y

Kara Sevda 59-60-61-62-63



Kara Sevda Επεισόδιο 59
Η Νιχάν είναι πολύ άσχημα μπλεγμένη καθώς κρατείται όμηρος από αγνώστους και δεν έχει τρόπο να το σκάσει. Οι δυο άντρες της ζωής της, κάνουν τα πάντα για να την εντοπίσουν. Ο Κεμάλ επιστρατεύει τον Ζεχίρ και τον Σαλίχ για να την βρει, ενώ ο Εμίρ θα χρησιμοποιήσει διαφορετικά μέσα για να φτάσει πρώτος κοντά της.
Kara Sevda Επεισόδιο 60
Ενώ όλα δείχνουν πως τίποτα δεν μπορεί να χωρίσει ξανά τηΝιχάν και τον Κεμάλ, η σκληρή πραγματικότητα θα τους επαναφέρει και θα τους προσγειώσει απότομα. Η Νιχάν επιστρέφει στους δικούς της, όπου ο Εμίρ τής ανακοινώνει πως όσο καιρό προσπαθούσε να τον ενοχοποιήσει με την αρωγή του Κεμάλ, εκείνος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια!
Kara Sevda Επεισόδιο 61
Μετά από καιρό, ο Ταρίκ αποφασίζει να επισκεφτεί τους γονείς του, οι οποίοι δείχνουν εξαιρετικά ανήσυχοι για την τροπή που έχει πάρει η ζωή του γιου τους. Ο Κεμάλ στριμώχνει τον Τουφάν και προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες για τον φόνο της Κάρεν, μη θέλοντας να πιστέψει στην ενοχή του αδερφού του.
Kara Sevda Επεισόδιο 62
Ο Κεμάλ προσπαθεί να παρηγορήσει την Ασού μετά την αποκάλυψη της σοβαρής κατάστασης του Χακί Μπέη. Η Νιχάν θα τους δει μαζί και θα πιστέψει πως η σχέση τους έχει προχωρήσει. Η Μπανού εξαναγκάζεται να παραδώσει το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο που ενοχοποιεί τον σύντροφό της στον Κεμάλ.
Kara Sevda Επεισόδιο 63
Ο Κεμάλ θα βρεθεί σε μεγάλο δίλημμα και θα αναγκαστεί να πάρει μια σκληρή απόφαση. Στο αστυνομικό τμήμα οι δυο γονείς θα διχαστούν και η τραγωδία τους ξεκινά καθώς δεΝ θα ξέρουν ποιον απ'τους δυο γιους τους να πιστέψουν. Ο Ταρίκ θα ζητήσει βοήθεια απ'τον Εμίρ και η Ζεϊνέπ θα σπεύσει στο πλευρό των δικών της.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget