5/2/16



9 μήνες επεισοδιο 100 Παρασκευη 5-2-2016 Δραματική σειρά 5.50 μ.μ. STAR 9 MHNES EPEISODIO 100
Η Κρίστη λέει στην Ελσα ότι ακόμα και το σώμα της αρνείται να δεχτεί πως το μωρό της πέθανε, αφού έχει ακόμα γάλα. H Ντορέτα έχει νοικιάσει ένα διαμέρισμα για να στεγάσει το μωρό της και δίνει αυστηρές οδηγίες στη γυναίκα που θα το φυλάει να μην το βγάλει ποτέ έξω. Η Μαρίνα επισκέπτεται την Αννα για να δει πώς είναι η Κρίστη. Εκεί συναντάει την Eλσα και αρπάζει την ευκαιρία να την παρακαλέσει να γυρίσει στο σπίτι τους. Η Ελσα όμως είναι ακόμα εξαγριωμένη μαζί της και παρόλες τις διαβεβαιώσεις της Μαρίνας πως ο Μάνος είναι πια παρελθόν, εκείνη αρνείται. Ο Μάριος ζητάει από τη Μάρθα να συμμαχήσει μαζί του στο ψέμα που έχει πει στη Δάφνη για τη σχέση της και να μην της αποκαλύψει την αλήθεια.



Χωρίς εσένα επεισοδιο 50 ΑΝΤ1 Δραματική σειρά 6.45 μ.μ. XWRIS ESENA EPEISODIO 50
Ο Μιχάλης με τη Νάντια ανακαλύπτουν στη σουίτα του Παύλου στοιχεία που βεβαιώνουν την ενοχή του. Η Λήδα ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της στον Δημήτρη. Η Εύα δεν εμφανίζεται στην εκπομπή και ο Στάθης αναγκάζεται να κάνει μία αναπάντεχη αντικατάσταση. Εν τω μεταξύ ο Γιάννης ανακαλύπτει ότι η Νάντια δεν πήρε ποτέ το μήνυμά του, ενώ ο Γιώργος συναντά την Εύα στο εξοχικό και της ζητάει εξηγήσεις γιατί δεν έφυγε μαζί του όπως σχεδίαζαν.



To δαχτυλίδι της φωτιάς επεισοδιο 82 Παρασκευη 5-2-2016 ΜEGA Δραματική σειρά 6.50 μ.μ. to daxtylidi tis fwtias 82
Η Μαρίνα, ο Πέτρος και ο Ορφέας βρίσκονται σε μια αναμονή που αγγίζει την αιωνιότητα. Τα λεπτά που μένουν είναι ελάχιστα και όλα κρέμονται από μια κλωστή. Ο Ραμίρεζ, ή τουλάχιστον αυτός που όλοι θεωρούν πως είναι ο Ραμίρεζ, δεν μπορεί να τους βοηθήσει διότι βρίσκεται δολοφονημένος. Η Μαρίνα ζητά και από τον πατέρα της και από τον Ορφέα να φύγουν για να σωθούν, όμως εκείνοι είναι αποφασισμένοι να μείνουν και να ρισκάρουν. Είτε θα σωθούν όλοι είτε θα πεθάνουν όλοι μαζί.



Το σόι σου επεισοδιο 27 κυκλος 2ος ΑLPHA Κωμική σειρά 9 μ.μ. To soi sou επεισοδιο Παρασκευη 5-2-2016
Μια καινούργια γειτόνισσα (Μάρα Δαρμουσλή) έρχεται να αναστατώσει τους Τριαντάφυλλους. Η πανέμορφη Ισμήνη της διπλανής πόρτας γίνεται αιτία να ξυπνήσει ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα τρία αγόρια της οικογένειας, όταν μαθαίνουν πως η Αλεξάνδρα την έχει καλέσει σήμερα για φαγητό.



ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Επεισόδιο 30 1ος Κύκλος TRELH OIKOGENEIA Παρασκευη 5-2-2016
Η Χλόη έχει τις μαύρες της, διότι πήρε πολύ κακό βαθμό στα μαθηματικά. Η Μαργαρίτα προσπαθεί, μάταια, να την παρηγορήσει, ώσπου μια συζήτηση με τον Αντώνη θα της δείξει ότι δε χρειάζεται να σκάει διότι -έτσι κι αλλιώς- ο πήχης σ' αυτό το σπίτι είναι πολύ χαμηλά. Η Ρωξάνη και ο Ρίκο φιλοξενούν το Στέφανο, τον ξάδερφο της Ρωξάνης από την Ικαρία… Οι χαρακτηρισμοί «τσιμπούρι», «παράσιτο», «τεμπελχανάς» είναι πολύ αδύναμοι για να χαρακτηρίσουν το φαινόμενο «Στέφανος» που εισβάλλει στην οικογένεια των Αλατζάδων. Η Μαργαρίτα μαθαίνει ότι ο Αντώνης έκανε κοπάνα και αποφασίζει να του βάλει τιμωρία. Αλλά, οι τιμωρίες που έχει ήδη μαζέψει είναι τόσες πολλές, που χρειάζεται τουλάχιστον σαράντα χρόνια για να τις εκτίσει. Ο Αντώνης ρωτάει τον Γιάννη για τη «Στάση του Νίκα» και η ιστορία του Βυζαντίου ξαναγράφεται από την αρχή.



HOUSE Επεισόδιο 11 7ος Κύκλος - Παρασκευη 5-2-2016 House M.D ελληνικοι υποτιτλοι
Η μητέρα της Κάντι, Αρλίν, εισάγεται στο νοσοκομείο έχοντας παρουσιάσει μία σειρά από ακαθόριστα συμπτώματα. Η απαράμιλλη άρνηση της Αρλίν απέναντι στον Χάουζ, θα τον αναγκάσει να βρει άλλες, ασύμβατες και συχνά παράνομες μεθόδους, για να καταφέρει να κουράρει έστω και έμμεσα την Αρλίν. Μετά από εντολή, η ομάδα ακολουθεί τη μέθοδο του Χάουζ και ανακαλύπτουν κάποια στοιχεία για το ιατρικό αλλά και προσωπικό ιστορικό της ασθενούς. Στοιχεία, που η Αρλίν, είχε αποκρύψει τόσο από την κόρη της, Κάντι, όσο και από την αδελφή της, Λουσίντα. Η Κάντι εναποθέτει στον House όλες της τις ελπίδες για μία σωστή θεραπεία στη μητέρα της, γεγονός, που βάζει σε σκέψεις την, ιδιαίτερα σχολαστική και προσκολλημένη στο νοσοκομειακό πρωτόκολλο, φοιτήτρια ιατρικής, Μάστερ.
* Στον ρόλο της Arlene Cuddy, η διάσημη ηθοποιός Candice Bergen



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 8 Mavro Triantafyllo 3ος Κύκλος Παρασκευη 5-2-2016
Ο Ασίμ δεν αντέχει άλλο να μην τον συγχωρεί ο πατέρας του και μετανιώνοντας για όσα έκανε, αποφασίζει να δώσει ένα τέλος στη ζωή του. Στο μεταξύ, το πρόβλημα του μωρού της Σιμπέλ βγαίνει στην επιφάνεια και φέρνει έναν απίστευτο πόνο. Καθώς η ζωή του Κεντάλ δηλητηριάζεται ενώ εκείνος λέει παντού για τον γιο του και τον Μπαράν, η μοίρα είναι έτοιμη να του δώσει μια τεράστια απάντηση, που δεν θα έδινε σε κανέναν άλλο. Η κατάσταση, στην οποία έφτασε ο πιο αθώος μέσα στο σπίτι, ο Ασίμ, κάνει όλο τον κόσμο του σπιτιού άνω - κάτω. Οι ισορροπίες τελικά διαφυλάσσονται από εκείνους, που φαίνονται ως οι πιο σιωπηροί και οι πιο αδύναμοι. Η πιο αμίλητη απ' όλους, η Εμινέ, είναι εκείνη που θα επαναστατήσει και που θα αλλάξει τις ισορροπίες. Η οικογένεια Σάμβερντι θα υποστεί αυτήν την αλήθεια και πρώτος απ' όλους, ο Κεντάλ θα πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει πώς είναι οι άλλοι μέσα στο σπίτι. Ο Μπαράν δεν αντέχει άλλο τις πράξεις του θείου του και εξαιτίας της απόπειρας αυτοκτονίας του Ασίμ, καίει στην αυλή του σπιτιού το κοστούμι και μαζί την ιδιότητα του ως «Αγάς». Ο Μπαράν αρχίζει να αλλάζει, αλλά κανείς δεν έχει αρχίσει να το αντιλαμβάνεται…



Ο φάρος Δραματική σειρά 3 μ.μ. ΕΡΤ3 o FAROS 5-2-2016
Η Λουθία είναι πολύ αγχωμένη γιατί επιτέλους έφτασε η μέρα της πρεμιέρας στο θέατρο. Ο Σαντιάγο συμβουλεύει τον Ρικάρντο να μην απορρίπτει την ζωή της μητέρας του. Η Ρόσα μαθαίνει από την Ιρενε ότι η Λουθία είναι ηθοποιός. Ο Ρικάρντο ανακαλύπτει για την Λουθία σε κάποιες φωτογραφίες κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.



9 Μηνες επεισοδια 106-107-108-109-110-111 - 9 Mhnes

9 Μηνες Επεισόδιο 106 ΒΙΝΤΕΟ

Η Έλσα αναφέρει στη Μαρίνα τη συνάντησή της με τον Μάνο και τη ρωτάει ευθέως τι ξέρει για την κατάσταση της υγείας του, καθώς της φάνηκε να την αποχαιρετάει για πάντα. Η Μαρίνα σαστίζει και ανησυχεί περισσότερο στην προοπτική πως ο Μάνος της έχει κρύψει την αλήθεια. Η Μάρθα με τον Μάριο καταφέρνουν να μπουν στον ξενώνα και να τρυπώσουν στο δωμάτιο της Φωτεινής. Η πλήρης συσκότιση όμως του δωματίου, σε συνδυασμό με τις φωνές που ακούγονται στους διαδρόμους, τρομάζουν τη Φωτεινή που αντιστέκεται σε κάθε προσπάθεια της Μάρθας να την πάρει μαζί τους. Η Δάφνη ανασύρει κι άλλες από τις χαμένες μνήμες της, αλλά ο Αντρέας προσπαθεί να την αποσυντονίσει από κάθε προσπάθεια που ενδεχομένως θα της θυμίσουν τις έρευνες που έκανε για το κύκλωμα. Η Κρίστη ετοιμάζει το σχέδιο παρακολούθησης της Ντορέτας για την επόμενη μέρα με τη βοήθεια του Άλκη. Την ίδια ώρα όμως εκείνος υποκύπτει στη γοητεία της Χαράς και βρίσκεται ερωτικά μαζί της. Η Κάτια, ανήσυχη από την πολύωρη απουσία του Μάνου, τον περιμένει σπίτι του. Όταν όμως εκείνος επιστρέφει και την βρίσκει εκεί, εξοργίζεται τόσο, που αρχίζει να σπάει ό,τι βρίσκει μπροστά του, κάνοντας την Κάτια να αισθάνεται ένα πραγματικό ράκος. Ο Νικ επεξεργάζεται τη φωτογραφία από το στικάκι που του έδωσε η Δάφνη και συνειδητοποιεί πως η γυναίκα που συναλλάσσεται με το κύκλωμα των μεταμοσχεύσεων είναι η Κάτια. Η Μαρίνα λέει στον Κυριάκο πως θα πάει στον γιατρό, γιατί οι ζαλάδες της δεν λένε να περάσουν. Εκείνος όμως προσπαθεί να την αποτρέψει, λέγοντάς της πως είναι από το άγχος, καθώς φοβάται πως αν κάνει εξετάσεις ίσως ανιχνευτούν στο αίμα της τα χάπια που της δίνει. Η Κρίστη κάνει βόλτες περιμένοντας την Ντορέτα να σχολάσει και συναντάει μία γυναίκα που βγάζει βόλτα ένα μωρό με το καρότσι. Μία μεγάλη ανάγκη να δει αυτό το μωρό από κοντά, την κάνει να τους πλησιάσει και στο τέλος να το πάρει στην αγκαλιά της...


9 Μηνες Επεισόδιο 107 ΒΙΝΤΕΟ

Η Μάρθα ζητάει από τον Πέτρο να την βοηθήσει να πάρει την κηδεμονία μιας γυναίκας, η οποία ζει μόνη και αβοήθητη σ' έναν ξενώνα ηλικιωμένων, που δεν είναι άλλη από τη Φωτεινή. Ο Πέτρος, ανυποψίαστος για το παιχνίδι που του παίζει η μοίρα, υπόσχεται να τη βοηθήσει. Η Μάρθα υποχρεώνεται. Κανένας από τους δύο δε φαντάζεται την τροπή που θα πάρει η σχέση τους από 'δω και στο εξής. Η Εύα εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα τις σκοτεινές δουλειές του Πέτρου κατά το παρελθόν, χωρίς όμως να της αποκαλύπτει τη σχέση του με το κύκλωμα. Η Χαρά προτείνει στον Άλκη να της δώσει μία θέση στην εταιρεία για να τον βοηθάει, με στόχο να αναπτύξουν μαζί το εργοστάσιο. Εκείνος παρασύρεται για άλλη μία φορά από τη γοητεία και την καλοσύνη της και στήνει την Κρίστη στο ραντεβού τους για την παρακολούθηση της Ντορέτας. Η Κρίστη, που αντιλαμβάνεται πως κάτι τρέχει, αλλά απορροφημένη και η ίδια από το στόχο της να ανακαλύψει τι γίνεται με το μωρό της, θυμώνει μαζί του και αποφασίζει να συνεχίσει μόνη της. Οι νέες εντάσεις, θα φέρουν και την τελική ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι, με την Κρίστη και τον Άλκη να βρίσκονται αντιμέτωποι με τις μεγάλες αποφάσεις που πρέπει να πάρουν. Ο Μάνος στέλνει μήνυμα στη Μαρίνα πως τα σχέδιά του άλλαξαν και θα φύγει για πάντα από την Κύπρο. Την ίδια ώρα, η Έλσα συναντάει τυχαία την Κάτια και την ρωτάει αν ο Μάνος είναι σοβαρά άρρωστος. Εκείνη, με το ζόρι κρατιέται να μην της πει την αλήθεια, αλλά την προτρέπει να πάει να τον βρει. Ο Νικ θυμίζει στη Δάφνη την έρευνα για τη Red Swan κι εκείνη εξιτάρεται, αρχίζοντας να ψάχνει πάλι από την αρχή την υπόθεση, φυσικά κρυφά από τον Αντρέα. Η Έλσα αποχαιρετά σπαραχτικά τον Μάνο, χωρίς να ξέρει πως είναι η τελευταία φορά που βλέπει τον πραγματικό της πατέρα. Την ίδια στιγμή όμως, η Μαρίνα πηγαίνει σπίτι του, αυτή τη φορά αποφασισμένη να μείνει μαζί του για πάντα. Η άκαρπη παρακολούθηση της Ντορέτας, πεισμώνει την Κρίστη, που αποφασίζει να κάνει μία απροειδοποίητη επίσκεψη σπίτι της...

9 Μηνες Επεισόδιο 108 ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρίνα εξομολογείται στον Μάνο την απόφασή της να μείνει μαζί του και ότι είναι αποφασισμένη να μιλήσει στον Κυριάκο και την Έλσα. Η Δάφνη ρωτάει τον Πέτρο τι ξέρει για το κύκλωμα των τοκογλύφων. Εκείνος πιέζεται, καθώς νιώθει πως αν η κόρη του καταφέρει να ξετυλίξει το κουβάρι, θα ανακαλύψει και τη δικιά του ανάμειξη στην εταιρεία του Αχιλλέα. Ο Αντρέας κάνει τα πάντα για να πείσει τη Δάφνη να επισπεύσουν τον γάμο τους, αφού πρώτα ενημερώσουν τους δικούς της. Για να την κάνει να επικεντρώσει το ενδιαφέρον στις προετοιμασίες, τής κλείνει ραντεβού σε ένα μυστηριώδες μέρος. Η Δάφνη πηγαίνει ενθουσιασμένη νομίζοντας πως έχουν μυστική αποστολή με τη Δίωξη, αλλά βρίσκεται σ' έναν οίκο νυφικών, όπου ο Αντρέας την προτρέπει να διαλέξει το νυφικό της. Η εμμονή της Κρίστης ότι το μωρό της ζει και η παρακολούθηση της Ντορέτας, έχουν μονοπωλήσει τη ζωή της, σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην ασχολείται με τίποτε άλλο. Μετά από τους καυγάδες με τον Άλκη όμως, τώρα έρχεται και η Έλσα να της εκφράσει τα παράπονά της που δε δείχνει κανένα ενδιαφέρον για τα προβλήματα που έχει κι εκείνη. Η Κρίστη αιφνιδιάζεται με το ξέσπασμα της κολλητής της και φαίνεται πως δεν αντιλαμβάνεται πως με τη συμπεριφορά της σιγά-σιγά απομακρύνει από κοντά της τους ανθρώπους που αγαπάει. Η Μάρθα καλεί τον Πέτρο σε δείπνο για να τον ευχαριστήσει για τη βοήθειά του στο θέμα της Φωτεινής κι εκείνος της εκφράζει την επιθυμία να του μιλήσει γι' αυτή τη μυστηριώδη γυναίκα. Σιγά-σιγά όμως νιώθει μία πρωτόγνωρη έλξη για τη Μάρθα, που προσπαθεί να κρύψει. Η Δάφνη λέει στην Εύα πως σύντομα θα παντρευτεί με τον Αντρέα και η Εύα της θυμίζει το άτυπο τραπέζι του αρραβώνα τους, πριν από την επίθεση εναντίον της. Η Δάφνη τότε θυμάται το ρολόι που της είχε κάνει δώρο η Εύα. Η Κάτια, που συνειδητοποιεί πως χάνει τον Μάνο για πάντα, αφού πια θα συζήσει με τη Μαρίνα, πίνει μόνη της στο μαγαζί και ξεσπάει σε κλάματα. Ένας άντρας που την παρατηρεί και λυγίζει στη θέα της, την πλησιάζει. Είναι ο Μάριος. Η Έλσα μπαίνει στο σπίτι και βλέπει τον Κυριάκο λιπόθυμο στο πάτωμα...

9 Μηνες Επεισόδιο 109 ΒΙΝΤΕΟ

Η Κρίστη βρίσκει διέξοδο στη μουσική, που την κάνει να ξεφύγει από τα προβλήματα και τις μαύρες σκέψεις και αποφασίζει να κάνει μία ύστατη προσπάθεια να τα ξαναβρεί με τον Άλκη, αλλά και να αποκαταστήσει τη σχέση της με την Έλσα. Η Μαρίνα εξομολογείται στον Μάνο ότι φοβάται μήπως ο Κυριάκος βάλει λόγια στην Έλσα για εκείνη και την στρέψει εναντίον της. Την ίδια ώρα, η Έλσα προσπαθεί να συνεφέρει τον πατέρα της που έχει λιποθυμήσει και διαπιστώνει πως το κουτί με τα χάπια για τις επιληπτικές κρίσεις είναι άδειο. Όταν ο Κυριάκος την ενημερώνει πως η Μαρίνα τους εγκατέλειψε για να ζήσει με τον Ραζή, εκείνη κατακεραυνώνεται, καθώς αισθάνεται για άλλη μία φορά προδομένη. Ο Πέτρος οργίζεται με την απειλή του Κυριάκου πως αν σε τρεις μέρες δε γυρίσει η Μαρίνα σπίτι τους θα αποκαλύψει στη Δάφνη πως εκείνος είναι ο πραγματικός της πατέρας και βάζει τους ανθρώπους του να τον τρομάξουν. Ο Αντρέας ξαφνιάζει τη Δάφνη όταν την πηγαίνει να δει το καινούργιο τους σπίτι. Η Μάρθα επιβεβαιώνει στον Μάριο πως η Δάφνη και ο Αντρέας παντρεύονται. Η Έλσα λέει στον Μάνο πως παρόλο που δε θέλει να ξαναδεί τη μητέρα της, δε θα ήθελε να χάσει κι εκείνον από τη ζωή της, αλλά χρειάζεται χρόνο. Η Μαρίνα στο μεταξύ έχει άλλη μία κρίση και επικοινωνεί με τον γιατρό για να κάνει εξετάσεις. Η προσπάθεια της Κρίστης να πνίξει τη ζήλια της για τη Χαρά, βαίνει άκαρπη, αφού για άλλη μία φορά καυγαδίζει με τον Άλκη, που φεύγει αυτή τη φορά οριστικά από τη ζωή της. Η Δάφνη ζητάει από τον Αντρέα να της υπογράψει την άδεια για να επισκεφτεί τους παιδόφιλους που της επιτέθηκαν. Ο Αντρέας προσπαθεί να την αποτρέψει, αλλά η Δάφνη δεν του αφήνει περιθώριο ούτε καν να τη συνοδεύσει στις φυλακές…


9 Μηνες Επεισόδιο 110 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κυριάκος συναντάει την Κάτια και μετά από μεγάλη πίεση εκείνη του λέει πως η Μαρίνα σε τρεις μήνες θα έχει γυρίσει κοντά του. Ο Κυριάκος δεν πείθεται και η Κάτια αναγκάζεται να του πει πως ο Μάνος πρόκειται να πεθάνει. Την ίδια ώρα, έρχεται στο κινητό του ένα μήνυμα που τον ενημερώνει πως αν θέλει να μάθει τις βρομοδουλειές του Πέτρου, να πάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Η Χαρά δίνει συνέντευξη, παρουσιάζοντας τον ευτυχισμένο γάμο της με τον Άλκη, προκαλώντας την οργή του. Εκείνη για άλλη μία φορά τον παραπλανά, λέγοντας πως ό,τι κάνει είναι για να τον βοηθήσει με την επιχείρησή του. Η Κρίστη, που έχει παρακολουθήσει το στιγμιότυπο από την τηλεόραση, νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, αφού από τα λεγόμενα της Χαράς καταλαβαίνει πως η σχέση των δύο έχει πια προχωρήσει σοβαρά. Η δικάσιμος για την υπόθεση του Μάριου με τη Σόνια έχει οριστεί. Ο Πέτρος τον προειδοποιεί πως αν δε βρεθεί η Σόνια για να καταθέσει, ο ίδιος την έχει πολύ άσχημα κι ο Μάριος ζητάει τη βοήθεια του Νικ για να τη βρούνε. Η Δάφνη μιλάει με έναν κρατούμενο από το κύκλωμα των παιδόφιλων, αλλά προβληματίζεται όταν το βλέμμα του ανθρώπου που έχει απέναντί της την πείθει πως το δικό τους κύκλωμα δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση εναντίον της. Το τραγούδι που έχει συνθέσει η Κρίστη μαγεύει την Έλσα, που την ενθαρρύνει και την προτρέπει να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο. Η Εύα κρυφακούει το τηλεφώνημα του Κυριάκου στον Πέτρο και γεμίζει ερωτηματικά. Η Δάφνη πιέζει τη Μάρθα να την υποβάλει σε ύπνωση για να μπορέσει να θυμηθεί...

9 Μηνες επομενα νεα επεισοδια 111-112-113-114-115



Μπρούσκο Επεισόδιο 483 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-4-2016 MPROUSKO EPEISODIA
Όταν η Μαρίνα αρχίζει ν' αναρωτιέται γιατί δεν αισθάνεται τα πόδια της, η οικογένεια Ματθαίου αποφασίζει να 'ναι ο Αχιλλέας εκείνος που θα της μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα. Ανυποψίαστη η Δάφνη, ότι πίσω από την Άννα Στρατηγάκη κρύβεται ο Διαμαντής, κάνει το λάθος να την φέρει σ' επαφή με τον Πάτροκλο. Παράλληλα, ο Νικηφόρος, προκειμένου να βγει απ' τη φυλακή, επικοινωνεί με τον Διαμαντή ο οποίος δέχεται να τον βοηθήσει ζητώντας του ως αντάλλαγμα.. το «κεφάλι» της Χρυσάνθης. Ο Ματθαίος, αντιδρά στο να επιστρέψει η Αναστασία στην Κρήτη, αποδεικνύοντας ότι εξακολουθεί να την αγαπάει, ο εγωισμός όμως δεν τον αφήνει να το παραδεχτεί. Ο φόβος για μία πιθανή αποβολή, δημιουργεί στρες στη Μελίνα κι ο Αχιλλέας αναλαμβάνει να της τονώσει το ηθικό, βάζοντας στην άκρη το πρόβλημα της Μαρίνας. Το ζευγάρι θα περάσει ένα 24ωρο αφιερωμένο σε ψώνια για το μωρό που περιμένουν! Η αστυνομία καλεί ξανά τον Παύλο, ζητώντας την επιβεβαίωσή του για βεντέτα, την ίδια στιγμή που οι Σηφαλάκηδες ετοιμάζουν μια νέα επίθεση με στόχο αυτή τη φορά.. τον Σήφη!



Παρασκευή 5/2/16 - RAGISMENES KARDIES Επεισόδιο 80: Η Χαζάλ έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάστασή της είναι πλέον πολύ κρίσιμη. Η αγωνία είναι διάχυτη, ο γιατρός κάνει ανακοινώσεις και ο Τζιχάν συμπαραστέκεται στην Ντιλάρα που είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Την ίδια στιγμή η Τζανσού είναι γεμάτη από τύψεις για το ατύχημα της Χαζάλ. Στο νοσοκομείο καταφτάνει και η Γκιουλσερέν η οποία επιστρέφει από τη Σμύρνη για να βρεθεί στο πλευρό της Χαζάλ. Παράλληλα η κατάσταση της Χαζάλ φέρνει για πρώτη φορά ίσως πιο κοντά τη Ντιλάρα με την Γκιουλσερέν που αγωνιούν για το κορίτσι τους. Η Χαζάλ τελικά συνέρχεται μετά την εξαιρετικά λεπτή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και όλοι βρίσκονται δίπλα της. Όμως κανείς δεν είναι προετοιμασμένος για την τραγωδία που επιφυλάσσει η μοίρα στο άτυχο κορίτσι...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget