Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 58-59-60-61-62 video To daxtylidi ths fwtias epeisodia 58-59-60-61-62

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 58 To daxtylidi ths fwtias
Ο Αλέξης μαθαίνει ότι ο Λευτέρης είχε προσωπικά κίνητρα και έτσι λειτούργησε βάσει σχεδίου. Η Σοφία κάνει τα πάντα, ώστε να απομακρύνει την Σαζέμ από τον Αλέξη και θα της βάλει ένα πάρα πολύ σκληρό όρο.Με την Ηρώ δένεται κάθε μέρα και περισσότερο ο Στέφανος, αφού για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια νιώθει ερωτευμένος΄.Όμως η Μαρίνα θα δεχτεί ένα πάρα πολύ ισχυρό σοκ, αφού θα πιάσει στα πράσα τον πατέρα της με την Ελένη σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 59 To daxtylidi ths fwtias
Μια μεγάλη σύγκρουση θα έχει η Μαρίνα με την Ελένη αλλά και με τον πατέρα της και η κατάσταση θα βγει εκτός ορίων, αφού η Μαρίνα θα ρωτήσει μήπως η Λίζα είναι αδερφή της. Η μικρή Λίζα καταλαβαίνει ότι ο Λευτέρης είναι έτοιμος για όλα κι έτσι προσπαθεί να αποδράσει. Ο Ορφέας έχει μνήμες από το παρελθόν του και έτσι θα ταράξουν το παρόν του ιδίου αλλά και της Μαρίνας και σε μια βαθιά εξομολόγηση που θα της κάνει θα της πει ότι τότε που αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν δεν ήταν μόνο ο Στέφανος αλλά και άλλοι.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 60 To daxtylidi ths fwtias
Ο Αλέξης καταλαβαίνει ότι η μητέρα του αποτελεί ένα πάρα πολύ μεγάλο κίνδυνο για την ζωή της Σαζέμ και του παιδιού του και έτσι είναι αποφασισμένος να πάρει μια απόφαση που θα προκαλέσει ένα ντόμινο αντιδράσεων και θα αναστατώσει τους πάντες. Στον Στέφανο και στην Σοφία λέει η Νεφέλη ότι την εκβιάζει και της βάζει σκληρούς όρους και εκείνη ζητά τη βοήθειά τους. Καταλαβαίνει ότι δε θα μπορέσει να αποδείξει στον Πάρη την αθωότητά της για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει και γι αυτό τους λέει να τη βοηθήσουν. Η Μαρίνα μαζί με τον Ορφέα προσπαθούν να εξερευνήσουν το παρελθόν της Κατερίνας κι έτσι θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Λευτέρη και θα βρεθούν σε απόσταση αναπνοής από τη Λίζα...

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 61 To daxtylidi ths fwtias
Ο Στέφανος πηγαίνει στον Πάρη, ώστε να τον συμμορφώσει, αλλά τότε θα υπάρξει ένας άγριος καβγάς μεταξύ τους. Ο Ορφέας λέει στον Σωκράτη ότι την Κατερίνα τη σκότωσα γιατί κάποιος είχε μάθει ένα πολύ σημαντικό μυστικό. Ο Σωκράτης ξέρει καλά την αλήθεια, αλλά προσπαθεί να του ρίξει στάχτη στα μάτια και θα του δώσει την υπόσχεση του πως κι εκείνον και την Μαρίνα θα προσπαθήσει να τους απαλλάξει από τις αμαρτίες του παρελθόντος ακόμα και αν χρειαστεί να το πληρώσει με την ίδια του τη ζωή. Ο Πέτρος νιώθει ελεύθερος, αφού η Μαρίνα γνωρίζει για τη σχέση που έχει με την Ελένη και τότε θα της κάνει πρόταση γάμου.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 62 To daxtylidi ths fwtias
Το σπίτι του Λευτέρη εντόπισαν οι αστυνομικοί με τη βοήθεια της Μαρίνας, όπου κρατάει αιχμάλωτη τη Λίζα. Ο Λευτέρης όμως καταλαβαίνει τον κίνδυνο και φεύγει γρήγορα και παίρνει μαζί του και την Λίζα. Εκείνη καταλαβαίνει πως ο Λευτέρης είναι αποφασισμένος για όλα ακόμα και να την σκοτώσει και τότε προσπαθεί να του ξεφύγει. Για κακή της τύχη όμως δεν καταφέρνει να ξεφύγει και η ζωή της κινδυνεύει.