2/2/16



XENES SEIRES ΤΡΙΤΗ 02.02.2016 XENA SHRIAL ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΞΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ

Ο φάρος
3 μ.μ. ΕΡΤ3 Δραματική σειρά

Ο Ρικάρντο απορρίπτει την Ιρένε. Oμως η Λίντια λαμβάνει ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα το οποίο μπερδεύει την Ιρένε για τα πραγματικά αισθήματα του Ρικάρντο. Η Ρόσα και ο Μανουελ, από την πλευρά τους, συνεχίζουν τη στρατηγική τους για να τελειώνουν με τον «Φάρο» και για να απομακρύνουν τον Ρικάρντο και τον Βίκτορ από την οικογενειακή επιχείρηση.
ΤΡΙΤΗ 02.02

Ραγισμένες καρδιές
5.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η Ντιλάρα εξομολογείται στην Τζανσού ότι θέλει να έχει μια δεύτερη ευκαιρία με τον Τζιχάν ώστε να ξαναγίνουν μια ενωμένη και αγαπημένη οικογένεια. Ζητάει μάλιστα τη βοήθειά της για να το καταφέρει. Την ίδια ώρα, ο Τζιχάν είναι αποφασισμένος να μην παραιτηθεί από τα αισθήματά του για την Γκιουλσερέν. Μια αναπάντεχη άφιξη αναστατώνει τη ζωή του Οζκάν…

NCIS
9 μ.μ. STAR Αστυνομική σειρά

Ο ειδικός πράκτορας Νεντ Ντόρνεγκετ συνεργάζεται με την ομάδα για να εξιχνιάσουν τη δολοφονία ενός αξιωματικού, ο οποίος εργαζόταν στο Πολεμικό Ναυτικό.

Revenge
3.30 π.μ. ALPHA Δραματική σειρά

Ο Κόνραντ και η Βικτώρια παίρνουν κάποιες πρωτοβουλίες που θα προκαλέσουν μεγάλο εκνευρισμό στον Τζακ…

CSI Las Vegas 13ος κύκλος
"PICK & ROLL" SKAI
Ο προπονητής που είναι υπεύθυνος για την ομάδα μπάσκετ στο σχολείο του γιου του D.B. Russell δολοφονείται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας. Το φονικό όπλο αφήνει τους πάντες έκπληκτους, σε μια υπόθεση που για τον αρχηγό του CSI Λας Βέγκας αποδεικνύεται πολύ προσωπική.



ELLINIKES SEIRES ELLHNIKA SHRIAL
ΤΡΙΤΗ 02.02.2016
To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Ο Στέφανος φτάνει στα άκρα προκειμένου να βοηθήσει τη Σοφία και φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Ηρώ. Η Λίζα δεν μπορεί να αποδεχτεί το νέο οικογενειακό της περιβάλλον και δημιουργεί αρκετά προβλήματα. Η Σοφία αντιλαμβάνεται πως η ψυχίατρος είχε προσχεδιάσει την εκδίκησή της και είναι ένας πραγματικά δύσκολος αντίπαλος.

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Ο Μάριος σαστίζει όταν βλέπει τη Δάφνη να τον ρωτάει εξαγριωμένη γιατί της έκρυψε ότι ήταν έγκυος στο παιδί τους, εκφράζοντας του ταυτόχρονα τις υποψίες της ότι της έχουν κρύψει κι άλλα εξίσου σημαντικά πράγματα από την περίοδο της αμνησίας της. Εν τω μεταξύ ο Μάνος αποφασίζει να μοιραστεί με τον Χρήστο τους φόβους του για τον άνθρωπο που θα του δώσει το μόσχευμα. Ο Χρήστος από τη μερία του, τον προειδοποιεί ότι αυτό που πάει να κάνει είναι πολύ επικίνδυνο, γιατί οι έλεγχοι δεν είναι πλήρεις, ούτε εγγυημένοι. Παρόλα αυτά, του εύχεται καλή τύχη, καθώς είναι η μόνη πιθανότητα να σώσει τη ζωή του. Την ίδια ώρα ο Αλκης κάνει τη δική του προσπάθεια προκειμένου να προσεγγίσει την Κρίστη.

Χωρίς εσένα
6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η ξαφνική επίσκεψη του Παύλου στην Αννα φέρνει μαζί της μια φοβερή ανατροπή στη ζωή και των δύο. Οι υποψίες της αστυνομίας για τον θάνατο του μοντέλου και τα αίματα στα ρούχα του γνωστού ηθοποιού δοκιμάζουν τη σχέση τους και την εμπιστοσύνη της Αννας στο πρόσωπό του. Η αστυνομία θα φτάσει τόσο γρήγορα στα ίχνη του που θα πρέπει να πάρουν κι οι δύο σύντομα τις αποφάσεις τους. Ο Δημήτρης ζητά από τη Μαρία μια τελευταία ευκαιρία, για να περάσει τους μήνες που του απομένουν μαζί της.

Μπρούσκο
9.10 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η απόφαση της Αναστασίας να κάνει ένα αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον Σηφαλάκη, θα σημάνει την αρχή μιας πολύ επικίνδυνης και σκληρής βεντέτας, που θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τις ζωές όλων των Γιαννακάκηδων, αλλά και των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα τους. Ο Αχιλλέας μιλάει ανοιχτά στον Νεκτάριο για την συμμετοχή του Πάτροκλου στην υπόθεση της απαγωγής της Μελίνας, ενώ παράλληλα η Αννα αντιμετωπίζει στα ίσια τη Δήμητρα, για τη σχέση της με τον Πάτροκλο. Η Αλίκη καρφώνει στη Μελίνα διάφορα κουτσομπολιά όμως ο Αχιλλέας έχει σύμμαχο τον Σήφη και η κατάσταση ξεκαθαρίζει αμέσως. Η Δάφνη, βρίσκεται ακόμα στην Κύπρο και προσπαθεί να βγάλει ένα συμπέρασμα σχετικά με τα συναισθήματά της απέναντι στον Μάρκο.

Το νησί
10 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά

Η νεαρή Αλέξις ξεκινά από το Λονδίνο για την Κρήτη, αναζητώντας τις ρίζες της, αυτές που πεισματικά αρνείται να της αποκαλύψει η Ελληνίδα μητέρα της, η Σοφία. Με οδηγό μια φωτογραφία, που χρόνια είχε η μητέρα της καλά κρυμμένη, φτάνει στο τουριστικό χωριό της Πλάκας, απέναντι από το νησί της Σπιναλόγκας. Η ηλικιωμένη Φωτεινή αναλαμβάνει να την οδηγήσει στο παρελθόν της.



Μπρούσκο επεισόδιο 480. ΤΡΙΤΗ 2-2-2016
Η απόφαση της Αναστασίας να κάνει ένα αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τον Σηφαλάκη, θα σημάνει την αρχή μιας πολύ επικίνδυνης και σκληρής βεντέτας, που θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τις ζωές όλων των Γιαννακάκηδων, αλλά και των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα τους. Ο Αχιλλέας μιλάει ανοιχτά στον Νεκτάριο για την συμμετοχή του Πάτροκλου στην υπόθεση της απαγωγής της Μελίνας, ενώ παράλληλα η Άννα αντιμετωπίζει στα ίσια τη Δήμητρα, για τη σχέση της με τον Πάτροκλο. Η Αλίκη «καρφώνει» στη Μελίνα διάφορα κουτσομπολιά όμως ο Αχιλλέας έχει σύμμαχο τον Σήφη και η κατάσταση ξεκαθαρίζει αμέσως. Η Δάφνη, βρίσκεται ακόμα στην Κύπρο και προσπαθεί να βγάλει ένα συμπέρασμα σχετικά με τα συναισθήματά της απέναντι στον Μάρκο, αλλά ένα τραγικό ατύχημα που θα συμβεί στη μικρή Μαρίνα, θα επισκιάσει κάθε άλλο πρόβλημα και θα βυθίσει τους Ματθαίους στην αγωνία.



Τρίτη 2/2/16 - RAGISMENES KARDIES Επεισόδιο 77 ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ 77
Η Ντιλάρα εξομολογείται στη Τζανσού πως θέλει να έχει με τον Τζιχάν μια δεύτερη ευκαιρία για να ξαναγίνουν και στην πραγματικότητα μια ενωμένη οικογένεια. Ο Τζιχάν όμως δείχνει αποφασισμένος να μην παραιτηθεί από τα αισθήματα που νοιώθει για την Γκιουλσερέν. Η Τζανσού, αγνοώντας τα σχέδια της βιολογικής της μητέρας, είναι προβληματισμένη καθώς κάποιος ανεβάζει στο διαδίκτυο αρνητικά σχόλια που αφορούν την ίδια. Στο μεταξύ μια απρόοπτη άφιξη αναστατώνει τον Οζκάν...



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Επεισόδιο 5 3ος Κύκλος KARAGUL gr subs Τριτη 2/2/2016
Ο Μπαράν, μην μπορώντας να συγχωρέσει τον εαυτό του μετά τον θάνατο του πατέρα του, παθαίνει μια βαθιά κατάθλιψη και οδηγείται στην αυτοκτονία. Η οικογένεια Σάμβερντι ταράζεται μετά τον θάνατο του Μουράτ και την επιστροφή του Κεντάλ στο σπίτι ενώ πρέπει να αντικρίσει την αλήθεια. Εκείνη, που θα αλλάξει περισσότερο, θα είναι η Οζλέμ γιατί θα πρέπει να πληρώσει για όσα έκανε. Ο Κεντάλ ξεκινά το κλείσιμο όλων του των λογαριασμών ξεκινώντας από την Οζλέμ, την οποία στέλνει στην οικογένεια της ενώ αμέσως κάνει αίτηση διαζυγίου. Η οικογένεια της Οζλέμ και ειδικά ο πρόσφατα αποφυλακισθείς αδελφός της, το βλέπει σαν ζήτημα τιμής της οικογένειας και προσπαθεί να προκαλέσει αναταραχές. Ο Κεντάλ δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει αυτήν την επικίνδυνη κατάσταση και όλη η οικογένεια Σάμβερντι ζει με τον κίνδυνο των δυσάρεστων εκπλήξεων. Η Εμπρού θα πρέπει να θάψει για δεύτερη φορά τον άντρα, που αγαπούσε και στον οποίο είχε αφιερώσει τα τελευταία είκοσι χρόνια της ζωής της. Το μόνο, που της έχει μείνει πια μετά τον θάνατο του Μουράτ, είναι τα παιδιά της, τα οποία, όμως, λόγω του θανάτου του πατέρα τους, έχουν απομακρυνθεί από εκείνη. Ο Ρουζγκιάρ μαθαίνει αιφνιδίως για τον θάνατο του πατέρα του και παθαίνει κρίση άσθματος. Την Εμπρού την περιμένουν ακόμα δυσκολότερες μέρες. Η ζωή της Οζλέμ, αλλά και οι ζωές όλων βρίσκονται σε κίνδυνο…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget