y

DIDIMA FEGGARIA 125-126-127-128-129



Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 125
Η Ελισάβετ πραγματικά ανήσυχη, μπαίνει στο σπίτι του Παύλου, αναζητώντας τη μητέρα της και με τη συμπεριφορά της μεγαλώνει ακόμα περισσότερο το χάσμα ανάμεσα στην ίδια και την αδελφή της. Λίγο μετά η Αγάπη, ακούει από τον Παύλο ότι ο Στέργιος στήνει βρώμικες δουλειές στην Ιταλία με συνεργάτη τον Απόστολο και ταράζεται πάρα πολύ, γιατί δε θέλει να πληγωθεί το κοριτσάκι της. Η Ελισάβετ μαθαίνει ότι η Αλίκη είναι στην Πάρο και εκνευρίζεται πολύ, γιατί δεν ήταν ούτε καν ενήμερη. Κι ενώ όλοι προσπαθούν να πείσουν τη Σίλα, ότι η Αλίκη δεν είχε πονηρά κίνητρα και δεν πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας εναντίον της, αυτή δεν αλλάζει γνώμη, η σκυτάλη πάει στο χέρι του Παύλου κι αναλαμβάνει αυτός να την πείσει για το αντίθετο…

Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 126
Ο Παύλος κάνει μια πρόταση στη Σίλα και προς μεγάλη του έκπληξη, η Σίλα την απορρίπτει χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Φίλιππος με την Αγάπη τσακώνονται για άλλη μια φορά με αφορμή την Αλίκη.. Η Λαμπρινή λέει μισές αλήθειες στον Βαγγέλη και αρχίζει να δείχνει πως κρύβει κάποιο ένοχο μυστικό. Στο μεταξύ, η Μαρουσώ με τον Νικόλα πηγαίνουν στην Πάρο και βρίσκουν την Αλίκη. Ο Παύλος συμβουλεύει την Αγάπη να κοιτάξει επιτέλους τη ζωή της, να πάει στην Πάρο και να ξεχάσει τελείως το θέμα του διαζυγίου της με τον Στέργιο.. Η Αγάπη στη συνεχεία λέει στον Φίλιππο πως, ή θα διώξει αυτός την Αλίκη απ' το σπίτι στην Πάρο, ή θα το κάνει η ίδια. Ο Δημήτρης πηγαίνει στον Παύλο και του κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα αντιπρόταση που αφορά στο θέμα Σίλας – Αλίκης. Ο Στέργιος επανεμφανίζεται μετά από πολύ καιρό.. στην Πάρο!

Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 127
Η Αλίκη ενημερώνει αμέσως την Αρετή πως είδε τον Στέργιο στην Πάρο, πράγμα που επαληθεύει και ο ντεντέκτιβ. Συγχρόνως η Αγάπη επιμένει στον Φίλιππο να διώξουν την Αλίκη από την Πάρο. Όμως την ίδια στιγμή η Αλίκη έρχεται πολύ κοντά με τη Μαρουσώ εξομολογούμενες η μία στην άλλη τις ζωές τους. Παράλληλα ο Αντώνης ο βιολογικός πατέρας του Αντώνη και του Γιάννη θαμπώνεται στη θέα της Αμαλίας, που επισκέπτεται τον μοναχό Αμβρόσιο στο μοναστήρι. Η Μάρθα επιμένει να πολιορκεί τον Φίλιππο και πηγαίνει πάλι στον εκδοτικό οίκο. Όμως η Αγάπη την βλέπει να βγαίνει κι αυτό της αναζωπυρώνει την ζήλεια. Έρχεται ξανά σε σύγκρουση με τον Φίλιππο και η κατάσταση κορυφώνεται όταν η Αγάπη πηγαίνει στην Ελισάβετ κι εκεί συνειδητοποιεί πως η Μάρθα είναι συγκάτοικός της.

Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 128
Η Αγάπη καταλαβαίνει ότι η Ελισάβετ έβαλε τη Μάρθα να πλησιάσει τον Φίλιππο και γίνεται έξαλλη. Ο Στέργιος αρχίζει σιγά, σιγά και ανοίγει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την επιστροφή του στην Ελλάδα.. Η Μαρουσώ συμβουλεύει την Αλίκη να δέσει τη ζωή της με τον Παύλο και την βάζει σε βαθιές σκέψεις.. Ο Δημήτρης και η Σίλα πάνε για υπερηχογράφημα και μαθαίνουν το φύλο του μωρού. Το ίδιο βράδυ βγαίνουν με τη Λίτσα για να το γιορτάσουν αλλά καταλήγουν να τσακώνονται για το όνομα που θα του δώσουν. Η Αλίκη ανακοινώνει κάτι πολύ σημαντικό στην Ελισάβετ. Στο μεταξύ, ο Αντώνης αλλάζει επιτέλους γνώμη και καλεί τον βιολογικό του πατέρα στον σπίτι για να γνωριστούν επίσημα και με τον Γιάννη.. Η Αλίκη παίρνει την μεγάλη απόφαση να συναντήσει τον Παύλο και να ενώσει τη ζωή της για πάντα μαζί του….

Δίδυμα φεγγάρια Επεισόδιο 129, Τελευταίο Α κύκλου για την Κύπρο
Ο Παύλος καλεί την Αλίκη σπίτι του και διώχνει τους πάντες, για να εξασφαλίσει πως θα μείνουν μόνοι. Συγχρόνως ο Αμβρόσιος δέχεται την επίσκεψη της Ελισάβετ, η οποία του ανακοινώνει πως θέλει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αφιερωθεί στον Θεό. Εν τω μεταξύ η Μάρθα εισβάλλει στο σπίτι του Φίλιππου και του κάνει ερωτική εξομολόγηση, τη στιγμή που η Λένια είναι εκεί και τα βλέπει όλα. Την ίδια στιγμή η Αρετή κι η Αμαλία συναντούν αιφνίδια τον Στέργιο και μία τεράστια έκπληξη τους περιμένει.. μία έκπληξη που θα φέρει ανατροπή στις ζωές όλων!!! . Παράλληλα ο Αντώνης ο βιολογικός πατέρας, με τον ο Αντώνης κι ο Γιάννης τρώνε μαζί για πρώτη φορά. Η μεγάλη στιγμή της συνάντησης Παύλου και Αλίκης φτάνει. Η Αλίκη πηγαίνει σπίτι του Παύλου… το παρελθόν μπαίνει στην άκρη, αγκαλιάζονται και αποφασίζουν να ζήσουν μαζί…. Ο επίλογος θα γραφτεί από την Αγάπη, όμως την περιμένει μία τεράστια έκπληξη…..

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget