάς της ότι αν δε μάθουν σε μια εβδομάδα την ταυτότητά της, θα χωρίσουν οριστικά… Την ίδια στιγμή ο Στέργιος ανακοινώνει στον Παύλο ότι η πολύμηνη εξαφάνιση της Αγάπης πήρε τέλος. Η Αγάπη γύρισε σπίτι!

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 37 Didyma Feggaria,
Ο Στέργιος πείθει τον Παύλο πως η Αγάπη γύρισε στο σπίτι της, ενώ στη θέση της βρίσκεται η Ελισάβετ.. Ο Αντώνης, δείχνει για άλλη μια φορά πόσο κυκλοθυμικός είναι και παρατάει την Εύα μόνη της στο Σπα! Μετά την διορία που της έδωσε ο Φίλιππος, η Αγάπη προσπαθεί απεγνωσμένα να θυμηθεί ποια είναι.. Ο Αντώνης εκδηλώνει αμέσως το ενδιαφέρον του προς την Κατερίνα και οι δυο τους πάνε για φαγητό και γνωρίζονται καλύτερα.. Ο Δημήτρης αποφασίζει να βγει με κάποια άλλη για να κάνει τη Σίλα να ζηλέψει και στο τέλος.. το καταφέρνει! Ο Στέργιος συνεχίζει το σατανικό του σχέδιο με επιτυχία.. Στο μεταξύ, ο Μπρούνο με τη Σίλα κάνουν ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα.. Η Ελισάβετ συναντά για πρώτη φορά τον Παύλο, ως Αγάπη!

Δίδυμα Φεγγάρια Επεισόδιο 38 Didyma Feggaria,
Η Ελισάβετ, υποκρινόμενη την Αγάπη, έχει ένα ξέσπασμα απωθημένων στον Παύλο, που τον συντρίβει. Την ίδια στιγμή η Αλίκη αποφασίζει να παρακολουθήσει την Ελισάβετ, σίγουρη πως της λέει ακόμα ψέματα για την δουλειά της. Η Αγάπη κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να θυμηθεί και τελικά θυμάται κάτι πολύ σημαντικό. Ο Αντώνης και η Κατερίνα βγαίνουν και μια καινούργια ερωτική ιστορία ξεκινάει. Αλλά και η ιστορία της Σίλας και του Δημήτρη εξελίσσεται σε κάτι που κανένας από τους δύο δεν περίμενε, μια κι αρχίζουν να έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Ο Αντώνης παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της Αγάπης, κάνοντας καινούργια οικονομική συμφωνία με τον Στέργιο, για τις πληροφορίες που του παρέχει. Μετά το αυθαίρετο ξέσπασμα της Ελισάβετ στον Παύλο, ο Στέργιος της απαγορεύει να συναντήσει άλλον, εν τη απουσία του. Όταν όμως η Ελισάβετ μένει μόνη στο σπίτι, δέχεται την αιφνίδια επίσκεψη της Αρετής. Η Αλίκη παρακολουθώντας την Ελισάβετ, βρίσκεται μπροστά στην αλήθεια.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 39 Didyma Feggaria
Η Ελισάβετ θα μάθει κάτι για την Αλίκη που θα την κάνει ευτυχισμένη και θα το μοιραστεί με την Αρετή. Ο Μπρούνο παρέα με τη Σίλα παίρνουν την απόφαση να πάνε μαζί στη Ρώμη εσπευσμένα. Τον Παύλο θα πάρει μέσα στη νύχτα η Αλίκη για να του πει τα πραγματικά της αισθήματα. Ο Αντώνης θα βγει με την Κατερίνα για ποτό και τότε θα διμιουργηθεί μια καινούργια ερωτική ιστορία και θα έρθουν πολύ κοντά.

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδιο 40 Didyma Feggaria,
Ο Παύλος έχει ένα καλό οργανωμένο σχέδιο ώστε να καθυστερήσει τον Στέργιο για να κάνει την μεταφορά του ενός εκατομμυρίου ευρώ από το λογαριασμό της Αγάπης στο δικό του λογαριασμό. Τον Απόστολο στέλνει να συνεφέρει την υποτιθέμενη Αγάπη. Η Εύα πηγαίνει ώστε να τη συμβουλεύσει ο Αντώνης για το πως να χειριστεί την υπόθεση του Μονάχου Αμβρόσιου και να μπορέσει να ανακαλύψει τι κρύβουν παρέα με τον Παύλο.



ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδια 495-496-497-498-499 brusko episodia Mprousko

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 495 brusko
Η παρουσία της Αριάδνης στη Κύπρο, διεγείρει συναισθήματα ζήλιας της Μελίνας για τον Αχιλλέα, αλλά και της Αναστασίας για τον Ματθαίο. Παράλληλα η Αναστασία, ζητάει απ' τον Διαμαντή και τον Πάτροκλο, μια ξεκάθαρη απάντηση στο κατά πόσο έχουν εμπλακεί στην υπόθεση με τους κλεμμένους τραπεζικούς κωδικούς των Ματθαίων. Η Δάφνη ξαφνιάζεται όταν καλείται να παρευρεθεί στο άνοιγμα της διαθήκης ενός πρώην «πελάτη» της. Το ατύχημα της Μαρίνας, φέρνει κοντά κι ενώνει την Δήμητρα με τον Νεκτάριο. Ο Μανωλιός καταστρέφει κατά λάθος το νυφικό της Αλίκης, ενώ ο Μάρκος κι ο Μηνάς, καταστρώνουν σχέδιο προκειμένου να επιστρέψει η Ελευθερία στον Κίκη. Όταν ο Σηφαλάκης απαιτεί να συναντήσει μόνο του τον Μηνά, προκειμένου να δώσει την απάντησή του για την λήξη ή όχι της βεντέτας, η αγωνία του Σήφη για τη ζωή του φίλου του φτάνει στο κατακόρυφο. Κι ενώ η Μελίνα έχει ένα νέο ξέσπασμα ζήλιας μ' αφορμή την Αριάδνη, η τελευταία βρίσκεται σε μυστική συνάντηση.. με άλλο μέλος της οικογένειας Ματθαίων.


ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 496 brusko
Παρά τη βεβαίωση της Αριάδνης ότι η σχέση της με τον Ματθαίο είναι φιλική, η Αναστασία δεν πείθεται κι αντιδρά σπασμωδικά. Ο Μηνάς αποτρέπει το ξεκίνημα μιας νέας βεντέτας που παραλίγο να προκαλέσει ο Σήφης. Η καινούργια «συνήθεια» της Μελίνας, γίνεται αντιληπτή απ' τον Αχιλλέα, ο οποίος προσπαθεί να την απενοχοποιήσει.. Παρά τις αντιρρήσεις του Μάρκου, η Δάφνη αποφασίζει να παραστεί στο άνοιγμα της διαθήκης του παλιού της «φίλου», ενώ η Ελευθερία απογοητευμένη απ' τον νεαρό χορευτή, στρέφει ξανά το βλέμμα της στον Κίκη. Η Χρυσάνθη, ζητάει τη βοήθεια της Άννας, ώστε να 'ρθει πιο κοντά με τον Πάτροκλο, αντ' αυτού όμως αντιμετωπίζει την εχθρότητά της. Το αποτέλεσμα μιας έρευνα του Χρήστου, θα σοκάρει τον Αχιλλέα και τον Νεκτάριο. Την στιγμή που ο Σήφης προτρέπει την Αναστασία να επιστρέψει στη Κρήτη, εκείνη θα βρεθεί μπροστά σ' ένα θέαμα που θα την εξαγριώσει.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 497 brusko
Η Αναστασία βλέποντας τον Ματθαίο μαζί με την Αριάδνη και το παιδί της, του επιτίθεται και εκείνος έξαλλος της ζητά να φύγει από την Κύπρο. Ο Αχιλλέας με τον Χρήστο, αποκαλύπτουν στον Νεκτάριο, στοιχεία για την εμπλοκή του Πάτροκλου στην υπόθεση απόπειρας δολοφονίας της Αναστασίας. Το ίδιο σίγουρη είναι και η Αναστασία που ενημερώνει τον Σήφη και για την ανάμιξη του Διαμαντή. Ο Πάτροκλος έρχεται όλο και πιο κοντά με την Χρυσάνθη.. ο Διαμαντής όμως με την Άννα θα κάνουν τα πάντα για να τους απομακρύνουν. Κι ενώ ο Μηνάς με την Βασιλική προγραμματίζουν τον χωρισμό τους.. η Ελευθερία αποφασίζει να επιστρέψει στον Κίκη και η επανασύνδεση είναι οριστική.. όταν όμως η Ελευθερία πετυχαίνει τον Μάρκο μόνο γιατί η Δάφνη είναι στην Κύπρο.. αρπάζει την ευκαιρία και του τον φλερτάρει ανοιχτά και απροκάλυπτα.. το ίδιο αποπειράται να κάνει και ο Κίκης στην Κωνσταντίνα, εξαγριώνοντας τον Μανωλιό που τους πιάνει επ' αυτοφώρω. Κι ενώ στη ζωή του Σήφη φαίνεται να έχουν έρθει οι ισορροπίες και η ηρεμία.. ένα ξαφνικό γεγονός τον αναστατώνει και τον πανικοβάλει, αφήνοντάς τον παντελώς απροετοίμαστο.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 498 brusko
Η Αναστασία είναι αισιόδοξη για την επανασύνδεσή της με τον Ματθαίο και πιστεύει ότι η μεταξύ τους διαμάχη έχει λήξει, μετά από τη νύχτα που πέρασαν μαζί. Ωστόσο ο Ματθαίος παραμένει ακόμα ψυχρός απέναντί της, καθώς δεν μπορεί να διαγράψει τη συμπεριφορά της απέναντί του. Στο μεταξύ Αχιλλέας και Μελίνα εξακολουθούν να τσακώνονται για την Αριάδνη, μέχρι που αυτή έρχεται αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και τους αποκαλύπτει το μυστικό που την έφερε στην Κύπρο. Η Όλγα γεννάει το μωρό της, το οποίο είναι τόσο πρόωρο, που η κατάστασή του, μόνο ανησυχία προκαλεί σ΄ αυτή και τον Σήφη. Η Δάφνη, φιλοξενείται από τον Αχιλλέα και τη Μελίνα, προκαλώντας τους τρελά γέλια, καθώς προετοιμάζεται για να παρουσιαστεί στο άνοιγμα της διαθήκης του Θεμιστοκλή Θεμιστοκλέους ως «αξιοπρεπής χήρα εφοπλιστή». Στο μεταξύ, στα Χανιά, ο Νικηφόρος αποφυλακίζεται μετά από ενέργειες του Διαμαντή, ο οποίος προσβλέπει στη βοήθειά του για να εκδικηθεί τη Χρυσάνθη.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 499 brusko
Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο μωρό του Σήφη και της Όλγας, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το μυστικό που κρατάει γα χρόνια κρυμμένο η Αριάδνη και που η ομολογία του σοκάρει τον Αχιλλέα και τη Μελίνα. Η Δάφνη παρίσταται στο άνοιγμα της διαθήκης του Θεμιστοκλή Θεμιστοκλέους κι η έκπληξή της είναι τεράστια όταν ακούει τι ακριβώς κληρονόμησε, ενώ παράλληλα στα Χανιά, ο Μάρκος δέχεται μια ανθοδέσμη σταλμένη απ' την Ελευθερία η οποία, παρά την απόσταση που τους χωρίζει, εξακολουθεί να τον πολιορκεί. Η εμφάνιση του Νικηφόρου στο καφενείο της Κωνσταντίνας, ξαφνιάζει αλλά και τρομάζει τη Λουκία. Ο Πάτροκλος ζητάει την βοήθεια της Χρυσάνθης, όταν η Άννα κι ο Διαμαντής, σε μια προσπάθειά να τον συνετίσουν, τον αφήνουν δίχως χρήματα. Στο μεταξύ ο Σήφης κι η Όλγα, μαθαίνουν ανήσυχοι ότι επιδεινώνεται συνεχώς η κατάσταση υγείας του μωρού τους, ενώ την ίδια στιγμή στην Κύπρο, ο Ματθαίος «τσακώνει» Αχιλλέα, Μελίνα κι Αριάδνη να συνομιλούν με άκρα μυστικότητα….



Μπρούσκο Επεισόδιο 491 Mprousko
Ο Αχιλλέας και η Μελίνα, παρά την κοινή τους απόφαση να μην μάθουν το φύλο του παιδιού μέχρι να γεννηθεί.. το μετανιώνουν και κρυφά ο ένας από τον άλλον ζητούν από τον γιατρό να τους το αποκαλύψει. Η Αναστασία ολοένα και υποπτεύεται την ανάμιξη του Πάτροκλου στην ιστορία με την απόπειρα δολοφονίας της και την προσπάθεια εμπλοκής του Ματθαίου.. με μόνη εξήγηση να τον είχε βάλει ο θείος της, ο Διαμαντής. Την ίδια στιγμή ο Νεκτάριος, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αδερφός του έχει ανακατευτεί σε τόσο σοβαρές ιστορίες και τον υπερασπίζεται μέχρι τέλους. Ο Σήφης με την Όλγα αποφασίζουν να επισημοποιήσουν και να εξασφαλίσουν την σχέση τους, ο φόβος όμως για την ασφάλεια του Μηνά που έχει αναλάβει να τελειώσει η βεντέτα, δεν τους αφήνει να χαρούν.Η αγωνία όλων για την τύχη του Μανωλιού που έχει εξαφανιστεί κορυφώνεται και η Κωνσταντίνα προσπαθεί να βρει βοήθεια ώστε να εντοπιστεί. Παράλληλα ο Κίκης σε απελπιστική κατάσταση φτάνει στο σημείο να ζητήσει την βοήθεια και της Κωνσταντίνας προκειμένου να κερδίσει πίσω την Ελευθερία. Η Χρυσάνθη προσεγγίζει την Δήμητρα ώστε να έρθει σε επαφή με την Μαρίνα, κρυφά από τον Νεκτάριο.. αλλά και ο Πάτροκλος γίνεται έξαλλος μαζί της όταν μαθαίνει ότι εκείνη ήταν η αιτία να χαλάσει η δουλειά στη Βουλγαρία και της κλείνει ραντεβού…



Οι Συμμαθητές επεισοδιο 48 Τεταρτη 17/2/2016 Oi symmathites EPISODIO 48
H Σεσίλια αρχίζει να συνέρχεται με αποτέλεσμα να βάζει σε πανικό την Ίριδα, αλλά και τον θείο της που έχει καταστρώσει ένα τεράστιο σχέδιο για το πως θα πάρουν την εταιρία στα χέρια τους. Πλέον η Σεσίλια ξυπνάει και προκαλεί τεράστια άγχος στην Ίριδα αλλά και στον θείο της για το πως θα διαχειριστούν την όλη κατάσταση. Άγχος φαίνεται ότι έχει και ο Ανδρέας, αφού φοβάται μήπως η Σεσίλια αποκαλύψει στην Μαριλένα όλα όσα είδε εκείνη τη βραδιά, ενώ θέλει να πάει να τα πει ο ίδιος σε εκείνη.



Χωρίς Εσένα επεισοδιο 58 Τεταρτη 17/2/2016 XORIS ESENA EPISODIO 58
H Εύα είναι αποφασισμένη να πάει να κάνει έκτρωση. Ο Στάθης και ο Γιώργος που δεν γνωρίζουν τι πρόβλημα έχει την βλέπουν να είναι οξύθυμη και ο θυμός της μεγαλώνει όταν ο αστρολόγος δεν χάνει την ευκαιρία να την εκμεταλλευθεί, ώστε να την υπονομεύσει μέσα στην εκπομπή. Την ίδια ώρα ο Νάσος είναι προβληματισμένος σχετικά με το γεγονός εάν θα πρέπει να αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες. Το γεγονός ότι η Λήδα απέβαλε φαίνεται ότι θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τις όποιες ισορροπίες υπάρχουν μέσα στις σχέσεις .



Το δαχτυλίδι της φωτιάς επεισοδιο 90 Τεταρτη 16/2/2016 to daxtylidi tis fwtias episodio 90
Τελικά η Μαρίνα καταφέρνει να συναντηθούν η Ελένη με την Λίζα και μετά από τόσο πολύ καιρό θα καταφέρει να λύσει τα προβλήματα που έχει με την φίλη της.. Η Σοφία ύστερα από συνάντησή της με την Ελευθερία παίρνει την απόφαση να την βάλει μέσα στην ζωή της.. Πηγαίνει στο σπίτι της και τους αιφνιδιάζει όλους και τους δηλώνει πως η παρουσία της θα είναι πλέον οριστική το σπίτι, αλλά και στην εταιρεία. Η Νεφέλη δέχεται τρομερές απειλές από την Μάνια, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να βοηθήσει την Σοφία μέχρι το τέλος ...



Μην αρχίζεις τη μουρμούρα επεισοδιο 35 κυκλος 3ος Τεταρτη 17-2-2016 Κωμική σειρά 9 μ.μ. ALPHA Min arxizeis ti mourmoura
Το Erasmus του Αλέξανδρου σύντομα τελειώνει. Η Μαρίνα και ο Ηλίας πιστεύουν πως θα ξαναδούν επιτέλους τον κανακάρη τους. Ο Αλέξανδρος όμως έχει αποφασίσει να μείνει στη Μαδρίτη. Η Στέλλα αρχίζει να έχει ενοχλήσεις από μυρωδιές και βάζει εμπάργκο σε μαλακτικό, μυρωδικά, μπαχάρια, φαγητά. Ο Νικήτας βλέπει πως θα περάσει τους επόμενους μήνες σε νηστεία κι αντιστέκεται. Κάτι που συμβαίνει στον γείτονα τους, γίνεται αφορμή να επανέλθει το θέμα της προστασίας της μονοκατοικίας από τους κλέφτες. Και δυστυχώς, ο εφιάλτης γίνεται αληθινός, όταν, μέρα μεσημέρι, γίνεται διάρρηξη στο σπίτι του Μηνά και της Βούλας.



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 108 1ος Κύκλος 9 MINES, Τεταρτη 17-2-2016
Η Μαρίνα εξομολογείται στον Μάνο την απόφασή της να μείνει μαζί του και ότι είναι αποφασισμένη να μιλήσει στον Κυριάκο και την Έλσα. Η Δάφνη ρωτάει τον Πέτρο τι ξέρει για το κύκλωμα των τοκογλύφων. Εκείνος πιέζεται, καθώς νιώθει πως αν η κόρη του καταφέρει να ξετυλίξει το κουβάρι, θα ανακαλύψει και τη δικιά του ανάμειξη στην εταιρεία του Αχιλλέα. Ο Αντρέας κάνει τα πάντα για να πείσει τη Δάφνη να επισπεύσουν τον γάμο τους, αφού πρώτα ενημερώσουν τους δικούς της. Για να την κάνει να επικεντρώσει το ενδιαφέρον στις προετοιμασίες, τής κλείνει ραντεβού σε ένα μυστηριώδες μέρος. Η Δάφνη πηγαίνει ενθουσιασμένη νομίζοντας πως έχουν μυστική αποστολή με τη Δίωξη, αλλά βρίσκεται σ' έναν οίκο νυφικών, όπου ο Αντρέας την προτρέπει να διαλέξει το νυφικό της. Η εμμονή της Κρίστης ότι το μωρό της ζει και η παρακολούθηση της Ντορέτας, έχουν μονοπωλήσει τη ζωή της, σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην ασχολείται με τίποτε άλλο. Μετά από τους καυγάδες με τον Άλκη όμως, τώρα έρχεται και η Έλσα να της εκφράσει τα παράπονά της που δε δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τα προβλήματα που έχει κι εκείνη. Η Κρίστη αιφνιδιάζεται με το ξέσπασμα της κολλητής της και φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνεται πως με τη συμπεριφορά της σιγά-σιγά απομακρύνει από κοντά της τους ανθρώπους που αγαπάει. Η Μάρθα καλεί τον Πέτρο σε δείπνο για να τον ευχαριστήσει για τη βοήθειά του στο θέμα της Φωτεινής κι εκείνος της εκφράζει την επιθυμία να του μιλήσει γι' αυτή τη μυστηριώδη γυναίκα. Σιγά-σιγά όμως νιώθει μία πρωτόγνωρη έλξη για τη Μάρθα, που προσπαθεί να κρύψει. Η Δάφνη λέει στην Εύα πως σύντομα θα παντρευτεί με τον Αντρέα και η Εύα της θυμίζει το άτυπο τραπέζι του αρραβώνα τους, πριν από την επίθεση εναντίον της. Η Δάφνη τότε θυμάται το ρολόι που της είχε κάνει δώρο η Εύα. Η Κάτια, που συνειδητοποιεί πως χάνει τον Μάνο για πάντα, αφού πια θα συζήσει με τη Μαρίνα, πίνει μόνη της στο μαγαζί και ξεσπάει σε κλάματα. Ένας άντρας που την παρατηρεί και λυγίζει στη θέα της, την πλησιάζει. Είναι ο Μάριος. Η Έλσα μπαίνει στο σπίτι και βλέπει τον Κυριάκο λιπόθυμο στο πάτωμα...



Criminal Minds TODAY I DO Τετάρτη 17/02/2016 Criminal Minds Season 6 Episode 15 SKAI

Η ομάδα BAU πηγαίνει στη Νέα Υόρκη για να εξιχνιάσει την εξαφάνιση μιας 25χρονης γυναίκας, η οποία αγνοείται εδώ και 24 ώρες. Τα στοιχεία που προκύπτουν υποδεικνύουν ότι ο απαγωγέας έχει χτυπήσει και στο παρελθόν με την ίδια μέθοδο, μόνο που την πρώτη φορά δολοφόνησε το θύμα του. Αν όντως πρόκειται για τον ίδιο δράστη, η ομάδα έχει 36 ώρες να εντοπίσει την 25χρονη προτού καταλήξει κι αυτή νεκρή...



CSI Λας Βέγκας BACKFIRE Τετάρτη 17/02/2016 CSI Las Vegas Season 13 Episode 19 SKAI,
Η ομάδα του CSI Λας Βέγκας ερευνά μια τριπλή ανθρωποκτονία. Όταν φτάνει στο σπίτι όπου συνέβη το μοιραίο, ανακαλύπτει εκεί ένα εξάχρονο κοριτσάκι που γλίτωσε από τη σφαγή. Το κορίτσι όμως είναι τόσο τραυματισμένο ψυχικά που δεν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τους CSI. Θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν τη μυστήρια υπόθεση, όταν τα στοιχεία γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα;



Κάντο όπως ο Άκης Τεταρτη 17/2/2016 Kanto opws o Akis
Σήμερα ο αγαπημένος μας σεφ Άκης μας φτιάχνει σουφλέ με κοτόπουλο Καλεσμένο θα έχει τον Βαγγέλη Βασιλείου και φτιάχνουν μια τούρτα με λευκή σοκολάτα, γιαούρτι και φρούτα...



Outlander Recap: Wentworth Prison Episode 15 Season 1 mega Outlander επεισοδιο 15 Τεταρτη 17-2-2016
Στη φυλακη ο Τζειμι θα τα βρει σκουρα.Ενω κανει τα παντα για να δραπετευσει εμφανιζεται ξαφνικα ο Τζακ Ρανταλ και ζηταει υψηλο ανταλλαγμα προκειμενου να γλυτωσει ο Τζειμι την κρεμαλα...
Caitriona Balfe, Sam Heughan, Tobias Menzies



THE FOLLOWING Επεισόδιο 3 1ος Κύκλος Τεταρτη 17-2-2016 THE FOLLOWING episode 3 season 1
Ένας νέος ακόλουθος, ο Ρικ Κέστερ, αποκαλύπτεται, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει και να εκτελέσει τις διαταγές του Κάρολ. Ο Χάρντι και το FBI, στην προσπάθειά τους να προβλέψουν την πορεία της εκδίκησης του Ρικ, οδηγούνται σε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Εν τω μεταξύ, η ζήλια του Πολ για τη σχέση της Έμμα και του Τζέικομπ, οδηγεί σε ένα οριακό σημείο ενώ η προέλευση της σχέσης του Χάρντι και του Κάρολ, αποκαλύπτεται…



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ 3ος Κύκλος Επεισόδιο 16 (KARAGUL) Mavro Triantafyllo Τεταρτη 17-2-2016
Ο Ογούζ δεν θέλει άλλα εμπόδια ανάμεσα σε εκείνον και τη Ναρίν και παίρνει την απόφαση να κάνουν γνωστή τη σχέση τους. Ενώ ο Κεντάλ έχει ενωθεί με τον γιό του, έχει ακόμα ένα τεστ να περάσει. Η μόνη του ελπίδα είναι ο Ασίμ. Τι θα κάνουν η Εμινέ και ο Ασίμ σχετικά μ' αυτό; Όταν ο Κεντάλ ζητά βοήθεια, όλοι απ' την έπαυλη του γυρνούν την πλάτη. Η Καντριγέ έχει ενωθεί με την αδελφή της μετά απ' όλα αυτά τα χρόνια αλλά όταν ζητά εξηγήσεις γιατί τους εγκατέλειψε, έρχεται αντιμέτωπη με έναν πόνο, που δεν τον περίμενε. Με τον επισκέπτη έκπληξη, που φέρνει η Καντριγέ, δε ξέρει ότι έκανε το πρώτο βήμα για κάτι αναπάντεχο. Όταν ο Σαμπρί ακούει τα σχόλια δεν μπορεί να μείνει ήρεμος και παίρνει την απόφαση να πυροβολήσει τον Κεντάλ με το ίδιο του το όπλο…



THE MENTALIST Επεισόδιο 2 6ος Κύκλος THE MENTALIST Τεταρτη 17-2-2016 THE MENTALIST season 6
Ο Πάτρικ ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο σχετικά με τις μεθόδους, που ακολουθεί ο Ρεντ Τζον ενώ η ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με τέσσερις από τους ύποπτους της λίστας, τον Γκέιλ Μπέρτραμ, τον Ριντ Σμιθ, τον Ρέι Χάφνερ και τον σερίφη Μακάλιστερ…



HOUSE md 7ος Κύκλος Επεισόδιο 19 Τεταρτη 17-2-2016 HOUSE md episode 19 season 7
Μία έφηβη κοπέλα εισάγεται επειγόντως στο νοσοκομείο. Ο οργανισμός της την εγκατέλειψε και η ίδια κατέρρευσε λίγες μέρες πριν κάνει το γύρο του κόσμου. Ένα ταξίδι, που θα προσέθετε το όνομά της στη λίστα των ανθρώπων-κατόχων παγκοσμίων ρεκόρ. Η ομάδα αναλαμβάνει την ασθενή, είναι ξεκάθαρο όμως πως η θεραπεία αποτρέπει τη 16χρονη από το να πραγματοποιήσει το ταξίδι, γεγονός που ούτε η ίδια, αλλά ούτε και η οικογένειά της μπορούν να δεχτούν. Παράλληλα, η Μάστερς βρίσκεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλλημα μέχρι τώρα στη ζωή της. Την τελευταία ημέρα της πρακτικής της και ενώ είχε σκοπό να συνεχίσει τις σπουδές της και να γίνει χειρούργος, ολοκληρώνοντας έτσι το όνειρό της, δέχεται πρόταση να συμπεριληφθεί επίσημα στην ιατρική ομάδα του Χάουζ. Τόσο η Μάστερς, όσο και η ασθενής, βρίσκονται απέναντι σε διλλήματα, που οι αποφάσεις, που θα πάρουν, θα αλλάξουν οριστικά την πορεία της ζωής τους…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget