y

ela sti thesi mou epeisodio 11-12-13-14-15



ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ επεισόδια 11-12-13-14-15
Ο Αχιλλέας ζητά δανεικά από όλους του τους παλιούς «συμμάχους», αλλά καταλαβαίνει ότι κάθε άλλο παρά φίλοι του είναι. Η Φαίη τον χωρίζει και αναγκάζεται να ζητήσει φιλοξενία από τον Λεωνίδα.Εκείνος ελπίζει ότι θα τον αποδεχτεί ως πατέρα του, αλλά ο Αχιλλέας δεν φαίνεται να απολαμβάνει τις συνθήκες ζωής στα Σπάτα. Ο Βλάσης μαθαίνει πως ο Λεωνίδας δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και του επιτίθεται, την ίδια ώρα που ο Μίμης ανακαλύπτει την κρυψώνα του και κλέβει όλες του τις οικονομίες.
Έλα στη θέση μου επεισόδιο 12
Ο Δαμιανός «ρίχνει» στη μάχη κατά του Βλάση, το μεγάλο του όπλο που λέγεται: Φαίη. Είναι σίγουρος ότι τα προσόντα της, θα κάνουν τον Βλάση να παραμιλά. Δεν γνωρίζει όμως ότι η Φαίη είναι έτοιμη να παίξει διπλό παιχνίδι.Από την άλλη, ο Βλάσης προσπαθεί να μην ξυπνήσει από το όνειρο της μεγάλης ζωής, την ίδια στιγμή που ο Αχιλλέας, αδυνατεί να πιστέψει πως βρέθηκε ξαφνικά χωρίς τίποτα .Ο Λεωνίδας πληγωμένος από τη συμπεριφορά του Βλάση, αποφασίζει να πάει να τον βρει.
Έλα στη θέση μου επεισόδιο 13
Η Ρενάτα πιάνει στα πράσα τον Βλάση με τη Φαίη στη λέσχη σε μία όχι και τόσο αθώα στιγμή. Ο Λεωνίδας συνειδητοποιεί ότι του έχουν κλέψει τα λεφτά απ' την κορνίζα και συναντάει τον τοκογλύφο προκειμένου να ζητήσει πίστωση χρόνου. Ο Αχιλλέας ζητάει πίσω το δαχτυλίδι που είχε κάνει δώρο στη Φαίη, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολη υπόθεση. Η Μιράντα καλεί τον Αχιλλέα στο σπίτι της για φαγητό με απρόβλεπτη συνέχεια ενώ η Αιμιλία αποτολμά μία πιο εκ βαθέων συζήτηση με τον Λεωνίδα.
Έλα στη θέση μου επεισόδιο 14
H Ρενάτα δε μπορεί να ελέγξει το θυμό της για το Βλάση μετά από όσα είδε να γίνονται στη λέσχη ανάμεσα σ' αυτόν και τη Φαίη. Ο Βλάσης δίνει αγώνα για να την καθησυχάσει και προς το παρόν τα καταφέρνει.Η Αιμιλία με τον Λεωνίδα επισκέπτονται τον Αχιλλέα στο τμήμα και προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Ο εγωισμός του Αχιλλέα όμως μπαίνει εμπόδιο στις προσπάθειές τους. Η Σύλβια προσπαθεί να φλερτάρει τον Ηλία με καταστροφικά αποτελέσματα.
Έλα στη θέση μου επεισόδιο 15
Ο Βλάσης αγνοείται και η Ρενάτα και η Αιμιλία ανησυχούν τρομερά όταν ακούν στις ειδήσεις για την απαγωγή νεαρού επιχειρηματία. Ο Αχιλλέας περνά τη νύχτα του στο κρατητήριο, αρνούμενος κάθε βοήθεια από τον Λεωνίδα και την Αιμιλία.Η σύλληψή του διαρρέει στα κανάλια και ξεσπά σκάνδαλο, αλλά τα σκάγια παίρνουν και τον Βλάση, που παρουσιάζεται σαν ένας άσχετος από τα Σπάτα, ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά στο τιμόνι της SofoExpress.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget