19/11/15



ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 435-436-437-438-439 mproysko epeisodia
mprousko-epeisodia-435-436-437-438-439 brousko episodia

Μπρούσκο επεισόδιο 435 mprousko epeisodio
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Αναστασία να είναι αναστατωμένη, ύστερα από την ξαφνική εξαφάνιση του Σήφη οποίος δίνει κάποια σημάδια σχετικά με τη ζωή του μόνο στην Στεφανία.H Ξένια έχει καταφέρει και να έχει μπει μέσα στο περιβάλλον της Μελίνας αλλά και του Αχιλλέα, γεγονός που θα προκαλέσει μεγάλο πανικό στον Νικηφόρο όπου και θα καταφέρει να τον κάνει να υποκύπτει στους διάφορους εκβιασμούς της.Την ίδια στιγμή βλέπουμε τον Διαμαντή να κινεί γη και ουρανό, ώστε να καταφέρει και να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τον Νικηφόρο και ποιος είναι αυτός που του δίνει χρήματα.Η Στεφανία την ίδια στιγμή βλέπουμε να πηγαίνει και να περιποιείται τον Μηνά που είναι άρρωστος, ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται ότι και η Βασιλική θα μπει μέσα στην παρέα και αυτό θα είναι το αποτέλεσμα από το σατανικό σχέδιο που έχει η μικρή Στεφανία.Η Αλεξάνδρα δείχνει να ανησυχεί στο να μην αυτοκτονήσει ο Μανωλιός και έρχεται παρέα του στα Χανιά και θα κάνουν μία ξαφνική και μία επεισοδιακή εμφάνιση μέσα στο καφενείο της Κωνσταντίνας.Φαίνεται ότι το σχέδιο που έχει ο Μανωλιός, ώστε να κάνει την Κωνσταντίνα να ζηλέψει δεν θα έχει τα αποτελέσματα που θα θέλει.Την ίδια ώρα η Μελίνα δεν φαίνεται να σταματά να κάνει πολλές εκπλήξεις στον Αχιλλέα γεγονός που θα τον φτάσει σε ένα σημείο που θα τον κάνει να απορεί τι πραγματικά συμβαίνει μαζί της και είναι κάπως ανασφαλής σχετικά με την σχέση τους.

Μπρούσκο επεισόδιο 436 mprousko epeisodio
O μεγάλος εγωισμός που υπάρχει ανάμεσα στην Βασιλική και στον Μηνά θα κρατήσει τόσο, ώστε να κάνουν τα πρώτα βήματα ώστε να επανασυνδεθούν.Η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα φαίνεται ότι θα κάνουν ένα ερωτικό διήμερο στην Πάφο. Ο Μανωλιός μπορεί να καταφέρνει χάρη στην Αλεξάνδρας να κάνει την Κωνσταντίνα να ζηλέψει, αλλά αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να επισφραγίσει την απόφαση που πήρε, ώστε να παντρευτεί τον νεκροθάφτη. Μπορεί η Δάφνη να κάνει κάποιες προσπάθειες να της αλλάξει γνώμη, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εφικτό.Ο Μάρκος κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να ηρεμήσει τον Παύλο Γιαννακάκη, αφού είναι πολύ ανήσυχος ύστερα από την εξαφάνιση του Σήφη. Η Αναστασία καταφέρνει και ανακαλύπτει ένα μεγάλο στοιχείο που την κάνουν να πιστεύει ότι ο Σήφης βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.Ο Νικηφόρος μαζί με την Ξένια φαίνεται να ξεκινούν το σχέδιο τους, όταν θα μάθουν ότι όλοι η οικογένεια των Ματθαίων δεν βρίσκονται στη Λευκωσία. Η Λουκία κάνει μια έκπληξη στον Νικηφόρο, αλλά αυτό που δεν θα γνωρίζει είναι ότι στο δωμάτιο του Νικηφόρου υπάρχει και η Ξένια.Το ερ ωτικό παιχνίδι που θα έχει η Μελίνα μαζί με τον Αχιλλέα δυστυχώς φαίνεται ότι θα έχει μία άσχημη κατάληξη.

Μπρούσκο επεισόδιο 437 mprousko epeisodio
Η Λουκία συνθλίβεται συναισθηματικά όταν ο Νικηφόρος θα τη διώξει από την Κύπρο και έτσι θα πάρει την απόφαση, ώστε να πάει και να τον παρακολουθήσει. Εκείνος όμως φαίνεται ότι έχει άλλα σχέδια και θέλει να κάνει την Ξένια να πιστεύει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και ότι την αγαπάει. Παράλληλα φαίνεται ότι θα προχωρήσει το σχέδιο που έχει η Χρυσάνθη, ώστε να μπουν με κάποια εκσκαπτικά μηχανήματα μέσα στο κτήμα Δημοσθένους.Όλοι δείχνουν να είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση του Σήφη, αφού δεν τους έχει πει ακόμα ούτε καν που βρίσκεται ούτε το λόγο που πήγε και έκανε αυτό το ξαφνικό ταξίδι. Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν η Όλγα θα έχει ένα πολύ παράξενο τηλεφώνημα γεγονός που θα την αναστατώσει.Ο Μανωλιός φαίνεται ότι φτάνει στην κυριολεξία στα άκρα, ώστε να καταφέρει να κάνει την Κωνσταντίνα να σκάσει από τη ζήλια της όταν θα βλέπει την Αλεξάνδρα. Την ίδια στιγμή συναντούμε την Δάφνη να πηγαίνει και να δίνει μία συμβουλή προειδοποιήσεις στην Κωνσταντίνα, αλλά εκείνη από μεριά της δείχνει να είναι αποφασισμένη ώστε να συνεχίσει τον γάμο της με τον νεκροθάφτη Κίκη. Φαίνεται ότι τα πράγματα αγριεύουν όταν ο Κίκης εκτοξεύει απειλές παντού, ώστε να μείνουν μακριά από την Κωνσταντίνα μέχρι τη, στιγμή που βγαίνουν μέχρι και τα πιστόλια.

Μπρούσκο επεισόδιο 438 mprousko epeisodio
Το ερωτευμένο ζευγάρι ο Αχιλλέας με την Μελίνα φαίνεται ότι εξακολουθούν και βρίσκονται στο ξενοδοχείο, όπου και παίρνουν κάποιες περίεργες στιγμές. Την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι στα Χανιά η αναστάτωση και η ανησυχία για την ξαφνική εξαφάνιση από μέρες του Σήφη, έχει φτάσει στα άκρα ενώ όλα τα στοιχεία οδηγούν ότι ο Σήφης ίσως να βρίσκεται στην Γερμανία.Πλέον φτάνει και η μέρα όπου θα γίνει ο γάμος ανάμεσα στην Κωνσταντίνα και στον νεκροθάφτη και ο Μανωλιός που δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα αυτόν τον γάμο παίρνει την απόφαση να σκληρύνει την στάση του και να δράσει πιο δυναμικά, ώστε να μην επιτρέψει να συμβεί αυτός ο γάμος.Ο Πάτροκλος φαίνεται ότι θα δει τον Νεκτάριο μαζί με την Αλεξάνδρα και τότε ο Πάτροκλος κάνει μια επίθεση ενάντια στον Νεκτάριο που δεν χωράει ανθρώπινος νους. Σαν δικαιολογία ο Πάτροκλος θα πει στον Νεκτάριο ότι πάει να πληγώσει για ακόμα μια φορά την Δήμητρα.Ο Μάρκος παρέα με την Δάφνη φαίνεται να αναρωτιούνται όλο και πιο περισσότερο σχετικά με την σχέση που έχει η Χρυσάνθη μαζί με τον Πάτροκλο αλλά και τον Νεκτάριο. Έτσι λοιπόν φαίνεται ότι ξεκινά ένα μεγάλο μυστήριο ανάμεσα σε αυτήν την τριάδα. Ο Νικηφόρος καταφέρνει και βρίσκει την ευκαιρία που η οικογένεια των Ματθαίων λείπει από την Λευκωσία και βάζει τα εκσκαπτικά μηχανήματα, ώστε να πάνε και να σκάψουν μέσα στο κτήμα Δημοσθένους, ώστε να καταφέρει να ανακαλύψει αυτό που τόσο καιρό έψαχνε.

Μπρούσκο επεισόδιο 439 mprousko epeisodio
Ο Μανωλιός απειλεί όποιον βρίσκεται μπροστά του γεγονός που θα αναγκάσουν τον Μάρκο μαζί με την Δάφνη να πάνε και να φυγαδεύσουν την Κωνσταντίνα μέσα στο σπίτι της Βασιλικής, ώστε να μην συμβούν τα χειρότερα.Ο Αχιλλέας παρέα με την Μελίνα φαίνεται ότι το διασκεδάζουν με τα καλά μέχρι τη στιγμή που καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση δεν είναι για γέλια, αφού έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο. Την ίδια ώρα βλέπουμε ότι στην Κύπρο η Λουκία θα πάει και θα αιφνιδιάσει για τα καλά την Ξένια, αφού θα πάει και θα της απαιτήσει να μάθει τι σχέση έχει αυτή μαζί με τον Νικηφόρο.Την ίδια στιγμή βλέπουμε την Χρυσάνθη να δίνει μάχη με τους σκληρούς εφιάλτες που έχει, ενώ δεν θα διστάσει να έχει μία σύγκρουση μαζί με τον επικίνδυνο Νικηφόρο αφού πιστεύει ότι έχει βάλει χρήματα στην τσέπη του που δεν είναι δικά του. Το γεγονός ότι ο Παύλος Γιαννακάκης είναι αναστατωμένος και η Αναστασία έχει τρελαθεί από την αγωνία της από την ξαφνική εξαφάνιση του Σήφη, η Στεφανία εξακολουθεί και έχει σφραγίσει για τα καλά το στόμα της. Ο Μανωλιό καταφέρνει και ξεφεύγει από τους μπράβους που έχει βάλει ο Μηνάς να τον φυλάνε με απρόβλεπτες εξελίξεις. Ακόμα βλέπουμε ότι η μεγάλη συγκίνηση που θα έχει ο Κίκης γίνεται η αιτία, ώστε να σταματήσει ο γάμος στην Εκκλησία.

Μπρούσκο νέα Επεισόδια 440-441-442-443-444-445
mproysko epomena episodia 440-441-442-443-444-445



Μπρούσκο επεισόδιο 426 mprousko ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2015 BROUSKO
Τελικά ο Αλεξάνδρου βρίσκεται νεκρός στο κελί του και αυτό θα ταράξει πάρα πολύ τον Ματθαίο και την Αναστασία, χωρίς να ξέρουν ότι πίσω από την ψεύτικη αυτοκτονία του Αλεξάνδρου κρύβεται ο Νικηφόρος.Ο Πάτροκλος θα έχει υποψίες για το πως κατέληξε τελικά η μητέρα του, όταν θα ακούσει τυχαία ένα παράξενο τηλέφωνα της γιαγιάς Ανδριανής. Ξάγρυπνοι έμειναν ο Μάρκος και η Δάφνη λόγω της παρουσίας του Μανωλιού στο σπίτι τους και τότε ζητάνε από την Κωνσταντίνα να πάει να τον πάρει.Μιας άσχημη σύγκρουση θα υπάρξει ανάμεσα στην Αναστασία και στον Σήφη, όταν ο Σήφης θα της πει ότι σκοπός του Ματθαίου είναι να τους καταστρέψει οικογενειακώς. Ο Ματθαίος τελικά θα καταφέρει να χτυπήσει τον Διαμαντή στην αχίλλειο πτέρνα του και θα του θίξει τον εγωισμό του και αυτός θα γίνει έξω φρενών.Ο Αχιλλέας δηλώνει ανένδοτος να γυρίσει πίσω στο σπίτι του, παρ όλο που ανακατεύονται όλοι και τότε η Μελίνα θα κάνει μια τελευταία απελπισμένη κίνηση, μήπως και μπορέσει να γλιτώσει τον γάμο της.



Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 24 ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2015 paramparca Ragismenes Kardies
O συνεταίρος που έχει ο Τζιχάν είναι πολύ αποφασισμένος να κρατήσει σε απόσταση την Γκιουλσερέν μαζί με τον Τζιχάν. Έτσι θα καταστρώσει ένα σχέδιο με την βοήθεια της Ντιλάρα.Η Γκιουλσερέν θα δεχτεί την πρόταση του Ραχμί να τον συναντήσει και να πάει μόνη της, χωρίς όμως να γνωρίζει ποια είναι τα πραγματικά του σχέδια. Η Κεριμάν από τη μεριά της φαίνεται να ανησυχεί. Έτσι λοιπόν και αυτή θα πάει να σχεδιάσει τις δικές της κινήσεις για να καταφέρει και να εκμεταλλευτεί και αυτή την Γκιουλσερέν.Η Γκιουλσερέν φαίνεται να μην μπορεί να αντιδράσει στην παγίδα που πήγε και της έστησε ο Ραχμί μαζί με την Ντιλάρα και ο Ραχμί ξεκινά να βάζει σε λειτουργία και το δεύτερο σχέδιο που έχει στην τσέπη του.Ο Τζιχάν μαζί με την Ντιλάρα πηγαίνουν στο δικαστήριο, ώστε να συνεχίσουν της διαδικασίες που αφορούν το διαζύγιο τους. Η Ντιλάρα όμως θέλει να αποτρέψει κάτι τέτοιο, ενώ θα διοργανώσει μία συνάντηση στην έπαυλη, ώστε να συστήσει την Χαζάλ στις φίλες που έχει.



NCIS 12ος Κύκλος Επεισόδιο 4 ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2015
Ένας επιστήμονας αποκεφαλίζεται από μια συσκευή στραγγαλισμού σε ένα πάρκο. Ο Γκιμπς και η ομάδα NCIS αναζητούν τη γυναίκα, που ήταν η πρώην συνεργάτης του στη Ρωσία, ελπίζοντας πως θα μάθουν ποιος κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία. Τα στοιχεία, που συγκεντρώνουν δείχνουν πως έχουν να αντιμετωπίσουν έναν παλιό εχθρό…



ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ: ΕΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 
LAW AND ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT
13ος Κύκλος - Επεισόδιο 19 ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2015
Μια σειρά από βιασμούς στο δυτικό Σόχο εμπνέει μια ομάδα πολιτών να οργανωθούν ενάντια τόσο στο έγκλημα της γειτονιάς όσο και στην αστυνομία της Νέα Υόρκης. Ενώ ένας δημοσιογράφος αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για να επικρίνει δημοσίως τις προσπάθειες της αστυνομίας για την ανεύρεση του κατά συρροή βιαστή, η ειδική ομάδα πασχίζει να βρει ένα στοιχείο για να προχωρήσει η υπόθεση έως ότου μία εθελόντρια δέχεται επίθεση και ένας άλλος από τους εθελοντές ισχυρίζεται ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Εν τω μεταξύ, καθώς οι υπόλοιποι ντετέκτιβ μάχονται για τον έλεγχο της έρευνας αλλά και των οργισμένων πολιτών, ο ντετέκτιβ Νικ Αμάρο παρακολουθεί τη σύζυγό του και έναν άνδρα από τη μονάδα της στο Ιράκ…



CSI cyber epeisodio 4 "FIRE CODE" SKAI ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2015
CSI Cyber 11.15 μ.μ. ΣΚΑΪ Αστυνομική σειρά
Ενας νεαρός χάκερ δημιουργεί ένα πρόγραμμα τύπου ιού, το οποίο μπορεί να προσβάλλει οικιακές ηλεκτρονικές συσκευές και να δημιουργήσει διάφορα μικροπροβλήματα στη λειτουργία τους. Οι σκοποί του είναι σχετικά αθώοι, αφού ο ιός κατασκευάστηκε μόνο για ανώδυνες φάρσες, όπως να ανοιγοκλείνει από μακριά όλες τις τηλεοράσεις της γειτονιάς. Ο ιός όμως πέφτει στα χέρια ενός αγνώστου, που άρχισε να τον χρησιμοποιεί για πιο βίαιους σκοπούς.



House M.D επεισοδιο 7 κυκλος 5ος ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2015
House M.D 1.45 μ.μ. STAR Ιατρική σειρά
Ο δρ Χάουζ και η ιατρική του ομάδα προσπαθούν να περιθάλψουν έναν ασθενή ο οποίος όμως λέει συνεχώς ψέματα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να οδηγούνται συνεχώς σε λανθασμένα συμπεράσματα και
να μην μπορούν να κάνουν σωστή διάγνωση. Παράλληλα ο Φόρμαν στην προσπάθειά του να αποδείξει στον Χάουζ αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό πως μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα αποφασίζει να αναλάβει την περίπτωση ενός 4χρονου αγοριού...



Scorpion "SHORTHANDED" επεισοδιο 4 SKAI Scorpion ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2015
H ομάδα Scorpion αναλαμβάνει μια υπόθεση ιδιωτική και όχι για λογαριασμό της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας. Ο Walter και οι υπόλοιποι πηγαίνουν στο Λας Βέγκας για να βοηθήσουν έναν ιδιοκτήτη καζίνο, ο οποίος υποψιάζεται πως κάποιοι πελάτες ή και υπάλληλοί του έχουν βρει τρόπο να κλέβουν την επιχείρηση. Ωστόσο, ενώ η ομάδα κοντεύει να λύσει την υπόθεση, ένα αναπάντεχο γεγονός ανατρέπει τα πάντα. Ο Walter βρίσκεται ξαφνικά υπό κράτηση, κατηγορούμενος για ληστεία! Θα μπορέσει η υπόλοιπη ομάδα να βρει τι ακριβώς συνέβη και να «καθαρίσει» το όνομα του Walter;



kathimerines ellinikes seires Καθημερινες Ελληνικες Σειρες
ΠΕΜΠΤΗ 19-11-2015

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Σοκαρισμένος ο Μάριος φεύγει από το σπίτι χωρίς να δει την αντίδραση της Δάφνης στο φιλί του Αντρέα. Η Κάτια δηλώνει πως την έχει κουράσει η συμπεριφορά του Μάνου. Ο Κυριάκος λέει στη Μαρίνα ότι η Ελσα είναι ερωτευμένη με τον Μάνο και φοβάται πως θα πληγωθεί όταν ανακαλύψει ότι εκείνος είναι ερωτευμένος με άλλη.
ΠΕΜΠΤΗ 19.11

Ρουά ματ
6.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Ερωτική δραματική σειρά

Η Μαρία μαθαίνει τη φριχτή αλήθεια και καταρρακώνεται. Η Ρεγγίνα αποκαλύπτει στον Ανδρέα πως ο τραυματισμός που της προκάλεσε έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά απ' όσο νόμιζε. Με τον καιρό ο Σάββας με τον Μίλτο αρχίζουν να προσαρμόζονται όλο και περισσότερο στη συμβίωση και αποφασίζουν να κάνουν δημόσια εμφάνιση μαζί, μπροστά στην Ιωάννα. Παράλληλα, η Ηρώ αναλαμβάνει χρέη σκηνοθέτη στο σήριαλ που παίζει ο Πέτρος και φέρνει τα πάνω κάτω. Εκεί, η Αλέξια κλέβει για άλλη μια φορά την παράσταση αφού αυτοσχεδιάζει έναν αξιοζήλευτο μονόλογο.

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η Σοφία κι ο Στέφανος πιέζουν τη Μαρίνα να πάρει μια απόφαση για την πορεία του γάμου και της ζωής της. Η συμπεριφορά τους όμως θα δημιουργήσει μεγάλη ένταση. Ο Ορφέας, από την άλλη, αισθάνεται πως μέσα του κρύβεται ένα κομμάτι του παλιού του εαυτού και πιέζει τη Μαρίνα να ξαναβρεθούν ώστε να μάθει όλη την αλήθεια. Δεν γνωρίζουν όμως πως ο Στέφανος έχει βάλει ανθρώπους του να τους παρακολουθούν. Η Σαζέμ εξακολουθεί να αγνοείται ενώ η Νεφέλη θα βρει ένα παλιό γράμμα του Κωνσταντίνου προς τον Πάρη με αποτέλεσμα να κλονιστεί η εμπιστοσύνη που είχε μέχρι στιγμής στον σύζυγό της.

Το σόι σου
9 μ.μ. ΑLPHA Κωμική σειρά

Ημέρα χαράς για τους Χαμπαίους αφού η Χαρούλα ετοιμάζει ρομαντική επέτειο γάμου, όμως αντί για δώρο παίρνει λαχτάρα. Ο Βαγγέλης εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνη και η οικογένεια αναστατώνεται. Oσο οι θεωρίες για την εξαφάνιση δίνουν και παίρνουν, η Χαρούλα παλινδρομεί ανάμεσα στην αγωνία και στον θυμό, η Λυδία το παίζει ντέτεκτιβ και η Μπέλα προσπαθεί να ξανακερδίσει έναν παλιό της έρωτα με τις οδηγίες της Σάντρας! Ενα «ύποπτο» resort, πέντε χαμένα πουκάμισα και ενα post it που έγινε σουβέρ είναι όλα κομμάτια του παζλ.

Ταμάμ
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά

Ο Μετίν είναι θυμωμένος που η Μυρτώ του έχει αποκρύψει ότι ακόμα χρηματοδοτεί τον Μάρκο. Εκείνη δικαιολογείται λέγοντάς του ότι με τα χρήματα που στέλνει επιβιώνει ολόκληρη φυλή ιθαγενών. Η Ολγα συνειδητοποιεί ότι της αρέσει ο Τζεμ και ακόμα χειρότερο ότι του αρέσει και κείνη. Από ενοχές προσπαθεί να αποφύγει την Ελλη που της γίνεται στενός κορσές. Η Ντιλέκ πλέον βλέπει με άλλο μάτι τον Τεό. Ο ενοχλητικός φίλος του αδερφού της έχει και ευαίσθητη πλευρά. Εκείνος είναι ευτυχισμένος δίπλα της αλλά δεν τολμάει να εξομολογηθεί τον έρωτά του. Η Ελλη αποφασίζει να καλέσει την Ολγα σε τραπέζι στο σπίτι σε μια προσπάθεια να συσφίγξει τη σχέση μαζί της. Η οικογένεια γίνεται μπάχαλο στο τραπέζι και η Ελλη ρεζίλι στην καινούργια της φίλη.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget