y

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς 68-69-70-71-72



Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 68-69-70-71-72 To daxtylidi ths fwtias

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 68 To daxtylidi ths fwtias
Η Ελένη επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα και έρχεται αντιμέτωπη με τον Λευτέρη, ο οποίος την απειλεί. Ο Στέφανος και η Νεφέλη ζητούν από τον Πάρη να μη χρησιμοποιήσει το αποδεικτικό στοιχείο της δολοφονίας της Δανάης εναντίον της γυναίκας του, όμως εκείνος είναι ανένδοτος. Η Σοφία ζητάει από τον Πέτρο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να εξαφανιστεί η Σαζέμ από τη ζωή του Αλέξη, ενώ ο Πέτρος δέχεται πρόταση από τον Σωκράτη για μια συμφωνία που θα έχει περίεργη έκβαση. Από την άλλη, οι εξετάσεις του Ορφέα δείχνουν ένα παράξενο εύρημα μέσα στο κεφάλι του.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 69 To daxtylidi ths fwtias
Η σχέση του Πάρη με τη Λίζα γίνεται ολοένα και πιο δυνατή και όλα δείχνουν πως ο χαμένος xpovoς αναπληρώνεται. Ο Ορφέας ταραγμένος από την ιατρική ανακάλυψή του, αποφασίζει να μιλήσει στον Σωκράτη, όμως εκείνος δείχνει να μη γνωρίζει τίποτα. Παράλληλα, αναλαμπές από το παρελθόν τον οδηγούν στο συμπέρασμα πως εκείvος και η Ελένη μοιράζονταν πολλά περισσότερα απ' όσα μέχρι στιγμής νόμιζε. Η Ελένη συναντάει τον Λευτέρη και η συζήτησή τους βγάζει στο προσκήνιο μια νέα εκδοχή της υπόθεσης. Η συνάντηση όμως έχει αναπάντεχη πλοκή, αφού σε ανυποψίαστο χρόνο η Ελένη αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σ' αυτή την ιστορία.
Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 70 To daxtylidi ths fwtias

Η απερίσκεπτη κίνηση της Ελένης εναντίον του Λεύτερη κοστίζει το θάνατό του αλλά και τη σίγουρη φυλάκισή της. Η Λίζα τρομαγμένη θα δεχτεί την υποστήριξη του Πάρη και της Νεφέλης. Μια τσάντα γεμάτη χρήματα που θα βρεθεί στο σπίτι της Ελένης θα κινήσει υποψίες σχετικά με την αθωότητά της για τη δολοφονία της Δανάης. Την ίδια στιγμή, όσο η Ελένη βρίσκεται στο κρατητήριο, μια αναπάντεχη λιποθυμία της θα αποδείξει την εγκυμοσύνη της, για την οποία είχε πλήρη άγνοια. Ο Ορφέας και η Μαρίνα ανακαλύπτουν τη μυστική σχέση που διατηρεί ο Στέφανος με την Ηρώ, γεγονός που θα ανατρέψει πολλά. Η Μάρθα εκβιάζει τη Σοφία πως αν δεν τη δεχτεί στην οικογένειά της θα αποκαλύψει σε όλους την πραγματική της ταυτότητα.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 71 To daxtylidi ths fwtias
Η Σόφια είναι αναστατωμένη από τις απειλές της Μάρθας και ζητάει από τον Στέφανο να την προστατέψει. Η Νεφέλη υποχωρεί στις πιέσεις του Πάρη και δέχεται να φιλοξενήσουν τη Λίζα στο σπίτι τους. Η εγκυμοσύνη της Ελένης γίνεται γνωστή στη Μαρίνα και τον Αλέξη, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να σταθούν δίπλα της. Η Ελένη ζητάει τη βοήθεια του Πέτρου προκειμένου να δραπετεύσει από τη φυλακή και να καταφέρει να μεγαλώσει το παιδί τους. Παράλληλα, ο Πάρης ανακαλύπτει ένα βίντεο της Ελένης μέσα στο οποίο η ίδια εξομολογείται πολλά που μέχρι στιγμής αποτελούσαν μυστήριο.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς Επεισόδιο 72 To daxtylidi ths fwtias
Η Ελένη κάνει στον Πάρη μια συνταρακτική εξομολόγηση και του αποκαλύπτει τα πάντα για την υπόθεση της Δανάης, ζητώντας του να μείνει μακριά της για να προστατευτεί. Ο Ορφέας θυμάται σταδιακά νέα δεδομένα που αποδεικνύουν πως η Ελένη είχε κάποτε προσπαθήσει να τον προειδοποιήσει για το φόνο που επρόκειτο να γίνει αλλά και πως ο Σωκράτης είχε πιθανώς άμεση σχέση με το θάνατο της Κατερίνας. Ο Ορφέας ψάχνει να τον βρει, όμως αυτός αγνοείται και η απουσία του θα δημιουργήσει ερωτήματα. Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο ενός καβγά, η Σοφία επιτίθεται στη Σαζέμ απειλώντας τόσο τη ζωή της ίδιας όσο και του μωρού. Ο Αλέξης και η Μαρίνα φαίνεται να μην έχουν άλλη πλέον επιλογή εκτός από την καταγγελία της ίδιας τους της μητέρας.

Το δαχτυλίδι της Φωτιάς νέα επεισόδια της σειράς 73, 74, 75, 76, 77

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget