30/12/15



ΞΕΝΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 30-12-2015
Hatfields and McCoys
11 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά

Καθώς ο Μπαντ Φρανκ ενισχύει την καταδίωξή του κατά των Χάτφιλντ, η οικογένεια του Ανς κρύβεται όλο και πιο βαθιά στα δάση των Απαλαχίων. Ο παρορμητικός Τζόνσι βάζει στο στόχαστρό του μια άλλη γυναίκα από την οικογένεια ΜακΚόι, τη στιγμή που η Νάνσι ΜακΚόι αρχίζει να κατασκοπεύει τους Χάτφιλντ. Η δραματική κλιμάκωση της βεντέτας ξεσπάει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς...


House M.D
1.45 μ.μ. STAR Ιατρική σειρά

Ο Γουίλσον επιμένει να αναλάβει την περίπτωση ενός φίλου και πρώην καρκινοπαθή ασθενή του, Τάκερ, που υποφέρει από παράλυση στο χέρι. Ο Χάουζ επιμένει πως πρόκειται για εμφάνιση της ασθένειας ξανά αλλά ο Γουίλσον επιμένει πως πρόκειται για κάτι άλλο. Στην πορεία συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να διαχωρίσει τα συναισθήματά του από την επαγγελματική του συμπεριφορά. Η Κάντι προσπαθεί να αγοράσει ένα καινούργιο σπίτι για εκείνη και τον Λούκας...

Ραγισμένες καρδιές
5.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Ο Ραχμί εξακολουθεί να έχει ως στόχο να χωρίσει τον Τζιχάν από την Γκιουλσερέν. Η Ντιλάρα, η Γκιουλσερέν κι ο Τζιχάν είναι ανάστατοι από την κατάσταση της Χαζάλ, η οποία είναι φανερό πως χρειάζεται βοήθεια από ψυχολόγο. Ο Οζάν ζει στον δικό του κόσμο. Είναι ερωτευμένος. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Τζιχάν θα πέσει στην παγίδα του πατέρα του..



ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ 30-12-2015
9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

O Πέτρος προειδοποιεί τον Αντρέα πως αν πάθει κάτι αυτός ή η κόρη του, θα αποκαλυφθούν τα πάντα για την εταιρεία. Η Μάρθα ψάχνει στο γραφείο της Αποστόλου στοιχεία για την εξαφάνιση της Φωτεινής. Ο Αχιλλέας ανακοινώνει στον Αντρέα πως είναι έτοιμοι να δολοφονήσουν τη Δάφνη. Ο Αντρέας προσπαθεί να τον αποτρέψει.
ΤΕΤΑΡΤΗ 30.12

Χωρίς εσένα
6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Η Λήδα πάει και μιλάει στον Στάθη. Παίρνει όλη την ευθύνη επάνω της. Ο Στάθης συγχωρεί τον Δημήτρη. Η Μαρία λέει στην Εύα για το σκουλαρίκι που βρήκε στο κρεβάτι του Μιχάλη. Φοβάται πως την απατάει. Ο Γιάννης βρίσκει την διαθήκη του Δημήτρη και υποψιάζεται πως κάτι κακό συμβαίνει στον πατέρα του. Ρωτάει τη Μαρία που κάνει πως δεν ξέρει τίποτα. Η Μαρία το λέει στον Δημήτρη και προβληματίζονται αν πρέπει να του πουν την αλήθεια. Ο Μιχάλης τσακώνεται άγρια με την Αννα, που την κατηγορεί πως άφησε επίτηδες το σκουλαρίκι της στο δωμάτιό του, για να το βρει η Μαρία και να τους χωρίσει. Εκείνη το αρνείται, αλλά ετοιμάζει και νέα ίντριγκα για να χαλάσει τη σχέση Μιχάλη - Μαρίας. Η Νάντια βγαίνει από το νοσοκομείο. Ο Δημήτρης παθαίνει μια μεγάλη κρίση μπροστά στον Γιάννη.

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η Σαζέμ αποκαλύπτει στον Ορφέα πως είναι αδέρφια και του αφηγείται ό,τι γνωρίζει για τον Σωκράτη και τον Πέτρο. Την ίδια στιγμή, τα αποτελέσματα των ερευνών της αστυνομίας βγαίνουν αρνητικά αθωώνοντας την Ελένη, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και για τη Νεφέλη, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες του Πάρη για την ενοχή της. Η Νεφέλη, φανερά εκνευρισμένη από την απόφαση του Πάρη να υιοθετήσει τον Κωνσταντίνο ζητά τη βοήθεια της Σοφίας. Η Σοφία από την άλλη, επισκέπτεται τον Ορφέα στο νοσοκομείο, απειλώντας να τον σκοτώσει.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα
9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά

Παραμονή Χριστουγέννων κι ο Χάρης κρατάει μούτρα στη Βάσω, γιατί αντί να πάνε στη Νάουσα για Χριστούγεννα, θα φιλοξενήσουν την ξαδέρφη της, την ετοιμόγεννη Μάνια που ο άντρας της λείπει στη Θεσσαλονίκη για δουλειά. Την ίδια στιγμή η Ελπινίκη, μητέρα του Ηλία, καταφθάνει με τον καινούριο της σύντροφο, τον Μίμη. Ο Ηλίας ζει έναν εφιάλτη, και μάλιστα χριστουγεννιάτικο. Η Μαρίνα αναλαμβάνει να τον κρατήσει ψύχραιμο, πράγμα δύσκολο. Ένας καβγάς στα όρια του χωρισμού του Βασίλη και της Φρόσως, που μένουν απέναντι από το σπίτι της Βούλας και του Μηνά, γίνεται αιτία να περάσουν οι τέσσερις τους, πολύ όμορφα Χριστούγεννα...

Οι συμμαθητές
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά

Ο Αρης κι ο Αντρέας πηγαίνουν στην εταιρεία και ανακοινώνουν στο Γιώργο ότι θα αναλάβει την Κούλντογκ. Το λένε και στη Μαριλένα και ο Αρης συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο. Η Τατιάνα μόλις βλέπει τον Αρη και το Γιώργο στο ραφείο του Αριστείδη, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το λέει στο Στέφανο και στον Παύλο, μαθαίνει ότι η Νανά είπε στον Αριστείδη ότι το παιδί της δεν είναι δικό του. Γίνεται διοικητικό συμβούλιο που εγκρίνει τονΑρη για προσωρινό πρόεδρο. Η Μαριλένα ευχαριστεί τον Αντρέα που συμπαραστέκεται στον Αρη, αυτός τη φιλάει.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget