y

Mprousko 514-515-516-517



Μπρούσκο Επεισόδιο 514, 515, 516, 517 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Mprousko 514-515-516-517

Μπρούσκο Επεισόδιο 514 episodio Mprousko
Ο Σήφης ζητά από την Αναστασία να αναλάβει εκείνη να έρχεται πλέον σε επαφή με την Όλγα στη δουλειά.. ενώ συγκρούονται για άλλη μια φορά για την Άλκηστη.. και παρά τις προειδοποιήσεις του Παύλου.. ο Σήφης επιμένει να θέλει να πλησιάσει αυτή τη γυναίκα.. Ο δολοφόνος.. εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνεται.. και η στιγμή για να βγάλει από τη μέση αυτούς που τον αναγνώρισαν ήρθε.. Η Αλίκη δεν φαίνεται να έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι θα ζει πλέον μόνιμα στην Κύπρο.. και παρά την κατανόηση που δείχνει φαίνεται ότι η υπομονή του Χρήστου εξαντλείται.. Η Λουκία μοιάζει επηρεασμένη από την συμπεριφορά και την επιμονή του Νικηφόρου.. όταν εκείνος για άλλη μια φορά την προσεγγίζει όλο πάθος. Σε υστερία βρίσκεται και η Αλεξάνδρα.. που χωρίς δισταγμό αγκαλιάζει τον Νεκτάριο στο κτήμα.. και ο Μάνθος τους βλέπει.. Η Ελευθερία καταλήγει σε συμφωνία με του Ματθαίους.. και πλέον φαίνεται ότι μια καινούργια συνεργασία ξεκινά.. με μόνο πρόβλημα.. το γεγονός ότι φλερτάρει τον Αχιλλέα και όχι μόνο.. φέρνοντάς τον σχετικά σε δύσκολη θέση.. Απροετοίμαστη έρχεται και η Δάφνη, όταν η Γεσθημανή εισβάλλει δυναμικά στο σπίτι της.

Μπρούσκο Επεισόδιο 515 episodio Mprousko
Η Μελίνα είναι σίγουρη ότι ο Μανούσος Ροκάκης, είναι ο δολοφόνος της κοπέλας που είδε με τη Βασιλική στο δάσος εκείνο το βράδυ.. και παρά τις διαβεβαιώσεις όλων ότι είχε άλλοθι, εκείνη είναι πεπεισμένη. Προβληματισμένος με τον Ροκάκη είναι και ο Σήφης, αφού δείχνει να μην τον εμπιστεύεται μετά και το επεισόδιο με την Στεφανία.. έτσι ζητάει από τον Μηνά, να ψάξει περισσότερες πληροφορίες γι' αυτόν.. Ο Διαμαντής προειδοποιεί τον Νικηφόρο να φανεί εντάξει απέναντι στην Αναστασία, ενώ την ίδια στιγμή ο Πάτροκλος του κάνει σκηνή βλέποντας τους δυο μαζί, αφού πιστεύει ότι ο πατέρας του τον έχει αντικαταστήσει.. Προβλήματα όμως έχει και με την Αναστασία, αφού η ίδια τον απειλεί φρικτά, εάν ανακαλύψει ότι αυτός κρύβεται πίσω από την όλη ιστορία με την απόπειρα δολοφονίας της.. Σε σύγκρουση θα έρθει η Αναστασία για άλλη μια φορά και με τον Ματθαίο, γεγονός που αναγκάζει τον Αχιλλέα να της μιλήσει, προκειμένου να βοηθήσει την κατάσταση.. Η Γεσθημανή, καρφώνει την Δάφνη στον Μάρκο για το ταξίδι της στην Κύπρο, αλλά και ότι μέχρι και το θάνατο του Θεμιστοκλέους, τον απατούσε με αυτόν.. Σε πειρασμό να κάνει απιστία μπαίνει και ο Μανωλιός, αφού η Αγλαΐα από τα αμπέλια φαίνεται να τον πολιορκεί και να τον φλερτάρει έντονα.

Μπρούσκο Επεισόδιο 516 episodio Mprousko
Η Βασιλική είναι τρομοκρατημένη από το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε, ενώ η είδηση για μια ακόμα δολοφονία κοπέλας στα Χανιά, θα την οδηγήσει στα όρια του πανικού. Η Μελίνα αποφασισμένη να μείνει δίπλα της και να της συμπαρασταθεί, καβγαδίζει με τον Αχιλλέα που θέλει να την πάρει και να επιστρέψουν στην Κύπρο. Ο Αχιλλέας αναγκάζεται τελικά να επιστρέψει μόνος του κι εκεί θα αντιμετωπίσει την οργή του Ματθαίου, σε έναν καβγά που θα τους οδηγήσει στα άκρα. Ο Σήφης με την Όλγα, μέσα σε εχθρικό κλίμα, ακυρώνουν το σύμφωνο συμβίωσης βάζοντας οριστικό τέλος στη σχέση τους. Κι ενώ η Δάφνη έχει εξαφανιστεί και η Γεσθημανή αλωνίζει στα Χανιά βρίζοντας, ο Μάρκος έχει αποφασίσει να χωρίσει οπωσδήποτε με τη Δάφνη. Ο Νικηφόρος συνεχίζει την πολιορκία του στην Αναστασία, κατ΄ εντολή του Διαμαντή. Η Μελίνα ανακοινώνει στη Βασιλική, πώς έχει ένα σχέδιο προκειμένου να παγιδεύσουν και να αποκαλύψουν τον Μανούσο Ροκάκη.

Μπρούσκο Επεισόδιο 517 episodio Mprousko
Μετά από παράκληση της Μελίνας, ο Σήφης αναλαμβάνει να βάλει άντρες να φυλάνε κρυμμένοι το σπίτι της Βασιλικής. Παράλληλα η Όλγα, βλέποντας τη Μελίνα στο σπίτι του Σήφη, σίγουρη ότι διατηρούν κρυφή σχέση, γίνεται εριστική προκαλώντας την έντονη αντίδραση του τελευταίου. Επιθετική είναι όμως και η στάση του Πάτροκλου απέναντι στην Άννα, μετά τις κινήσεις που έκανε εν αγνοία του. Σ. όλο αυτό το διάστημα, η Γεσθημανή σκοτώνει την ώρα της διαβάλλοντας παντού την Δάφνη, ξεκινώντας απ' τον Διαμαντή, ενώ ο Μανωλιός απειλείται απ' την Αγλαΐα, προκειμένου να ενδώσει ερωτικά. Στην Κύπρο, ο Αχιλλέας, επικαλούμενος την φιλία τους, ζητάει απ' τον μαιευτήρα να του αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένουν, ενώ παράλληλα η ξαφνική επιμονή της Μαρίνας να χειρουργηθεί άμεσα αναστατώνει όλα τα μέλη της οικογένειας Ματθαίου. Στο μεταξύ, παρά το φόβο της Βασιλικής, η Μελίνα βάζει σ' εφαρμογή το σχέδιό της να παγιδεύσει τον Ροκάκη. Κι ενώ όλα έχουν «στηθεί» άψογα, μια κακή συνεννόηση θα γίνει αιτία ν' ανατραπούν τα δεδομένα κι η Μελίνα με τη Βασιλική θα βρεθούν στο έλεος του αδίστακτου δολοφόνου.

Μπρούσκο Επεισόδιο 518 episodio Mprousko

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget