y

Mamma Mia 42-43-44



Mamma Mia Επεισόδιο 42
Για μια ακόμα φορά η Βίκυ αγανακτεί με το Σάκη και φεύγει λέγοντάς του ότι χωρίζουν. Χωρίς να χάσει καιρό η Λία διοργανώνει … καλλιστεία, για να βρει άλλη κοπέλα για το Σάκη, όχι φυσικά για μόνιμη σχέση, αλλά για να απαλλαγεί από τη Βίκυ. Στο μεταξύ όμως όλοι οι άλλοι της οικογένειας συνασπίζονται και προσπαθούν να στήσουν ένα κόλπο έτσι ώστε οι προσπάθειες της Λίας να αποτύχουν και να ξανασμίξει ο Σάκης με τη Βίκυ.
Mamma Mia Επεισόδιο 43
Η Μαρινέλλα ανακοινώνει ότι τα φύγει από το σπίτι, διότι της έχει σπάσει τα νεύρα ο Γιάννος.
Ο Γιάννος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όμως την ίδια στιγμή η Λία την αναζητεί απεγνωσμένα στα τηλέφωνα, καλώντας γνωστούς κα φίλους, την αστυνομία και τα …νοσοκομεία. Ξαφνικά έρχεται μήνυμα ότι ένας εμίρης, παλιός γνώριμος της Μαρινέλλας στέλνει απεσταλμένο για να της δώσει κάτι. Εφόσον πρόκειται για δώρο από έναν ζάμπλουτο, ο Γιάννος εξαναγκάζεται από τους άλλους να ντυθεί … Μαρινέλλα και να υποδεχτεί αυτός στη θέση της τον εκπρόσωπο του εμίρη. Τι θα γίνει όμως όταν ο Άραβας γοητεύεται από την … υποτιθέμενη Μαρινέλλα;
Mamma Mia Επεισόδιο 44 «Τι έγινε χτες μανα;»
Η Μαρινέλλα εγκαθιστά στο σπίτι κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, εν αγνοία του Γιάννου. Ο Γιάννος φτιάχνει ένα κοκτέιλ δικής του επινόησης, το οποίο θα σερβίρεται στο γάμο του Χρύση και της Αγάθης. Ο Σταν με το Σάκη δοκιμάζουν πρώτοι το κοκτέιλ και το βρίσκουν λίγο πηχτό. Αποφασίζουν, χωρίς να ρωτήσουν τον Γιάννο, να αραιώσουν το κοκτέιλ βάζοντας μέσα νερό. Αντί όμως για νερό, ο Σταν βάζει κατά λάθος ζιβανία. Έτσι, όταν ο Γιάννος δίνει το κοκτέιλ σε όλους να το δοκιμάσουν, πέφτουν σε λήθαργο. Όταν ξυπνούν, ανακαλύπτουν ότι έχουν κοιμηθεί ανά δύο, σε περίεργους συνδυασμούς… Ο μόνος τρόπος για να ανακαλύψουν τι έγινε, είναι μέσω του κλειστού συστήματος παρακολούθησης.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget