y

osa-den-xereis-epeisodio-26-27-28-29



Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 26
Ο Μιχάλης κάνει πρόταση στον αδερφό του να ξεκινήσουν μια δουλειά μαζί μιας και είναι και οι δύο άνεργοι. Ο Κωνσταντίνος φεύγει βιαστικά, μόλις καταλαβαίνει πως αυτή η ιστορία τον αφορά άμεσα. Ο Θωμάς λέει στον Σωκράτη, πως τώρα πρέπει να στηρίξουν ακόμα περισσότερο τον πατέρα τους καθώς ο κόσμος δεν θα τον δεχτεί εύκολα. Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει την έρευνα για να μάθει τι έγινε με την άλλη ημερομηνία της κατάθεσης, έτσι παίρνει τηλέφωνο μια φίλη του δημοσιογράφο. Η Κατερίνα είναι αγχωμένη για την παράδοση το βράδυ και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη ψέμα που είπε στη Μαρίνα. Η Κατερίνα κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τον Αλέξανδρο να μην πάει, καθώς δεν μπορεί να λείπει από το πάρτι αρραβώνων του αδερφού της, αλλά δεν τα καταφέρνει. Όταν φτάνει τελικά στην παράδοση αντιλαμβάνεται πως το κακό της προαίσθημα βγήκε αληθινό.

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 27
Ο Πάρης ξυπνάει ευτυχισμένος δίπλα στη μελλοντική γυναίκα του, μετά την πρόταση γάμου που της έκανε στο πάρτι. Ο Αλέξανδρος είναι απελπισμένος γιατί η Κατερίνα όλο το βράδυ δεν επικοινώνησε μαζί του και βρήκε το αυτοκίνητο της παρατημένο χωρίς αυτήν μέσα. Η Κατερίνα ανοίγει τα μάτια της και αντιλαμβάνεται ότι την έχουν πάει κάπου αλλού. Ένας από τους τύπους βρίσκει στην τσάντα της την ταυτότητά της και τη ρωτάει για την σχέση της με τον Στάθη Αυγερινό τον μεγαλοεπιχειρηματία. Ο Κωνσταντίνος λέει ακόμα μια φορά ψέματα για την συνεχόμενη απουσία του από το γραφείο και ο Στέλιος αρχίζει να ανησυχεί. Η Άννα μαθαίνει για τον αρραβώνα του Πάρη και ταράζεται πολύ. Στην μονάδα επικρατεί πανικός καθώς η Κατερίνα αγνοείται από την προηγούμενη το απόγευμα. Η Κατερίνα είναι σε απελπιστική κατάσταση και παρακαλάει να την αφήσουν, όμως εκείνοι της ζητάνε τηλέφωνο για να ζητήσουν λύτρα. Η Άννα δίνει τέλος στη σύντομη σχέση με τον Μάνο καθώς τα αισθήματά της για τον Πάρη είναι πιο μεγάλα απ' ότι πίστευε.

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 28
Ο Πάρης μετά το τηλεφώνημα φεύγει γρήγορα, χωρίς να πει σε κανέναν ότι ήταν η Κατερίνα. Ο Αλέξανδρος από την άλλη προσπαθεί να σώσει το τομάρι του καθώς εξαιτίας του ξεκίνησαν όλα, επειδή έκλεψε χρήματα από την βαλίτσα. Η Μαρίνα είναι απελπισμένη με την εξαφάνιση της Κατερίνας και αισθάνεται πως αν ήταν καλύτερη φίλη δε θα γινόταν αυτό. Ο Πάρης παίρνει τηλέφωνο να συνεννοηθεί με τους απαγωγείς και τους απειλεί να μην τολμήσουν να την πειράξουν.Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει την ερευνά του πάνω στη Αναστασία Παφίλη και τον θάνατό της καθώς είναι σίγουρος ότι ο θείος του έχει κάποια σχέση με αυτό. Η Εύα δε χάνει ευκαιρία και πικάρει την Κάτια σχετικά με την εξαφάνιση της Κατερίνας. Ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια με τον Στέλιο. Ο Πάρης φτάνει έξω από την αποθήκη που την κρατάνε με τα χρήματα και παίρνει τηλέφωνο έναν συνεργάτη του σε περίπτωση που κάτι συμβεί να καλέσει την αστυνομία.

Όσα δεν ξέρεις Επεισόδιο 29
Η επόμενη μέρα της απαγωγής τους βρίσκει όλους λίγο μουδιασμένους. Η Κατερίνα είναι κλεισμένη στο δωμάτιο της. Ο Πάρης για να καθησυχάσει την μητέρα του και τη γιαγιά του, τους λέει λίγα ψέματα για να μην τις πανικοβάλει περισσότερο. Ο Αλέξανδρος μετά την επιστροφή της Κατερίνας είναι ακόμα πιο ανήσυχος, μήπως μιλήσει και μπλέξει ακόμα χειρότερα, παίρνει απελπισμένος τηλέφωνο την Κατερίνα, αλλά εκείνη δεν του το απαντά. Ο Στέλιος είναι ακόμα αναστατωμένος από την συνάντησή του με τον Μιχάλη, όταν μπαίνει στο γραφείο του ο Κωνσταντίνος και τον ταράζει περισσότερο, λέγοντάς του ότι έχει αναλάβει μια υπόθεση παρόμοια με αυτή της Αναστασίας Παφίλη. Ο Πάρης κάνει μια κουβέντα με την αδερφή του για το πόσο ανησύχησαν και ότι πρέπει να σταματήσει να είναι επιπόλαια. Ο Αλέξανδρος αποφασίζει να πάει να βρει την Κατερίνα από κοντά μιας και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα. Ο Μιχάλης αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητα του αρχίζει να μελετά τα παλιά του έγγραφα. Η Άννα ρωτάει στα ίσα τον Κωνσταντίνο, για ποιο λόγο συνεχίζει την έρευνα, για την Χαρά ή για να έχει στο χέρι τον θείο τους.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget