ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 264-265-266-267-268-269 ROUA MAT episodia
roya mat epeisodia 60-61-62-63-64-65-66 ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ρουά ματ επεισόδιο 60 roya mat epeisodia 264
Ο Φίλιππος πηγαίνει στο Μάξιμο και του λέει για την σχέση που έχει με την Ιωάννα. Στο νοσοκομείο μεταφέρεται ο Δημήτρης, όπου πάνε αμέσως η Ρεγγίνα μαζί με τον Πέτρο. Τον Ντον θα τον συλλάβουν.Η αστυνόμος Γαβριήλ πλέον είναι σίγουρη πως ο Ανδρέας παρακολουθεί τα τηλέφωνα της Μαρίας και για να μπορέσει να μιλήσει η αστυνόμος με τη Μαρία θα στήσει μια ψεύτικη κατάθεση του ζευγαριού.

Ρουά ματ επεισόδιο 61 roya mat epeisodia 265
Μια συζήτηση για το πως αισθάνεται ο ένας για τον άλλον κάνει ο Μάξιμος παρέα με την Ιωάννα. Δεν ήξερα τι τους περιμένουν τους ληστές που μπήκα στο μαγαζί του Δημήτρη, αφού η Ηρώ μαζί με τον Κώστα θα τους τακτοποιήσουν μια χαρά.Τα βασανιστήρια του Ηρόδοτου συνεχίζονται, αφού ο Σάββας και η Αλεξία θα θα του κάνουν τη ζωή δύσκολη.Ο Δημήτρης θα μάθει ότι η Ιωάννα έχει σχέση με τον Φίλιππο και η αντίδραση του θα είναι τέτοια που θα δείξει ότι δεν την έχει ξεπεράσει.

Ρουά ματ επεισόδιο 62 roya mat epeisodia 266
Η Ιωάννα κάνει μεγάλες προσπάθειες για να εξηγήσει στη Μαρία πως η σχέση που έχει με τον Φίλιππο έγινε μετά το χωρισμό τους, αλλά η Μαρία δεν πιστεύει τίποτα. Η Ιωάννα μαζί με τον Μάξιμο θα υπογράψουν την αίτηση διαζυγίου, αλλά η Ρουμπίνη δεν θα πειστεί ώστε να είναι ξανά μαζί με το Μάξιμο. Ο Δημήτρης κάνει ότι μπορεί για να μπορέσει να επαναφέρει την σχέση του με την Ρεγγίνα.

Ρουά ματ επεισόδιο 63 roya mat epeisodia 267
Η Μαρία δεν θέλει να παραδεχτεί ότι ο Φίλιππος είναι πλέον ερωτευμένος με την Ιωάννα και θα τους αναστατώσει την ζωή.Ο Σάββας με την Αλεξία παίρνουν την απόφαση να ηρεμήσουν τον Μίλτο μαζί με τον Ηρόδοτο.Το Μιχάλη πείθει τελικά η Παυλίνα, ώστε να ξαναδοκιμάσουν να φτιάξουν το γάμο τους. Την Μαρία απειλεί ο Ανδρέας, αφού είναι απεγνωσμένος ότι θα την σκοτώσει και ύστερα θα αυτοκτονήσει.Τελικά ο Δημήτρης αποφασίζει να κάνει μια τρομερή ανακοίνωση πως θα χωρίσει την Ρεγγίνα.Το περιβόητο μεγάλο μυστικό θα μάθει επιτέλους η Ιωάννα και θα πάει στην Ρουμπίνη να την ρωτήσει αν αληθεύει...

Ρουά ματ δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 64 roya mat epeisodia 268
Η Ιωάννα πηγαίνει να συναντήσει την Ρουμπίνη για να μπορέσει να μάθει αν αυτό που της αποκάλυψε η Στέλλα είναι αλήθεια. Για να μπορέσει να σώσει το γάμο της με τον Δημήτρη η Ρεγγίνα παίρνει την απόφαση να φύγει από το σπίτι.Στην Αλεξία κάνει πρόταση γάμου ο Ηρόδοτος. Με τον Μιχαήλ η Παυλίνα θα χάσει τον έλεγχο και θα πάει στην Ευδοκία να την παρακαλέσει να τον εγκαταλείψει και η Ευδοκία της υπόσχεται ότι αυτό θα το κάνει και πάει στην Ιωάννα να δώσει την παραίτησή της.Με τον Κώστα είναι ερωτευμένη η Ηρώ, ενώ ο Ανδρέας θα ανακαλύψει την Μαρία και θα της επιτεθεί. Η Ιωάννα θα αποκαλύψει το μυστικό της Στέλλας.

Ρουά ματ 65 roya mat epeisodia 269
Στον Φίλιππο πηγαίνει η Ιωάννα και του λέει για το μυστικό που αποκάλυψε η μητέρα της Ρουμπίνης. Την Μαρία προσπαθεί να πνίξει ο Ανδρέας και τότε μπαίνει στο δωμάτιο ένας αστυνομικός από την ασφάλεια του ξενοδοχείου.Τότε ο Ανδρέας τρέχει και τον χάνουν. Ο Ανδρέας πηγαίνει στον Ευθυμίου και του λέει να του δώσει πλαστά χαρτιά, ώστε να φύγει από την Κύπρο.Τα μονόπετρο του Ηρόδοτου θα το βρουν και ο ίδιος θα πρέπει να κάνει επίσημη πρόταση στην Αλεξία.Όμως ο ίδιος αισθάνεται δυσφορία.Στη Ρεγγίνα λέει ο Δημήτρης πως δεν μπορεί πλέον να είναι μαζί της και θα κάτσει στη σχέση τους μόνο από φόβο.Ο Μιχαήλ τελικά αποχωρεί.Την Ρεγγίνα καλεί η Ιωάννα για να κάνουν μια ειλικρινή συζήτηση λόγω των τελευταίων αποκαλύψεων που έχουν γίνει.Ο Μάξιμος κάνει μια τρομερή αποκάλυψη στην Ιωάννα και της λέει ότι το παιδί που γέννησε πριν λίγο καιρό η Ρουμπίνη είναι δικό του.

νέα επεισόδια Ρουά ματ 66-67-68-69-70 Β' Κύκλος roua mat 270-271-272-273-274