15/2/16

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί η ασυδοσία των καναλαρχών, είναι θέμα αστικής νομιμότητας... Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες», τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης. Οπως σημείωσε, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συνάντησή του με την ΕΙΙΡΑ για τον χάρτη ραδιοφωνικών συχνοτήτων. Ο Χρήστος Σπίρτζης υπογράμμισε πως: «Η Ελλάδα δεσμεύεται μέχρι το 2020 να έχει συγκεκριμένο εύρος συχνοτήτων», ενώ επεσήμανε ότι «η αδειοδότηση των 4 καναλιών αναφέρεται στα γενικού ενδιαφέροντος και πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια - για τα θεματικά και τα περιφερειακά κανάλια θα ακολουθήσει τροπολογία με επιπλέον άδειες». «Μέσα στην εβδομάδα θα καλέσουμε την ΕΙΙΡΑ για να καταθέσει τις προτάσεις της για τον χάρτη συχνοτήτων των ραδιοφώνων. Σε διαβούλευση πριν κατατεθεί το νομοσχέδιο για τις ραδιοφωνικές συχνότητες», είπε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

9 μήνες 15/2/2016
Η Μαρίνα πηγαίνει στο Μάνο και του λέει τι έγινε με τον Κυριάκο και εκείνος την υποδέχεται στο σπίτι του και στην αγκαλιά του. Η Μαρίνα για το μόνο πράγμα που έχει αγωνία είναι η Έλσα, η οποία μόλις μάθει τι έκανε η μάνα της τσατίζεται πάρα πολύ.
Η Κρίστη έχει μετανιώσει για τον τρόπο που φέρθηκε στον Άλκη και παίρνει την απόφαση να τον πλησιάσει και να του ζητήσει συγγνώμη. Ο Κυριάκος πηγαίνει στον Πέτρο και του λέει να τον βοηθήσει, ώστε να πείσει την Μαρίνα να γυρίσει πίσω, αλλιώς θα πάει στη Δάφνη και θα πει όλη την αλήθεια.Τότε ο Πέτρος αναγκάζεται να πάρει ακραία μέτρα.

Δείτε το βίντεο εδώ

Για το καυστικό σκετς των "Ράδιο Αρβύλα" μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου σπιτάκι μου", η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου, Μαρίνα Πατούλη.

"Εγώ ως άνθρωπος εκ φύσεως, αυτοσαρκάζομαι. Θεωρώ ότι η κριτική είναι κάτι το οποίο είναι αναπόφευκτο. Από τη στιγμή που εκτίθεσαι θα δεχτείς κριτική και θετική και αρνητική. Το θέμα είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, να νιώθεις ότι προσφέρεις, παράγεις, δημιουργείς κι από εκεί και πέρα και το θετικό και το αρνητικό σχόλιο είναι στο πρόγραμμα. Εγώ πράγματι με το Ράδιο Αρβύλα, επειδή εκείνη τη στιγμή έμπαινα στο σχολείο και μου έστειλαν το link της εκπομπής, έκλαιγα από το γέλιο. Γενικότερα θεωρώ ότι η σάτιρα δεν έχει όρια" είπε.

Και εξήγησε το λόγο για τον οποίο ενοχλήθηκε: "Επειδή έχουμε ένα παιδί το οποίο πάει 5η Δημοτικού σε ένα παραδοσιακό σχολείο θρησκευτικών αρχών, αυτή όλη η σάτιρα είχε αρνητικό αντίκτυπο. Τα παιδιά στην τάξη του έκαναν διάφορους σχολιασμούς, δεν ήταν ευχάριστο".

"Θεωρώ ότι εμένα προσωπικά οι Ράδιο Αρβύλα δεν έχουν κανένα λόγο να μου ζητήσουν συγγνώμη. Γελάσαμε πάρα πολύ, ο Κανάκης με μιμήθηκε άψογα!" κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.

Φαίνεται ότι το ζευγάρι δεν λέει να ηρεμήσει με τίποτα μιας και η Αναστασία θα δει τον Ματθαίο μαζί με την Αριάδνη και το παιδί της και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βγει εκτός ορίων η Αναστασία και να του επιτεθεί. Αυτή η επίθεση θα εξοργίσει τον Ματθαίο και έξαλλος θα της ζητήσει να φύγει από την Κύπρο. Φαίνεται όμως ότι λίγο αργότερα το ζευγάρι θα ηρεμήσει και θα μετρήσει τα λόγια που είπε ο ένας στον άλλον.



Μπρούσκο Επεισόδιο 489 Mprousko 489 ΔΕΥΤΕΡΑ 15-2-2016 BRUSKO
Μπρούσκο 9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο Διαμαντής είναι έξαλλος από θυμό και δεν μπορεί να καταλάβει πώς κατάφεραν οι Ματθαίοι να κλείσουν τη συνεργασία με τον Ρουμάνο οινοπαραγωγό. Η ίδια η Χρυσάνθη τού αποκαλύπτει ότι αυτή είναι που στήριξε τους Ματθαίους, προκειμένου να τον εκδικηθεί. Στην Κύπρο, όπου έχει μεταφερθεί η βεντέτα, οι Γιαννακάκηδες δίνουν σκληρή μάχη για να προστατέψουν την Αναστασία, η οποία μέσα από διάφορα γεγονότα έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Πάτροκλο σε σχέση με την κλοπή των κωδικών των τραπεζικών λογαριασμών του Ματθαίου.



KARAGUL EPISODIO 14 SEASON 3 gr subs ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 14 3ος Κύκλος mayro triantafyllo

Η Οζλέμ αρχίζει να γίνεται ακόμη πιο καχύποπτη για όλα αυτά, που συμβαίνουν γύρω της. Πάλι προσπαθεί να βρει ποια είναι η αλήθεια. Όσο κι αν προσπαθεί όμως δεν παίρνει τις απαντήσεις, που θέλει από τη Μελέκ, οπότε και στρέφεται στον Κασίμ. Ο Κασίμ από την άλλη όμως της λέει κάποια πράγματα, τα οποία αλλάζουν τελείως και τον Κασίμ και την Οζλέμ. Ενώ ο Κεντάλ πανηγυρίζει τη γέννηση του Μεχντί, ο Ασίμ δεν μπορεί άλλο να νιώθει ότι τον αγνοούν και γι 'αυτό φεύγει απ' το σπίτι. Ενώ ο χρόνος κυλάει επικίνδυνα για τον Μεχντί, ο Κεντάλ, χωρίς να το ξέρει, κινδυνεύει να χάσει και τους δύο γιούς του...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget