y

Ellinikes Seires 19/2/16



ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.02.2016 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Το σόι σου
9 μ.μ. ΑLPHA Κωμική σειρά

Οι αϋπνίες της Λυδίας την οδηγούν να δοκιμάσει κάποια φυτικά ηρεμιστικά, τα οποία όμως την κοιμίζουν τόσο βαριά που ταξιδεύει σε μιαν άλλη εποχή. Εκείνη Ιουλιέτα, ο Σάββας Ρωμαίος και το αιώνιο μίσος των δύο οικογενειών. Ολοι οι συγγενείς τους μεταμορφώνονται σε ήρωες του Σαίξπηρ, σε μια πειραγμένη ξεκαρδιστική εκδοχή.

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Ο Κυριάκος συναντάει την Κάτια και εκείνη του λέει πως η Μαρίνα σε τρεις μήνες θα έχει γυρίσει κοντά του. Ο Κυριάκος δεν πείθεται και η Κάτια αναγκάζεται να του πει πως ο Μάνος πρόκειται να πεθάνει. Η Χαρά δίνει συνέντευξη, παρουσιάζοντας τον ευτυχισμένο γάμο της με τον Αλκη, προκαλώντας την οργή του.

Χωρίς εσένα
6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Μετά τη σύλληψη του πραγματικού δράστη της δολοφονίας, ο Παύλος γυρίζει στο σπίτι του ανακουφισμένος. Η Λήδα κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό της, ειδικά όταν βλέπει τον Δημήτρη, τη Μαρία και τον Γιάννη να ζουν ευτυχισμένοι. Ο Μιχάλης γνωρίζει μια κοπέλα στο μπαρ και κάνει έρωτα μαζί της.

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η Σοφία καταφέρνει να πάρει την εξουσία στα χέρια της ακόμη μια φορά, αφού έχει ένα κρυφό χαρτί, την Ηρώ, η οποία είναι μέτοχος στην εταιρεία και ψηφίζει υπέρ της. Ο Αλέξης, η Μαρίνα, ο Ορφέας και η Σαζέμ δείχνουν ανίκανοι να χειριστούν πλέον την κατάσταση ενώ ο Στέφανος, αφού αναλαμβάνει ξανά τη διεύθυνση της εταιρίας, επιστρέφει στο σπίτι. Η τύχη όμως του επιφυλάσσει μία έκπληξη αφού η Σοφία προκειμένου
να πετύχει τους μελλοντικούς της στόχους, του ζητάει να την παντρευτεί.

Μπρούσκο
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η Αναστασία ζητάει απ' τον Διαμαντή και τον Πάτροκλο, μια ξεκάθαρη απάντηση στο κατά πόσο έχουν εμπλακεί στην υπόθεση με τους κλεμμένους τραπεζικούς κωδικούς των Ματθαίων. Η Δάφνη ξαφνιάζεται όταν καλείται να παρευρεθεί στο άνοιγμα της διαθήκης ενός πρώην «πελάτη» της. Το ατύχημα της Μαρίνας φέρνει κοντά κι ενώνει τη Δήμητρα με τον Νεκτάριο. Ο Μανωλιός καταστρέφει κατά λάθος το νυφικό της Αλίκης, ενώ ο Μάρκος κι ο Μηνάς καταστρώνουν σχέδιο προκειμένου να επιστρέψει η Ελευθερία στον Κίκη. Οταν ο Σηφαλάκης απαιτεί να συναντήσει μόνο του τον Μηνά, προκειμένου να δώσει την απάντησή του για τη λήξη ή όχι της βεντέτας, η αγωνία του Σήφη για τη ζωή του φίλου του φτάνει στο κατακόρυφο.

Ταμάμ
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά

Ο Μετίν και η Μυρτώ έτοιμοι να φύγουν για ταξίδι του μέλιτος. Κάτι περίεργο όμως συμβαίνει στο σπίτι. Η Ελλη που βρίσκει πρώτη το αποχαιρετιστήριο σημείωμα της Ντιλέκ το κρατάει κρυφό και ζητάει βοήθεια απ' τον Τζεμ. Τα παιδιά βιάζονται να ξεφορτωθούν τους γονείς τους πριν εκείνοι καταλάβουν την απουσία της Ντιλέκ. Η Ντίνα όμως που κάτι έχει υποψιαστεί απαιτεί να μάθει την αλήθεια. Μετά την πρώτη θυμωμένη της αντίδραση, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να δράσει επειγόντως.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget