4/12/15

Τον περασμένο Αύγουστο ανακοινώθηκε επίσημα το Samsung Galaxy Note 5 και η Samsung προχώρησε σε μια κίνηση που αιφνιδίασε αρκετούς. Αποφάσισε να μην διαθέσει το νέο phablet στην Ευρώπη και επικεντρώθηκε σε άλλες αγορές που θεώρησε ότι υπάρχει ο χώρος για να κάνει τις πωλήσεις που θέλει. Οι νέες πληροφορίες του Gadgette, τις οποίες επιβεβαιώνει και το AndroidCentral, λένε ότι αρχές του 2016 θα έρθει το Samsung Galaxy Note 5 στην ευρωπαϊκή αγορά, δυστυχώς όμως δεν γνωρίζουμε τιμή. Αν ξεκινήσει να διατίθεται τον Ιανουάριο, τότε θα έχουν περάσει 5 μήνες από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα. Το Samsung Galaxy Note 5 ενσωματώνει οθόνη 5.7 ιντσών Super AMOLED ανάλυσης 1440×2560 pixels, Corning Gorilla Glass 4, επεξεργαστή Exynos 7420, μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 32/64GB ενώ υπάρχει και έκδοση με 128GB, το κινητό δεν δίνει τη δυνατότητα επέκτασης μνήμης. Η κάμερα είναι 16 Megapixel, η δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και η μπαταρία 3000mAh. Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε για την αγορά του Note 5, υπομονή λίγες εβδομάδες.

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν οι φήμες ότι η Apple έχει στα σκαριά ένα πιο compact iPhone το οποίο συχνά αποκαλούμε ως iPhone 6c. Μιας και οι κανονικές εκδόσεις των iPhone 6/6s και iPhone 6/6s Plus έρχονται στις 4.7 και 5.5 ίντσες, λέγεται ότι η Apple θέλει να δώσει και μια τρίτη επιλογή σε όσους δεν θέλουν τόσο μεγάλες οθόνες. Αν και η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα (κάτι που συνηθίζει εδώ και χρόνια), φήμες, αναλυτές και διαρροές έχουν την τιμητική τους. Ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, που ασχολείται αρκετά με ότι αφορά στην Apple, αναφέρει ότι το 4ιντσο iPhone αναμένεται να μπει στην παραγωγή το πρώτο τρίμηνο του 2016, οπότε είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί πριν από τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus που τα περιμένουμε Σεπτέμβριο. Ο ίδιος εκτιμά ότι η Apple θα αποφασίσει να πουλήσει το 4ιντσο iPhone σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 400 και 500 δολαρίων. (Υποθέτουμε ότι 400 θα είναι το μοντέλο με ενσωματωμένη μνήμη 16GB) Περιμένουμε μεταλλική κατασκευή σε διάφορα χρώματα, επεξεργαστή Apple A9, NFC για να υποστηρίζει Apple Pay και ίδια κάμερα με το iPhone 5s, 8 Megapixel και στην μπροστά πλευρά 1.2 Megapixel. Αν κυκλοφορήσει το compact iPhone, εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του 2016 θα μπορούσε να πουλήσει 20 εκατ. κομμάτια. Άλλες πληροφορίες που επικαλούνται πηγές από την Foxconn, αναφέρουν ότι το iPhone 6c μπορεί να ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο. Εμείς όμως, από τη στιγμή που δεν έχουμε επίσημη επιβεβαίωση κρατάμε στάση αναμονής για το τι ισχύει τελικά. Concept

Τα Xperia Z5 έχουν λίγους μήνες στο μαραθώνιο της τεχνολογίας και όμως υπάρχουν διαρροές για το διάδοχό τους με τις τελευταίες να αναφέρουν ότι το Xperia Z6 πιθανόν θα ενσωματώνει αισθητήρες πίεσης στην οθόνη αλλά θα κυκλοφορήσει σε πέντε διαφορετικές εκδόσεις. Είναι άγνωστο το αν η SONY θα συνεχίσει την τακτική της νέας ναυαρχίδας κάθε εξάμηνο, αλλά δεν αποκλείεται, σύμφωνα με φήμες, να έχουμε το Sony Xperia Z6 στα χέρια μας σε λίγους μήνες. Μέσα σε όλη αυτή τη φημολογία που αναπτύσσεται, πέραν την πιθανή ύπαρξη αισθητήρων πίεσης στην οθόνη, στη λογική του 3D Touch της Apple, έχει επίσης ακουστεί ότι το Xperia Z6 θα «φοράει» τον Snapdragon 820 και θα έχει 4GB RAM, δείχνοντας την πρόθεση της SONY να ενσωματώσει ό,τι καλύτερο θα κυκλοφορεί στην αγορά για την επόμενη ναυαρχίδα της. Οι πιο πρόσφατες φήμες έρχονται από το Weibo, το δημοφιλή ιστότοπο στην Κίνα, και έχουν να κάνουν με τη διάθεση 5 διαφορετικών μοντέλων του Xperia Z6 ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης που θα διατεθούν. Πιο συγκεκριμένα, πιθανόν να δούμε το Xperia Z6 mini με οθόνη 4 ιντσών, το Xperia Z6 Compact στις 4.6 ίντσες, το Xperia Z6 στις 5 ίντσες, το Xperia Z6 Plus με οθόνη στις 5.8 ίντσες και το Xperia Z6 Ultra με οθόνη που ξεφεύγει από τα όρια των smartphone στις 6.4 ίντσες. Είναι πολύ νωρίς να έχουμε όχι μόνο επιβεβαίωση για την ύπαρξη τόσων πολλών εκδόσεων του Xperia Z6 όπως και για το τι διαφορετικό θα «φοράει» το κάθε μοντέλο, κάνοντας το πέπλο μυστηρίου ακόμα μεγαλύτερο. Μια ακόμα ιδιαίτερη λεπτομέρια έχει να κάνει με την ενσωμάτωση αισθητήρων πίεσης στην οθόνη μόνο για τα μοντέλα Xperia Z6 και Xperia Z6 Plus, φέρνοντας στο μυαλό όλων τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, και την όποια «σύμπτωση» που μπορεί κάποιος να σκεφτεί πόσο «τυχαία» μπορεί να είναι, εαν τελικά ισχύσει η φημολογία. Μένει να δούμε αν θα αποκαλυφθεί κάτι από αυτά στην επίσημη παρουσίαση της SONY στις 5 Ιανουαρίου στην έκθεση CES (Consumer Electronics Show) στο Λας Βέγκας καθώς και τι άλλο μπορεί να μας επιφυλλάσει η εταιρεία για τη συγκεκριμένη έκθεση που φιλοξενεί την αφρόκρεμα της τεχνολογίας.

Μέλη της οργάνωσης ISIS έφτασαν με φουσκωτό σκάφος στο θαλάσσιο στενό Σκάλας Συκαμνιάς, παρέλαβαν μετανάστες και τους καθοδήγησαν στην αγγλική γλώσσα με ποιο τρόπο θα φτάσουν στις ακτές της Λέσβου.Το ανατριχιαστικότερο είναι πως τους χαιρέτησαν τρεις φορές στα αραβικά με τον ισλαμικό χαιρετισμό, λέγοντας το πλέον σε όλους γνωστό “Αλλάχ Ακ Μπαρ”. Οι δε μετανάστες χαιρέτησαν με τον ίδιο τρόπο.Πρόκειται για στοιχεία που βρίσκονται σε βίντεο αναρτημένο από την τρομοκρατική οργάνωση αλλά δεν ειναι προσβάσιμο από όλους.Στη συνέχεια, υπάρχουν φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της ONE NATION, με Τζιχαντιστές, που φορούν την κιτρινοπράσινη μπλούζα κάνοντας υπαίθρια διαθρησκευτική προσευχή στη Μυτιλήνη. Οι αντιδράσεις των ελληνικών διωκτικών αρχών είναι έντονες, όμως πηγές αναφέρουν ότι οι υψηλόβαθμοι κατέστησαν σαφές ότι τα χέρια τους είναι… "δεμένα".



ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ episodia 11-12-13 Treli Oikogeneia
Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 11 Treli Oikogeneia
Η Ρωξάνη παρέα με την Αλέκα έχουν μία συνεργασία για να καταφέρουν και να ξεφορτωθούν τον Ρίκο και τον Γιάννη και να έχουν ένα όμορφο και ήσυχο απόγευμα. Ο Αντώνης με τη σειρά του θα πάει στο σπίτι μία κοπέλα που θεωρείται ότι είναι η κοπέλα των ονείρων του και θα έχει το περιβόητο όνομα « Ποπάρα »! Το μεγάλο πρόβλημα που έχει ο Αντώνης είναι ότι έχει πει στην κοπέλα ότι κατάγεται από μια πλούσια οικογένεια. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα η Μαργαρίτα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που θέλει ο Αντώνης και αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο πράγμα. Η Ρωξάνη σχεδιάζει μια εκδρομή για την Αλέκα και για τον Γιάννη. Δυστυχώς όμως θα τους φτιάξει ένα δύσκολο και πολύ κουραστικό πρόγραμμα, ώστε ύστερα από τις διακοπές να χρειάζονται κάποιες άλλες διακοπές για να καταφέρουν να ξεκουραστούν. Έτσι λοιπόν η καθημερινότητα των Αλατζάδων όπως την είχαν μάθει πριν φαίνεται ότι θα είναι πλέον στο μακρινό παρελθόν τους. Ο Γιάννης με την σειρά του φαίνεται ότι έχει κερδίσει στο λαχείο το μεγάλο ποσό των δυόμισι εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον η συνέχεια στην οικογένεια θα είναι απίστευτη και εντελώς απρόβλεπτη.

Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 12 Treli Oikogeneia
Η Αλέκα θα εκμυστηρευτεί στην Μαργαρίτα ότι είδε μία παλιά της αγάπη τον Βαγγέλη Μπάρα. Δυστυχώς όμως πολύ γρήγορα θα αποδειχτεί ότι η Μαργαρίτα δεν ήταν η μόνη που είχε σχέση μέσα από την οικογένεια με τον Βαγγέλη.Η Χλόη κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να εξηγήσει στην Μαργαρίτα ότι η συμπεριφορά που έχει σαν αποτέλεσμα να κάνει τον Αντώνη ένα μαμμόθρεφτο. Έτσι λοιπόν η Μαργαρίτα παίρνει την απόφαση, ώστε να αλλάξει την τακτική της σχετικά με την συμπεριφορά απέναντι στον Αντώνη και θέλει να κάνει κάτι ώστε να χειραγωγηθεί. Δυστυχώς όμως όταν ο Αντώνης επιστρέφει από την προπόνηση τραυματισμένος η Μαργαρίτα χάνει την αυτοκυριαρχία της. Ο Ρίκος και η Ρωξάνη πλέον δεν μιλιούνται και ο λόγος είναι ότι η Ρωξάνη πρότεινε να πάρουν τα δίδυμα παιδιά το δικό της επίθετο και όχι το δικό του. Ο Γιάννης με τη σειρά του θα υποστηρίξει την άποψη της, αλλά ο Ρίκος για πρώτη φορά παίρνει την απόφαση να τους δείξει τι πραγματικά σημαίνει η οικογένεια Ρίτσι από την περιβόητη Σικελία.

Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 13 Treli Oikogeneia
Ο Αντώνης θεωρεί ότι ανάμεσα στα αδέρφια υπάρχει τηλεπάθεια και κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε αυτός με τη Χλόη να το δοκιμάσουν. που προς μεγάλη έκπληξη του θα δει ότι η Χλόη καταφέρνει να διαβάσει τις σκέψεις που έχει μέσα στο μυαλό του.Η μητέρα του Ρίκο θα του στείλει από την μακρινή Σικελία κάποια πράγματα σαν δώρα για τα δίδυμα. Θα είναι να φορμάκι φτιαγμένο από μαλλί προβάτου που υπάρχει στην οικογένεια πολλά χρόνια.Ο Ρίκος θα συγκινηθεί με αυτά τα δώρα και θα επιμένει να τα βάλει στα παιδιά γεγονός που θα οδηγήσει την Ρωξάνη στον απόλυτο εκνευρισμό. Η Χλόη φαίνεται ότι έχει κάποια κατάκτηση. Αυτή η κατάκτηση είναι από το σχολείο ο Μάριος, όπου θέλει να τη ζητήσει ένα ραντεβού. Δυστυχώς όμως από ότι φαίνεται η διακριτικότητα που έχει η οικογένεια των Αλατζάδων θα είναι η αιτία, ώστε να του χαλάσουν τα σχέδια του. Ο Αντώνης με τη σειρά του κάνει κάποιες ετοιμασίες σχετικά με τις εξετάσεις που θα δώσει στην οδήγηση και θα πάει να ζητήσει την μεγάλη βοήθεια της Μαργαρίτας. Δυστυχώς η Μαργαρίτα δέχεται ενώ δεν ξέρει τι είναι αυτό που την περιμένει!



Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδια 35 ragismenes kardies 35 paramparca gr subs
Παρασκευη 4/12/15 Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 35 paramparca
Ο Τζιχάν ενημερώνει την Ντιλάρα ότι μετέφεραν αιμόφυρτο τον Αλπέρ στο νοσοκομείο. Η Ντιλάρα υποψιάζεται τον Ραχμί αλλά εκείνος παίζει θέατρο. Πηγαίνει στο νοσοκομείο και ψαρεύει τη Σολμάζ για να μάθει πού έχουν πέσει οι υποψίες. Η Γκιουλσερέν μαθαίνει από τον δικηγόρο της ότι είναι πιο εύκολο να βγάλει διαζύγιο απ' ό,τι νόμιζε. Ο Οζκάν δεν μπορεί να διαχειριστεί τον θυμό του.



ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 439 mproysko epeisodia
mproysko epeisodia 439 brousko episodia
Μπρούσκο επεισόδιο 439 mprousko epeisodio 4-12-2015
Στην Κύπρο, η Λουκία αιφνιδιάζει την Ξένια, απαιτώντας να μάθει τι σχέση έχει με τον Νικηφόρο. Η Χρυσάνθη παλεύει με τους εφιάλτες της, ενώ δεν διστάζει να συγκρουστεί με τον Νικηφόρο, σίγουρη ότι έχει βάλει στο χέρι χρήματα που δεν του ανήκουν. Ο Μανωλιός κατορθώνει να ξεφύγει απ' τα παλικάρια του Μηνά που τον φυλάγανε...



9 μήνες επεισοδιο 55 Παρασκευη 4-12-2015
9 MINES EPISODIO 55 STAR Δραματική σειρά
Η Μαρίνα μεταμφιεσμένη κάνει παθιασμένο σεξ με τον Μάνο και του προτείνει να συναντιούνται κρυφά μέχρι να μπορέσουν να είναι κανονικά μαζί. Ο Αντρέας πιέζει τη Δάφνη να μείνει σπίτι του, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως έχει ανάγκη να περάσει ένα διάστημα πριν συγκατοικήσουν. Ο Δημήτρης συμφωνεί να βοηθήσει την Αννα προκειμένου να χωρίσουν τον Αλκη από την Ελσα. Δεν της λέει όμως τα σχέδιά του, γεγονός που της προκαλεί ανησυχία. Η Κάτια επισκέπτεται τον Κυριάκο στο νοσοκομείο και του αποκαλύπτει πως η Ελσα είναι ερωτευμένη με τον Μάνο, προτρέποντάς τον να χρησιμοποιήσει αυτήν την πληροφορία για να δημιουργήσει ενοχές στη Μαρίνα.



To δαχτυλίδι της φωτιάς επεισοδιο 37 Παρασκευη 4-12-2015
to daxtylidi tis fwtias episodio 37 ΜEGA Δραματική σειρά
Ενώ η Μαρίνα ζει τον έρωτά της με τον Ορφέα στην Αθήνα, φτάνει η στιγμή που οι απορίες για το παρελθόν του ξαναγεννιούνται. Την ίδια ώρα η Σοφία προσπαθεί να αναπληρώσει τη χαμένη ευτυχία του Στέφανου, ο οποίος είναι συγκλονισμένος από την τροπή που έχει πάρει η ζωή του. Εξακολουθεί να διατηρεί όμως επαφές με την Ηρώ, πράγμα που θα προκαλέσει τη ζήλια της Σοφίας. Την ίδια στιγμή, η σχέση της με τον Σωκράτη γίνεται ολοένα και πιο κοντινή, προτεραιότητα όμως έχει η αναζήτηση της Μαρίνας την οποία έχει αναθέσει σε εκείνον.



Το σόι σου επεισοδιο 16 κυκλος 2ος Παρασκευη 4-12-2015
To soi sou episodio 16 κυκλος 2ος ΑLPHA Κωμική σειρά
Ενας ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει μέσω Διαδικτύου κάνει πρόταση στην Αλεξάνδρα να αναλάβει χρέη παραγωγού για μία σπέσιαλ εκπομπή. Εκείνη δέχεται ενθουσιασμένη και σύσσωμη η οικογένεια Τριανταφύλλου τη στηρίζει στο νέο της εγχείρημα.



Τρελή οικογένεια επεισοδιο 7 Παρασκευη 4-12-2015
treli oikogeneia episodio 7 STAR Κωμική σειρά
Η Ρωξάνη παίρνει την απόφαση να αναθερμάνει τη σχέση της με τον Ρίκο και ξεσηκώνει μια σκηνή από τις «Εννιάμισι εβδομάδες». Η ατμόσφαιρα παίρνει φωτιά αλλά το καυτό γάλα στο μπιμπερό των διδύμων θα τους στείλει και πάλι στην... εποχή των παγετώνων. Ο Αντώνης γυρνάει από την προπόνηση ποδοσφαίρου τραυματισμένος.



Χωρίς εσένα επεισοδιο 7 Παρασκευη 4-12-2015
XWRIS ESENA episodio 7 ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο Νάσος, έκπληκτος, ανακαλύπτει ποια είναι η ασθένεια που έχει ο Δημήτρης και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Στάθης, γνωρίζοντας την αλήθεια, παροτρύνει τη Μαρία να μην χωρίσει, ενώ, κάτω από την πίεση των δικών του καταστάσεων, ο Μιχάλης, κάνει άλλη μια προσπάθεια να μιλήσει στην Αννα, που του ανακοινώνει ότι μπορεί να είναι έγκυος. Και καθώς τα πράγματα περιπλέκονται όλο και περισσότερο, ο Γιάννης, θέλοντας να μιλήσει με τη μάνα του, πάει να την βρει στο εξοχικό. Ομως εκείνη, έχει κρυφά συνάντηση εκεί, με τον Μιχάλη...



SCORPION 14 επεισοδιο Forget Me Nots Παρασκευη 4-12-2015
Η ομάδα του Scorpion αναλαμβάνει μια ασυνήθιστη υπόθεση.Ο λόγος είναι ότι ο άνθρωπος αυτός είναι η μόνη τους ελπίδα να αποτρέψουν την πυροδότηση όπλων μαζικής καταστροφής από μια άγνωστη, μυστική τοποθεσία...



Mr Selfridge episodio 2 kyklos a
Mr Selfridge ΕΡΤ2 Κοινωνική σειρά εποχής
Ο Χάρι βρίσκεται σε κώμα, μετά το ατύχημά του. Η Ελεν αναρρώνει από μια απόπειρα αυτοκτονίας. Οι σουφραζέτες διεκδικούν τη συμφωνία που είχαν κάνει με τον Χάρι.



HOUSE MD EPEISODIO 18 Παρασκευη 4-12-2015
HOUSE MD 5ος Κύκλος Επεισόδιο 18
Ο Χάουζ βρίσκει τον παλιό, κυνικό του εαυτό. Και σ' αυτό συμβάλλει μια ασθενής, η οποία δουλεύει ως νοσοκόμα σε οίκο ευγηρίας και πιστεύει πως πεθαίνει εξαιτίας μιας γάτας. Ο Κρις συναντάει έναν παλιό συμφοιτητή του και μετά από τη συζήτησή τους προβληματίζεται και σκέφτεται πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει την ομάδα...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget