8/2/16



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL) Επεισόδιο 10 3ος Κύκλος Τρίτη 9/2/2016
Το μεγάλο τεστ ξεκινάει για τον Κεντάλ, παρόλα αυτά δεν έχει ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί. Κάπου εκεί καταφθάνουν απρόσκλητοι επισκέπτες για τον διοικητή Ογούζ, φέρνοντας έχουν άσχημα νέα για τη Ναρίν και τον ίδιο. Ο Ασίμ από την άλλη δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο πατέρας του δεν τον συγχωρεί. Επιπλέον, μαζί μ' αυτό δε θέλει να συνεχίσει να ζει με το βάρος της ενοχής, κι αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Η Σιμπέλ έχει πολλά προβλήματα λόγω της εγκυμοσύνης της και το μωρό αρχίζει να της προκαλεί πόνους, που συνεχώς μεγαλώνουν. Από την έπαυλη και τη γύρω περιοχή, τα κλάματα, που προέρχονται από τον Κεντάλ σχετικά με τον γιο του, μετατρέπουν τις ζωές όλων σε εφιάλτη. Στην έπαυλη ο Ασίμ φέρνει τα πάνω - κάτω. Αυτοί οι οποίοι είναι πιο ήσυχοι και ψύχραιμοι, είναι αυτοί, που κρατάνε τις ζωές όλων σε ισορροπία. Η πιο ήσυχη, η Εμινέ, είναι αυτή όμως που επαναστατεί και αναταράσσει και πάλι τα πράγματα. Η οικογένεια Σάμβερντι με αυτή την απλή αντίδραση, τους επηρέασε όλους και ειδικά τον Κεντάλ.



Μπρούσκο Επεισόδιο 485
Η βεντέτα στα Χανιά έχει φουντώσει και η ζωή του Σήφη, διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο, αφού είναι ο πρώτος στόχος του Σηφαλάκη. Κι ενώ ο Αχιλλέας και η Μελίνα χαίρονται όσο μπορούν με την εγκυμοσύνη και την αναμονή του παιδιού τους, ο Χρήστος μιλάει στους Ματθαίους για έναν γιατρό στη Ρουμανία, που θα μπορούσε να δώσει μια λύση στο θέμα της Μαρίνας. Οι Ματθαίοι, δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και οργανώνουν αμέσως το ταξίδι τους. Μια παλιά επαγγελματική γνωριμία του Ματθαίου στο Βουκουρέστι ανοίγει και μια καινούργια προοπτική συνεργασίας με ένα οινοποιείο. Ο Διαμαντής πληροφορείται από τον Μάνθο, τα σχέδια των Ματθαίων και αποφασίζει να πάει κι αυτός στη Ρουμανία, για να τους χαλάσει αυτή τη συνεργασία. Τελευταία στιγμή, του «φορτώνεται» κι ο Μανωλιός και πηγαίνει μαζί του. Ο Σήφης και ο Παύλος Γιαννακάκης στο μεταξύ, πιέζονται όλο και πιο πολύ από τον περίγυρό , προκειμένου να βάλουν έναν διαμεσολαβητή για να λήξει η βεντέτα



Ραγισμένες Καρδιές ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82 Τρίτη 9/2/16, 17.50 Ragismenes kardies paramparca
Η Τζανσού τρέμει στην ιδέα να βρεθεί αντιμέτωπη με τη Χαζάλ αλλά ξέρει ότι πρέπει να το κάνει. Βρίσκει το κουράγιο να την επισκεφτεί και να της ζητήσει συγνώμη που πίστεψε ότι εκείνη βρισκόταν πίσω από τις αναρτήσεις στο internet. Η Χαζάλ όμως ξεσπά εναντίων της όλο τον θυμό και τον πόνο που βιώνει εξαιτίας της κατάστασής της. Αργότερα, ενώ βρίσκονται μόνοι στην έπαυλη, ο Ραχμί κι η Τζανσού δέχονται μια αναπάντεχη επίσκεψη. Ο Τζιχάν χαίρεται όταν ενημερώνεται από τον Ραχμί γιατί πιστεύει πως η οικογένειά του θα γλιτώσει από μια μεγάλη περιπέτεια. Η Ντιλάρα λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την κάνει να φύγει εσπευσμένα από την Πόλη.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget