y

GALATEIA EPISODIA 44-45-46-47-48-49-50



Γαλάτεια επεισόδιο 44
Καράγιωρκης και Μιχαηλάς από την μια, Πολυδεύκης από την άλλη, τσακώνονται για την γη της εκκλησίας στα Ασπροβούνια. Ο Καράγιωρκης παρουσιάζει ανησυχητικά συμπτώματα για την υγεία του. Ενώ η Αννέττα δηλώνει πως θέλει να φύγει από το ιατρείο, ο Πετρής μιλά στην Ερατώ για τις σκέψεις του στη Μόρφου. Ο Καράγιωρκης παραχωρεί την προίκα που έταξε στην κόρη του Χαμπή. Η Αντρονίκη θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη.

Γαλάτεια επεισόδιο 45
Η Αννέττα γράφεται νοσοκόμα στο νοσοκομείο Λεμεσού. Ο Αντζουλής δεν έχει φανεί στο καμπαρέ. Η Γαλάτεια με τον Πετρή έχουν φτάσει στου Μόρφου και πληροφορήθηκαν από την Αντρονίκη για τις εξελίξεις τις προηγούμενης νύχτας. Ο Λευτέρης προσφέρεται να κάνει συντροφιά στην Γαλάτεια και την Αντρονίκη, ώστε να μην μείνουν μόνες. Τα νέα διαδίδονται στο χωριό. Η Αντρονίκη δίνει κατάθεση, ενώ η Ρίτα έρχεται στου Μόρφου προσπαθώντας να βρει τον Πετρή. Η Αννέττα βρίσκει θάρρος και συνεχίζει τις προσπάθειες της να κατακτήσει τον Πετρή με δυσάρεστες συνέπειες για τη σχέση του.

Γαλάτεια επεισόδιο 46
Ο Καράγιωρκης είναι συντετριμμένος σχετικά με κάποια νέα στοιχεία που αφορούν την υγεία του. Η Γαλάτεια συναντά για πρώτη φορά την Ρίτα από κοντά. Η Αντρονίκη νιώθει άβολα με τη γνωριμία της Ρίτας με τη Γαλάτεια. Η σχέση Ερατώς και Πολυδεύκη παίρνει νέα τροπή. Ο Στέφανης μη μπορώντας να αντέξει τη στάση της Φανούλλας πέφτει όλο και περισσότερο στο ποτό. Η Μαριγώ σπαράζει για πρώτη φορά μπροστά στην Φλουρεντζού για την απουσία των παιδιών της. Στο καμπαρέ κουμάντο κάνει τώρα η Ρίτα αφού ο Αντζουλής απουσιάζει. Η Γαλάτεια στέκεται στο πλευρό της Αντρονίκης, και δίπλα τους είναι και ο Λευτέρης Ο Πετρής προσπαθεί να διαχειριστεί την τροπή που παίρνει η σχέση του με την Αννέτα

Γαλάτεια επεισόδιο 47
Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Φανούλλας προκαλεί αναστάτωση στους γύρω της και ιδιαίτερα τον Στεφανή.. Οι υποψίες γύρω από την ενοχή του Αντζουλή φουντώνουν και ενώ όλοι έχουν σίγουρη την καταδίκη του, η Ρίτα βρίσκει το πεδίο ελεύθερο στο καμπαρέ για να βάλει κάποια πράγματα στην θέση τους. Ο Αντζουλής ρίχνει τις υποψίες για το φόνο της Ζαφείρας αλλού.Ο Καράγιωρκης ξαφνιάζει τους πάντες με την αλλαγμένη συμπεριφορά του, που φέρνει πολλές ανατροπές. Η Μαριγώ μαθαίνει πως ίσως δεν είναι η μοναδική κληρονόμος του Αντζιουλή... Ο Λευτέρης φλερτάρει τη Γαλάτεια αλλά εκείνη προσπαθεί να κρατήσει τις αποστάσεις, ενώ η Αννέττα γίνεται πιο τολμηρή.

Γαλάτεια επεισόδιο 48
Ο Καράγιωρκης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του Αντζουλή και να αγοράσει το καμπαρέ. Ο Αντζουλής επιμένει στην αθωότητα του. Η Αντρονίκη έρχεται έντρομη στο χωριό, γιατί κατηγορείται κι αυτή για τον φόνο της Ζαφείρας.
Η Φανούλα πηγαίνει κι αυτή στην Μόρφου για να πει στην Γαλάτεια για την εγκυμοσύνη της, αλλά και για την υποψία της ότι η Γαλάτεια είναι κόρη της Ρίτας. Η Γαλάτεια αποφασίζει να εξακριβώσει άμεσα αν οι υποψίες είναι αληθινές. Η επιστροφή της στο χωριό θα της επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Γαλάτεια επεισόδιο 49
Η μέρα για την αναχώρηση της Μαριγώς πλησιάζουν. Ο Καράγιωρκης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Φυντικλή για τα χωράφια με το ασήμι. Η Γαλάτεια κι η Αντρονίκη φεύγουν για τη Μόρφου με τον Πολυδεύκη, ο οποίος βρίσκει δικηγόρο για την Αντρονίκη.. Η Γαλάτεια είναι πολύ στενοχωρημένη σχετικά με τα όσα είδε στο ιατρείο του Πετρή και ο Λευτέρης βρίσκει ευκαιρία να την παρηγορήσει και να έρθει πιο κοντά της. Η Φανούλλα πηγαίνει στο χωριό και ζητά από την Φλουρεντζού να της κάνει έκτρωση. Η Φλουρεντζού γίνεται έξω φρενών. Ο Πετρής ζητά από το Στεφανή να συμβουλεύσει την Αννέττα γιατί επιμένει να τον πολιορκεί ερωτικά. Ο Καράγιωρκης βρίσκει νέα ευκαιρεία να ριχτεί στην Ερατώ, αλλά κάποιος τους παρακολουθεί.

Γαλάτεια επεισόδιο 50
Ο Καράγιωρκης προσπαθεί να αποφύγει τον εκβιασμό του Στεφανή και ζητά τον Μουχτάρη να τον βοηθήσει. Η Μαριγώ προτίνει τη Φλουρεντζού να αναλάβει τη θέση της. Ο Πετρής, χωρίς να γνωρίζει τις τελευταίες εξελίξεις της Γαλάτειας, πιέζει την μάνα του να πάει μαζί του στου Μόρφου. Η Αννέττα τυφλωμένη από ζήλια σχίζει το γράμμα του Πετρή προς την Γαλάτεια. Ένας καυγάς ανάμεσα στον φυλακισμένο Αντζουλή και στην Αντρονίκη γίνεται αιτία να συλληφθεί και η ίδια.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget