5/12/15

mygreek 365
To Soi sou Episodio 17-18
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 ΚΥΚΛΟΣ Β'
To Soi sou Episodio 17 kyklos B
Στο σπίτι της οικογένειας Χαμπέα θα φτάσει ένα μπουκέτο λουλούδια με παραλήπτη την κυρία Χαμπέα και όλες οι γυναίκες της οικογένειας θα ταραχτούν. Το μπουκέτο με τα λουλούδια είναι από έναν κρυφό θαυμαστή με την υπογραφή Ν. Η Μπέλα πιστεύει ότι η ανθοδέσμη είναι για εκείνη, αλλά δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που το αρχικό του να ξεκινάει από Ν. Η Λυδία φοβάται πως είναι κάποιος από την δουλειά της, ενώ η Χαρούλα κρύβεται από τον μανάβη της γειτονιάς της.

ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 ΚΥΚΛΟΣ Β'
To Soi sou Episodio 18 kyklos B
Κάποιες εξετάσεις του Μενέλαου θα βρει ο Άρης από τις οποίες θα καταλάβει ότι του μένει πολύ λίγο χρόνο ζωής. Τότε θα πανικοβληθεί πάρα πολύ και θα πάρει την απόφαση να μην του πουν τίποτα, αλλά να τον κάνουν να περάσει όμορφα για το χρονικό διάστημα που του απομένει. Η Αντωνία σκέφτεται ποιος θα εκφωνήσει τον επικήδειο και τότε όλα θα ανατραπούν από ένα τηλέφωνο μιας ξαδέρφης από το χωριό του Μενέλαου.

mygreek365
Οι Άσφαιροι επεισόδιο 8
Ένα πολύ μεγάλο δίλημμα αντιμετωπίζει ο ντετέκτιβ Λίτσης για το αν θα φορέσει μπλε ή κόκκινη ή καθόλου γραβάτα. Ενώ ο Λίτσης προσπαθεί να πάρει την απόφαση για το ποια γραβάτα θα διαλέξει τελικά η κυρία Κούλα βρίσκεται σε μια κατάσταση σοκ, ύστερα από την απόπειρα που είχε κατά της ζωής της και η Βάνα έχει τα γενέθλιά της. Θα συνέλθει η κυρία Κούλα στην Βάνα? τι δώρο θα της πάρει ο Λίτσης.

μυγρεεκ 365
Μάλιστα σεφ επεισόδιο 3
«Η δεξίωση γενεθλίων και μια χήνα».
Στο γνωστό εστιατόριο θα γιορτάσει τα γενέθλιά της μια πολύ γνωστή δικαστίνα. Η Κίκα δεν ξέρει τι να κάνει, αφού εδώ και δύο χρόνια έχει δεσμό με τον άντρα της δικαστίνας τον Δημήτρη και περιμένει να χωρίσει. Ο Βασίλης θέλει να πιάσει με το καλό την δικαστίνα για να μπορέσει να πάρει πίσω την άδεια οδήγησης που του την έχουν αφαιρέσει. Ο σεφ είναι πολύ εκνευρισμένος και θέλει να τον εκδικηθεί μαγειρικά. Ο Δημήτρης που είναι πολύ ζηλιάρης θα μάθει πως ο Μάνθος έχει κοιμηθεί με τη Κίκα και τότε η δεξιώση θα μετατραπεί σε μια μεγάλη μάχη...

μυγρεεκ365
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16-17 Γ' ΚΥΚΛΟΣ

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16 Γ' ΚΥΚΛΟΣ
Σε ένα σύλλογο πεζοπορίας πηγαίνει η Μαρίνα και γράφεται, αλλά αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να χαθεί σε μια εκδρομή στην Πάρνηθα. Τότε ο Ηλίας τρέχει να την βρει. Μια είδηση που θα έχουν από τα παιδιά τους η Βούλα και ο Μηνάς στη Τουρκία θα ανατρέψει όλα τα σχέδιά τους. Από την Βάσω ζητάει ο διευθυντής του Χάρη μια μεγάλη χάρη που θα την βάλει σε μεγάλους μπελάδες.

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 Γ' ΚΥΚΛΟΣ
Ο Μηνάς μαθαίνει με μεγάλη χαρά ότι η Βούλα θα συμμετέχει σε μία κίνηση των γυναικών της γειτονιάς για να εμβολιαστούν και να στεριωθούν όλα τα αδέσποτα. Η Μαρίνα λέει στον Ηλία ότι της έκανε ωτοστόπ μια κοπέλα κι εκείνη την πήρε και μετά στο κομμωτήριο που πήγε άκουσε ιστορίες και έβγαλε το συμπέρασμα ότι αυτή η κοπέλα ήταν ένα φάντασμα. Επιτέλους η Βάσω παίρνει την δουλειά της τη θέση...

mygreek 365
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3
Στην κρεβατοκάμαρα εισβάλλει η Κασσάνδρα και τότε η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Χάρη και την Μελίνα θα είναι εκρηκτική. Η Αλεξία θα της πει ότι ήρθε πρόωρα ο Κάρολος που είναι ο αδερφός του Φίλιππου και η Μελίνα της ζητεί την υπόσχεσή της ότι θα πάνε στο σπίτι να τη βοηθήσουν. Ο Χάρης θα δεχτεί να πάει να συναντήσει την Κασσάνδρα, ύστερα από τηλεφώνημα που το έκανε...

mygreek 365
ΤΑΜΑΜ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 Β' ΚΥΚΛΟΣ
Σοκαρισμένη είναι η Ντιλέκ όταν καταλαβαίνει ότι ο eros είναι ο Τεό και του λέει να μην την ξαναενοχλήσει. Η Όλγα μαζί με τον Τζεμ πήραν την απόφαση να πάνε στην Έλλη και να της πουν ότι έχουν δεσμό, αλλά εκείνη με τη συμπεριφορά της τους σταματάει. Ο Μάρκος φλερτάρει την Μυρτώ κι εκείνη δεν λέει τίποτα στον Μετίν, αλλά κολακεύεται από το φλερτ του. Ο Μάρκος πηγαίνει στην Έλλη και της δίνει την υπόσχεσή του ότι έχει βρει τον τρόπο για να μπορέσει εκείνη να ξανακερδίσει τον Τζεμ.

mygreek 365
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 38-39-40-41-42 to daxtylii tis fwtias

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 38 to daxtylii tis fwtias
Ο Ορφέας είναι συνέχεια με την Μαρίνα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έρθουν στη μνήμη του σκηνές από το παρελθόν. Το πρόσωπο που έρχεται συνέχεια στην μνήμη του είναι ο Σωκράτης.Η Σοφία εμπιστεύεται πάρα πολύ τον Σωκράτη η οποία του κάνει μια τρομερή αποκάλυψη για τις μαύρες σκέψεις που έχει για τον Ορφέα.Η Ελένη και η Νεφέλη δέχονται απειλές για τα παιδιά τους και νομίζουν πως για όλα αυτά φταίει ο Ορφέας οποίος κρύβεται από πίσω γιατί ζητάει εκδίκηση.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 39 to daxtylii tis fwtias
Ο Ορφέας παίρνει την απόφαση να γυρίσει πίσω στην Κύπρο, ώστε να πάει στο Σωκράτη και να ζητήσει εξηγήσεις γιατί πιστεύει ότι πίσω από το άγνωστο παρελθόν του κρύβεται εκείνος. Η Ελένη έχει έναν καβγά με την κόρη της, την Λίζα και δεν θα της αποκαλύψει την αλήθεια για τον πατέρα της και τότε εκείνη εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος. Η Ασπασία στα πράγματα της Σαζέμ ανακαλύπτει μια φωτογραφία μιας γυναίκας, η οποία είχε σχέση με ένα πολύ μεγάλο μυστικό που είχε η Σοφία και θα πάει να το πει για πρώτη φορά στον Στέφανο.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 40 to daxtylii tis fwtias
Η Μαρίνα μαζί με τον Ορφέα παίρνουν την απόφαση να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες που έχουν και οι δύο στην Κύπρο και να φύγουν και να πάνε να ζήσουν μόνιμα στη Σαντορίνη. Ο Πάρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και θα ταραχτούν όλοι. Μεταφέρεται βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση και ένα γράμμα που θα αφήσει η Δανάη θα λειτουργήσει σαν λύτρωση. Δίπλα του βρίσκεται συνεχώς η Ελένη που έχει καταλάβει πλέον ότι η Λίζα έχει πάρει την απόφαση να μην επιστρέψει πίσω στο σπίτι.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 41 to daxtylii tis fwtias
Ο Πάρης ευτυχώς θα γίνει καλά και η περιπέτεια του θα τελειώσει καθώς αποδεικνύεται ότι είναι αθώος. Η Νεφέλη τρέχει γρήγορα κοντά του, αλλά εκείνος αρνείται να την δει γιατί νιώθει ότι τον πρόδωσε.
Η Λίζα έχει εξαφανιστεί και δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής σε κανέναν και ο Λευτέρης κάνει τα πάντα ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Ο Ορφέας πηγαίνει στον Σωκράτη για να ζητήσει εξηγήσεις, αλλά η συζήτηση θα εξελιχθεί σε ένα πάρα πολύ μεγάλο καβγά.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 42 to daxtylii tis fwtias
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Μαρίνα θα συναντάει τον Αλέξη κι εκείνος να της αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Στέφανο. Ο Στέφανος και η Σοφία θα εξοργιστούν όταν θα μάθουν την κρυφή συνάντηση που είχε ο Αλέξης με την Μαρίνα και θα τον διώξουν από την επιχείρηση.Η Μαρίνα παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στο σπίτι για μια τελευταία φορά, ώστε να ξεκαθαρίσει τα πάντα και τότε εκεί θα δημιουργηθεί ένας πάρα πολύ μεγάλος καβγάς με τη μητέρα της. Ο Στέφανος είναι εξοργισμένος και έχει θολώσει από το μίσος που τρέφει για τον Ορφέα και τότε ετοιμάζεται να κάνει ξανά ένα μεγάλο λάθος....

νέα επεισόδια Το Δαχτυλίδι της φωτιά Επεισόδια 43-44-45-46-47
to-daxtylidi-tis-fwtias 38-39-40-41-42-43-44-45-46-47

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget