3/12/15



Μπρούσκο επεισόδια 446-447-448-449-450-451-452 mproysko-epeisodia
Μπρούσκο επεισόδιο 446
Η σύγκρουση Αχιλλέα- Πάτροκλου δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και Αχιλλέας- Σήφης αποφασίζουν να τον παραπλανήσουν, για να πετύχουν τον στόχο τους και είναι οι πρώτοι φορά που οι δυο άντρες είναι ενωμένοι, προκειμένου να αποκαλύψουν τον απαγωγέα της Μελίνας. Η Λουκία παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και ο Νικηφόρος δεν φεύγει ούτε λεπτό από δίπλα της, ενώ ο Διαμαντής εξακολουθεί να κρύβεται. Η Αναστασία θέλει να παρέμβει ανάμεσα στον πατέρα τους και τον Διαμαντή, για να μη συμβούν τα χειρότερα κι έτσι καταβαίνει με τον Ματθαίο στα Χανιά. Κι ενώ ο Μανωλιός, την πέφτει άγαρμπα σε διάφορες κοπέλες και μαζεύει χαστούκια, η Κωνσταντίνα διαισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Κίκη κι ότι της λέει ψέματα πως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ο Μηνάς και η Δάφνη διαβάζουν τα μαθήματά τους μαζί με τα γνωστά αποτελέσματα. Ο Σηφαλάκης κάνει ένα άγριο σκηνικό εναντίον της Αναστασίας και όλα δείχνουν ότι αυτή η υπόθεση δεν θα έχει καλό τέλος και θα ανοιχτεί βεντέτα…

Μπρούσκο επεισόδιο 447
Η Αναστασία έχει πολύ επιθετική συμπεριφορά απέναντι στο Κρητικό ιδιοκτήτη αμπελιών γεγονός που θα τρομάξει πάρα πολύ τον Ματθαίο.Παράλληλα την ίδια στιγμή ο Σήφης θα μαλώσει την μικρή του κόρη για την άσχημη συμπεριφορά που έχει απέναντι στην Όλγα. Την ίδια ώρα ο Διαμαντής βρίσκεται στις αρχές και επικαλείται αυτοάμυνα απέναντι στην Λουκία και έτσι η Αστυνομία τον αφήνει ελεύθερο. Η Λουκία βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά για καλή της τύχη βρίσκεται συνεχώς στο πλάι της ο Νικηφόρος.Ο Μανωλιός θα κάνει μια προσπάθεια, ώστε να πάει με κάποια άλλη γυναίκα, αλλά οι προσπάθειες του θα πέσουν στο κενό.Ο Μάρκος μαζί με την Δάφνη ενημερώνουν την Κωνσταντίνα ότι ίσως ο Κίκης να την παρακολουθεί. Οι υποψίες φαίνεται ότι μετατρέπονται στον απόλυτο πανικό, όταν ο Κίκης εμφανίζεται και της υπόσχεται ότι θα περάσει μια νύχτα του γάμου που θα της μείνει αξέχαστη.Την ίδια στιγμή η αδιάφορη στάση που κρατά η Δήμητρα απέναντι στον Νεκτάριο γίνεται η αφορμή, ώστε ο Νεκτάριος να αντιδράσει απέναντι της. Ο Ματθαίος ζητάει από τον Μανωλιό να πάει να οργανώσει μία γιορτή έκπληξη, ώστε όλοι να γιορτάσουν τα γενέθλια της Αναστασίας. Παρά το γεγονός ότι έχει επενέβη Αναστασία η βεντέτα ανάμεσα στον Διαμαντή και στον πατέρα της Παύλο Γιαννακάκη δεν φαίνεται να καταλαγιάζει με τίποτα. Την ίδια στιγμή ο Σήφης ανακοινώνει στη Μελίνα και στον Αχιλλέα ότι η Αστυνομία έχει συλλάβει τον απαγωγέα της.

Μπρούσκο επεισόδιο 448
Το ζευγάρι δείχνει να είναι χαρούμενο μαζί με τον Σήφη από την σύλληψη του Γερμανού και πιστεύουν πλέον ότι ο Γερμανός θα αποκαλύψει στην Αστυνομία και τους συνεργούς του.Την ίδια στιγμή ο Πάτροκλος ζει τον απόλυτο τρόμο, αφού η θηλιά στο λαιμό του έχει σφίξει επικίνδυνα. Ο Νεκτάριος ύστερα από μία κουβέντα που θα κάνει μαζί με την Δήμητρα καταλαβαίνει πλέον ότι το παιχνίδι μαζί με τη γυναίκα του είναι οριστικά χαμένο. Αυτή η εξέλιξη φαίνεται ότι έχει δυσαρεστήσει πάρα πολύ τον Νεκτάριο.Η Κωνσταντίνο βιώνει την πρώτη νύχτα του γάμου της μαζί με τον νεκροθάφτη σαν ένα άσχημο γεγονός, αλλά δυστυχώς για εκείνη δεν ξέρει ακόμα ότι τίποτα δεν έχει δει! Ένα άσχημο νέο που φαίνεται ότι περιμένει την Κωνσταντίνα γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή ανάμεσα σε αυτήν και τον νεκροθάφτη.Ο Μηνάς μαζί με τη Βασιλική παίρνει την απόφαση να αντιγράψουν την ερωτική ζωή που έχει η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα και έτσι μέσα στο καταχείμωνο τρέχουν και αυτοί μέσα στις παραλίες, δυστυχώς όμως με άσχημα και απρόοπτα αποτελέσματα.
Παράλληλα ο Ματθαίος μαζί με τον Μανωλιό στήνουν μία απίστευτη γιορτή για τα γενέθλια της Αναστασίας. Στο σπίτι του Πάτροκλου θα βρεθεί ο Αχιλλέας μαζί με την Μελίνα και τον Διαμαντή ύστερα από τι έχει συμβεί με την απαγωγή και η μεταξύ τους συμπεριφορά θα είναι πολύ αμήχανη.

Μπρούσκο επεισόδιο 449
Παρά το γεγονός ότι ο Διαμαντής είναι καθησυχαστικός σχετικά με την έκδοση του Γερμανού απαγωγέα, ο Πάτροκλος δείχνει να είναι πολύ φοβισμένος γεγονός που βάζει σε πολλές υποψίες την Μελίνα αλλά και τον Αχιλλέα.Όλοι βρίσκονται στο πλευρό της Κωνσταντίνας ύστερα από την αποκάλυψη ότι ο νεκροθάφτης έχει και άλλη γυναίκα και είναι δίγαμος. Ο Παύλος Γιαννακάκης δεν φαίνεται να συμμερίζεται αυτά που του είπε ο Μάρκος σχετικά με τον Νικηφόρο. Το γεγονός ότι η Δήμητρα φλερτάρει μαζί με τον Μάνθο κάνει άγριο θηρίο τον Πάτροκλο γεγονός που το αντιλαμβάνεται αμέσως ο Διαμαντής.Η Αναστασία δείχνει ότι ζηλεύει την Όλγα και κάνει την ζωή του Ματθαίου πιο δύσκολη. Η Όλγα είναι συγκινημένη λόγω του ενδιαφέροντος που δείχνει ο Σήφης για την πορεία της εγκυμοσύνης της. Η Στεφανία νιώθει πάρα πολύ πληγωμένη όταν θα δει την Όλγα να κοιμάται στο κρεβάτι του πατέρα της.

Μπρούσκο επεισόδιο 450
Ο Μανωλιός βλέπει αναστατωμένη την Κωνσταντίνα και προσπαθεί να καταλάβει τι είχε συμβεί με την διγαμία που έχει ο Κίκης. Ο Κίκης προσπαθεί να δικαιολογήσει κάπως την κατάσταση στον Μάρκο αλλά και στη Δάφνη, αλλά άθελα του πάνω στην κουβέντα θα κάνει και άλλες αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν τριγμούς. Έτσι λοιπόν ύστερα από τα γεγονότα που έχουν δημιουργηθεί η Μελίνα παίρνει κατάκαρδα το θέμα της απιστίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μαζί με τον Αχιλλέα.Η Αναστασία θα τσακωθεί μαζί με τον αδελφό της όταν η μικρή Στεφάνια θα της κάνει παράπονα σχετικά με την συμπεριφορά του πατέρα της και για την Όλγα. Ο Σήφης όμως δεν καταλαβαίνει τίποτα και τους επιβάλλει ανοιχτά και όμορφα την Όλγα στη ζωή τους!Πλέον μαθαίνετε το γεγονός ότι η Όλγα περιμένει παιδί γεγονός που θα πληγώσει άσχημα την μικρή κόρη του Σήφη. Ο Διαμαντής δεν ανέχεται τα τσιλιμπουρδίσματα ανάμεσα στον Πάτροκλο και στη Δήμητρα και τους ενημερώνει και τους δύο ότι θα υπάρξουν συνέπειες εάν συνεχίσουν να βλέπονται.Την ίδια ώρα ο Πάτροκλος γίνεται άγριο θηρίο όταν βλέπει ότι η Δήμητρα προχωράει τη σχέση της με τον Μάνθο και έτσι ο Πάτροκλος παίρνει την απόφαση να τον βγάλει από την μέση.

Μπρούσκο Επεισόδιο 451
Η Αναστασία περνάει όλη την ημέρα των γενεθλίων της έξαλλη με τον Ματθαίο, που δεν της έχει πει «χρόνια πολλά» , ενώ όλοι είναι ενημερωμένοι για την έκπληξη που θα της κάνει το βράδυ. Η γυναίκα του Κίκη, Ελευθερία (Ταμίλα Κουλίεβα) περνάει την ώρα της στο καφενείο της Κωνσταντίνας, ανύποπτη για την κατάσταση που έχει δημιουργήσει ο Κίκης, ενώ Δάφνη και Κωνσταντίνα είναι να σκάσουν, καθώς η Κωνσταντίνα φοβάται ότι ξαφνικά θα βρεθεί και στη φυλακή. Ο Αχιλλέας έχει πλέον σιγουρευτεί ότι η Χρυσάνθη και ο Νικηφόρος γνωρίζονται από παλιά και βάζει τον Χρήστο να το ψάξει. Η Στεφανία προσπαθεί να ανακαλύψει με κάθε τρόπο, αν ισχύει αυτό που άκουσε περί εγκυμοσύνης της Όλγας. Η Δήμητρα καταλαβαίνει ότι πίσω από τον ξυλοδαρμό του Μάνθου κρύβεται ο Πάτροκλος και θυμώνει πολύ μαζί του. Το βράδυ κι ενώ όλοι γιορτάζουν τα γενέθλια της Αναστασίας, εμφανίζεται ο Σηφαλάκης, τραβάει όπλο και την πυροβολεί, μπροστά σε όλους.

Μπρούσκο Επεισόδιο 452
Με στραμμένη την προσοχή όλων πάνω στην Αναστασία που αιμορραγεί χτυπημένη απ' το όπλο του Σηφαλάκη, εκείνος αρπάζει την ευκαιρία και το σκάει. Η Χρυσάνθη, σίγουρη πως ο Διαμαντής είναι αυτός που έχει αρπάξει τον θησαυρό απ' το κτήμα, τον πιέζει να το παραδεχτεί. Συγχρόνως ο Νικηφόρος, ζητάει την βοήθειά της, προκειμένου ν' απομακρύνει την Ξένια, προτού γίνει αντιληπτός απ' τη Λουκία. Ο Σήφης τρέχει στο νοσοκομείο όπου μαθαίνει τις δυσάρεστες επιπτώσεις που 'χε ο τραυματισμός της αδελφής του. Η ένταση των τελευταίων ωρών, δημιουργεί μια εκρηκτική κατάσταση μεταξύ Μηνά και Βασιλικής, εμπλέκοντας και τη Μελίνα με τον Αχιλλέα. Η Κωνσταντίνα σοκάρεται μαθαίνοντας πως ο Κίκης εκτός των άλλων, της έκρυψε κι ότι έχει 4 παιδιά. Ο Πάτροκλος, τρομοκρατείται βλέποντας τον κλοιό να στενεύει γύρω του, ενώ παράλληλα η σύλληψη του Σηφαλάκη, θα γίνει αφετηρία ενός νέου κύκλου δραματικών γεγονότων.



ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 6-7-8-9-10 Τρελή Οικογένεια 6-7-8-9-10 TRELH OIKOGENEIA

Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 6 TRELH OIKOGENEIA
Η Μαργαρίτα μαζί με τον πρώην άνδρα της τον Στάθη, βρίσκουν την ευκαιρία ώστε να εξασκήσουν το μεγάλο ταλέντο τους στην υποκρισία. Έτσι λοιπόν όταν θα είναι μόνοι τους θα έχουν έναν άσχημο καυγά, αλλά όταν θα βρίσκεται κάποιο μέλος της οικογένειας εκεί πέρα θα δείχνουν αγαπημένοι. Έτσι λοιπόν φαίνεται να το καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία αυτό που κάνουν, αφού φτάνουν στο σημείο να δίνουν μαθήματα.Η γοητευτική νταντά που έχουν τα δίδυμα έρχεται στο σπίτι για πρώτη φορά και αυτός που θα την υποδεχτεί είναι ο Ρίκο. Φαίνεται όμως το αθώο φλερτ που θα υπάρξει θα καταλήξει σε ένα πολύ μεγάλο φιάσκο, καθώς η Ρωξάνη βρίσκεται εκεί και θα τον πιάσει στα πράσα να κάνει μια πράξη που δεν θα είναι αυτό που στο τέλος θα νομίζει. Η Μαργαρίτα μαζί με την Ρωξάνη θα καταφέρουν και θα ανακαλύψουν πολλά αντικείμενα από την αγαπημένη τους παιδική ηλικία και αρχίζουν να θυμούνται τις μέρες που είχαν στο παρελθόν σαν παιδιά. Έτσι λοιπόν το σύντομο ταξίδι τους στις αναμνήσεις φαίνεται ότι θα καταλήξει σε έναν άσχημο καυγά και σε ένα άσχημο ξύλο που θα φέρει δάκρυα.

Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 7 TRELH OIKOGENEIA
Η Ρωξάνη παίρνει την απόφαση, ώστε να φτιάξει κάπως τις σχέσεις που έχει μαζί με τον Ρίκο και θα πάει να αντιγράψει μια κίνηση και μια σκηνή μέσα από την περιβόητη ταινία « εννιάμισι εβδομάδες ». Έτσι βλέπουμε το όλο σκηνικό να παίρνει φωτιά, αλλά από ότι φαίνεται το καυτό γάλα στο μπιμπερό των διδύμων θα τους στείλει για ακόμα μία φορά στην εποχή των παγετώνων.Ο Αντώνης επιστρέφει από την προπόνηση χτυπημένος. Η Μαργαρίτα δείχνει να αγανακτεί με αυτό που βλέπει και παίρνει την απόφαση να πάει να συναντήσει τον προπονητή του γιου της και να έχουν μία σοβαρή κουβέντα. Τα πράγματα όμως στην πορεία θα αλλάξουν, αφού ο γοητευτικός προπονητής του παιδιού της ο περιβόητος κύριος Μικελίδης θα καταφέρει και θα της δείξει μία κάπως διαφορετική οπτική που έχει το άθλημα.Η Χλόη καταφέρνει και παίρνει μία παρτίδα από τον παππού της στο σκάκι και αμέσως, όλοι στην οικογένεια καταλαβαίνουν ότι ο αρχηγός μέσα στο σπίτι δεν ξέρει να χάνει με τίποτα. Την ίδια στιγμή βλέπουμε και τον Φάτσα να καταφέρνει και να μην χάνει καμία ευκαιρία, ώστε να είναι αυτός ο επόμενος Ρόμπερτ ντε Νίρο μέσα στον ρόλο του Άρη Μικελίδη ο Δημήτρης Μενούνος.

Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 8 TRELH OIKOGENEIA
Ο Ρίκο παίρνει την απόφαση να κάνει την πλάκα με την μανία που έχει ο Γιάννης, ώστε να τον αποκαλεί οι μαφιόζο και θα εμφανιστεί μπροστά του σαν τον Δον Κορλεόνε. Ο Γιάννης φαίνεται να θυμώνει και να μην συμμερίζεται την φιλότιμη προσπάθεια που έκανε ο γαμπρός του.Η Μαργαρίτα θα προσπαθήσει να μάθει εάν η Χλόη έχει ολοκληρώσει με κάποιο αγόρι και αυτό που θα κάνει θα οδηγήσει την κόρη της στο να εκνευριστεί. Έφτασαν τα γενέθλια του Γιάννη, αλλά η Αλέκα δεν θα του κάνει πάρτι για πρώτη φορά και αυτό είναι που θα τον δυσαρεστήσει. Ο Αντώνης φαίνεται ότι συζητάει την τιμή που θα πάρει από την Ρωξάνη, ώστε να της φυλάξει τα δίδυμα.Η Χλόη του λέει να ζητήσει περισσότερα χρήματα και τότε μεταξύ τους θα ξεκινήσει μια συνδικαλιστική κόντρα που θα έχει μία απίστευτη έκπληξη.

Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 9 TRELH OIKOGENEIA
Η Ρωξάνη ξεκινά και χορεύει αισθησιακά και ο Ρίκο πιστεύει ότι ίσως να έχουν μια ερωτική βραδιά, αλλά τελικά χάνει τις ελπίδες του πολύ γρήγορα. Ο Γιάννης που βλέπει με το τηλεσκόπιο τα άστρα θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να κολλήσει με την αστρονομία και τον Αντώνη. Όταν ο Αντώνης θα βαρεθεί πάρα πολύ γρήγορα, ο Γιάννης θα βρει έναν πολύ παράξενο τρόπο, ώστε το ενδιαφέρον του να ανανεωθεί πάρα πολύ γρήγορα.Η Μαργαρίτα βρίσκει μέσα σε ένα παντελόνι της Χλόης κάποια προφυλακτικά και τότε θα πάει να της κάνει την ερώτηση τι είναι αυτά και τι σημαίνει. Η Μαργαρίτα με τη σειρά της της λέει ότι το παντελόνι δεν είναι δικό της, αλλά του Αντώνη και ότι τα προφυλακτικά που έχει στο παντελόνι τα χρησιμοποιεί εκείνος με έναν πολύ παράξενο τρόπο και όχι με αυτόν που πιστεύει η μητέρα του.Ο Γιάννης παρέα με την Αλέκα φτιάχνουν ένα πάρτι για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους. Τα παιδιά θα τους ρωτήσουν πόσα χρόνια είναι μαζί, αλλά εκείνοι θα τους εξηγήσουν τον παράξενο τρόπο με τον οποίον υπολογίζουν τα χρόνια που είναι παρέα.

Τρελή Οικογένεια επεισόδιο 10 TRELH OIKOGENEIA
Η Αλέκα έχει τους αστρολογικούς χάρτες μπροστά της και θα προσπαθήσει να συντάξει τα ωροσκόπια που έχουν τα δίδυμα παιδάκια. Εκεί είναι και η Ρωξάνη που κάθεται και βλέπει όσα κάνει η Αλέκα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Γιάννης με τη σειρά του θα αμφισβητήσει όσα λέει η Αλέκα.Η Μαργαρίτα θα πει στην Χλόη αλλά και στον Αντώνη να πάνε όλοι μαζί για ψυχοθεραπεία για να καταφέρουν και να φτιάξουν τις προσωπικές σχέσεις που έχουν. Στην ομάδα της όμως δεν θέλει να βάλει τον Ρίκο. Ύστερα από μία απίστευτη και πέρα από κάθε φαντασία συζήτηση που έχει ο Αντώνης μαζί με την μητέρα του, θα πειστεί ότι ίσως να είναι η μετενσάρκωση του θείου του,του Βλάση και αυτό θα πάει να το πει στον παππού του και στη γιαγιά του. Η Ρωξάνη θα φύγει και θα αφήσει στον Ρίκο να φυλάξει τα δίδυμα, αλλά φαίνεται να αγωνιά για όσα γίνουν στο σπίτι ενώ εκείνη θα λείπει.

νέα επεισόδια Τρελή Οικογένεια Επεισόδια 11-12-13-14-15 TRELH OIKOGENEIA



9 μήνες επεισόδιο 54 Πεμπτη 3-12-2015 episodio 9 MHNES
9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54 STAR Δραματική σειρά 5.50 μ.μ.
Η Ευα παρακινεί τη Μαρίνα να προχωρήσει στην παράλληλη σχέση της με τον Μάνο, αφήνοντάς της ερωτηματικά για το δικό της, μυστικό παρελθόν. Η μετακόμιση της Δάφνης από το σπίτι του Μάριου στο σπίτι του Αντρέα της προκαλεί για μία ακόμα φορά ανασφάλεια και ενοχές. Ο Αντρέας όμως δείχνει αποφασισμένος να τη βοηθήσει.



SCORPION 13 επεισοδιο Charades Πέμπτη 3-12-2015
Η ομάδα του Scorpion αναλαμβάνει μια ασυνήθιστη υπόθεση. Κάποιος πράκτορας της CIA φαίνεται πως παίρνει τις υποθέσεις του πολύ προσωπικά, με αποτέλεσμα να δρα ανεξέλεγκτα και με οδηγό την καρδιά και όχι τη λογική. Έτσι ο Walter και οι υπόλοιποι θα πρέπει να ανακαλύψουν ποιος από την υπηρεσία λειτουργεί με αυτό τον τρόπο, και να αποκαλύψουν τη δράση του...



CSI CYBER EPISODIO 13 The Evil Twin Πέμπτη 3-12-2015
Η ομάδα του CSI Cyber ερευνά μια μυστήρια υπόθεση δολοφονίας. Οι αρχές προσδιόρισαν το χρόνο θανάτου της δολοφονημένης γυναίκας, όμως οι ηλεκτρονικές συσκευές της δείχνουν ότι ήταν ζωντανή για τρεις ακόμα ημέρες μετά την ημερομηνία του φόνου της! Θα μπορέσει η Avery να βρει την αλήθεια όταν όλα τα ηλεκτρονικά στοιχεία λένε ψέματα;



COVERT AFFAIRS epeisodio 3 season 2
COVERT AFFAIRS 2ος Κύκλος Επεισόδιο 3
Πεμπτη 3-12-2015

Η Τζόαν στέλνει την Άνι πίσω στο κέντρο κατάρτισης, υπό το πρόσχημα της ολοκλήρωσης της κατάρτισής της στα όπλα. Φαίνεται ότι η ταυτότητα μιας πολλά υποσχόμενης νεοσύλλεκτης, έχει αποκαλυφθεί. Οι πράκτορες της CIA υποπτεύονται έναν αξιωματικό να είναι υπεύθυνος για τη διαρροή των πληροφοριών και ζητούν από την Άνι να μάθει αν είναι αυτός...



COLD CASE episodio 4 season 6
COLD CASE 6ος Κύκλος Επεισόδιο 4
Η δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας το 1978 έρχεται ξανά στην επιφάνεια όταν εμφανίζεται ένας πληροφοριοδότης. Ο Μίλερ από την άλλη προσπαθεί να προσαρμοστεί ξανά στην εργένικη ζωή…



GRIMM Επεισόδιο 2 Κύκλος 1ος Πεμπτη 3-12-2015
Μία υπόθεση διάρρηξης και κλοπής φέρνει τον Νίκ και τον Χανκ σε επαφή με μία μυστηριώδη οικογένεια. Μία οικογένεια με ένα «ξεχωριστό» πολιτιστικό παρελθόν που κρύβει μυστικά. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο καθορισμού του «σωστού» και του «λάθους», με αποτέλεσμα οι πράξεις και οι επιλογές τους να αποτελούν αντικείμενο έρευνας από τον νόμο. Την ίδια ώρα ο Νικ αναθέτει στον Μονρό την αποστολή να προσέχει τη θεία Μέρι ενώ εκείνη βρίσκεται στο κρεβάτι…



HOUSE MD EPEISODIO 17 Πεμπτη 3-12-2015
HOUSE MD 5ος Κύκλος Επεισόδιο 17

Ο Χάουζ και η ομάδα του αναλαμβάνουν την περίπτωση του Νικ, ενός εκδότη ο οποίος βιώνει μια παράξενη κατάσταση. Έχει χάσει κάθε είδους αναστολή και λέει ότι σκέφτεται χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες και χωρίς να μπορεί να ελέγξει αυτή του την παρόρμηση. Ο Χάουζ αναγνωρίζει στον Νικ πολλά στοιχεία από τον χαρακτήρα του ενώ υποψιάζεται πως ο Γουίλσον έχει κάποιο μυστικό...



Mr Selfridge episodio 1 kyklos a
Mr Selfridge ΕΡΤ2 Κοινωνική σειρά εποχής
Μετά την καταστρεπτική εμφάνιση του πατέρα της στην εκδήλωση του καταστήματος, η Αγκνες υποβάλλει την παραίτησή της. Ομως ο Χάρι έχει τις δικές του μνήμες από τον βάναυσο πατέρα του και καταλαβαίνει ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος. Η Ελεν Λαβ είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει και πάλι τον Χάρι. Οι ενέργειές της, όμως, θα οδηγήσουν σε απρόσμενες εξελίξεις.



Χωρίς εσένα επεισοδιο 6 Πεμπτη 3-12-2015 ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
XWRIS ESENA 6 ΑΝΤ1 Δραματική σειρά 6.45 μ.μ.
Ενας παροξυσμός που παθαίνει ο Δημήτρης, εξ αιτίας της αρρώστιας του, γίνεται αφορμή να μάθει ο Γιάννης την πραγματική αιτία του χωρισμού, που είναι η μητέρα του. Η Αννα έχει ενδείξεις εγκυμοσύνης και ικανοποιείται γιατί έτσι θα κρατήσει το Μιχάλη. Η Εύα η φίλη της Μαρίας γνωρίζει το Γιώργο, το γιο του Στάθη και νιώθει έλξη γι αυτόν…



To δαχτυλίδι της φωτιάς 36 Πεμπτη 3-12-2015 To daxtylidi tis fwtias
ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ 36 ΜEGA Δραματική σειρά 6.50 μ.μ.
Υστερα από το ατύχημα, η εγκυμοσύνη της Μαρίνας διακόπτεται γεμίζοντάς τη τύψεις. Πλέον όμως, δεν υπάρχει κανένας συναισθηματικός δεσμός ανάμεσα σ' αυτήν και τον Στέφανο. Ο τελευταίος προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για την ιστορία του Χρήστου Δημητριάδη, πλησιάζει την Ηρώ με την οποία φαίνεται πως τα πηγαίνει καλά.



Φέτος, το Star γιορτάζει τα 22 του χρόνια και μοιραζόμαστε τη χαρά μας με όλους τους φίλους μας, μέσα από την ενέργεια με τίτλο «22 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑ STAR».Καλούμε τους τηλεθεατές να μοιραστούν μαζί μας για τι «καίγονται» περισσότερο, με #KaigomaiGia και να διεκδικήσουν υπέροχα δώρα τεχνολογίας.Γιορτάζουμε μαζί τους τα 22 μας χρόνια και τους χαρίζουμε 22 τηλεοράσεις LG 43΄΄Smart TV, 22 tablet MLS Iq Tab Giant και 22 τηλέφωνα MLS Diamond white – gold! Επίσης, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν τι περισσότερο ζητάνε από το Star και να παρακολουθήσουν trailer από τα αγαπημένα τους προγράμματα. Μάθετε περισσότερα στο kaigomaigia. Ολοι εμείς οι εργαζόμενοι του Star γιορτάζουμε 22 χρόνια με δράση, συγκίνηση, γέλιο, αγάπη, αλήθεια, παρέα με τους φίλους μας, όλους εσάς!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Τρελή οικογένεια επεισοδιο 6 Πεμπτη 3-12-2015
Treli oikogeneia episodio 6 STAR Κωμική σειρά 9 μ.μ.
Η Μαργαρίτα και ο πρώην σύζυγός της, ο Στάθης, βρίσκουν την ευκαιρία να εξασκήσουν το υποκριτικό τους ταλέντο. Oταν είναι μόνοι τους «σκοτώνονται» στους καβγάδες, αλλά μόλις παρουσιάζεται κάποιο μέλος της οικογένειας, καταφέρνουν να δείχνουν αγαπημένοι. Είναι μάλιστα τόσο καλοί σ' αυτό, που παραδίδουν και μαθήματα.



Το σόι σου 15 κυκλος 2ος to soi soy
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 ΑLPHA Κωμική σειρά 9 μ.μ.
Η νονά της Μπέλας δεν θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος απλός και άκρως φυσιολογικός. Πλούσια, μοναχοκόρη και γεροντοκόρη, η Ευτυχία είναι μια γυναίκα που έχει όλων των ειδών τις παραξενιές, τις οποίες θα πρέπει να ανεχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο η οικογένεια Χαμπέα.



Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδια 34 ragismenes kardies 34 paramparca gr subs
Πέμπτη 3/12/15 Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδιο 34 paramparca
Ο Τζιχάν προσλαμβάνει σωματοφύλακες για να προστατεύουν τη Χαζάλ και τη Τζανσού. Στη συνέχεια κατηγορεί τη Ντιλάρα όταν μαθαίνει από τη Ντεριά για την απόλυση της Γκιουλσερέν η οποία έχει αντιληφθεί ότι δεν μπορεί πια να μένει στο σπίτι της Ντεριά. Στη συνέχεια η Γκιουλσερέν βρίσκεται μόνη στο σπίτι με τον Οζκάν και κάνει ότι μπορεί για να προστατεύσει τον εαυτό της. Όμως ο Οζκάν είναι ασταμάτητος κι έτσι προτιμά να πηδήξει από το παράθυρο!



ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 438 mproysko epeisodia
mproysko-epeisodia-438 brousko episodia
Μπρούσκο επεισόδιο 438 mprousko epeisodio
Το ερωτευμένο ζευγάρι ο Αχιλλέας με την Μελίνα φαίνεται ότι εξακολουθούν και βρίσκονται στο ξενοδοχείο, όπου και παίρνουν κάποιες περίεργες στιγμές. Την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι στα Χανιά η αναστάτωση και η ανησυχία για την ξαφνική εξαφάνιση από μέρες του Σήφη, έχει φτάσει στα άκρα ενώ όλα τα στοιχεία οδηγούν ότι ο Σήφης ίσως να βρίσκεται στην Γερμανία.Πλέον φτάνει και η μέρα όπου θα γίνει ο γάμος ανάμεσα στην Κωνσταντίνα και στον νεκροθάφτη και ο Μανωλιός που δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα αυτόν τον γάμο παίρνει την απόφαση να σκληρύνει την στάση του και να δράσει πιο δυναμικά, ώστε να μην επιτρέψει να συμβεί αυτός ο γάμος.Ο Πάτροκλος φαίνεται ότι θα δει τον Νεκτάριο μαζί με την Αλεξάνδρα και τότε ο Πάτροκλος κάνει μια επίθεση ενάντια στον Νεκτάριο που δεν χωράει ανθρώπινος νους. Σαν δικαιολογία ο Πάτροκλος θα πει στον Νεκτάριο ότι πάει να πληγώσει για ακόμα μια φορά την Δήμητρα.Ο Μάρκος παρέα με την Δάφνη φαίνεται να αναρωτιούνται όλο και πιο περισσότερο σχετικά με την σχέση που έχει η Χρυσάνθη μαζί με τον Πάτροκλο αλλά και τον Νεκτάριο. Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι ξεκινά ένα μεγάλο μυστήριο ανάμεσα σε αυτήν την τριάδα. Ο Νικηφόρος καταφέρνει και βρίσκει την ευκαιρία που η οικογένεια των Ματθαίων λείπει από την Λευκωσία και βάζει τα εκσκαπτικά μηχανήματα, ώστε να πάνε και να σκάψουν μέσα στο κτήμα Δημοσθένους, ώστε να καταφέρει να ανακαλύψει αυτό που τόσο καιρό έψαχνε.



Tamam episodio ΠΕΜΠΤΗ 03-12-2015
Ταμάμ επεισοδιο 7 κυκλος 2ος ΑΝΤ1 10.15 μ.μ. Κωμική σειρά
Η Μυρτώ αναγκάζεται να φανερώσει στον Μετίν τον ερχομό του Μάρκου. Οι δυο άντρες συναντιούνται για να ξεκαθαρίσουν το θέμα. Ο Μετίν αντί να θυμώσει συμπονά τον Μάρκο και συμμερίζεται την επιθυμία του να γνωρίσει τα παιδιά του. Επιχειρεί να πείσει τη Μυρτώ να του το επιτρέψουν αλλά εκείνη δεν θέλει να ακούσει το παραμικρό.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget