22/11/15



Η Χειρότερη Εβδομάδα της Ζωής μου: Επεισόδιο 1
Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015
I xeiroteri evdomada tis zwis moy
Μια εβδομάδα έχει μείνει για το γάμο της Μελίνας με τον Χάρη. Για πολλά ζευγάρια η τελευταία εβδομάδα πριν το γάμο είναι ειδυλλιακή. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει με το συγκεκριμένο ζευγάρι καθώς η μία αναποδιά διαδέχεται την άλλη. Η Μελίνα ζητά από τον Χάρη να πάει στο κοσμηματοπωλείο και να πάρει το δαχτυλίδι του γάμου το οποίο έιναι ένα οικογενειακό κειμήλιο τριών γενεών. Ο Χάρης πάει τελικά και το πάιρνει αλλά η γραμματέας του η Εύα έχει τη "φαεινή" ιδέα να το προβάρει στο χέρι της. Το αποτέλεσμα είναι να κολλήσει στο δάχτυλο της Εύας και να αρνείται με πείσμα να βγει...

ΤΑΜΑΜ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6 Β' ΚΥΚΛΟΣ tamam epeisodia
Με την Ολγα τελικά καταφέρνει η Έλλη να τα ξαναβρεί και εκείνη κάνει ότι μπορεί ώστε να αποφύγει τον Τζεμ γιατί η Έλλη θα της αποκάλυψε ότι τον θέλει ακόμα. Ο Τζεμ κάνει τα πάντα για να δείξει στην Όλγα ότι με την Έλλη δεν τρέχει τίποτα και είναι μόνο δύο φίλοι. Η Ντιλέκ πλέον δεν επικοινωνεί καθόλου με τον Eros και νιώθει μόνη, αλλά έχει πάρει την απόφαση να μην ξανά επικοινωνήσει ποτέ μαζί του.Η Μυρτώ βλέπει κάτι παράξενα όνειρα με τον Μάρκο και είναι πολύ ανήσυχη. Νιώθει ότι κάτι θα γίνει κι αυτό θα βγει αληθινό, αφού ο πρώην σύζυγος της από τον Αμαζόνιο επιστρέφει.

Ρουά ματ 51 Β' κύκλος 255 ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51
Την Ευδοκία πάει και πείθει η Παυλίνα να μιλήσουν και εκείνη της διαβεβαιώνει όσα της είπε ο Μιχαήλ, δηλαδή ότι αυτό που είδε ήταν το πρώτο του φιλί.Η Ρουμπίνη δίνει συμβουλές στην Παυλίνα και εκείνη της ακούει και παίρνει την απόφαση να συγχωρέσει τελικά το Μιχαήλ και να προχωρήσουν παρακάτω, αλλά αυτός δεν ξέρει ποια να διαλέξει, δηλαδή εκείνη ή την Ευδοκία και της ζητά χρόνο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Στο σπίτι γυρνάει η Ρεγγίνα με τον Δημήτρη και εκείνος με την βοήθεια του Μάξιμου προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού Σταύρου. Ένα εορταστικό τραπέζι θα στήσουν ο Ηρόδοτος με την Αλεξία στο σπίτι του Σάββα για να μπορέσουν να φέρουν κοντά τον Μίλτο με τον Σάββα.Ο Σάββας στο τραπέζι γίνεται τύφλα στο μεθύσι. Η Ηρώ λέει στον Κώστα να χτυπήσει το Μάνο. Νεύρωση στομάχου παθαίνει ο Φίλιππος και δίπλα τους στέκεται η Ιωάννα που το πηγαίνει στο νοσοκομείο και τον φροντίζει.Ο Ανδρέας παρέα με τον Ευθύμιο ολοκληρώνουν την οικονομική καταστροφή του Φίλιππου.

Ρουά ματ 52 Β' κύκλος 256 ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52
Ο Δημήτρης προσπαθεί να μάθει τι έχει γίνει με το φόνο του νεαρού αγοριού γιατί πιστεύει ότι η Ρεγγίνα δεν έχει καμία σχέση. Ο Μιχαήλ παίρνει τελικά την απόφαση να απομακρυνθεί από την Παυλίνα για να μπορέσει να πάρει τις σωστές αποφάσεις.Η Παυλίνα από αυτή την απόφαση του Μιχαήλ θα γίνει κουρέλι και θα αρχίσει να τον παρακολουθεί!Τότε θα κάνει μια τρομερή ανακάλυψη, όπου θα τον αφήσει άφωνη.Μια τρομερή αποκάλυψη θα γίνει για την Ευδοκία και αυτή θα είναι ότι έχει διπλή ζωή και μετά από αυτό όλα θα αλλάξουν. Η Ιωάννα με τον Φίλιππο θα αρχίσουν να έχουν μια νέα σχέση, αφού η Ιωάννα αρχίζει να δείχνει μεγάλη τρυφερότητα για τον Φίλιππο που είναι άρρωστος.Τα νέα θα μαθευτούν και η Μαρία θα μάθει ότι ο Φίλιππος είναι άρρωστος και θα αναστατωθεί πολύ.Τα υπόλοιπα νέα που θα μάθει όμως η Μαρία θα την συγκλονίσουν.

Μπρούσκο επεισόδιο 440 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 440 mprousko
Με πολλά εμπόδια και πολλά γέλια γίνεται ο της Κωνσταντίνας και του Κίκη ενώ ο Μανωλιός αυτοσχεδιάζει, ώστε να μπορέσει να βρει κάποιον τρόπο για να σταματήσει αυτό τον γάμο. Στη συνέχεια ακολουθεί το γλέντι αλλά και η πρώτη νύχτα του γάμου τους που θα έχει πάρα μα πάρα πολλές εκπλήξεις.Ο Ματθαίος έχει ανησυχήσει αφού μαθαίνει ότι ο Νικηφόρος έσκαψε στο κτήμα Δημοσθένους όταν εκείνοι έλειπαν.Ακόμα ο Ματθαίος θα έχει μια συζήτηση με τα αδέρφια του και τότε ο Αχιλλέας θα καταλάβει ότι ο Ματθαίος ξέρει πολλά πράγματα σχετικά με την ιστορία του κτήματος Δημοσθένους, αλλά και με τα μυστικά που κρύβει μέσα η γη.Ακόμα για την ιστορία του κτήματος ενδιαφέρεται και ο Διαμαντής, ενώ ο Νικηφόρος με τη Χρυσάνθη θα ρίχνει ευθύνες και κατηγορίες ο ένας για τον άλλον.Από την Κύπρο θα έρθει μια πολύ συνταρακτική είδηση και θα αλλάξει τις ζωές της Μελίνας και του Αχιλλέa...

Τρελή επεισόδιο 5 ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5 treli oikogeneia
Ο Γιάννης θα θελήσει να παρευρεθεί σε ένα γάμο που θα γίνει στο χωριό, όπου είχε γεννηθεί στα Πηγαδούλια Ηπείρου. Όταν όμως θα γυρίσει από το χωριό φαίνεται θα έχει μια πολύ μεγάλη μελαγχολία. Φαίνεται ότι είχει νοσταλγήσει την πατρίδα του και θέλει να επιστρέψει πίσω. Η Αλέκα ούτε καν θέλει να ακούει κάτι τέτοιο και παίρνει την απόφαση μαζί με τις κόρες της, να τον κάνουν να νιώσει λίγο καλύτερα και να φέρουν το χωριό στο σπίτι του. Η Ρωξάνη με τη σειρά της κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να προξενέψει την Μαργαρίτα με έναν φίλο της. Δυστυχώς όμως ο φίλος της θα αποδειχθεί ότι κουβάλαγε κουσούρια και η Μαργαρίτα παίρνει την απόφαση ότι είναι καιρός να κατεβάσει κάπως τις απαιτήσεις που έχει από τους άντρες. Ο Γιάννης θα τους καλέσει όλους, ώστε να πάνε και να βγάλουν μία φωτογραφία με ποδοσφαιρικές μπλούζες σαν την ομάδα « ομάδα Αλατζά ». Έτσι έκπληκτος καταλαβαίνει ότι στην ομάδα πλέον θα περιλαμβάνεται επιτέλους και αυτός. Έτσι λοιπόν θα φωτογραφηθεί και αυτός με μεγάλο ζήλο, αλλά στο τέλος θα καταφέρει να θυμώσει για ακόμα μία φορά τον πεθερό του...

Τρελή επεισόδιο 6 ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 6 treli oikogeneia
H Μαργαρίτα μαζί με τον πρώην άνδρα της τον Στάθη βρίσκουν την ευκαιρία ώστε να εξασκήσουν το μεγάλο ταλέντο τους στην υποκρισία. Έτσι λοιπόν όταν θα είναι μόνοι τους θα έχουν έναν άσχημο καυγά, αλλά όταν θα βρίσκεται κάποιο μέλος της οικογένειας εκεί πέρα θα δείχνουν αγαπημένοι. Έτσι λοιπόν φαίνεται να το καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία αυτό που κάνουν, αφού φτάνουν στο σημείο να δίνουν μαθήματα. Η γοητευτική νταντά που έχουν τα δίδυμα έρχεται στο σπίτι για πρώτη φορά και αυτός που θα την υποδεχτεί είναι ο Ρίκο. Φαίνεται όμως το αθώο φλερτ που θα υπάρξει θα καταλήξει σε ένα πολύ μεγάλο φιάσκο, καθώς η Ρωξάνη βρίσκεται εκεί και θα τον πιάσει στα πράσα να κάνει μια πράξη που δεν θα είναι αυτό που στο τέλος θα νομίζει. Η Μαργαρίτα μαζί με την Ρωξάνη θα καταφέρουν και θα ανακαλύψουν πολλά αντικείμενα από την αγαπημένη τους παιδική ηλικία και αρχίζουν να θυμούνται τις μέρες που είχαν στο παρελθόν σαν παιδιά. Έτσι λοιπόν το σύντομο ταξίδι τους στις αναμνήσεις φαίνεται ότι θα καταλήξει σε έναν άσχημο καυγά και σε ένα άσχημο ξύλο που θα φέρει δάκρυα.

Τρελή επεισόδιο 7 ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7 treli oikogeneia
H Ρωξάνη παίρνει την απόφαση να φτιάξει κάπως τις σχέσεις που έχει μαζί με τον Ρίκο και θα πάει να αντιγράψει μια κίνηση και μια σκηνή μέσα από την περιβόητη ταινία « εννιάμισι εβδομάδες ». Έτσι βλέπουμε το όλο σκηνικό να παίρνει φωτιά, αλλά από ότι φαίνεται το καυτό γάλα στο μπιμπερό των διδύμων θα τους στείλει για ακόμα μία φορά στην εποχή των παγετώνων.Παράλληλα συναντούμε και τον Αντώνη να επιστρέφει από την προπόνηση χτυπημένος.Η Μαργαρίτα δείχνει να αγανακτεί με αυτό που βλέπει και παίρνει την απόφαση να πάει να συναντήσει τον προπονητή του γιου της και να έχουν μία σοβαρή κουβέντα. Τα πράγματα όμως στην πορεία θα αλλάξουν, αφού ο γοητευτικός προπονητής του παιδιού της ο περιβόητος κύριος Μικελίδης θα καταφέρει και θα της δείξει μία κάπως διαφορετική οπτική που έχει το άθλημα. Η Χλόη καταφέρνει και παίρνει μία παρτίδα από τον παππού της στο σκάκι και αμέσως, όλοι στην οικογένεια καταλαβαίνουν ότι ο αρχηγός μέσα στο σπίτι δεν ξέρει να χάνει με τίποτα. Την ίδια στιγμή βλέπουμε και τον Φάτσα να καταφέρνει και να μην χάνει καμία ευκαιρία, ώστε να είναι αυτός ο επόμενος Ρόμπερτ ντε Νίρο μέσα στον ρόλο του Άρη Μικελίδη ο Δημήτρης Μενούνος.

10η Εντολή Επεισόδιο 17 Μπαρούτη
Σε αυτό το επεισόδιο της δέκατης εντολής αναμένεται να είναι πάρα πολύ εκρηκτικό αφού τα δύο αδέρφια ο Πρόδρομος μαζί με τον Ταξιάρχη, φαίνεται να είναι τα αδέλφια μπαρούτη και έχουν τόπο γέννησης το χωριό Φυτίλια. Τα συγκεκριμένα παιδιά έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση μαζί με την έκρηξη γεγονός που τους έχει προκαλέσει τρομερά προβλήματα στην σχέση που έχουν με τους υπόλοιπους συγχωριανούς τους. Ο Πρόδρομος μαζί με τον Ταξιάρχη λατρεύουν οτιδήποτε κάνει δυνατό κρότο και προκαλεί ζημιές. Ύστερα από ένα ατυχές συμβάν που θα συμβεί μαζί με τον λυκειάρχη τους, όπου θα χάσει τη ζωή του, αναγκάζονται να φύγουν εσπευσμένα στην Αθήνα. Στην αρχή τους βλέπουμε να κάνουν διάφορες δουλειές ώστε να καταφέρουν να επιζήσουν. Εκεί έρχεται η Μαρκέλλα μαζί με την Σμαρώ, όπου θα τις ερωτευτούν τρελά τα παιδιά. Τα παιδιά φαίνεται ότι δεν θα αντέξουν για πολύ να δουλεύουν στο μεροκάματο και έτσι βγαίνουν ξανά στην παρανομία κάνοντας αμέτρητες ληστείες αλλά στο τέλος θα τους συλλάβει η Αστυνομία. Οδηγούνται στη φυλακή και φυλακίζονται αλλά με την βοήθεια της Μαρκέλλας και της Σμαρώς καταφέρνουν να δραπετεύσουν. Έτσι φεύγουν και αλλάζουν ονόματα και περιοχές ώστε να μην καταφέρουν να τους εντοπίσουν. Για χάρη όμως των παιδιών που έχουν φέρει στον κόσμο παίρνουν την απόφαση τα δύο αδέλφια να κάνουν το τελευταίο χτύπημα. Δυστυχώς όμως γι αυτούς η μοίρα φαίνεται ότι τα έχει σχεδιάσει αλλιώς.

Καταιγίδα επεισόδιο 42 ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 42 kataigida episodio
Στον Παύλο πηγαίνει ο Ορέστης και του λέει αν θέλει να γίνει κουμπάρος του και αυτός γίνεται έξω φρενών και του λέει να φύγει. Στο Θανάση συγκλονισμένη λέει η Μύρια, ότι δεν θέλει να το ξαναδεί ποτέ στα μάτια της και λέει στον Λευτέρη να τον πετάξει έξω. Ο Πάρης έστειλε ένα βίντεο στον Αλέξη και αυτό το βλέπει η Ιόλη και πανικοβάλλεται και φεύγει από το λόφτ κυνηγημένη. Η Ελπίδα παίρνει την απόφαση μετά από τις οδηγίες της Αφροδίτης να συναντήσει τον Παύλο. Τον Αλέξη καλεί στο σπίτι του ο Γιώργος και του λέει να πάνε στον πατέρα του και να του πουν ότι ξέρουν τα πάντα, ώστε να παραδεχτεί ότι εκείνος σκότωσε τον Ανδρέα. Στην Ελένη λέει η Ζωή να πάει στο πάρτι της Ελπίδας και να της πει ότι πήρε την απόφαση να φύγει για την Αγγλία. Ο Παύλος κάνει ότι μπορεί, ώστε να πείσει την Ελπίδα να ακυρώσει το γάμο και παίρνει την απόφαση να πάρει την κατάσταση στα χέρια τοy...

ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12 Β' ΚΥΚΛΟΣ to soi soy episodio 12
Η οικογένεια Τριανταφύλλου αυτή την εβδομάδα θα χωριστεί σε δύο στρατόπεδα τις μαμάδες και τους μπαμπάδες. Θα μπορέσουν άραγε οι μπαμπάδες δηλαδή ο Σάββας και ο Κωνσταντίνος να τα καταφέρουν, όπως οι γυναίκες ώστε να φροντίσουν τα παιδιά τους. Για να κερδίσουν το στοίχημα που έχουν βάλει θα πρέπει μέσα σε πέντε μέρες να καταφέρουν να αποδείξουν ότι μπορούν και εκείνοι να τα καταφέρουν.

ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11 Β' ΚΥΚΛΟΣ to soi soy episodio 11
Μια δεκαήμερη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο κερδίζει η Χαρούλα να πάει μαζί με τον Βαγγέλη. Δυστυχώς ένα ατύχημα θα αλλάξει τα σχέδιά τους και οι δύο θα πρέπει να σκεφτούν, ώστε να επιλέξουν ποιο από τα παιδιά τους θα δώσουν αυτό το δώρο. Για να μην έχει κανένας παράπονο θα πρέπει να βρουν μια λύση. Όμως η μέρα που θα ανακοινώσουν το όνομα έφτασε, αλλά τίποτα δεν θα γίνει όπως το είχαν σχεδιάσεi.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget