9/11/15



RAGISMENES KARDIES EPISODIA 21-22-23-24-25 ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ragismenes kardies 21-22-23-24-25 paramparca
Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 21 paramparca
H Χαζάλ θα μείνει στην έπαυλη των βιολογικών της γονιών και έχει μια άσχημη συμπεριφορά λες και και της ανήκει χρόνια η έπαυλη.Οι απαιτήσεις της είναι τόσο μεγάλες, ενώ η συμπεριφορά της είναι αγενείς αέναντι στο προσωπικό, αλλά και στον αδελφό της και μερικές φορές φαίνεται ότι ούτε η Ντιλάρα αντέχει τις απαιτήσεις που έχει. Η Ντιλάρα όμως δεν φαίνεται να φέρνει αντιρρήσεις στις απαιτήσεις που έχει αφού την χρειάζεται για να πετύχει το σχέδιο της.Η Γκιουλσερέν θα πάει στην έπαυλη, ώστε να βρει την Χαζάλ και να μιλήσει μαζί της για να την πάρει μαζί της, αλλά η κοπέλα αρνείται και θα την διώξει. Το ίδιο βράδυ ο Τζιχάν δείχνει να έχει μεγάλη ανάγκη την Γκιουλσερέν και θα πάει να της μιλήσει, αλλά τον ακολουθεί ο γιος του ο Οζάν και τους βλέπει μαζί και το ξέσπασμα του νεαρού είναι μεγάλο και δείχνει μεγάλη οργή στην Γκιουλσερέν, που την θεωρεί ότι αυτή είναι υπεύθυνη που διαλύθηκε όλη η οικογένεια του.Ο πατέρας του Τζιχάν του λέει να σταματήσει και να γυρίσει αμέσως πίσω στο σπίτι, αλλά δυστυχώς από τι φαίνεται το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί. Έτσι βλέπουμε ότι ο Τζιχάν και η Γκιουλσερέν έχουν γίνει θέαμα σε όλη την γειτονιά και η Γκιουλσερέν είναι πολύ θλιμμένη.Η Γκιουλσερέν θεωρεί ότι έχει χάσει την Χαζάλ και έχει αποκτήσει πάρα πολλούς εχθρούς.

Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 22 paramparca
Eνα άρθρο που θα γραφτεί στην εφημερίδα θα είναι η αιτία να έρθει στο φως της δημοσιότητας το μεγάλο λάθος που συνέβη πριν από δεκαπέντε χρόνια μέσα στο μαιευτήριο, ανάμεσα στα δύο κορίτσια.Έτσι λοιπόν το δημοσίευμα της εφημερίδας θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις δύο οικογένειες. Αυτή που θα αναστατωθεί περισσότερο από όλους φαίνεται ότι θα ναι η Ντιλάρα, αφού για ακόμα μία φορά τα σχέδια της θα ανατραπούν. Έτσι λοιπόν η Ντιλάρα είναι έξυπνη και θα πάρει μία άμεση και τολμηρή απόφαση και θα έχει στο πλευρό της τον πεθερό της, που δείχνει να είναι πανέτοιμος για κάθε κατάσταση.Δημοσιογράφοι φαίνεται ότι είναι έξω από το σπίτι των Γκιουρπινάρ και περιμένουν μία δήλωση. Η Ντιλάρα παίρνει την απόφαση να δώσει μία συνέντευξη τύπου μαζί με την Γκιουλσερέν.Η Γκιουλσερέν δεν θεωρεί ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ καλή ιδέα και δέχεται ναδώσουν αυτή τη δήλωση. Τα πράγματα όμως θα ανατραπούν, αφού ο νεαρός Οζάν θα πάει να δώσει μία συνέντευξη και θα πει ότι η Γκιουλσερέν είναι η καινούργια ερωμένη που έχει ο πατέρας του και θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα.Η Τζανσού με τη σειρά της βλέποντας την άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, παίρνει την απόφαση να φύγει μέσα από την έπαυλη και θα τρομάξει τους πάντες με αυτήν την κίνηση της.

Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 23 paramparca
Ο Τζιχάν μαζί με την Ντιλάρα θα πάνε στο σπίτι που βρίσκεται η Τζανσού και εκεί θα συναντήσουν την Τζανσού να βρίσκεται στην αγκαλιά της Γκιουλσερέν.Η κοπέλα φαίνεται ότι είχε πολύ μεγάλη ανάγκη να μιλήσει με την πραγματική της μητέρα. Έτσι λοιπόν της ζήτησε να μείνει στο σπίτι.Η Τζανσού δεν δείχνει να έχει πρόβλημα που το σπίτι της είναι ένα απλό φτωχικό σπίτι.Η Ντιλάρα θα την ακούσει και δείχνει να είναι απογοητευμένη από αυτά που ακούει. Θα πάει θα την αγκαλιάσει και θα της μιλήσει πολύ όμορφα, ώστε να καταφέρει να της αλλάξει γνώμη. Ο Τζιχάν φαίνεται να είναι αμήχανος και παρακολουθεί τις δύο γυναίκες να προσπαθούν να ηρεμήσουν την Τζανσού.Προς τιμήν αυτή που υπερτερεί φαίνεται να είναι η Ντιλάρα, αφού πείθει την Τζανσού να επιστρέψει πίσω στην έπαυλη.Η Γκιουλσερέν θα εξηγήσει στην Τζανσού ότι έχει δίκιο σε αυτό που λέει η Ντιλάρα και ότι είναι η καλύτερη πράξη να επιστρέψει πίσω. Εκεί της εξηγεί ότι σκοπός της δεν είναι να καταστρέψει την οικογένεια των Γκιουρπινάρ!Ο Τζιχάν όμως φαίνεται να μην την πιστεύει, αφού την βλέπει ότι είναι θλιμμένη. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Τζανσού και στην Χαζάλ έχει πληγώσει πάρα πολύ την Γκιουλσερέν.Ο Τζιχάν γυρνάει την Ντιλάρα και την Τζανσού πίσω στην έπαυλη, αλλά το μυαλό του βρίσκεται ακόμα πίσω στην Γκιουλσερέν.Έτσι λοιπόν αργότερα θα κανονίσει να έχει μια συνάντηση μαζί της για να μιλήσουν. Πλέον ο Τζιχάν είναι μόνος του και ζει μόνος του.

Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 24 paramparca
O συνεταίρος που έχει ο Τζιχάν είναι πολύ αποφασισμένος να κρατήσει σε απόσταση την Γκιουλσερέν μαζί με τον Τζιχάν. Έτσι θα καταστρώσει ένα σχέδιο με την βοήθεια της Ντιλάρα.Η Γκιουλσερέν θα δεχτεί την πρόταση του Ραχμί να τον συναντήσει και να πάει μόνη της, χωρίς όμως να γνωρίζει ποια είναι τα πραγματικά του σχέδια. Η Κεριμάν από τη μεριά της φαίνεται να ανησυχεί. Έτσι λοιπόν και αυτή θα πάει να σχεδιάσει τις δικές της κινήσεις για να καταφέρει και να εκμεταλλευτεί και αυτή την Γκιουλσερέν.Η Γκιουλσερέν φαίνεται να μην μπορεί να αντιδράσει στην παγίδα που πήγε και της έστησε ο Ραχμί μαζί με την Ντιλάρα και ο Ραχμί ξεκινά να βάζει σε λειτουργία και το δεύτερο σχέδιο που έχει στην τσέπη του.Ο Τζιχάν μαζί με την Ντιλάρα πηγαίνουν στο δικαστήριο, ώστε να συνεχίσουν της διαδικασίες που αφορούν το διαζύγιο τους. Η Ντιλάρα όμως θέλει να αποτρέψει κάτι τέτοιο, ενώ θα διοργανώσει μία συνάντηση στην έπαυλη, ώστε να συστήσει την Χαζάλ στις φίλες που έχει.

Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 25 paramparca
Ο Τζιχάν θα θέλει και αυτός με τη σειρά του να βοηθήσει την Γκιουλσερέν, ώστε να μάθει περισσότερα πράγματα για την Τζανσού και να έρθει λίγο πιο κοντά. Έτσι θα προτείνει και στις δύο να πάνε κάποιες διακοπές, ώστε να γνωριστούν καλύτερα. Τελικά η πρόταση γίνεται πραγματικότητα παρά την άσχημη αντίδραση που έχει η Ντιλάρα.Έτσι οι δυο τους πηγαίνουν σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στο βουνό για να περάσουν ήρεμες διακοπές. Εκεί τις βλέπουμε να μιλούν και να παίζουν ώρες ατελείωτες για να καταφέρουν να καλύψουν το μεγάλο κενό που είχαν όλα αυτά τα χρόνια. Το βράδυ η Γκιουλσερέν θα θελήσει να χτενίσει την Τζανσού όπως έκανε παλαιότερα στη Χαζάλ. Έτσι λοιπόν η Τζανσού θα εκμυστηρευθεί στην Γκιουλσερέν ότι η Ντιλάρα δεν την είχε χτενίσει ποτέ.Είχε πάντα διάφορες υποχρεώσεις που ήθελε να κάνει και πήγαιναν και την χτένιζαν οι διαφορές υπηρέτριες που είχε στο σπίτι. Εδώ βλέπουμε να τελειώνει και οι μικρές διακοπές που έκαναν. Η Τζανσού θα γυρίσει πίσω στην έπαυλη των Γκιουρπινάρ και η Γκιουλσερέν γύρνα σπίτι της και λέει τα πάντα στην Κεριμάν. Όταν θα φτάσει στο σπίτι θα βρει μπροστά της τον Οζκάν. Αυτός είναι ο άνδρας της που την είχε παρατήσει πριν από δώδεκα χρόνια!

νέα επεισόδια της σειράς Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδια 26,27,28,29,30
ragismenes-kardies-21-22-23-24-25-26-27-28-29-30



​ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΞΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 09-11-2015 ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΣΙΡΙΑΛΣ

Μπρούσκο
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Ο Σήφης και ο Αχιλλέας αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τις δολοφονικές επιθέσεις που δέχονται. Ο Νικηφόρος προτείνει στον Διαμαντή να αγοράσει ένα μέρος των μετοχών της εταιρείας που έχει με τα ανίψια του. Αχιλλέας και Νεκτάριος έχουν αναστατωθεί από τις νομικές απειλές του Νικηφόρου.

Ρουά ματ
5.45 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Ο Πέετρος δέχεται να κάνει τη διαφήμιση και η Ρουμπίνη δείχνει για πρώτη φορά ότι μπορεί και να ζηλεύει λίγο! Ο Ηρόδοτος κάνει τα πρώτα του βήματα ως σεναριογράφος και όλοι μένουν έκπληκτοι με το ταλέντο του! Ο Μιχαήλ με την Ευδοκία αφήνουν για πρώτη φορά τους εαυτούς τους ελεύθερους και κάνουν αυτό που αποφεύγουν τόσο καιρό. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος με τη Μαρία περνάνε τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να περάσει ένας γονιός. Ενας θάνατος φέρνει στενοχώρια αλλά και ανατρεπτικές συνέπειες στις ζωές των ηρώων μας.

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Η Δάφνη εξηγεί στον Μάριο τον λόγο που δεν μπορεί να πάει μαζί του. Ο Μάριος, για πρώτη φορά, αντιδρά έντονα, θεωρώντας υπεύθυνο τον Αντρέα. Τελικά η Δάφνη αποφασίζει να μείνει για λίγο στο πατρικό της.
Ο Αλκης συνέρχεται από το σοκ και προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Κρίστη, όταν αντιλαμβάνεται το παιχνίδι που έχει στηθεί πίσω από την πλάτη του. Η Μαρίνα και ο Μάνος προσπαθούν να βάλουν τη σχέση τους σε νέα, φιλική βάση, χωρίς κανείς από τους δύο να το θέλει κατά βάθος. Η Ελσα αναζητά τη Δάφνη, στην προσπάθειά της να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από το bullying που υφίσταται η Κρίστη και γνωρίζει τον Νικ.

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Ο Πάρης βρίσκεται υπό κράτηση και βιώνει ένα δράμα λόγω των άδικων κατηγοριών της Δανάης, όμως έχει τους κοντινούς του ανθρώπους στο πλευρό του. Η Σοφία, αντίθετα, πιστεύει πως δεν πρέπει να παραβρεθεί στον γάμο γιατί θα εκθέσει την οικογένεια στον κύκλο της, γεγονός που προκαλεί την οργή των υπολοίπων. Ο Σωκράτης καταφέρνει να έρθει σε επαφή με τον Ορφέα χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Η Μαρίνα, αν και δείχνει αποφασισμένη να παντρευτεί τον Στέφανο, αδυνατεί να βγάλει από τη σκέψη της τον Ορφέα.

Κάτω Παρτάλι
10 μ.μ. MEGA Κωμική σειρά

Η επομένη των γάμων βρίσκει τον Κωνσταντίνο να έχει πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με τα αγροτικά. Ταυτόχρονα η Βίβιαν έχει στρέψει την προσοχή της στο κίνημα της, ενώ η Πασχαλιά που καίγεται από έρωτα για τον Κωνσταντίνο ζητάει την βοήθεια της νονάς Μοσχούλας.

Οι συμμαθητές
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά

Η Ντίνα βρίσκει το φως της χάρη στην επιστροφή της Γκέλυς. Ο Αρης φανερά θυμωμένος με τον Παύλο εξομολογείται στον παππού του ότι θέλει ο Παύλος να φύγει από την εταιρεία. Ο Παύλος και η Τατιάνα έρχονται πιο κοντά χάρη στον νεογέννητο γιο τους. Η Γκέλυ αποκαλύπτει στον Ισίδωρο και την Ντίνα την αλήθεια για το παιδί της Τατιάνας.

House M.D
1.45 μ.μ. STAR Ιατρική σειρά

Ο Χάουζ επιβαίνει σε ένα λεωφορείο το οποίο από απροσεξία του οδηγού τρακάρει. Ο γιατρός έχει χτυπήσει στο κεφάλι με αποτέλεσμα το χτύπημα αυτό να του έχει προκαλέσει μερική αμνησία. Μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο και επιμένει πως στο λεωφορείο υπήρχε ένας επιβάτης με συμπτώματα σοβαρής μεταδοτικής ασθένειας και κινδυνεύουν όλοι...


Ραγισμένες καρδιές
5.40 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Η Κεριμάν βλέπει την όλη κατάσταση σαν τη μοναδική ευκαιρία για να καταφέρει να βγει από τη φτώχεια. Θα κάνει τα πάντα για να αποσπάσει χρήματα από τους Γκιουρπινάρ. Ενα απρόσεκτο λάθος της Γκιουλσερέν δηλητηριάζει την ατμόσφαιρα. Αυτό που συμβαίνει ξαφνιάζει ακόμα και την Ντιλάρα. Ο Ραχμί λέει σε όλους ότι βρήκε το κολιέ της Γκιουλσερέν στην τσέπη του Τζιχάν...

Revenge
1.30 π.μ. ΑLPHA Δραματική σειρά

Οι εορταστικές εκδηλώσεις των Γκρέισονς για την 4η Ιουλίου, Ημέρα της Ανεξαρτησίας, ήταν πάντα θρυλικές. Ομως εφέτος, αντί για πυροτεχνήματα, θα πυροδοτήσουν άλλου είδους φωτιές, όταν ένα ενοχοποιητικό βίντεο οδηγήσει τους Γκρέισονς σε ρήξη με τον Φρανκ, τον επικεφαλής της ασφάλειας. Ο Φρανκ, ωστόσο, δεν έχει σκοπό να καταθέσει τα όπλα αμαχητί, γεγονός που θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην Εμιλυ και τον Νόλαν…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget