9/12/15



Μπρούσκο επεισόδιο 453 Mprousko
Στο αεροδρόμιο θα συλλάβουν τον Σηφηλάκη και αυτό θα δημιουργήσει πάρα πολλά ερωτηματικά στην Αναστασία, όπου προσπαθεί να καταλάβει ποιο ήταν το πραγματικό του κίνητρο, ενώ η συμπεριφορά του Ματθαίου την προβληματίζει.Ύστερα από την έκδοση του Γερμανού στην Κύπρο, ο Πάτροκλος βρίσκεται σε πάρα πολύ πανικό και από το μυαλό του θα περάσουν πάρα πολλές επικίνδυνες σκέψεις.Ο Πάτροκλος θα εξαφανιστεί κι αυτό θα δημιουργήσει πάρα πολύ ανησυχία σε όλη την οικογένεια.Ο Χρήστος θα δώσει κάποιες πληροφορίες στον Αχιλλέα και με αυτές θα επιβεβαιώσει τις υποψίες του, ότι Χρυσάνθη κι ο Νικηφόρος γνωρίζονται από τα παλιά και έχουν κάποιο κρυφό σχέδιο.Σε μεγάλη περιπέτεια βρίσκεται η Κωνσταντίνα ύστερα την αποκάλυψη ότι ο Κίκης είναι δίγαμος, ενώ ο Μανωλιός παίρνει την απόφαση να πάει στην Αστυνομία και να τον καρφώσει. Ύστερα από την ανάκριση του Σηφηλάκη θα υπάρξει μια τρομερή κατάληξη που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της Αναστασίας αλλά και του Ματθαίου.

Μπρούσκο επεισόδιο 454 Mprousko
Εξοργισμένοι είναι όλοι με τις κατηγορίες του Σηφηλάκη, ο οποίος κρατάει καλά ένα κρυμμένο μυστικό για άγνωστους λόγους. Η Μελίνα είναι πολύ συγκινημένη με αυτό που έκανε ο Σήφης, ώστε να κατορθώσει η ίδια να αποκτήσει ένα δικό της παιδί.Ο Διαμαντής κάνει μια αδιάντροπη αποκάλυψη που θα κάνει έξω φρενών την Χρυσάνθη η οποία με ένα πολύ παράξενο τρόπο κατορθώνει να ηρεμεί τον Πάτροκλο. Η Δάφνη απαιτεί να προσλάβει για νταντά της κόρης της Κινέζα και έτσι αυτό θα είναι η αφορμή να έχουν ένα άγριο καβγά με το Μάρκο.Η Κωνσταντίνα θα υποδεχθεί τον Κίκη με άγριες διαθέσεις. Ο Σήφης είναι πάρα πολύ χαρούμενος που θα μάθει ποιο είναι το φύλο του μωρού, ενώ έξω από τη γυναικολογική κλινική θα είναι η Βασιλική που θα της μπουν πολλές υποψίες μόλις συναντήσει τυχαία την Όλγα. Για τις εξελίξεις με τον Γερμανό απαγωγέα θα ενημερωθεί η Μελίνα με τον Αχιλλέα, ενώ ο Πάτροκλος με τον Διαμαντή θα συναντηθούν κρυφά με ένα γνωστό ύπουλο άτομο που θα εξυπηρετήσει τα δικά τους ύπουλα σχέδια

Μπρούσκο επεισόδιο 455 Mprousko
Στο Νεκτάριο θα δώσει εξηγήσεις η Χρυσάνθη γιατί δείχνει τόσο πολύ ενδιαφέρον τόσο για εκείνον, αλλά όσο και για τον Πάτροκλο. Ο Κίκης συνεχίζει να διεκδικεί την Κωνσταντίνα και της δίνει την υπόσχεσή του ότι θα χωρίσει με την γυναίκα του και θα την ξαναπαντρευτεί. Ο Μανωλιός είναι τσαντισμένος με όλους γιατί πιστεύει ότι όλοι έχουν πάρει το μέρος του Κίκη.Από την Βασιλική θα μάθει ο Μηνάς ποιες είναι οι κατηγορίες του Σηφηλάκη ότι ο Ματθαίος τον πλήρωσε ώστε να σκοτώσει την Αναστασία και θα πάει αμέσως να τα αποκαλύψει όλα στον Σήφη όπου εκείνος θα εκφράσει πολύ μεγάλη καχυποψία. Αυτό θα το εκμεταλλευτεί ο Διαμαντής και θα του ζητήσει να πείσει την Αναστασία ώστε να μην γυρίσει στην Κύπρο.Ο Ματθαίος χωρίς να μπορεί να κάνει αλλιώς θα εξομολογηθεί στον Αχιλλέα ότι είχε μια συνάντηση με τον Σηφηλάκη κρυφά απ' όλους χωρίς να ξέρει ότι τον είχε δει ο Μανωλιός.



to daxtylidi tis fwtias 43-44 Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 43
Η Μαρίνα παίρνει την απόφαση και φεύγει από το σπίτι της Σοφίας η οποία είναι τόσο πολύ απελπισμένη που πάει να ζητήσει βοήθεια από τον Πέτρο.Ο Ορφέας λέει στη Μαρίνα ότι δέχτηκε επίθεση από τον Στέφανο.Τότε εκείνη παίρνει την απόφαση να πάει να τον συναντήσει και να του ζητήσει διαζύγιο, όμως μια τρομερή αποκάλυψη που θα κάνει για την Κατερίνα θα της δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα και πολλές απορίες.Ο Πάρης μένει στο σπίτι της Ελένης και η σχέση που έχει με την Νεφέλη είναι σε αδιέξοδο γι αυτό και σκέφτεται να πάει και να της ζητήσει διαζύγιο. Ο Λευτέρης λέει ότι είναι ο πατέρας της Λίζας η οποία στην αρχή δεν το πιστεύει, αλλά μετά πείθεται.Η Νεφέλη θα λάβει ένα πολύ περίεργο γράμμα που θα της προκαλέσει ταραχή στην ίδια αλλά και στην Ελένη.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 44
Την Νεφέκη και την Ελένη καλεί ο Στέφανος στο σπίτι του για να επιβεβαιώσει αυτά που είπε στη Μαρίνα. Την αδερφή του υποστηρίζει σε κάθε της κίνηση ο Αλέξης.Ο Πέτρος θα κάνει μια τρομερή ανακάλυψη με πολλές λεπτομέρειες για το παρελθόν του Ορφέα και παίρνει την απόφαση να πάει και να τον επισκεφθεί, ώστε να μάθει αν υπάρχει κάτι ώστε να κινδυνέψει η κόρη του.Η Λίζα γυρνάει στο σπίτι της, χωρίς όμως να πει στη μητέρα της ότι συνάντησε τον Λευτέρη. Η Ασπασία προσπαθεί να μάθει κάποια πράγματα από την Σαζέμ για να καταλάβει ποιος είναι ο αληθινός σκοπός της που παρουσιάστηκε στην οικογένεια Στρατηγού.



GRIMM 1ος Κύκλος Επεισόδιο 3 GRIMM episodio Τεταρτη 9-12-2015
Ένας δικηγόρος πέφτει νεκρός μέσα σε ένα λεωφορείο από δηλητήριο μέλισσας, του οποίου η προέλευση είναι ανεξιχνίαστη. Ο Μονρό και τα αρχεία των Γκριμ βοηθούν τον Νικ να ανακαλύψει ότι ευθύνεται μια άγρια «βασίλισσα», ορκισμένη εχθρός των Χέξενμπιστς. O Νικ και ο Χανκ ακολουθούν έναν καθηγητή μελισσοκομικής και τους συνεργάτες του σε ένα συνέδριο και βλέπουν την ομήγυρη να δέχεται επίθεση από έναν εξώκοσμο σμαρί μελισσών…



NCIS 12ος Κύκλος Επεισόδιο 11 STAR NCIS Τεταρτη 9-12-2015
Η ομάδα NCIS καλείται να ερευνήσει μια σειρά δολοφονιών, που θυμίζουν αντιγραφές από παλιότερα εγκλήματα. Δύο από τις πρώην συζύγους του Γκιμπς, εμφανίζονται ξαφνικά σε ένα σκηνικό εγκλήματος, για να συζητήσουν κάτι ιδιαίτερα σημαντικό μαζί του…



ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ 38 Ελληνικοι υποτιτλοι RAGISMENES KARDIES 38
Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 38 Τεταρτη 9-12-2015
Η Ντιλάρα παρακαλεί τον Τζιχάν, μετανιωμένη για τα λόγια που του είπε. Η Τζανσού είναι πρόθυμη να προσαρμο-" ατεί σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής στο πλάι της Γκιουλσερέν. Η Ντιλάρα, όταν αποτυγχάνει να πείσει την Τζανσού να γυρίσει σπίτι τους, επισκέπτεται την Γκιουλσερέν, η οποία παίρνει μια απόφαση που χαροποιεί τον Τζιχάν. Η Χαζάλ είναι έτοιμη να πάρει το δωμάτιο της Τζανσού και να εδραιώσει τη θέση της στην έπαυλη…



ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 443 MPROUSKO EPEISODIA 443
BROYSKO επεισόδιο 443 Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου MPROUSKO
Οι απειλές του Σήφη και οι αποκαλύψεις που έκανε για τον Γερμανό στη διάρκεια του ταξιδιού του στη Γερμανία, τρομοκρατούν τον Πάτροκλο, που νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει. Στο μεταξύ, η διαμάχη της Αναστασίας με τον Σήφη σχετικά με το ποιος πρέπει να πληρώσει τον Σηφαλάκη, συνεχίζεται. Κι ενώ η επαγγελματική διαμάχη ανάμεσα στον Διαμαντή και τον Παύλο Γιαννακάκη συνεχίζεται, ο Παύλος προτείνει στον Σήφη να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον Διαμαντή. Η Δάφνη, με διάφορα τεχνάσματα προσπαθεί να πείσει τον Μανωλιό να σταματήσει να απειλεί την Κωνσταντίνα και να την αφήσει ήσυχη, ενώ ένα τυχαίο γεγονός κάνει τις δυο φίλες να υποψιαστούν πως η Όλγα είναι έγκυος. Ο Νικηφόρος καταλαβαίνει ότι έχει αισθήματα για τη Λουκία και προσπαθεί να την προσεγγίσει, ενώ παράλληλα προσπαθεί να απομακρύνει την Ξένια, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Ο Σήφης έρχεται στην Κύπρο και ο ερχομός του ταράζει πολύ τη Μελίνα….



9 Μήνες Επεισόδιο 58 Τεταρτη 9-12-2015 9 mines epeisodia 58
Η Ελσα ξεκαθαρίζει στη Μαρίνα πως θα γυρίσει σπίτι μόνο για χάρη του πατέρα της. Παράλληλα η Μάρθα θέτει τελεσίγραφο στον Μάνο πως δεν θα τον ξανασυναντήσει αν δεν ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Ελσα και τη Μαρίνα. O Κυριάκος δηλώνει στον Πέτρο πως για πρώτη φορά νιώθει ερωτευμένος με τη γυναίκα του και πως σκοπεύει να κάνει τα πάντα για να μη την χάσει. Ο Νικ εξακολουθεί να ψάχνει πληροφορίες για τον Αντρέα αλλά δεν ανακαλύπτει τίποτα. Eνας «περίεργος» άνδρας από το κύκλωμα των τοκογλύφων εμφανίζεται στην ασφάλεια και παίρνει επάνω του τον φόνο του Αργυρίου.



Τεταρτη 9-12-2015 ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ 40
To δαχτυλίδι της φωτιάς επεισοδιο 40
to daxtylidi tis fwtias 40 ΜEGA Δραματική σειρά
Η Μαρίνα και ο Ορφέας είναι αποφασισμένοι μόλις κλείσουν τους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχουν στην Κύπρο να ζήσουν μόνιμα στη Σαντορίνη. Ταυτόχρονα, η απόπειρα αυτοκτονίας του Πάρη ταράζει τα νερά για ακόμη μία φορά. Τη στιγμή που εκείνος βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση, ένα γράμμα της Δανάης θα λειτουργήσει λυτρωτικά. Η Ελένη βρίσκεται συνεχώς δίπλα του μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποιεί πως η Λίζα είναι αποφασισμένη να μην επιστρέψει πια στο σπίτι και αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Πέτρου.



SCORPION 17 επεισοδιο Τεταρτη 9-12-2015 SCORPION episodio 17 ΣΚΑΪ Περιπετειώδης σειρά
Μια πολιτική διαμάχη στην ταραγμένη Ανατολική Ευρώπη εντείνεται επικίνδυνα και απειλεί να φέρει καταστροφικές συνέπειες σε παγκόσμια κλίμακα. Η ομάδα Scorpion καλείται να βοηθήσει ώστε οι ειρηνευτικές συνομιλίες ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέλη να προχωρήσουν απρόσκοπτα. Eνα ξαφνικό γεγονός όμως απειλεί να τινάξει την όλη διαδικασία στον αέρα.



Vikings 3 επεισόδιο 1ος κύκλος Ελληνικοι υποτιτλοι Βικινγκς ΣΚΑΙ Τεταρτη 9-12-2015 Vikings epeisodio 3 Gr subs
Το πρώτο ταξίδι του Ράγκναρ και των συντρόφων του τους οδηγεί σε ένα μοναστήρι. Με μια αστραπιαία επίθεση, οι Βίκινγκς λεηλατούν όλο το μοναστήρι και αρπάζουν οτιδήποτε πολύτιμο μπορεί να μετακινηθεί. Θαμπωμένος από τα κέρδη που έφερε το πρώτο ταξίδι ο Ερλ Χάραλντσον, δεν μπορεί να αρνηθεί στον Ράγκναρ να σαλπάρει και δεύτερη φορά. Oλοι οι δρόμοι είναι πλέον ανοιχτοί και ο κόσμος των Βίκινγκς δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος.



ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ 23 κυκλος Β oi simathites 23 Τεταρτη 9-12-2015
Οι Συμμαθητές επεισόδιο 23 κύκλος Β' oi symmathites
Ενώ η Κρίστι ελπίζει ότι δεν είναι έγκυος, τα τεστ συνεχίζουν να βγαίνουν θετικά. Ταυτόχρονα, η Μαριλένα αγωνιά ότι μπορεί ο Αρης να είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ο Ανδρέας προσπαθεί να κρατήσει έκπληξη απ' τη Μαριλένα την πρόταση γάμου, όμως εμφανίζεται ο κούριερ του κοσμηματοπωλείου με το δαχτυλίδι στα χέρια.



ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10 xwris esena episodio 10
Τεταρτη 9-12-2015 Χωρίς εσένα
ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Η Μαρία, μπαίνοντας στο εξοχικό, βρίσκει εκτός από τον Μιχάλη και την πεθερά της. Η συνάντησή τους όμως, δεν θα 'ναι μόνο έκπληξη για το παράνομο ζευγάρι, αλλά και για την Κάτια. Ανάλογη έκπληξη όμως θα νιώσει και ο Γιώργος, που ξαναμιλώντας με τον πατέρα του, θα ξεδιπλώσει μυστικά του παρελθόντος που σχετίζονται με τον χωρισμό των γονιών του. Ενώ ο τωρινός χωρισμός του Δημήτρη και της Μαρίας, ταράζει τη Λήδα, που ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Στάθη. Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης, προκειμένου να μη χάσει τη Μαρία, αποφασίζει πως πρέπει να τα παίξει όλα για όλα...



Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Τεταρτη 9-12-2015
Min arxizeis ti mourmoura 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Ο Χάρης βρίσκει επιτέλους δουλειά σε Ωδείο, με καλό μισθό και προοπτικές. Η δουλειά, όμως, είναι στην Πάτρα και πρέπει να μετακομίσει εκεί. Ο Ηλίας φοβάται πως η μητέρα του, η Ελπινίκη, νιώθει μοναξιά και προτείνει στη Μαρίνα να τη φέρουν στο σπίτι και να ζήσουν όλοι μαζί.

Μετράμε 18 μήνες από την επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi 4 και ακόμη δεν έχουμε δει τον διάδοχό του Xiaomi Mi 5, όμως όπως όλα δείχνουν πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση. Η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η 21η Ιανουαρίου και η κυκλοφορία αναμένεται τον Φεβρουάριο. Εν όψει των αποκαλυπτηρίων, έχουμε όλο και περισσότερες διαρροές. Μέσα στο κινέζικο Weibo διέρρευσε ένα render του Xiaomi Mi 5, το οποίο δείχνει ότι στην κάτω πλευρά της οθόνης υπάρχει φυσικό κουμπί. Αν το leak είναι σωστό, τότε πρόκειται για το πρώτο της Xiaomi με φυσικό κουμπί. Αυτό είναι λογικό από τη στιγμή που εδώ και καιρό οι πληροφορίες μιλούν για αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το Xiaomi Mi 5 αναμένεται με οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, Adreno 530 GPU, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 16/64GB. Η κάμερα είναι 16 Megapixel, η δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και η μπαταρία 3030mAh. Αναμένεται με τεχνολογία Force Touch στην οθόνη, Android 6.0 και η τιμή του υπολογίζεται περί τα 312 δολάρια. Αναμένουμε και μια δεύτερη έκδοση, το Xiaomi Mi 5 Plus που λέγεται ότι θα έρθει με οθόνη 5.5 ή 5.7 ιντσών, Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ίδια κάμερα και τιμή γύρω στα 390 δολάρια.

Μετά την παρουσίαση του διαδόχου του Α6000, του Α6010 τον Σεπτέμβριο, αλλά και του Vibe X3 λίγο αργότερα, η Lenovo ετοιμάζεται να παρουσιάσει τον νέο Α7010, το οποίο εκανε την εμφάνιση του σε ηλεκτρονικό κατάστημα της Ρουμανίας. Αν τα στοιχεία απο το κατάστημα είναι σωστά, τότε θα πρέπει να περιμένουμε ένα mid-range smartphone με οθόνη IPS 5.5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 6753, 2GB RAM και 8GB εσωτερικό επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο. Η μπαταρία του Α7010 θα έχει χωρητικότητα 3300mAh ενώ η συσκευή θα τρέχει το Android 5.1 Lollipop. Σχετικά με την κάμερα, απ’ότι φαίνεται θα υπάρχει μία κεντρική πίσω κάμερα στα 13 Megapixel και μία δεύτερη μπροστινή στα 5 Megapixel. Aξίζει να σημειώσουμε οτι το νέο smartphone της Lenovo θα είναι dual-sim, θα έχει δύο ηχεία stereo με τεχνολογία Dolby Atmos για ακόμη καλύτερο ήχο και 3 μικρόφωνα για τον περιορισμό του θορύβου. Τα τελικά χαρακτηριστικά αλλά και η τιμή του Α7010 θα γίνουν γνωστά σύντομα, όταν η Lenovo προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση του.

Βρισκόμαστε στον τελευταίο μήνα του χρόνου και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει σιγά σιγά για να φύγει το 2015 και να υποδεχτούμε το 2016.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αργίες της νέας χρονιάς καθώς οι περισσότερες πέφτουν στην αρχή ή στο τέλος της εβδομάδας, με αποτέλεσμα να μετατραπούν σε τριήμερα αργίας.

Δείτε όλες τις αργίες του 2016:

1/1/2016: Πρωτοχρονιά  (Παρασκευή - Τριήμερο)
6/1/2016: Των Φώτων (Τετάρτη)
14/3/2016: Καθαρά Δευτέρα (Δευτέρα - Τριήμερο)
25/3/2016: 25η Μαρτίου (Παρασκευή - Τριήμερο)
29/4/2016: Μεγάλη Παρασκευή (Τετραήμερο)
1/5/2016: Πάσχα & Πρωτομαγιά (Κυριακή)
2/5/2016: Δευτέρα του Πάσχα (Τετραήμερο)
20/6/2016: Αγίου Πνεύματος (Δευτέρα - Τριήμερο)
15/8/2016: Κοίμηση της Θεοτόκου (Δευτέρα - Τριήμερο)
28/10/2016: Επέτειος «ΟΧΙ» (Παρασκευή - Τριήμερο)
17/11/2016: Επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου (Πέμπτη)
25/12/2016: Χριστούγεννα (Κυριακή)
26/12/2016: Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων (Δευτέρα - Τριήμερο)

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget