8/11/15



ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16 paramparca


paramparca Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 16 ragismenes kardies
H Κεριμάν πιστεύει ότι όλη αυτή η κατάσταση που δημιουργήθηκε ίσως να είναι η μοναδική ευκαιρία που θα έχει στη ζωή της, ώστε να μπορέσει και να βγει από την μιζέρια που ζει. Έτσι λοιπόν την βλέπουμε να παίρνει την απόφαση να κάνει ότι μπορεί για να καταφέρει και να πάρει χρήματα από την οικογένεια του Τζιχάν. Έτσι λοιπόν μέσα της φαίνεται να είναι πολύ αποφασισμένη μέχρι να καταφέρει και να πετύχει αυτό που θέλει.Ένα μεγάλο λάθος που θα κάνει η Γκιουλσερέν φαίνεται ότι θα δυναμιτίσει πάρα πολύ το κλίμα. Αυτό που πραγματικά θα γίνει, φαίνεται ότι θα αφήσει άναυδη μέχρι και την Ντιλάρα. Έτσι λοιπόν ύστερα από αυτή τη νύχτα τα πράγματα δείχνουν γίνονται όλο και πιο περίπλοκα.Ο Ραχμί θα πάει και θα ανακοινώσει σε όλους ότι βρήκε το κολιέ που είχε η Γκιουλσερέν, μέσα στην τσέπη του Τζιχάν έτσι όλη αυτή η ανακοίνωση θα δημιουργήσει ένα σοκ στον Τζιχάν, την Γκιουλσερέν, την Χαζάλ, αλλά και την Τζανσού. Έτσι λοιπόν η Γκιουλσερέν έχει καταλάβει ότι η Ντιλάρα οργάνωσε αυτό το δείπνο με πρωταρχικό σχέδιο της, να την υποβαθμίσει μπροστά στα κορίτσια. Έτσι λοιπόν η Γκιουλσερέν δεν φαίνεται να ανέχεται άλλο την συμπεριφορά της Ντιλάρα. Έτσι λοιπόν θα έχει έναν έντονο διάλογο μαζί με την Ντιλάρα και θα αποχωρήσει μέσα από την έπαυλη των Γκιουρπινάρ.Η Χαζάλ με τη σειρά της φαίνεται ότι θα αρνηθεί να πάει μαζί της.Ο Τζιχάν δείχνει έτοιμος, ώστε να πάει να βρει την Γκιουλσερέν μέχρι την στιγμή που η γυναίκα του η Ντιλάρα θα του πει ότι πήγαν και συνέλαβαν το γιο τους.



ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 23-24-25-26-27- to-daxtylidi-tis-fwtias
Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 23 to daxtylidi tis fwtias
H δεξίωση που θα γίνει προς τιμήν του γάμου, θα σταματήσει και η αιτία θα είναι ο Πέτρος που έχει στείλει τους ανθρώπους του, για να βρουν αυτόν τον περιβόητο παράξενο άνδρα που έχει μπει μέσα στο σπίτι.Η Ηρώ με τη σειρά της θα θεωρεί ότι λόγω του γάμου, η σχέση που έχει μαζί με τον Ορφέα, θα της δοθεί μία ευκαιρία αλλά δυστυχώς πιστεύει λάθος.Ο Ορφέας με τη σειρά του φαίνεται να είναι ανυποχώρητος. Έτσι λοιπόν θα καταφέρει και θα βρει την Μαρίνα μόνη της και θα της πει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της και αυτό το καταφέρνει, χωρίς να τον εντοπίσει κανένας.O Αλέξης πιστεύει ότι κατάφερε να κερδίσει την Σαζέμ, αλλά καταλαβαίνει πολύ γρήγορα ότι έχει φύγει μέσα από το σπίτι και δείχνει να είναι πολύ απελπισμένος.Η Ελένη είναι αναστατωμένη, αφού θα προσπαθήσει να μην αποκαλυφθεί η σχέση που έχει μαζί με τον Πέτρο. Έτσι λοιπόν θα καταλάβει ότι μία φωτογραφία που ήταν εξαφανισμένη μέσα από το σαλόνι ξαφνικά θα ξανάρθει πάλι στην ίδια θέση, αλλά θα έχει ένα κρυφό μήνυμα μέσα της που θα της προκαλέσει ένα μεγάλο σοκ.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 24 to daxtylidi tis fwtias
Ο Ορφέας να κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να βρει στοιχεία που αφορούν το μακρινό παρελθόν του και θα καταφέρει να πείσει την Μαρίνα να ξαναβρεθούν για ακόμα μία φορά και ας είναι η τελευταία.Ο Πάρης μαζί με την Νεφέλη φαίνεται ότι συνεχίζουν να έχουν κάποια προβλήματα τα οποία εκτός από την προσωπική ζωή τους φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να έχουν και έναν μεγάλο αντίκτυπο μέσα στην καθημερινότητα τους, αλλά και στην καθημερινότητα που θα έχουν τα παιδιά.Ο Αλέξης πηγαίνει και βρίσκει τον πατέρα του και οι δυο τους θα ξεκινήσουν να ψάχνουν την Σαζέμ. Η Σοφία παρέα με τον Στέφανο είναι αναστατωμένοι και η αιτία είναι η εγκυμοσύνη της Μαρίνας, ενώ ο Σωκράτης την ίδια στιγμή φαίνεται ότι θα προσπαθήσει να προσεγγίσει ακόμα περισσότερο την Σοφία!

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 25 to daxtylidi tis fwtias
Ο Σωκράτης μαζί με την Σοφία συναντιούνται και έτσι θα έρθουν λίγο πιο κοντά. Αυτό το ραντεβού τους θα πάρει μία απίστευτη πορεία, ύστερα από τη μεγάλη αποκάλυψη που θα κάνει ο Σωκράτης και αυτή η αποκάλυψη θα αφορά το μακρινό παρελθόν που είχε η οικογένεια Στρατηγού!Η Νεφέλη μαζί με τον Πάρη θα πειστούν από την Ελένη ότι η Δανάη, κάνει ότι κάνει για τα λεφτά. Έτσι θα πάρουν την απόφαση να πάνε και να της κάνουν μία οικονομική προσφορά που δεν θα μπορέσει να αντισταθεί με τίποτα.Ο Ορφέας με τη σειρά του είναι σε σκέψεις, ώστε να επιστρέψει πίσω στην Σαντορίνη.Οσο βρίσκεται στην Κύπρο θα θελήσει να πάει ένα τελευταίο ραντεβού μαζί με την Ηρώ. Εκείνη έχει στην τσέπη της κάποιο σχέδιο και θα τον πάει στο μπαρ που είναι και ο Στέφανος παρέα με την Μαρίνα, εκει τα πράγματα αγριεύουν στην κυριολεξία και βλέπουμε τον Στέφανο μαζί με τον Ορφέα να έχουν ένα μεγάλο καβγά και να πιάνονται στα χέρια.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 26 to daxtylidi tis fwtias
Ο Στέφανος με τη Σοφια ασκούν πολύ μεγάλη πίεση πάνω στο Μαρίνα, ώστε να αποφασίσει μια και καλή για το τι θα κάνει στο γάμο αλλά και στη ζωή της.Δυστυχώς όμως η συμπεριφορά που θα έχουν αυτοί οι δύο, θα είναι η αιτία να δημιουργηθεί πολύ μεγάλη ένταση.Ο Ορφέας με τη σειρά του θεωρεί ότι μέσα του υπάρχει ένα κομμάτι του παλιού εαυτού του και έτσι θα ασκήσει πολύ μεγάλες πιέσεις στην Μαρίνα να συναντηθούν για ακόμα μία φορά και να του πει όλη την πραγματική αλήθεια.Αυτό που δεν ξέρουν όμως είναι ότι ο Στέφανος με τη σειρά του έχει κανονίσει με κάποιους ανθρώπους να πάνε και να τους παρακολουθούν. Η Σαζέμ φαίνεται ότι εξακολουθεί να είναι αγνοούμενη. Η Νεφέλη την ίδια στιγμή καταφέρνει και βρίσκει ένα παλιό γράμμα του Κωνσταντίνου που αφορούσε τον Πάρη και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχει μέχρι ώρας, πάνω στον σύζυγο της!

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 27 to daxtylidi tis fwtias
Η Νεφέλη έχει ξεκινήσει και αναθεωρεί σχετικά με το ποσό αθώος είναι ο Πάρης και έτσι βλέπουμε ότι η σχέση τους να βρίσκεται μέσα σε μία μεγάλη κρίση.Η Μαρίνα με την σειρά της θα ξεκινήσει να κάνει μεγάλες αποκαλύψεις στον Ορφέα και θα τον αναστατώσει ο οποίος με την σειρά του πιστεύει ότι είναι ένας δολοφόνος.Την ίδια στιγμή η συμπεριφορά που έχει η Σοφία απέναντι στον Στέφανο θα τον εκνευρίσει και έτσι η συζήτηση που θα έχουν εξελίσσεται σε έναν τεράστιο καβγά και εκεί είναι που θα ακουστούν πολλά λόγια που δεν είχε ξαναπεί ποτέ ο ίδιος.Ο Αλέξης καταφέρνει για ακόμα μία φορά να είναι ο σωτήρας της Σαζέμ, αφού καταφέρνει και την βρίσκει και την γυρνάνε πίσω στο σπίτι, αλλά δυστυχώς η Σαζέμ είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Το Δαχτυλίδι της φωτιάς νέα Επεισόδια 28,29,30,31.32
to-daxtylidi-tis-fwtias-23-24-25-26-27-28-29-30-31-32

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget