23/11/15



Μάλιστα Σεφ Επεισόδιο 1 Malista Sef episodio 1 MEGA Τριτη 24 Νοεμβριου στις 22:00

Στο γαλλικό εστιατόριο «Chez Philippe», η μέρα του σεφ Βασίλη Κόκκορη έχει ξεκινήσει στραβά. Έχει χάσει ένα στοίχημα, έχει κακοκοιμηθεί, έχει νεύρα, τσακώνεται με τη μάνατζερ Κίκα που τον πιέζει να ανανεώσει το μενού, ενώ ο ιδιοκτήτης Φίλιππος τού αναθέτει να εντυπωσιάσει με τις μαγειρικές του ικανότητες τον ιδιοκτήτη του ανταγωνιστικού εστιατορίου που πρόκειται να ανοίξει δίπλα τους. Αυτά όμως δεν είναι τίποτα, μπροστά στην ξαφνική εμφάνιση του νεαρού πεισματάρη μάγειρα Μάνθου, που έχει όνειρο να δουλέψει στο «Chez Philippe».



ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28-29-30 gr subs paramparca 26-27-28-29-30 ragismenes kardies

Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 26 ragismenes kardies gr subs paramparca
Στο σημερινό επεισόδιο βλέπουμε την Τζανσού μαζί με την Γκιουλσερέν να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μέχρι και το τελευταίο λεπτό σε αυτές τις διακοπές που είναι μαζί.Κάποια στιγμή η Γκιουλσερέν ξεκινά να χτενίζει τα μαλλιά της Τζανσού και τότε το κορίτσι της ανακοινώνει ότι οι νταντάδες που είχε στο σπίτι της έχουν χτενίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή τα μαλλιά της. Η Γκιουλσερέν όταν ακούει αυτό το γεγονός αρχίζει να σφίγγεται.Την ίδια στιγμή στην Κωνσταντινούπολη η συνάντηση που έχει ο Οζάν μαζί με τον πατέρα του είναι όμορφη. Η Ντιλάρα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να μάθει τρόπους στην Χαζάλ, αλλά αυτό που την ταλαιπωρεί είναι το γεγονός ότι ο Τζιχάν ίσως να είναι μαζί με την Γκιουλσερέν και την Τζανσού.Ο Τζιχάν όταν θα καταλάβει ότι αυτός που έχει διασύρει την οικογένεια του με τα δημοσιεύματα είναι ο συνεταίρος του, πάει στο σπίτι του και είναι πολύ θυμωμένος μέχρι που θα πιαστούν στα χέρια.Ο Αλπέρ ο συνεταίρος του, του ανακοινώνει ότι αν θέλει να μάθει την πραγματική αλήθεια να πάει σπίτι του και να ρωτήσει την Ντιλάρα. Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι και κάποιος άλλος υπάρχει ο οποίος έχει μάθει όσα συμβαίνουν και είναι ο πρώην άνδρας της Γκιουλσερέν. Όταν η Γκιουλσερέν γυρνάει από το ταξίδι βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη τόσο για αυτήν αλλά και για το Τζιχάν.

Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 27 ragismenes kardies gr subs paramparca
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε τον Τζιχάν να είναι αναστατωμένος και δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα ότι ο συνεταίρος του είναι ο αδερφός της Ντιλάρα. Εκείνη όμως φαίνεται ότι μπορεί να το αποδείξει ότι είναι αλήθεια.Η Ντιλάρα είναι σοκαρισμένη όταν μαθαίνει το γεγονός ότι ο αδελφός της είναι αυτός πίσω από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για αυτούς. Η γυναίκα του Αλπέρ του λέει ότι πρέπει να διεκδικήσει το μερίδιο από την περιουσία που είχε ο πατέρας της Ντιλάρα.Η Ντιλάρα φαίνεται αποφασισμένη να πάει και να αντιμετωπίσει τον Κάρτερ και τολμά να το κάνει.Ο πρώην άντρας της Γκιουλσερέν φαίνεται ότι την πολιορκεί και σαν σχέδιο έχει να πάει να συμμαχήσει μαζί με την Κεριμάν.Έτσι λοιπόν εντελώς τυχαία θα δει την την Τζανσού μαζί με την Γκιουλσερέν και καταλαβαίνει ότι αυτή είναι η πραγματική του κόρη. Παράλληλα ο Οζκάν θα αιφνιδιάσει την Χαζάλ όταν θα βγει μπροστά της και εκείνη θα αντιδράσει με έναν τρόπο που θα αφήσει άναυδο τον Οζκάν.

Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 28 ragismenes kardies gr subs paramparca
Η Γκιουλσερέν ψάχνει να βρει ένα σπίτι να μείνει, αφού πλέον επέστρεψε πίσω ο πρώην άντρας της ο Οζκάν. Η Τζιχάν φαίνεται ανήσυχος όταν θα καταλάβει ότι η Γκιουλσερέν κάτι του κρύβει.Η Χαζάλ πηγαίνει στη Ντιλάρα και με κλάματα της ανακοινώνει ότι επέστρεψε στο σχολείο της και η Ντιλάρα δείχνει να τρομοκρατείται. Πηγαίνει και τον συναντά και του λέει να μείνει μακριά από την Χαζάλ αλλά και από την Τζανσού.Η Χαζάλ χωρίς να πει σε κάποιον τίποτα θα καλέσει κάποιους συμμαθητές της μέσα στην έπαυλη. Μια συμμαθήτρια της Χαζάλ θα κάνει μια γκάφα μπροστά στον Οζάν. Τότε ο Οζάν θα καταλάβει ότι αυτός που φώναξε την Αστυνομία για να τον συλλάβουν επειδή ήταν χωρίς δίπλωμα ήταν η Χαζάλ. .

Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 29 ragismenes kardies gr subs paramparca
H Ντιλάρα θα μαλώσει άσχημα τη Χαζάλ που κάλεσε τους συμμαθητές της, μέσα στην έπαυλη χωρίς πρώτα να ενημερώσει κάποιον και να πάρει την άδεια από κάποιον. Η Γκιουλσερέν περιμένει να συναντήσει το Τζιχάν και να του πει ότι επέστρεψε ο πρώην άντρας της. Εκείνος θα αιφνιδιαστεί όταν θα εμφανιστεί ο Αλπέρ μπροστά του και του ζητά τα ρέστα για το λόγο που τον πέταξε έξω από την εταιρεία. Οι δύο άνδρες θα τσακωθούν με αποτέλεσμα ο συνεταίρος του Τζίχαν θα τραβήξει πιστόλι και θα τον τραυματίσει άσχημα.Το συγκεκριμένο γεγονός το βλέπει και Οζκάν, όπου είχε και αυτός τις δικές του προθέσεις να πάει και να συναντήσει τον Τζιχάν και να τον αιφνιδιάσει.Η Ντιλάρα μαθαίνει το γεγονός ότι μεταφέρθηκε ο Τζιχάν στο νοσοκομείο και ότι βρίσκεται σε πολύ μεγάλο κίνδυνο και το κρύβει από τα παιδιά της.Η Γκιουλσερέν έχει τρελαθεί από την αγωνία της που ο Τζιχάν δεν είχε πάει στο ραντεβού τους και παίρνει την απόφαση να του τηλεφωνήσει.Η Ντιλάρα απαντά στο τηλέφωνο της Γκιουλσερέν και της ανακοινώνει να κρατηθεί μακριά από τον Τζιχάν

Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 30 ragismenes kardies gr subs paramparca
Ο Οζκάν σπεύδει γρήγορα, ώστε να ενημερώσει την Γκιουλσερέν ότι πυροβόλησαν τον Τζιχάν και εκείνη θεωρεί ότι ο Οζκάν πήγε και τον πυροβόλησε.Η Ντιλάρα πηγαίνει στα παιδιά και τους λέει για τα άσχημα γεγονότα που έχουν συμβεί. Τα παιδιά θα θυμώσουν που δεν τους είπε αμέσως τι είχε συμβεί.Η Γκιουλσερέν καταφέρνει και βρίσκει το θάρρος, ώστε να πάει να συναντήσει τον Τζιχάν στο νοσοκομείο, αλλά δεν θα προλάβει αφού η Ντιλάρα θα την διώξει από εκεί. Η Γκιουλσερέν φαίνεται να είναι συντετριμμένη και η Τζανσού θα τρέξει πίσω της, ώστε να την φτάσει. Ο Τζιχάν αγνοεί όλα αυτά που έχουν συμβεί και όταν συνέλθει είναι έτοιμος να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία.

νέα επεισόδια Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδια 31,32,33,34,35
ragismenes-kardies-26-27-28-29-30-31-32-33-34-35



ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36-37-38-39-40-41-42-43-44-45 XWRIS ESENA EPISODIA
Χωρίς Εσένα δείτε τι θα δούμε στο επεισόδιο 37
Μια τρομερή ανακάλυψη κάνει ο Γιώργος και αυτή είναι ότι η Εύα τα έχει με τον Στάθη. Η Κάτια κάνει προσπάθειες, ώστε να πείσει την Μαρία να μην μπει στον Γιάννη πως ο Δημήτρης δεν είναι ο βιολογικός του πατέρας. Η Άννα θα συναντήσει τον ηθοποιό Παύλο Μαρκετάκη στο σουπερμάρκετ και τότε εκείνη θα πάθει μια πολύ μεγάλη ταραχή. Η Μαρία θα κάνει μια τρομερή αποκάλυψη στην Εύα για το τρομερό μυστικό που έχει, πως ο βιολογικός πατέρας του Γιάννη είναι ο Μιχάλης.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 38 XWRIS ESENA EPISODIA
Για την ασθένεια του Δημήτρη τελικά μαθαίνει η Κάτια.
Στον Δημήτρη πάει και λέει η Λήδα πως οι εξετάσεις δεν ήταν καλές και η θεραπεία που κάνει δεν έχει αποτέλεσμα, ενώ ο Δημήτρης μαθαίνει πως η μητέρα του έχει μάθει πως είναι άρρωστος. Στη Μαρία πηγαίνει ο Νάσος και της λέει πως η θεραπεία δεν πάει καλά κι αυτή τότε απελπίζεται και μαλώνει με τον Μιχάλη, επειδή την βλέπει συνέχεια να μην έχει καθόλου όρεξη εξαιτίας της κατάστασης που έχει ο Δημήτρης.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 39 XWRIS ESENA EPISODIA
Ο Γιώργος θα εκτοξεύσει εναντίον της κάτι απειλές ότι θα πάει και θα τα πει όλα στον πατέρα του και θα του πει όλη την πραγματική αλήθεια.Άσχημη κατάληξη θα έχει και το ραντεβού που είχε η Μαρία μαζί με τον Δημήτρη. Ενώ την ίδια στιγμή βλέπουμε και την Λήδα να εκμυστηρεύεται στην Άννα ότι θα ήθελε να έχει ένα παιδί από τον Δημήτρη. Την ίδια ώρα ο ηθοποιός θα προσκαλέσει την Άννα σε ένα πάρτι που θα γίνει και η Νάντια με την σειρά της κάνει ότι μπορεί ώστε να την εμποδίσει να μην πάει. Ο Μιχάλης δείχνει να παρεξηγεί την συνάντηση που έχει ο Δημήτρης με την Μαρία και θα της ζητήσει εξηγήσεις. Η Μαρία που δείχνει να είναι καταπιεσμένη και θα του ζητήσει να τελειώσουν την σχέση τους.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 40 XWRIS ESENA EPISODIA
Ύστερα από τις αποκαλύψεις που έγιναν για την πατρότητα του Γιάννη ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ νευριασμένος και δεν λέει να ηρεμήσει με τίποτα.Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν ο Δημήτρης θα μάθει ότι όλοι ήξεραν αυτό το τρομερό μυστικό εκτός από τον ίδιο.Ο Γιάννης έχει υποψίες ότι κάτι συμβαίνει και έχει αλλάξει η σχέση των γονιών του και οδηγείται απ' το κακό στο χειρότερο.Η Άννα παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει μια συνάντηση με αυτό το γνωστό ηθοποιό που μπήκε τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή της.Ο Γιώργος τα ξαναβρίσκει με την Άντρη και αυτή η είδηση θα κάνει την Εύα να πάρει βιαστικές αποφάσεις που θα φέρουν πάρα πολλές ανατροπές..

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 41 XWRIS ESENA EPISODIA
Ο Δημήτρης συνεχίζει να αγαπάει την Μαρία και αυτό το μαθαίνει η Κάτια.Τότε κάνει τα πάντα, ώστε να μπορέσει να προειδοποιήσει την Λήδα που εκείνη την αγνοεί και της κάνει μια ανακοίνωση ότι πήρε την απόφαση να αποκτήσει παιδί με το γιο της.Ο Δημήτρης παίρνει την απόφαση να συναντήσει την Μαρία για να λύσουν μια και καλή το θέμα του Φίλιππου.Η Λήδα έχει αντιρρήσεις αλλά ο ίδιος πηγαίνει να την βρει στο εξοχικό. Ο Μιχάλης επιστρέφει και τότε βρίσκει την ευκαιρία να εξηγήσει στον Δημήτρη τις προθέσεις που έχει όσο αφορά τον Γιάννη.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 42 XWRIS ESENA EPISODIA
Ο Γιώργος φαίνεται ότι θα έχει ένα μεγάλο καβγά μαζί με την Εύα και θα προσπαθήσει να της αποκρύψει ποια πραγματικά συναισθήματα έχει γι' αυτήν. Η Εύα δείχνει να είναι χαρούμενη με το γάμο της με τον Στάθη που πλησιάζει όλο και περισσότερο.Ο Γιάννης με τη σειρά του θα πάει και θα δώσει κουράγιο στον Δημήτρη για να καταφέρει και να δείξει δυνατός με την αρρώστια του, ενώ η Μαρία φαίνεται ότι ετοιμάζει την αναχώρηση του Φιλίππου. Παράλληλα ο Μιχάλης φαίνεται να είναι πολύ πληγωμένος όταν η Μαρία του αρνήθηκε να κάνουν ένα παιδί.Έτσι λοιπόν θα πλησιάσει τον Γιάννη και τότε τον βλέπουμε για πρώτη φορά να πηγαίνει να προσεγγίζει τον γιο του. Η Άννα δείχνει να είναι οι ξαφνιασμένη ύστερα από την έκπληξη που της έκανε ο Παύλος και είναι πολύ ενθουσιασμένη ύστερα από το ενδιαφέρον που έχει για αυτήν. Τα πράγματα όμως αλλάζουν και φαίνεται η Άννα να προσγειώνεται κάπως απότομα όταν τα γεγονότα αρχίζουν να ξετυλίγονται!

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 43 XWRIS ESENA EPISODIA
Μιχάλης τολμά και ρωτάει την Μαρία εάν είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί με τον Δημήτρη. Η Μαρία θα απαντήσει αρνητικά στο ερώτημα του, αλλά θα αποφύγει να κάνει έρωτα μαζί του και τότε ο Μιχάλης δείχνει φοβισμένος ότι οι φόβοι που έχει δεν είναι καθόλου αβάσιμη.Ο Στάθης πηγαίνει στο Γιώργο και του λέει το γεγονός ότι η Άντρη δεν είναι κάτι που του ταιριάζει και ήταν μία λάθος κίνηση που ξανάμπλεξε μαζί της.Ο Παύλος θα πείσει την Άννα ότι του αρέσει πραγματικά και τότε την βλέπουμε να ξεκινάει να ονειρεύεται όμορφες στιγμές για τους δύο τους. Η Νάντια δείχνει προβληματισμένη όταν βλέπει την Χριστίνα να έχει μία πολύ μεγάλη οικειότητα παρέα με τον Πάνο χωρίς όμως τον Γιάννη. Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη ένταση στη σχέση που έχει μαζί με το Νάσο. Τον Νάσο φαίνεται να τον προβληματίζει περισσότερο η σχέση που έχει η Λήδα μαζί με τον Δημήτρη παρά η δικιά του σχέση.Ο Φίλιππος θα αναχωρήσει για την Αθήνα και η Λήδα με την σειρά της θα ξεκαθαρίσει στην Κάτια πως δεν σκοπεύει να τα παρατήσει μαζί με τον Δημήτρη. Θα συνεχίσει να τον διεκδικεί μέχρι την τελευταία στιγμή.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 44 XWRIS ESENA EPISODIA
Φαίνεται ότι το μέλλον που θα έχει ο Δημήτρης αρχίζει και γίνεται δυσοίωνο ενώ δείχνει μετανιωμένος που πήγε και έκανε έρωτα μαζί με τη Λήδα, αφού θα φοβάται μήπως έχει μείνει έγκυος.Ο Γιώργος μαζί με την Εύα δείχνουν να είναι ανακουφισμένοι και αυτό οφείλεται αφού θα μάθουν ότι ο Στάθης κατάφερε και συνήλθε. Έτσι λοιπόν για καλή τους τύχη φαίνεται ότι έχει μία αμνησία που θα διαρκέσει λίγο και αυτό είναι που τον εμποδίζει να καταφέρει και να θυμηθεί τι ήταν αυτό που συνέβη και έχει καταλήξει μέσα στο νοσοκομείο.Η Χριστίνα φαίνεται ότι θέλει να αποφύγει τον Γιάννη.Έτσι λοιπόν η Νάντια θα κατηγορεί την Χριστίνα ότι τον έκανε πέρα όταν κατάφερε να μάθει όλη την περιβόητη αλήθεια που αφορά τον πατέρα του.Η Εύα δείχνει να παραδέχεται στη Μαρία ότι έχει ερωτευθεί για καλά τον Γιώργο. Αυτό όμως δεν φαίνεται να την σταματά από το να παντρευτεί τον Στάθη, αφού δεν θέλει με τίποτα να τον πληγώσει.

Χωρίς Εσένα επεισόδιο 45 XWRIS ESENA EPISODIA
H Μαρία είναι ταραγμένη όταν η Λήδα της αποκαλύπτει ότι ίσως να είναι έγκυος. Την ίδια στιγμή θα συναντήσουμε την Άννα να πηγαίνει και να βρίσκει την Εύα και να της ζητάει να πάει και να μάθει εάν η σχέση που έχει ο Παύλος μαζί με τη Νάγια είναι μία σχέση βιτρίνας.Την ίδια στιγμή βλέπουμε και την Κάτια να κάνει κάποιες ετοιμασίες για ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια που έχει Γιάννης. Η Λήδα θα πάει και θα πείσει την Μαρία να πάει στον Μιχάλη και να του ζητήσει να μην πάει στο πάρτι. Ο Μιχάλης θυμωμένος παίρνει την απόφαση να πάει και να βρει τον Γιάννη και να του μιλήσει και να του πει όλη την αλήθεια.

νέα επεισόδια Χωρίς Εσένα Επεισόδια 46-47-48-49-50
xwris-esena-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45-46-47-48-49-50



ΡΟΥΑ ΜΑΤ 255-256-257-258-259 Β' ΚΥΚΛΟΣ 51-52-53-54-55 ROUA MAT EPISODIA

Ρουά ματ 51 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 255
Η Ρουμπίνη δίνει συμβουλές στην Παυλίνα και εκείνη της ακούει και παίρνει την απόφαση να συγχωρέσει τελικά το Μιχαήλ και να προχωρήσουν παρακάτω, αλλά αυτός δεν ξέρει ποια να διαλέξει, δηλαδή εκείνη ή την Ευδοκία και της ζητά χρόνο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.Στο σπίτι γυρνάει η Ρεγγίνα με τον Δημήτρη και εκείνος με την βοήθεια του Μάξιμου προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού Σταύρου. Ένα εορταστικό τραπέζι θα στήσουν ο Ηρόδοτος με την Αλεξία στο σπίτι του Σάββα για να μπορέσουν να φέρουν κοντά τον Μίλτο με τον Σάββα.Ο Σάββας στο τραπέζι γίνεται τύφλα στο μεθύσι.Η Ηρώ λέει στον Κώστα να χτυπήσει το Μάνο.Νεύρωση στομάχου παθαίνει ο Φίλιππος και δίπλα τους στέκεται η Ιωάννα που το πηγαίνει στο νοσοκομείο και τον φροντίζει.Ο Ανδρέας παρέα με τον Ευθύμιο ολοκληρώνουν την οικονομική καταστροφή του Φίλιππου

Ρουά ματ 52 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 256
Ο Δημήτρης προσπαθεί να μάθει τι έχει γίνει με το φόνο του νεαρού αγοριού γιατί πιστεύει ότι η Ρεγγίνα δεν έχει καμία σχέση. Ο Μιχαήλ παίρνει τελικά την απόφαση να απομακρυνθεί από την Παυλίνα για να μπορέσει να πάρει τις σωστές αποφάσεις.Η Παυλίνα από αυτή την απόφαση του Μιχαήλ θα γίνει κουρέλι και θα αρχίσει να τον παρακολουθεί.Τότε θα κάνει μια τρομερή ανακάλυψη, όπου θα τον αφήσει άφωνη.Μια τρομερή αποκάλυψη θα γίνει για την Ευδοκία και αυτή θα είναι ότι έχει διπλή ζωή και μετά από αυτό όλα θα αλλάξουν.Η Ιωάννα με τον Φίλιππο θα αρχίσουν να έχουν μια νέα σχέση, αφού η Ιωάννα αρχίζει να δείχνει μεγάλη τρυφερότητα για τον Φίλιππο που είναι άρρωστος.Τα νέα θα μαθευτούν και η Μαρία θα μάθει ότι ο Φίλιππος είναι άρρωστος και θα αναστατωθεί πολύ. Τα υπόλοιπα νέα που θα μάθει όμως η Μαρία θα την συγκλονίσουν.

Ρουά ματ 53 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 257
Ο Δημήτρης παρέα με το Μάξιμο συνεχίζει την έρευνα που κάνουν και καταφέρνει και βρίσκουν κάποια καινούργια στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της Ρεγγίνας.Η Παυλίνα θα πάει και θα ανακοινώσει στον Μιχαήλ όλα τα στοιχεία που έχει μάθει για την Ευδοκία και μένει στην κυριολεξία άναυδη από την αντίδραση που θα έχει.Ο Ανδρέας καταφέρνει και βγάζει ένταλμα εναντίον του Φίλιππου, ώστε να τον συλλάβουν. Την ίδια στιγμή θα εξαφανιστούν και οι κόρες που είχε ο Μίλτος και όλοι παθαίνουν έναν πανικό. Ο Φίλιππος λέει στην Ιωάννα να πάει για φαγητό και τους βλέπουμε ότι οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά.
Ρουά ματ 54 Β' κύκλος

Ρουά ματ 55 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 258
O Φίλιππος παρέα με την Ιωάννα φαίνεται ότι έρχονται πιο κοντά και έχουν μία αμοιβαία συμπάθεια ο ένας για τον άλλον. Την ίδια στιγμή ο Μιχάηλ ανακοινώνει στην Ιωάννα ότι η Ευδοκία έχει ξεκινήσει τις παλιές συνήθειες που έκανε.Η Ιωάννα πιάνει την Ευδοκία και θα έχει μια κουβέντα έξω από τα δόντια μαζί της. Την ίδια ώρα ο Μάξιμος θα ανακαλύψει που βρίσκεται στην Αθήνα ο Γιώργος. Ο Μίλτος την ίδια στιγμή φαίνεται ότι θα δεχτεί ένα πολύ παράξενο τηλεφώνημα. Η Αστυνομία πηγαίνει και συλλαμβάνει τον Φίλιππο και παρόν είναι η Ιωάννα που είναι ανάστατη από αυτό το γεγονός.

Ρουά ματ 55 Β' κύκλος ΡΟΥΑ ΜΑΤ 259
H Ρουμπίνη δίνει άλλοθι στον Φίλιππο και η Αστυνομία τον αφήνει ελεύθερο. Την ίδια στιγμή Παυλίνα, ύστερα από τις ενέργειες της Ρουμπίνης λέει στον Μιχαήλ ότι θα τον συγχωρέσει, αλλά υπό όρους.Ο Κώστας θα ενδώσει στις επιθυμίες που έχει η Ηρώ να της δώσει μια βοήθεια, ώστε να καταφέρει και να εκδικηθεί τον Μάνο.Την ίδια στιγμή ο Μάξιμος φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα στον έρωτα του για τη Ρουμπίνη και τι πηγαίνει να την ξαναπλησιάσει. Έτσι λοιπόν ένα καινούργιο ειδύλλιο ξεκινά ανάμεσα στο Φίλιππο και στην Ιωάννα, αφού το βλέπουμε να έχουν έρθει πολύ κοντά.

roua-mat-51-52-53-54-55-56-57-58-59-60
νέα επεισόδια Ρουά ματ Επεισόδια 56-57-58-59-60 Β' Κύκλος (260-261-262-263-264)



Μπρούσκο 429 epeisodio 23/11 BROUSKO, επεισοδιο 429
MPROYSKO 9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά ΔΕΥΤΕΡΑ 23-11-2015
Η Μελίνα απελπισμένη από την ανυποχώρητη στάση του Αχιλλέα κάνει μια τελευταία κίνηση, προκειμένου να του αποδείξει τη δύναμη της αγάπης της και αποφασίζει να τον διεκδικήσει. Η Χρυσάνθη επισκέπτεται την παλιά φίλη της Χέλγκας, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Η Κωνσταντίνα ανακοινώνει στον Μανωλιό πως τον χωρίζει.



Ραγισμένες καρδιές επεισοδιο 26 ΔΕΥΤΕΡΑ 23-11-2015
RAGISMENES KARDIES 26 , 5.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
Η Γκιουλσερέν και η Τζανσού έρχονται ακόμα πιο κοντά ως μητέρα και κόρη σ' αυτές τις διακοπές-δώρο. Μάλιστα, κάποια στιγμή που η Γκιουλσερέν χτενίζει τα μαλλιά της Τζανσού, το κορίτσι της λέει ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή μόνο οι νταντάδες τής είχαν χτενίσει τα μαλλιά και αυτό κάνει την καρδιά της Γκιουλσερέν να σφιχτεί. Την ίδια ώρα στην Κωνσταντινούπολη, ο Οζάν έχει μια ωραία συζήτηση με τον πατέρα του. Εν τω μεταξύ η Ντιλάρα έχει αποφασίσει να μάθει τρόπους στη Χαζάλ...



CSI Cyber "The Evil Twin" epeisodio 6 ΔΕΥΤΕΡΑ 23-11-2015 skai
Η ομάδα του CSI Cyber ερευνά μια μυστήρια υπόθεση δολοφονίας. Οι αρχές προσδιόρισαν το χρόνο θανάτου της δολοφονημένης γυναίκας, όμως οι ηλεκτρονικές συσκευές της δείχνουν ότι ήταν ζωντανή για τρεις ακόμα ημέρες μετά την ημερομηνία του φόνου της! Θα μπορέσει η Avery να βρει την αλήθεια όταν όλα τα ηλεκτρονικά στοιχεία λένε ψέματα;



Ρουά ματ ep 36 kyklos b roya mat epeisodio
ROUA MAT ΔΕΥΤΕΡΑ 23-11-2015 ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο άμεσος κίνδυνος να χάσει όλα του τα χρήματα φέρνει τον Φίλιππο στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Εν τω μεταξύ ο Δημήτρης με τη Ρεγγίνα αποφασίζουν να παντρευτούν την ίδια μέρα και τους αφήνουν όλους έκπληκτους. Ο Ανδρέας ετοιμάζει κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Φίλιππο και τη Μαρία.



Scorpion True Colors 6 επεισοδιο ΔΕΥΤΕΡΑ 23-11-2015

Η ομάδα Scorpion αντιμετωπίζει τις συνέπειες μιας τεράστιας γκάφας. Στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν ένα έργο τέχνης, προκαλούν κατά λάθος την καταστροφή ενός άλλου πολύτιμου καλλιτεχνήματος. Τώρα, το τμήμα του Εσωτερικού Ελέγχου αναγκάζει την ομάδα να περάσει από ψυχολογική αξιολόγηση, διαφορετικά απειλεί να τη διαλύσει...



9 μήνες επεισοδιο 46 23/11/15 9 MINES,
9 mhnes 5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά
Η Μαρίνα μένει έκπληκτη από τη συμπεριφορά του Κυριάκου. Αρχικά προσπαθεί να τον πείσει ότι έγινε παρεξήγηση, η συζήτησή τους όμως δεν αργεί να εξελιχθεί σε έναν έντονο καβγά. Εκτός εαυτού ο Κυριάκος χειροδικεί πάνω της και η Μαρίνα φεύγει από το σπίτι αναζητώντας καταφύγιο στην αγκαλιά του Μάνου.



To δαχτυλίδι της φωτιάς episodio 28 ΔΕΥΤΕΡΑ 23-11-2015
to daxtylidi tis fwtias 28, 6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
Η Μαρίνα μετά από ένα τηλεφώνημα του Ορφέα δείχνει αποφασισμένη να τα παρατήσει όλα και να φύγει κρυφά μαζί του στο εξωτερικό. Ενα απρόοπτο συμβάν όμως θα ματαιώσει τα σχέδιά της και θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο. Παράλληλα η Σοφία, στην προσπάθειά της να σώσει τον γάμο της Μαρίνας και του Στέφανου, τον πείθει πως η μόνη λύση είναι να την περιορίσουν στο σπίτι με πρόφαση την εγκυμοσύνη. Ο Στέφανος, εκμεταλλευόμενος την κατάσταση της Μαρίνας, παίρνει το κινητό της και ανακαλύπτει το μέρος όπου θα συναντιόταν με τον Ορφέα.



Oi symmathites ep15 s2 Οι συμμαθητές
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά ΔΕΥΤΕΡΑ 23.11.2015
Την ώρα που όλοι μαζεύονται στο μαιευτήριο για τη γέννα της Βάλιας, η Ιρις και ο Ανδρέας πίνουν τα ποτά τους και γνωρίζονται καλύτερα. Η Τατιάνα απαιτεί από τον Αριστείδη να της αποκαλύψει γιατί διέλυσε τον γάμο του με την Τζένη και αν είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Η Κρίστη είναι έξαλλη με τον Ανδρέα που έχει εξαφανιστεί από τότε που μετακόμισε στης Μαριλένας κι έπιασε σταθερή δουλειά στην Κούλντογκ. ο Αρης έχει μια περίεργη συνάντηση στο μαιευτήριο και η Ντίνα μαθαίνει μερικά σοκαριστικά νέα σχετικά με την εξαφάνιση του Ισίδωρου.



Μην αρχίζεις τη μουρμούρα επεισοδιο ΔΕΥΤΕΡΑ 23-11-2015
Episodio 13 kyklos 3os 9 μ.μ. ALPHA Κωμική σειρά min arxizeis ti mourmoura
Ο Χάρης ετοιμάζεται να πάει με τον Χρήστο στη Νάουσα για να δει τη μάνα του, που έσπασε το πόδι της.Η Βάσω όμως φοβάται να μείνει μόνη της το βράδυ, επειδή είχαν απανωτά κρούσματα ληστειών στην περιοχή. Με τα πολλά ο Χάρης καταφέρνει να την πείσει πως δεν θα μπει κανένας σπίτι. Παράλληλα ο Μηνάς μαθαίνει από πλάγια πηγή πως ο γαμπρός τους ο Λεωνίδας πιθανότατα κληρονομεί ένα μαγαζί στο λιμάνι του Πειραιά. Χαίρεται πολύ με την προοπτική να γυρίσουν πίσω τα παιδιά από την Τουρκία.Η Μαρίνα παίρνει τον πρώτο της μισθό! Ο Ηλίας είναι σίγουρος πως θα τον ξοδέψει όλον μέσα σε μια μέρα.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget