y

OI SIMMATHITES 57-56-55-54-53-52-51-50



ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50-51-52-53-54-55-56-57 Β ΚΥΚΛΟΣ
Οι Συμμαθητές επεισόδιο 50
Η Σεσίλια επιστρέφει στο σπίτι της από το νοσοκομείο, ενώ την ίδια στιγμή ο Ανδρέας και η Ίριδα δείχνουν να ανησυχούν μήπως αποκαλύψει όλα όσα είδε εκείνη τη βραδιά. Κάποια στιγμή η Σεσίλια θα πάει και θα επισκεφτεί τον Ανδρέα στην εταιρία και του λέει να μην πάει να αποκαλύψει τίποτα στη Μαριλένα γιατί θα διαλύσει μια και καλή τη σχέση τους. Η Μαριλένα είναι έξω και τους ακούει και πληγωμένη πετάει το δαχτυλίδι που της είχε δώσει στο πάτωμα, ενώ εκείνος τρέχει από πίσω της να της εξηγήσει τι πραγματικά έχει συμβεί. Τελικά δε την προλαβαίνει και πιστεύει ότι θα τη δει αργότερα στην ανανέωση των όρκων του Ισίδωρου και της Ντίνας.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 51
Την ίδια στιγμή η Ντίνα σκέφτεται την κόρη της την Γκέλυ που δεν μπορεί να βρίσκεται στην ανανέωση των όρκων της μαζί με τον Αριστείδη. Έτσι λοιπόν θα την βοηθήσουν η Ίριδα και η Τατιάνα. Στην τελετή βρίσκεται τελικά και Η Τατιάνα με τον Παύλο, αλλά εκεί θα είναι και ο Αριστείδης. Την ίδια στιγμή η Τατιάνα δείχνει αποφασισμένη ύστερα από όσα έχουν συμβεί να κερδίσει όλους τους ανθρώπους που έχει δίπλα της και κάνει ότι μπορεί ώστε να το πετύχει.Ο Ισίδωρος λέει στην Ντίνα να τον συγχωρήσει για όλα όσα έχουν συμβεί.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 52
Η Μαριλένα έτοιμη να θέλει να διώξει τον Ανδρέα από το σπίτι. Έχοντας μάθει τι έχει συμβεί εκείνη τη νύχτα σχετικά με το φιλί σε αυτόν και στην Ίριδα δεν θέλει πλέον να τον βλέπει. Έτσι δίνει στην Βάλια μια βαλίτσα ώστε να την πάει στον Ανδρέα για να του στείλει το δικό της μήνυμα. Την ίδια στιγμή ο αστυνομικός θα περάσει από το σπίτι της Μαριλένα,ς ώστε να της αφήσει κάτι χαρτιά που αφορούν την υποτροφία της κόρης του και όταν την βλέπει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση της εκμυστηρεύεται τον μεγάλο έρωτα που νιώθει για εκείνη. Εκείνη είναι τόσο πληγωμένη που του εξηγεί ότι δεν είναι ώρα να το συζητήσουν αυτό, ενώ του λέει ότι τον εκτιμά πάρα πολύ σαν άνθρωπο.Στο τραπέζι που θα γίνει αργότερα από την τελετή των όρκων η Ίριδα θα είναι μεθυσμένη και η Ντίνα θα της προτείνει να κοιμηθεί στο δωμάτιο της κόρης της. Ο Ανδρέας όταν μαθαίνει αυτό το γεγονός ότι η Ίριδα κοιμάται στο πατρικό του ξαφνιάζεται, ενώ φαίνεται ότι για την Μαριλένα έφτασε ο κόμπος στο χτένι .

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 53
Ο Άρης, με τον Βαγγέλη και τον Τζέρι να βρίσκουν τελικά τον ιδιοκτήτη του μπαρ που θέλουν να πάνε να αγοράσουν. Εκείνος θα τους ζητήσει προκαταβολή, ενώ τα παιδιά δεν έχουν τα χρήματα και πηγαίνουν στον Φρίντομ να τους βοηθήσει. Ο Φρίντομ δεν μπορεί να κάνει τίποτα μιας και η Βάλια του έχει απαγορέψει να γίνει μέτοχος στο μπαρ. Η Αστυνομία φαίνεται ότι έχει βρει στοιχεία σχετικά με τον δολοφόνο της Σεσίλια και ο αστυνόμος τρέχει να το πει στη Μαριλένα. Εκεί μαθαίνει από την Σεσίλια ότι η Μαριλένα και ο Ανδρέας πλέον δεν είναι ζευγάρι. Ο αστυνόμος δεν χάνει ευκαιρία και της ξανά εκμυστηρεύεται τον έρωτα του, ενώ εκείνη του λέει ότι ψάχνει μόνο φίλους και όχι έρωτα. Τελικά η κόρη του αστυνόμου πηγαίνει στη σχολή και εκεί θα έχει ένα ατύχημα με αποτέλεσμα ο Άρης να την προσεγγίζει χωρίς να ξέρει όμως πιάνου κόρη είναι.

Οι συμμαθητές Επεισόδια 54 2ος/β κύκλος
Ο Παύλος προσπαθεί να συγχωρήσει την Τατιάνα, όταν όμως τηλεφωνεί στη Μαριλένα για να της προσφέρει τη συμπαράστασή του, η ανασφάλεια της Τατιάνας θα χτυπήσει το αγαπημένο της χρώμα: κόκκινο.Ενώ η Μαριλένα και ο Αστυνόμος Αντωνίου φαίνεται να χτίζουν μια όλο και πιο δυνατή φιλία, ο Ανδρέας παθαίνει σοκ όταν βλέπει τον Αστυνόμο να βγαίνει από το σπίτι της Μαριλένας. Αλλά απειλημένη αισθάνεται και η Βάλια, που βλέπει ξαφνικά την καλύτερη της φίλη να την αποφεύγει.

Οι συμμαθητές Επεισόδια 55 2ος/β κύκλος
O Άρης ζητάει από τον Ισίδωρο και τη Ντίνα να γίνουν μέτοχοι στο μπαρ, όμως σύντομα θα δεχθεί μια απρόσμενη πρόταση. Η Ίρις αντιμετωπίζει έξωση απ' το σπίτι της, όταν το καινούριο της σκυλάκι τρώει τη μισή πολυκατοικία. Όταν η Σεσίλια τηλεφωνεί στον Παύλο ανήσυχη για τη Μαριλένα, ο Παύλος θα σπεύσει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του να της συμπαρασταθεί, οδηγώντας την Τατιάνα και τον Ανδρέα σε ντελίριο ζήλειας.

Οι συμμαθητές Επεισόδια 56 2ος/β κύκλος
Ο Αριστείδης συναντάει τον Άρη και την Ίριδα στο μπαρ και αναγκάζονται να του πουν ψέματα ότι δουλεύουν μαζί στην πρόταση για τις υπερτροφές. Ο Παύλος ενημερώνει την Τατιάνα για την έκβαση της συνάντησής του με τη Μαριλένα. Η Ντίνα μαθαίνει ότι ο Φρίντομ τα ξαναβρήκε με τη Βάλια κι αποφασίζει να βρει άλλο γαμπρό για την Ίριδα.

Οι συμμαθητές Επεισόδια 57 2ος/β κύκλος
Κι ενώ μια παλιά ερωτική ιστορία του Άρη επιστρέφει από το παρελθόν, εκείνος περνάει τη νύχτα με μια καινούργια.Ποιές είναι οι προθέσεις του Παύλου για τη Μαριλένα; Ποιος ενδιαφέρεται να γίνει σιωπηλός εταίρος στο μπαρ του Άρη; Κι από ποιον απειλείται τελικά ο Ανδρέας: από τον Αστυνόμο Αντωνίου ή από τον Παύλο;

τα νέα επεισόδια της σειράς Οι Συμμαθητές Επεισόδια 58-59-60-61 Β' Κύκλος ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget