y

Σαν Οικογένεια 1-2-3-4-5



Σαν Οικογένεια Επεισόδιο 1
Τέσσερα παιδιά μεγαλωμένα στο Ίδρυμα, είναι από μικρά μαζί, δεμένα σαν οικογένεια. Φεύγοντας από το Ίδρυμα, δεν χωρίζουν αλλά συγκατοικούν. Σπουδάζουν και εργάζονται παράλληλα, φροντίζοντας ο ένας τον άλλον σαν αδέρφια. Ο Γιάννης, η Μαρίνα, ο Πέτρος και η Ελένη μένουν σ ένα όμορφο σπίτι στη Λάρνακα, χαρίζοντας ο ένας στον άλλον την αγάπη που στερήθηκαν μικροί. Παράλληλα, υπάρχει κι ένας κρυφός και ανομολόγητος έρωτας – του Γιάννη για τη Μαρίνα – που ίσως θα αποδεικνυόταν αμοιβαίος, αν ο Γιάννης έβρισκε το θάρρος να τον εκφράσει. Το Ίδρυμα που μεγάλωσαν τα παιδιά κινδυνεύει να πουληθεί, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα οικονομικά συμφέροντα του Στέφανου Γαλανού, ενός επιχειρηματία με υπόγειες διασυνδέσεις και δύναμη. Σύμμαχός του σ αυτό, ο Λουκάς Βασιλείου, διευθυντής του Ιδρύματος, άνθρωπος με πολιτικές βλέψεις που ποτέ δε συμπάθησε τα τέσσερα παιδιά. Ένα σκοτεινό μυστικό που αφορά στα παιδιά, τον δένει με τον Γαλανό. Ο μόνος που αντιδρά και θέλει να σώσει το το Ίδρυμα, είναι ο πατέρας του Λουκά, ο Βασίλης Βασιλείου, πρώην παιδίατρος του Ιδρύματος. Αυτός και η υποδιευθύντρια, η Ράνια, είναι οι σύμμαχοί των παιδιών.
Σαν Οικογένεια Επεισόδιο 2
Η παρέα γιορτάζει τη δουλεία που βρίσκει ο Γιάννης, σαν ερασιτέχνης μουσικός, σε μπαρ. Μαζεύονται όλοι το πρώτο βράδυ για να τον ακούσουν. Μαζί τους κι ο Θάνος, το αγόρι της Μαρίνας που εκείνο το βράδυ η Μαρίνα πιστεύει πως θα τη χωρίσει, δίνοντας ελπίδες στο Γιάννη να τη διεκδικήσει αυτή τη φορά. Η βραδιά τελειώνει άδοξα για το Γιάννη, που χάνει την ευκαιρία του με τη Μαρίνα. Βρίσκεται έξω από το μπαρ να δέχεται τη βοήθεια μιας όμορφης γυναίκας, της Νίκης. Χάνοντας τις αισθήσεις του καταλήγει στο νοσοκομείο. Ο φίλος του ο Πέτρος, που σπουδάζει ιατρική, παίρνει τα αποτελέσματα και μαθαίνει πρώτος το τραγικό νέο: ο Γιάννης έχει λευχαιμία. Το νέο φέρνει θλίψη στην οικογένεια των παιδιών και δημιουργεί την ανάγκη να βρουν τους γονείς του Γιάννη στην προσπάθεια να βρουν δότη. Ο Γιάννης όμως αντιδρά σ αυτό, όπως αντιδρούσε από παιδί. Κανένας τους δεν ήθελε να ψάξει για τους γονείς που τους πέταξαν σ ένα Ίδρυμα και δε νοιάστηκαν ποτέ γι αυτούς. Ούτε θέλουν να αντιμετωπίσουν την απόρριψη για δεύτερη φορά. Ο Πέτρος, η Μαρίνα και η Ελένη προσπαθούν να πείσουν το Γιάννη να αλλάξει την απόφαση του, να ζητήσει το φάκελο του και να ψάξουν τους δικούς του. Ο Γιάννης δέχεται με έναν όρο. Να το κάνουν και οι τέσσερεις. Να ψάξουν όλοι για τους γονείς τους.
Σαν Οικογένεια Επεισόδιο 3
Χάρη στη Ράνια, τα παιδιά, παίρνουν κρυφά τους φακέλους τους, που ο Λουκάς ελέγχει και αρνείται να δώσει με κάποια πρόφαση. Έχοντας στα χέρια τα στοιχεία των ανθρώπων που τους παράτησαν, ο Γιάννης, ο Πέτρος, η Μαρίνα και η Ελένη έχουν πια τη δυνατότητα να ψάξουν. Μόνο που δεν έχουν τη δύναμη να το κάνουν. Όλοι δειλιάζουν να ανοίξουν το φάκελο τους και να αντιμετωπίσουν την αλήθεια. Η Ελένη προτείνει να ανταλλάξουν τους φακέλους και να ψάξουν ο καθένας για το γονιό κάποιου άλλου. Δε θα αποκαλύψουν ποιο φάκελο κρατάει ο καθένας αν πρώτα δε βρουν τους γονείς και δε διαπιστώσουν την αιτία που τους έκανε να αφήσουν τα παιδιά τους. Μόνο αν τους αγαπούν, μόνο αν τους θέλουν, μόνο τότε θα τους πλησιάσουν. Με αυτό τον όρο δέχονται να ψάξουν όλοι και ο Γιάννης. Παράλληλα βλέπουμε μια μητέρα που ψάχνει με αγωνία να βρει δυο δίδυμα κορίτσια, είναι η Κατερίνα η σύζυγος του Στέφανου Γαλανού, που έχει μαζί του ένα γιο τον Αλέξη. Η σχέση του ζευγαριού Κατερίνα – Στέφανου κάθε άλλο παρά καλή είναι και φαίνεται γεμάτη κρυμμένα μυστικά. Η Νίκη εντωμεταξύ ξαναβλέπει το Γιάννη. Μια αμοιβαία έλξη γεννιέται μεταξύ τους, παρόλο που η Νίκη είναι παντρεμένη.
Σαν Οικογένεια Επεισόδιο 4
Ο Βασίλης φεύγει για την Ελλάδα, ζητώντας από το Λουκά να τον αφήσει ήσυχο. Η Ελένη ξεκινάει να δουλεύει στον οργανισμό της Κατερίνας ως εθελόντρια, γνωρίζει εκεί τον Αλέξη και γοητεύεται απ αυτόν, ενώ ο Πέτρος πάει στην εταιρία του Στέφανου ζητώντας δουλεία. Ο Γιάννης, μαθαίνει ότι κανείς από τα παιδιά δεν είναι συμβατός για δότης και ταυτόχρονα, δυσανασχετεί, με τις ετοιμασίες του γάμου της Μαρίνας και με της έρευνα για τους γονείς, αλλά συνεχίζει το ψάξιμο για τη Μαρίνα. Εν τω μεταξύ, συναντιέται με τη Νίκη κι υπάρχει ερωτικά κλίμα ανάμεσα τους. Από την άλλη, η Μαρίνα λέει στο Θάνο ότι δεν θέλει να φύγει ακόμη από το σπίτι και να μείνει μαζί του, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τους γονείς τους. Η Μαρίνα συναντιέται με τη Λία, με πρόσχημα τη μεταποίηση ενός παλιού φορέματος. Γνωρίζει τη Χρυσάνθη και προτείνει να της κάνει ιδιαίτερα μαθήματα. Ο Σάββας φέρεται φιλικά στο Λευτέρη και προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για την οικογενειακή του ζωή. Ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν τον ενώνει με τη Λία κι αυτή φοβάται μήπως αποκαλυφθεί.
Σαν Οικογένεια Επεισόδιο 5
Η Ελένη έρχεται κοντά με την Κατερίνα κι η Μαρίνα με τη Λία, ενώ ο Πέτρος πιάνει δουλεία στην εταιρία του Στέφανου, στο τμήμα της αλληλογραφίας. Ο Στέφανος πιέζει το Λουκά να τελειώνουν με την αγοραπωλησία της γης του Ιδρύματος, κάνοντας ότι χρειαστεί για να αποσπάσουν την υπογραφή του Βασίλη. Ο Αλέξης φλερτάρει την Ελένη, η οποία έχει και επεισοδιακή πρώτη γνωριμία με τον Γιώργο. Ο Αντρέας βρίσκει τη δουλεία ως δικαιολογία για να μην πάει στην Κύπρο να δει το γιο του, το Γιώργο, που του το ζητάει και τσακώνεται με την γυναίκα του, τη Χριστίνα, που δεν θέλει να βρεθεί ο Αντρέας έκει, λόγω παλιού δεσμού του με την Κατερίνα. Παράλληλα, η Μαρίνα αποκαλύπτει στο Θάνο την αρρώστια του Γιάννη. Η Λία ταράζεται όταν ο Λευτέρης φέρνει απροειδοποίητα στο σπίτι για δείπνο το Σάββα, φοβάται μήπως την αναγνωρίσει. Η Νίκη πάει να βρει το Γιάννη, αλλά ενώ είναι μαζί του, δέχεται τηλέφωνο από το Μηνά, που της προτείνει να πάνε σε ειδικό γιατρό για εξωσωματική γονιμοποίηση. Νιώθει άσχημα και φεύγει από το Γιάννη. Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης μαθαίνει ότι υπάρχει ένα στοιχείο για τη γέννηση της Μαρίνας.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget