7/12/15



Vikings 2 επεισόδιο 1ος κύκλος Ελληνικοι υποτιτλοι Βικινγκς ΣΚΑΙ Τριτη 8-12-2015 Vikings epeisodio 2 Gr subs
Ο Ragnar Lothbrok ετοιμαζεται για το πρωτο μου ταξιδι μαζί με ένα μικρό αλλά θαρραλέο πλήρωμα, έτοιμο να ρισκάρει τη ζωή του αν χρειαστεί. Όμως ο αρχηγός Earl Harladson ειναι καχυποπτος με ολους γιατι ξερει οτι η εμπιστοσυνη ειναι σπανια σε αυτες τις σκοτεινες περιοχες...



ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 440 mproysko epeisodia
mproysko epeisodia 440 brousko episodia
Μπρούσκο επεισόδιο 440 mprousko epeisodio Δευτερα 7-12-2015
Η Αχιλλέας και η Μελίνα συγκλονισμένοι από τον θάνατο της Μάρθας, μεταβαίνουν άρον άρον στην Κύπρο για να παραστούν στην κηδεία και να φροντίσουν τη μικρή Αγάπη. Εν τω μεταξύ ο Μανωλιός έχει φοβερές τύψεις και αγωνία για την τύχη του Μηνά μετά τον πυροβολισμό. Ολοι όσοι έχουν μάθει τα νέα είναι έξαλλοι μαζί του. Η Κωνσταντίνα πάλι, τρέμει για την ίδια της τη ζωή αφού, πλέον έχει δει μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Μανωλιός ώστε να εκδικηθεί. Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή του Ματθαίου.



Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδια 36 ragismenes kardies 36 paramparca gr subs
Δευτερα 7/12/15 Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 36 paramparca
Ενω ο Τζιχάν και η Τζανσού τρώνε σε εστιατόριο μαζί με την Γκιουλσερέν, κάποιος τους μαγνητοσκοπεί χωρίς να το πάρουν είδηση. Το βίντεο καταλήγει στα χέρια της Σολμάζ που το προωθεί στην έκπληκτη Ντιλάρα. Χάρη στη Σεϊντά, τη συμμαθήτρια της Χαζάλ, ο Οζάν επιβεβαιώνει τις υποψίες του ότι η Χαζάλ ήταν εκείνη που τον είχε καρφώσει στην αστυνομία και την ξεσκεπάζει...



Vikings 1 επεισόδιο 1ος κύκλος Rites of Passage Βικινγκς ΣΚΑΙ Δευτέρα 7-12-2015
Το ταξίδι μας στον κόσμο των Vikings ξεκινά. Ξεναγός μας ο Ragnar Lothbrok, ο πρώτος Viking που το όνομά του θα ξεχωρίσει ανάμεσα στις σελίδες της ιστορίας του λαού του. Βρισκόμαστε στη Σκανδιναβική χερσόνησο τον 8ο αιώνα και ο Ragnar, αν και απλός γεωργός, ονειρεύεται αμύθητα πλούτη να τον περιμένουν στις ανεξερεύνητες περιοχές της ανατολής. Για να μπορέσει όμως να πραγματοποιήσει το όνειρό του, θα πρέπει πρώτα να πείσει τον αρχηγό της πόλης του, τον Earl Haraldson, να τον ακολουθήσει σ' ένα παράτολμο αλλά πολλά υποσχόμενο σχέδιο...



Μην αρχίζεις τη μουρμούρα επεισοδιο 17 κυκλος 3ος Δευτερα 7-12-2015
Min arxizeis ti mourmoura 17 episodio 3os kyklos, 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά
Η Μαρίνα γράφεται σ' έναν σύλλογο πεζοπορίας. Αν και κάθε αρχή και δύσκολη, το βάζει πείσμα να τα καταφέρει. Η Βούλα, με τις καινούργιες της δραστηριότητες λείπει πια πολύ από το σπίτι κι αυτό ενοχλεί πάρα πολύ τον Μηνά. Ο διευθυντής του Χάρη ζητάει από τη Βάσω μια εξυπηρέτηση.



Χωρίς εσένα επεισοδιο 8 Δευτερα 7-12-2015
XWRIS ESENA episodio 8 ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο Μιχάλης ομολογεί στη Μαρία ότι ακόμα δεν έχει πει στην Αννα την αλήθεια, την ίδια στιγμή που η Αννα κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Ο Δημήτρης δέχεται τη συνεργασία του Νάσου, για να πολεμήσει την ασθένειά του. Η εγκυμοσύνη της Αννας αναγκάζει τον Μιχάλη να κάνει για άλλη μια φορά πίσω, κάτι που η Μαρία δεν μπορεί να δεχτεί.



9 μήνες επεισοδιο 56 Δευτερα 7-12-2015
9 MINES EPISODIO 56 STAR Δραματική σειρά
Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Aλκη πως τον πήρε στη δουλειά εξαιτίας του Ανδρόνικου που είναι φίλος του. Ο Αλκης καταρρακωμένος ζητάει παρηγοριά στην αγκαλιά της Κρίστης, που δέχεται να είναι και πάλι μαζί, χωρίς όμως να του αποκαλύπτει για την παράνομη υιοθεσία. Ο Αλκης ρίχνει μια τυχαία ματιά στη λίστα με το φάρμακο και εξηγεί στον Νικ πως έχουν σβηστεί ονόματα.



ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ  21 κυκλος Β oi simathites 21 kyklos 2os
ΔΕΥΤΕΡΑ 7-12-2015
Οι Συμμαθητές επεισόδιο 21 Β' κύκλος oi symmathites
Η Κρίστη θα κάνει μια ανακοίνωση και θα πει σε όλους ότι θα φύγει για το Λονδίνο.Ο Άρης ανησυχεί πάρα πολύ γιατί η Μπέτυ δεν πήγε στη σχολή και η Σεσίλια λέει στην Μαριλένα ότι αρχίζει ο αστυνόμος να της αρέσει, ενώ η Ντίνα προσπαθεί να συμβιώσει με τον Ανδροκλή μέχρι να φύγει από το σπίτι της. Η Μαριλένα λέει ότι ανησυχεί για τον Άρη στον Ανδρέα, λόγω της εμπλοκής του στο βίντεο με την κοπέλα, την Αναστασία και την Κρίστη και του ζητάει να αναλάβει τον ρόλο του πατέρα.Ο Φρίντομ ρωτάει την Κρίστη ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της κι εκείνη του απαντάει.



Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου επεισοδιο 3 Δευτερα 7-12-2015
I Xeiroteri evdomada tis zwis mou epeisodio 3 MEGA Κωμική σειρά
Η ατμόσφαιρα μεταξύ του Χάρη και της Μελίνας είναι τεταμένη, μετά την «εισβολή» της Κασσάνδρας στην κρεβατοκάμαρά τους. Η Αλεξία τους ενημερώνει για την πρόωρη άφιξη του Καρόλου, του αδερφού του Φίλιππου που ως απόστρατος στρατιωτικός συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται σε στρατόπεδο.



ΔΕΥΤΕΡΑ 7-11-2015 To δαχτυλίδι της φωτιάς
To δαχτυλίδι της φωτιάς επεισοδιο 38
to daxtylidi tis fwtias 38 ΜEGA Δραματική σειρά
Η συναναστροφή του Ορφέα με τη Μαρίνα επαναφέρει συνεχώς στη μνήμη του σκηνές από το παρελθόν. Ο Σωκράτης έχει κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη της Σοφίας, η οποία του αποκαλύπτει τις πιο σκοτεινές της σκέψεις για τον Ορφέα. Η Ελένη και η Νεφέλη δέχονται απειλές για την ασφάλεια των παιδιών τους.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget