y

ΓΑΛΑΤΕΙΑ 6-7-8-9-10



Γαλάτεια επεισόδιο 6
Ο Καράγιωρκης έχει κανονίσει να γίνουν τα λογιάσματα της Γαλάτειας την επομένη. Εκείνη μη αντέχοντας να χωριστεί από τον Πετρή δέχτηκε να φύγουν μαζί. Η Πολύμνια βρίσκει στο γραφείο του Καράγιωρκη τους τίτλους ιδιοκτησίας των χωραφιών του Κυριάκου χωρίς να έχει γίνει καμιά μεταβίβαση. Ο Στεφανής παίρνει το θάρρος και ζητά την Φανούλα. Η Φλουρετζού δέχεται.

Γαλάτεια επεισόδιο 7
Το σχέδιο απαγωγής της Γαλάτειας από τον Πετρή, με την βοήθεια του Πολυδεύκη, παίρνει απροσδόκητη τροπή. Η Ερατώ ανησυχεί από την απουσία του γιου της και τον ψάχνει στους δρόμους του χωριού. Στο μεταξύ η Ρίτα ξαναλέει στον Αντζουλή να την αφήσει να φύγει από το καμπαρέ, μα εκείνος είναι ανένδοτος. Ο Στεφανής επιτέλους ζητά τη Φανούλλα κι η Φλουρεντζού απαντά κατάλληλα. Η Μαριγώ χρειάζεται τη βοήθεια του Πολυδεύκη. Ο Μουχτάρης Μιχαηλάς χρησιμοποιεί τον Χαμπή και την Φλουρεντζού για να ξεγελάσει τους συγχωριανούς του, να πουλήσουν τα χωράφια τους σε μια ξένη εταιρεία.

Γαλάτεια επεισόδιο 8
Η Γαλάτεια επιστρέφει στο πατρικό της και με σύμμαχους την Πολύμνια και την Αντρονίκη προσπαθεί να πραγματοποιήσει το όνειρο της για ανώτερες σπουδές. Η Μαριγώ με την βοήθεια του Πολυδεύκη ανακαλύπτει την απάτη με τα κτήματα του Πανάγου, γεγονός που θορυβεί τους ενόχους, οι οποίοι ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο. Λόγω της ανάμιξης του Πολυδεύκη στην υπόθεση με τα χωράφια, ο Καράγιωρκης τσακώνεται μαζί του και του ζητά να μην ξαναπατήσει στο σπίτι του. Εν τω μεταξύ, η Μαριγώ παραχωρεί ένα μέρος του σπιτιού της στον Πετρή...

Γαλάτεια επεισόδιο 9
Ο Πετρής έχει λειτουργήσει το ιατρείο στο χωριό και δέχεται τους πρώτους πελάτες. Η σύγκρουση μεταξύ Αντζουλή και Μαριγώς γίνεται πιο έντονη, μετά το ξεσκέπασμα της απάτης. Ο Αντζουλής μηχανεύεται τρόπους να ξεγλιστρήσει...Καινούργιο μέτωπο αντιπαράθεσης ανοίγεται, με απρόβλεπτες εξελίξεις, μετά τον τσακωμό Καράγιωρκη -Στεφανή...Η Πολύμνια ειδοποιεί τον αδερφό της Πολυδεύκη, να έρθει κρυφά στο αρχοντικό, για να καταστρώσουν το σχέδιο τους.

Γαλάτεια επεισόδιο 10
Ο Πολυδεύκης επιστρέφει από την Μόρφου όπου έκανε εγγραφή για την Γαλάτεια στο Διδασκαλικό Κολέγιο. Ο Καράγιωρκης εξακολουθεί να μην τον θέλει στο σπίτι του, αφήνοντας την Πολύμνια εντελώς μόνη. Ο Φυντικλής βρίσκει τον Στεφανή αιμόφυρτο και τον πάει στο ιατρείο του Πετρή. Εκείνος προσπαθεί να του σώσει την ζωή. Η Αντρονίκη ακούει πως μαχαιρώθηκε ένας νέος και νομίζει πως είναι ο Πετρής. Η Γαλάτεια αναστατώνεται. Στην προσπάθεια της η Αντρονίκη να βρει βοήθεια το λέει στο Πολυδεύκη και την Ερατώ.. Η Φλουρεντζού πηγαίνει με την Ρίτα στο χωριό. Ο Αντζουλής εξοργίζεται. Εκνευρισμένος είναι και με την Μαριγώ που απαιτεί τα χωράφια του άντρα της με δικηγόρο. Ο Αντζουλής ζητά από τον Νεοκλή να του δίνει πληροφορίες για τις κινήσεις του Καράγιωρκη.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget