20/12/15



9 μήνες επεισόδιο 66 Δραματική σειρά 5.50 μ.μ. STAR 9 MINES EPISODIA ΔΕΥΤΕΡΑ 21-12-2015
Η Δάφνη, μετά τη συνάντησή της με τη σύντροφο του Αργυρίου, ζητάει από την Ασφάλεια όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν στο τροχόσπιτο. Απογοητευμένη και από αυτή την άκαρπη έρευνα, καταφεύγει ξανά στον Νικ, που συνειδητοποιεί ότι ίσως τελικά το ποίημα που άφησε πίσω του ο Μηνάς να είναι αυτό που θα τους οδηγήσει στην εξάρθρωση του κυκλώματος των τοκογλύφων. Η επίμονη άρνηση της Εύας ότι γνώριζε πως ο Αχιλλέας Γεωργόπουλος είναι μεγαλομέτοχος της Bot Medica δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στον Μάριο, που υπόσχεται να ψάξει σε βάθος την υπόθεση. Ο Μάνος, νιώθοντας ότι ο χρόνος τον πιέζει πια ασφυκτικά, ζητάει από τη Μαρίνα να πάει την Eλσα για εξετάσεις την επόμενη μέρα.



ΔΕΥΤΕΡΑ 21-12-2015 Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου 10 μ.μ. ΜEGA Κωμική σειρά
Ο Χάρης αποφυλακίζεται και τρέχει να βρει τον Παύλο στο νοσοκομείο. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά. Ο Παύλος είναι σε καταστολή και θα παραμείνει έτσι μέχρι και την ημέρα του γάμου. Ο Χάρης πρέπει τώρα να βρει άλλον κουμπάρο, να παραστεί στο δείπνο γνωριμίας των πεθερικών του.



Vikings episodio All Change Δευτερα 21-12-2015 ΣΚΑΪ Περιπετειώδης σειρά 11.15 μ.μ.
Με εντολή του Βασιλιά Horik, ο Ragnar συγκεντρώνει μια μικρή ομάδα που θα ταξιδέψει στο Gotaland (σημερινή Σουηδία) προκειμένου να λύσει μια εδαφική διαμάχη με τον αρχηγό της περιοχής, τον Jarl Borg. Η φήμη του Ragnar φτάνει στον Βασιλιά Borg πριν φτάσει το πλοίο που τον μεταφέρει. Έτσι ο Βασιλιάς αρχίζει να αναρωτιέται αν θα μπορέσει να τον κάνει σύμμαχό του, ή αν ο Ragnar είναι απλά πιόνι του βασιλιά του. Εν τω μεταξύ, στο χωριό των Βίκινγκς μια επιδημία αποδεκατίζει τον πληθυσμό, κι έτσι οι κάτοικοι στρέφονται στη Lagertha, παρακαλώντας τη να ζητήσει τη βοήθεια των θεών... τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget