22/12/15



Μπρούσκο επεισόδιο Τεταρτη 23-12-2015 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 455
Η Χρυσάνθη αναγκάζεται να δώσει εξηγήσεις στον Νεκτάριο, για το έντονο ενδιαφέρον που δείχνει τόσο σε εκείνον, όσο και στον Πάτροκλο. Ο Κίκης επιμένει να διεκδικεί την Κωνσταντίνα και της υπόσχεται να χωρίσει την γυναίκα του και να την ξαναπαντρευτεί.. Ενώ ο Μανωλιός τα βάζει με όλους, αφού πιστεύει ότι είναι με το μέρος του Κίκη. Ο Μηνάς μαθαίνει από την Βασιλική για τις κατηγορίες του Σηφαλάκη, ότι ο Ματθαίος τον πλήρωσε για να σκοτώσει την Αναστασία, και το αποκαλύπτει στον Σήφη που γίνεται εξαιρετικά καχύποπτος. Γεγονός, που εκμεταλλεύεται ο Διαμαντής και του ζητά να πείσει την Αναστασία να μη γυρίσει στην Κύπρο. Την ίδια στιγμή ο Ματθαίος, μην έχοντας άλλη επιλογή, εξαιτίας της πορείας της υπόθεσης, εξομολογείται στον Αχιλλέα, την συνάντηση που είχε κρυφά από όλους με τον Σηφαλάκη και μη γνωρίζοντας, ότι τους είδε ο Μανωλιός.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 49 Τεταρτη 23-12-2015 RAGISMENES KARDIES epeisodio 49 pamparca gr subs
Η Χαζάλ συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένη. Δεν μοιάζει καθόλου στην Τζανσού, όσο κι αν προσπαθεί να την επισκιάσει. Η Ντιλάρα έχει μια συζήτηση μητέρας-γιου με τον Οζάν. Η Γκιουλσερέν προσπαθεί να έχει μια ουσιαστική συζήτηση με τη Χαζάλ, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Χαζάλ είναι ένα εξαιρετικά θυμωμένο κορίτσι. Η Γκιουλσερέν και ο Τζιχάν προσπαθούν ενωμένοι να αντιμετωπίσουν όλες τις αντιξοότητες.



9 MINES EPISODIO 68 Τεταρτη 23-12-2015 9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 68 1ος Κύκλος 9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68
Ο Μάριος ζητάει από τον Νικ να βρει τι σχέση έχει ο Αντρέας με το κότερο που τον είδε να επισκέπτεται. Μόλις ανακαλύπτουν ότι ανήκει στην Bot Medica, την εταιρεία που εργάζεται η Εύα, δημιουργούνται αναπάντητα ερωτήματα. Η Κάτια προτείνει στον Κυριάκο να κάνει έκπληξη στη Μαρίνα όσο εκείνη θα είναι στην Αίγυπτο. Το σχέδιο είναι να πάει να τη βρει και να συνεχίσουν μαζί λίγες μέρες διακοπών, ενώ στο μεταξύ η ίδια θα έχει πείσει τον Μάνο να γυρίσουν στην Ελλάδα. Η Κρίστη παρακολουθεί την πρώτη συνέντευξη του Άλκη και της Χαράς πριν από τον γάμο, και τρελαίνεται. Αποφασίζει να πάει να τους δει από κοντά, όταν η Ντορέτα της αλλάζει για μια ακόμα φορά τα σχέδια, αφού την περιμένει εναγωνίως στο ιατρείο της γυναικολόγου. Είναι η πρώτη φορά που η Κρίστη θα δει το μωρό της στον υπέρηχο και θα λυγίσει. Η Δάφνη ζητάει από την Ασφάλεια όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν στο τροχόσπιτο του Αργυρίου και αρχίζει ξανά την έρευνα, αυτή τη φορά κρυφά από τον Αντρέα. Οι αποκαλύψεις πέφτουν σαν βροχή, όταν ο Νικ ενημερώνει τον Μάριο ότι ανάμεσα στους μεγαλομετόχους της φαρμακευτικής είναι και ο πατέρας του Αντρέα, ο Αχιλλέας Γεωργόπουλος. Όταν η Δάφνη πηγαίνει στο σπίτι του Νικ για να του ζητήσει βοήθεια για την υπόθεση Αργυρίου, εκείνος δέχεται να τη βοηθήσει, με τον όρο να μην πει τίποτα στον Αντρέα. Η Ντορέτα δίνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην Άννα για να μην της πάρει η τράπεζα το σπίτι, με τον όρο να της διασφαλίσει την τήρηση της συμφωνία τους για το μωρό της Κρίστης.



Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 51 ragismenes kardies episodia
Τζιχάν Νιιλάρα Γκιουλσερέν Χαζάλ και Οζάν βρίσκονται σε μια εκδήλωση προς τιμήν της Τζανσού, που βραβεύεται για της επιδόσεις της στην ιππασία. Ξαφνικά εμφανίζεται ο Οζκάν, αλλά οι άνδρες του Τζιχάν τον διώχνουν κακήν κακώς. Την ίδια ώρα, η Χαζάλ έχει τρελαθεί από τη ζήλια της και προβαίνει σε μια αποτρόπαια πράξη, αφού βάζει φωτιά στο στάβλο και στο αγαπημένο άλογο της Τζανσού. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Γκιουλσερέν βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Ραχμί, ο οποίος της λέει με νόημα ότι εκμεταλλεύεται τον γιο του.Στο μεταξύ, η Χαζάλ εγκλωβίζεται στις φλόγες και στην προσπάθειά της να σβήσει τη φωτιά καίει το χέρι της. Φεύγει τρέχοντας, η Γκιουλσερέν τη βλέπει, αλλά η κοπέλα κάνει πως δεν ακούει και εξαφανίζεται στο σκοτάδι. Η Τζανσού είναι σε κατάσταση σοκ από αυτό που της συνέβη, ενώ την επόμενη μέρα ο Οζάν συλλαμβάνεται ως ο κύριος ύποπτος της φωτιάς. Η Γκιουλσερέν, από την άλλη, πάει στο σχολείο να βρει τη Χαζάλ και την ρωτάει αν γνωρίζει πως πήρε φωτιά ο στάβλος αλλά εκείνη της λέει ότι ήταν σπίτι και διάβαζε. Η Γκιουλσερέν πάει να την πιάσει από το χέρι και η κοπέλα ουρλιάζει από τους πόνους. Μετά η Γκιουλσερέν βρίσκει στα σκουπίδια το καμένο δερμάτινο μπουφάν της κοπέλας και σιγουρεύεται πως εκείνη έβαλε τη φωτιά.Το βράδυ η Τζανσού λέει στην Γκιουλσερέν ότι συνελήφθη ο Οζάν για τη φωτιά κι εκείνη σοκάρεται.Ο Τζιχάν ρωτάει την Γκιουλσερέν όταν μένουν μόνοι τους πως μπορεί να είναι τόσο σίγουρη ότι δεν φταίει ο Οζαν και τον υπερασπίζεται αλλά εκείνη δεν απαντάει και έτσι καταλαβαίνει πως η Γκιουλσερέν ξέρει κάτι παραπάνω. Την ξαναρωτάει και εκείνη βάζει τα κλάματα λέγοντας του ότι το έκανε η Χαζάλ και του λέει πως την είδε να βγαίνει από το στάβλο λίγο πριν τη φωτιά. Τον ικετεύει να μην το πει σε κανέναν γιατί αν το μάθει η Ντιλαρά δεν θα την συγχωρέσει ποτέ και κατηγορεί τον εαυτό της. Η Χαζάλ προκειμένου να μην μαθευτεί τι έγινε, προσπαθεί να γιατρέψει το τραύμα της βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή της.

Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 52 ragismenes kardies episodia
Η Ντιλαρά προσπαθεί να διώξει τον Αλπέρ απο τη ζωή της, αλλά εκείνος συνεχεία την απειλεί ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια για την επίθεση εναντίον του από τον Ραχμί. Ομως ο τελευταίος έχει κρυμμένο άσο και τον απειλεί με το βίντεο που τον δείχνει να πυροβολεί τον Τζιχάν. Την επόμενη μέρα ο Τζιχάν πάει βόλτα με τη Χαζάλ κι εκείνη του παραπονιέται για την Τζανσού ότι είναι σε όλα καλύτερη και ότι εκείνη δεν την υποστηρίζουν ποτέ…Ο Τζιχάν της λέει ότι την αγαπάνε εξίσου αλλά η Χαζάλ δεν το καταλαβαίνει και δείχνει την ζήλια της προς την Τζανσου.
Στο μεταξύ, ο Οζκάν που δεν γνωρίζει τίποτα, πάει να βρει την Τζανσού, αλλά εκείνη τον διώχνει θεωρώντας τον υπεύθυνο για το θάνατο του αλόγου της. Καθώς ο Οζκάν πάει πίσω της, ένα αυτοκίνητο τον χτυπάει και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.Χωρίς να έχει πάθει κάτι σοβαρό, επιστρέφει στο σπίτι μαζί με την Τζανσού. Όταν ο Τζιχάν το μαθαίνει πάει αμέσως να την πάρει από εκεί. Το βράδυ η Χαζάλ ανεβάζει πυρετό, ενώ η Ντιλαρά βγαίνει με την Τζανάν και της μιλάει για την Γκιουλσερέν.



Μπρούσκο επεισόδιο 455 Τριτη 22-12-2015 Mprousko epeisodio 455 ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Στο Νεκτάριο θα δώσει εξηγήσεις η Χρυσάνθη γιατί δείχνει τόσο πολύ ενδιαφέρον τόσο για εκείνον, αλλά όσο και για τον Πάτροκλο. Ο Κίκης συνεχίζει να διεκδικεί την Κωνσταντίνα και της δίνει την υπόσχεσή του ότι θα χωρίσει με την γυναίκα του και θα την ξαναπαντρευτεί. Ο Μανωλιός είναι τσαντισμένος με όλους γιατί πιστεύει ότι όλοι έχουν πάρει το μέρος του Κίκη.Από την Βασιλική θα μάθει ο Μηνάς ποιες είναι οι κατηγορίες του Σηφηλάκη ότι ο Ματθαίος τον πλήρωσε ώστε να σκοτώσει την Αναστασία και θα πάει αμέσως να τα αποκαλύψει όλα στον Σήφη όπου εκείνος θα εκφράσει πολύ μεγάλη καχυποψία. Αυτό θα το εκμεταλλευτεί ο Διαμαντής και θα του ζητήσει να πείσει την Αναστασία ώστε να μην γυρίσει στην Κύπρο.Ο Ματθαίος χωρίς να μπορεί να κάνει αλλιώς θα εξομολογηθεί στον Αχιλλέα ότι είχε μια συνάντηση με τον Σηφηλάκη κρυφά απ' όλους χωρίς να ξέρει ότι τον είχε δει ο Μανωλιός.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget