y

Οι Συμμαθητές 35 - 36 - 37 Β κύκλος



Οι Συμμαθητές επεισόδιο 35 OI SIMMATHITES
Ο Αριστείδης ανακοινώνει στην Μαριλένα ότι εάν ο Ανδρέας δεν παρουσιάσει κάτι που να έχει αξία τότε θα πάρει την απόφαση, ώστε να τον απολύσει. Την ίδια στιγμή βλέπουμε τον Ισίδωρο με τον Ανδροκλή να ξεκινούν και να έχουν προβλήματα από το γεγονός ότι η Ντίνα λείπει. Την ίδια ώρα η Σεσίλια στο σπίτι της Μαριλένας δείχνει να τρελαίνεται από την παρουσία της. Η Μαριλένα λέει στον Ανδρέα να πάει και να ζητήσει την βοήθεια από τον Παύλο σχετικά με την παρουσίαση, χωρίς όμως να του πει ότι από αυτήν την παρουσίαση κρέμεται η δουλειά του. Ο Άρης λέει στον Ανδρέα να τους δώσει τα κλειδιά για το στούντιο που έχει η Κρίστη γιατί εκεί έχουν ξεχάσει το σχέδιο που έχουν για το μπαρ. Την ίδια στιγμή βλέπουμε και την Ντίνα να μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος είναι καλά στην υγεία του και ζωντανός.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 36 OI SIMMATHITES
Η Τατιάνα κάνει ότι μπορεί, ώστε να καταφέρει και να σώσει το γάμο που έχει μαζί με τον Παύλο. Την ίδια στιγμή ο Άρης θα βρει το γράμμα που είχε αφήσει η Κρίστη στο στούντιο και επιτέλους βλέπουμε τι ήθελε να του πει τόσο καιρό. Η Μαριλένα λέει στον Ανδρέα να πάει και να ψαρέψει τον Άρη για να μάθουν εάν τελικά βλέπει ακόμα την κοπέλα του βίντεο.

Οι Συμμαθητές επεισόδιο 37 OI SIMMATHITES
Ο αστυνόμος Αντωνίου θα αναλάβει την υπόθεση για να εξιχνιάσει ποιοι είναι τελικά οι πραγματικοί υπεύθυνοι. Οι τελευταίες λέξεις του θύματος ήταν ότι η Μαριλένα έπρεπε να μάθει κάτι. Η πραγματική αλήθεια βρίσκεται στις κάμερες ασφαλείας της εταιρείας που κάποιος τις έσβησε. Οι έρευνες της Αστυνομίας έχουν κλιμακωθεί και όλοι οι ύποπτοι κατηγορούν ο ένας τον άλλον. Όλοι προσπαθούν να αποφύγουν τις υποψίες και έρχονται σε αντιπαράθεση με τον άλλον και τελικά η αλήθεια θα φέρει και μεγάλες ανατροπές...

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget