6/11/15



ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 423-424-425-426-427 brousko epeisodia
Μπρούσκο επεισόδιο 423 mprousko
Η Μελίνα έχει κυριευθεί από το φόβο της ότι θα χάσει οριστικά τον Αχιλλέα. Ο Μάρκος με τον Παύλο θα έχουν μεταξύ τους μια ένταση γιατί η Δάφνη έχει το κακό ελάττωμα να ανακατεύεται σε όλα. Ο Μηνάς και η Βασιλική νομίζουν ο ένας για τον άλλον ότι έχει παράλληλη σχέση και γι αυτό και οι δύο παρακολουθούν ο ένας τον άλλον.Τον Αλεξάνδρου τον συλλαμβάνουν και αυτό εξοργίζει πάρα πολύ τον Νικηφόρο, ενώ ο Ματθαίος πηγαίνει στα Χανιά για να αναγνωρίσει αν είναι αυτός ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να τον δολοφονήσει.Η Χρυσάνθη είναι πάρα πολύ φιλική απέναντι στον Αχιλλέα, αλλά ο Αχιλλέας για κάποιο παράξενο λόγο είναι πολύ μαζεμένος μαζί της.Στον Σήφη η Όλγα κάνει μια αποκαλυπτική ομολογία και του λέει ότι τον έχει ερωτευτεί και περιμένει να δει την αντίδραση του. Η Δάφνη είναι πάρα πολύ τσαντισμένη με τον Πάτροκλο γιατί νομίζει ότι θα ξεκινήσει να στήσει μια νέα πλεκτάνη εις βάρος της, όταν όμως θα συναντηθούν τους περιμένει και τους δύο μια έκπληξη.Η γιαγιά Ανδριανή θα ταραχτεί πάρα πολύ λόγω της αναγνώρισης ενός ανθρώπου. Τρομοκρατημένη η Δήμητρα βλέπει τον Πάτροκλο να πέφτει αιμόφυρτος στο κήπο από ένα πυροβολισμό που θα δεχτεί...

Μπρούσκο επεισόδιο 424 mprousko
Μετά τον πυροβολισμό του Νεκτάριου λόγω της κατάστασης του τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ο Αχιλλέας λέει στη Δήμητρα να μην πουν ακόμα τίποτα στον Ματθαίο.Ο Αχιλλέας πάει στο Χρήστο και του λέει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί σχετικά με τον άντρα που έχουν συλλάβει για την απόπειρα δολοφονίας του Ματθαίου, αλλά και για τον Νικηφόρο και την Χρυσάνθη.Η γιαγιά λέει στη Μελίνα ότι θα την βοηθήσει να τα ξαναφτιάξει με τον Αχιλλέα, αλλά ο Αχιλλέας είναι ανένδοτος και πολύ θυμωμένος μαζί της και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι.Η γιαγιά Ανδριανή θα μείνει άναυδη μόλις παρουσιαστεί μια γυναίκα που η φυσιογνωμίας της θα είναι πολύ δυσάρεστη. Τα ψέματά του Σήφη θα καταλάβει η Στεφάνια, ότι δηλαδή της έχει πει ψέματα για να μπορέσει να βρεθεί με την Όλγα χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας.Σοκαρισμένη θα είναι και η Δάφνη, αφού θα κάνει την εμφάνισή της η Χέλγκα Λινεμάγιερ και θα προσπαθήσει να ανακαλύψει ποιο πρόσωπο κρύβεται πίσω από αυτήν την ταυτότητα.

Μπρούσκο επεισόδιο 425 mprousko
Ο Αχιλλέας έχει πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι και θα στείλει την Ανδρούλα για να πάρει τα ρούχα του και αυτό το γεγονός θα βυθίσει την Μελίνα σε μεγάλη απελπισία που βλέπει τον καβγά που είχαν να παίρνει άλλες διαστάσεις.Σε άσχημη σύγκρουση θα έρθει ο Ματθαίος με την Αναστασία η οποία δεν θέλει να διακόψει τη συνεργασία που έχει με τον Διαμαντή και τον Σήφη και να προχωρήσει στην δική του επιχείρηση.Εξοργισμένη είναι η Χρυσάνθη με το Νικηφόρο γιατί υποπτεύεται ότι αυτός είναι πίσω από την επίθεση του Νεκτάριου και τον απειλεί ότι θα τον καρφώσει στην Αστυνομία. Ο Νικηφόρος δίνει εντολή, ώστε να βγάλουν απ τη μέση τον Αλεξάνδρου μέσα στη φυλακή.Ο Μηνάς και η Βασιλική ύστερα από την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί θα αποκαλύψει ο ένας στον άλλον ότι ο ένας παρακολουθεί τον άλλον.Η Στεφανία με τον πατέρα της έχουν έναν άσχημο καβγά, όπου ο Σήφης τότε θα την βάλει τιμωρία γιατί είναι ανένδοτη με το θέμα της Όλγας.Η Μελίνα παίρνει την απόφαση να πάει και να παρακολουθήσει τον Αχιλλέα και τότε θα έχει μια τρομερή ανακάλυψη που θα την πληγώσει πάρα μα πάρα πολύ.

Μπρούσκο επεισόδιο 426 mprousko
Τελικά ο Αλεξάνδρου βρίσκεται νεκρός στο κελί του και αυτό θα ταράξει πάρα πολύ τον Ματθαίο και την Αναστασία, χωρίς να ξέρουν ότι πίσω από την ψεύτικη αυτοκτονία του Αλεξάνδρου κρύβεται ο Νικηφόρος.Ο Πάτροκλος θα έχει υποψίες για το πως κατέληξε τελικά η μητέρα του, όταν θα ακούσει τυχαία ένα παράξενο τηλέφωνα της γιαγιάς Ανδριανής. Ξάγρυπνοι έμειναν ο Μάρκος και η Δάφνη λόγω της παρουσίας του Μανωλιού στο σπίτι τους και τότε ζητάνε από την Κωνσταντίνα να πάει να τον πάρει.Μιας άσχημη σύγκρουση θα υπάρξει ανάμεσα στην Αναστασία και στον Σήφη, όταν ο Σήφης θα της πει ότι σκοπός του Ματθαίου είναι να τους καταστρέψει οικογενειακώς. Ο Ματθαίος τελικά θα καταφέρει να χτυπήσει τον Διαμαντή στην αχίλλειο πτέρνα του και θα του θίξει τον εγωισμό του και αυτός θα γίνει έξω φρενών.Ο Αχιλλέας δηλώνει ανένδοτος να γυρίσει πίσω στο σπίτι του, παρ όλο που ανακατεύονται όλοι και τότε η Μελίνα θα κάνει μια τελευταία απελπισμένη κίνηση, μήπως και μπορέσει να γλιτώσει τον γάμο της.

Μπρούσκο επεισόδιο 427 mprousko
Η κίνηση που θα κάνει η Μελίνα θα την μετανιώσει αργότερα αν και ήταν κίνηση πανικού. Η Μελίνα βρίσκεται σε απόγνωση και νιώθει ντροπιασμένη και κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.Ο Αχιλλέας παίρνει την απόφαση και δίνει εντολή να γκρεμιστεί ο τοίχος από το τούνελ στο κτήμα Δημοσθένους και αυτός ο τοίχος φαίνεται να κρύβει ένα πάρα πολύ μεγάλο μυστικό, όπου η Χρυσάνθη που είναι εκεί, φοβάται να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της.Ο Σήφης επιτίθεται στον Ματθαίο και θα τον κατηγορήσει ότι θέλει να απομονώσει την Αναστασία από την οικογένειά της, αλλά ο Ματθαίος δεν υποχωρεί από τις απόψεις που έχει.Μια πρόταση θα κάνει ο Νικηφόρος στον Αχιλλέα και στον Νεκτάριο για να μπει κι αυτός την εταιρεία τους, με σκοπό να μπορέσει να εξυπηρετήσει τα δικά του σχέδια.Ο Πάτροκλος σε ένα συναισθηματικό του ξέσπασμα θα έρθει πάρα πολύ κοντά με τη Χρυσάνθη, η οποία τον στηρίζει και θα δημιουργηθεί μια περίεργη φιλική σχέση ανάμεσά τους..

νέα επεισόδια Μπρούσκο 428-429-430-431-432 mproysko
mproysko-423-424-425-426-427-428-429-430-431-432 ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ



Παρασκευή 6-11-2015 PARAMPARCA ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ Επεισόδιο 15 ragismenes kardies
Ενώ κοντεύει να έρθει η μέρα που η Γκιουλσερέν με τη Χαζάλ θα πάνε στην οικογένεια Γκιουρπινάρ για να συζητήσουν, η Γκιουλσερέν και η Τζανσού έρχονται πλέον πιο κοντά. Η Γκιουλσερέν με έκπληξη διαπιστώνει ότι μαζί τους θα πάει και η θεία της Χαζάλ, η Κεριμάν. Παράλληλα Χαζάλ η Κεριμάν κάνουν τα σχέδιά τους για να εντυπωσιάσουν στη συνάντηση, που θα γίνει στην έπαυλη του Τζιχάν. Στο μεταξύ η Ντιλάρα είναι αγχωμένη για τη συνάντηση και προσπαθεί να σκεφτεί πως θα επισκιάσει τη Γκιουλσερέν. Οι αποκαλύψεις στις δύο οικογένειες δεν έχουν επηρεάσει τη στάση του Οζάν απέναντι στην αδερφή του, Τζανσού, που την αναγνωρίζει ως τη μοναδική αδερφή του με αποτέλεσμα να αρνηθεί να παρευρεθεί στη συνάντηση. Η μέρα τελικά της συνάντησης έρχεται και η Χαζάλ γεμάτη αλαζονεία καταφτάνει στην έπαυλη των Γκιουρπινάρ, εντυπωσιασμένη από τη χλιδή που βλέπει γύρω της.



ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 18-19-20-21-22 to daxtylidi tis fwtias

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 18 to daxtylidi tis fwtias
Όλοι θα δώσουν τα συγχαρητήρια τους στην Νεφέλη που αποφάσισε δημόσια να είναι δίπλα στον σύζυγο της.Δίπλα της θα είναι και ο Στέφανος. Έτσι λοιπόν πολύ γρήγορα θα την δούμε να έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματική αλήθεια της απουσίας του Πάρη. Την ίδια ώρα ο Πάρης κρατείται στα κρατητήρια με τον Αλέξη να κάνει ότι μπορεί, ώστε να καταφέρει να τον βγάλει έξω με κάποια εγγύηση.Η Σοφία θέλει ο Πάρης να μείνει μακριά από τον γάμο και να μην είναι ο κουμπάρος γιατί αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να εκθέσει την οικογένεια, αλλά αυτό θα είναι η αιτία να προκαλέσει τον θυμό των υπόλοιπων. Παράλληλα ο Σωκράτης θα ξεκινήσει τα σχέδια του, ώστε να το καταφέρει να εξοντώσει τον Πέτρο.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 19 to daxtylidi tis fwtias
H απόπειρα εναντίον του Πέτρου θα αποτύχει και η αιτία θα είναι η Μαρίνα. Την ίδια ώρα η Σαζέμ θα παρακαλέσει την Ασπασία να μην πει τίποτα σε κανέναν για το μυστικό που έχει. Παράλληλα βλέπουμε και την Μαρίνα να πηγαίνει στον Στέφανο και να του λέει ότι ίσως ο πατέρας της να μην έρθει στο γάμο.Την ίδια ώρα ο Ορφέας συνεχίζει και ψάχνει να βρει τα ίχνη της. Η Ηρώ θα φτάσει στην Κύπρο και αυτό το γεγονός φέρνει σε μεγάλη αμηχανία τον Ορφέα που δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο παρά μόνο να πάει και να την υποδεχτεί στο ξενοδοχείο του.Εδώ βλέπουμε και τον Σωκράτη να έχει έρθει πιο κοντά με την Ηρώ και να της συμπαραστέκεται, ενώ την ίδια ώρα βλέπουμε και τον Πέτρο να παίρνει κάποιες προφυλάξεις, ώστε να διαφυλάξει τα παιδιά του και την Σοφία. Παράλληλα η Ελένη θα αναγνωρίσει μέσα από κάποιες φωτογραφίες κάποια φιγούρα από κάποιον άνδρα, ενώ το ίδιο βράδυ θα δεχτεί μία επίσκεψη από τον εραστή που έχει.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 20 to daxtylidi tis fwtias
Η Μαρίνα δεν μπορεί να βγάλει απ το μυαλό της καθόλου τον Ορφέα, αλλά σκέφτεται ότι προτεραιότητα της είναι η εγκυμοσύνη της και το μεγάλωμα του παιδιού της.Η υπεράσπιση του πάρει από τον Αλέξη αποδίδει και έτσι θα καταφέρει να επιστρέψει στο σπίτι του αλλά με πάρα πολύ βαριά ψυχολογία.Έτσι λοιπόν πριν γίνει ο γάμος η Σοφία θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στη Σαζέμ και εκεί θα την προειδοποιήσει για τον Αλέξη και θα της πει να μην ονειρεύεται τίποτα για το γιο της, αφού δεν τη θεωρεί ως την καταλληλότερη.Η Ελένη διατηρεί μια κρυφή σχέση με τον Πέτρο όπου θα συναντήσουν μετά από πολύ καιρό

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 21 to daxtylidi tis fwtias
Ο πατέρας του Αλέξη του λέει ότι πρέπει να προστατέψει την οικογένεια. Ακόμα ο Αλέξης βρίσκεται αντιμέτωπος με την απόμακρη συμπεριφορά που έχει Σαζέμ, χωρίς όμως να γνωρίζει τις απειλές που δέχτηκε από τη Σοφία.Ο Πάρης εξακολουθεί να δέχεται προβλήματα από τη Δανάη, ενώ η Νεφέλη κάνει τα πάντα ώστε να μπορέσει να τον υποστηρίξει.Για το γάμο της Μαρίνας όλα είναι έτοιμα, αλλά η Μαρίνα αισθάνεται να μην ξέρει τι θα κυριαρχήσει μέσα της η λογική ή το συναίσθημα.Ο Σωκράτης δείχνει στον Ορφέα πως μπορεί να βρει την Μαρίνα και έτσι εκείνος πηγαίνει στο σπίτι της οικογένειας Στρατηγού.Στο σπίτι υπάρχει ασφάλεια, αλλά Ορφέας αποφασίζει να μπει κρυφά στη δεξίωση.

Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς επεισόδιο 22 to daxtylidi tis fwtias
Η Μαρίνα νιώθει μεγάλη σύγχυση, αλλά ο γάμος θα γίνει χωρίς να είναι ο Πέτρος εκεί, γιατί βρίσκεται έξω από το σπίτι, ώστε να μπορέσει να διασφαλίσει την ασφάλεια της οικογένειάς του. Τότε εκεί θα εμφανιστεί ο Σωκράτης όπου θα δημιουργηθεί μια άγρια συμπλοκή με όπλα και απειλές, αλλά η μάχη που θα 'χουν μεταξύ τους θα μείνει μόνο στα λόγια.Ο Ορφέας μπαίνει μέσα στο χώρο της δεξίωσης σαν σερβιτόρος και αποφεύγει να συναντήσει την Μαρίνα. Τότε θα ξεκινήσει να ψάχνει ώστε να μπορέσει να ανακαλύψει στοιχεία και να κάνει μια τρομερή ανακάλυψη με στοιχεία που θα του γεννήσουν πολλά ερωτήματα.Στη δεξίωση όλοι διασκεδάζουν, ενώ ο Αλέξης θα εκδηλώσει την αγάπη του για τη Σαζέν δημόσια και αυτό θα προκαλέσει την οργή και τα νεύρα της Σοφίας. Η Ασπασία θα μείνει άναυδη, αφού θα δει μια ερωτική στιγμή που έχει η Ελένη μαζί με τον Πέτρο ...

νέα επεισόδια της σειράς Το Δαχτυλίδι της φωτιά Επεισόδια 23,24,25,26,27
to-daxtylidi-tis-fwtias-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27



Μπρούσκο Επεισόδιο 417 Mprousko epeisodio Παρασκευή 6-11-2015

Μετά την αναστάτωση που προκαλεί η παρουσία του στο γλέντι του γάμου, ο Διαμαντής καλυμμένος πίσω απ' το όνομα της νύφης του Άννας, ετοιμάζει το επόμενο βήμα αγοράζοντας μεγάλες εκτάσεις μ' αμπέλια. Ματθαίος κι Αναστασία, βάζουν στην άκρη τις διαφορές τους και φεύγουν για ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο, ενώ ο Νικηφόρος, δίχως να χάσει χρόνο πλησιάζει με δόλιο σκοπό τον Διαμαντή. Η υπερβολική περιποίηση του Μηνά προς τη Βασιλική, πιστεύοντας πως έχει μείνει έγκυος, γεννά υποψίες στην τελευταία ότι την απατά. Ο Μανωλιός βλέπει τυχαία τον Σήφη με την Όλγα σε τρυφερό τετ-α-τετ.. κάτι που του ξεφεύγει ενώπιον της Στεφανίας, ξεσηκώνοντας και πάλι τον θυμό της μικρής.Την ίδια στιγμή, η Δάφνη, έχοντας αντιληφθεί την ανασφάλεια που νιώθει ο Αχιλλέας απ' την εκδήλωση αγάπης της Στεφανίας προς τη Μελίνα, επιχειρεί να τον καθησυχάσει. Παράλληλα ο Αχιλλέας, συναντά κρυφά απ' τη Μελίνα τον Σήφη και του εκμυστηρεύεται τους φόβους του για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ζωές τους.



ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 Παρασκευή 6-11-2015 TO DAXTYLIDI TIS FWTIAS
Ο Ορφέας ψάχνει απελπισμένα τη Μαρίνα στην Κύπρο, χωρίς όμως να γνωρίζει πως ο Σωκράτης τον παρακολουθεί εντατικά. Η Μαρίνα, από την άλλη, έχει πείσει τον εαυτό της πως η σχέση της με τον Ορφέα έχει λήξει οριστικά. Η Σοφία εξακολουθεί να διαμαρτύρεται για την παρουσία της Σαζέμ στο σπίτι, γεγονός που θα προκαλέσει τον θυμό του Αλέξη. Ενώ την ίδια ώρα, η σύλληψη του Πάρη έρχεται για να ταράξει τα νερά στην ήρεμη μέχρι στιγμής οικογενειακή ζωή του.



ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 229 Παρασκευή 6-11-2015 Ρουά ματ 25 Β' κύκλος roua mat

Ο Μάξιμος θα πάει στην Ιωάννα και θα της πει ψέματα για το τηλεφώνημα που είχε μαζί με την Στέλλα. Ο Μιχαήλ μαζί με την Ευδοκία θα πάνε να φάνε παρέα και παίρνουν την απόφαση ότι θα είναι μόνο φίλοι αλλά μόνο αυτό δεν θα κάνουν. Έτσι λοιπόν βλέπουμε και τους δύο ύστερα από το δείπνο που είχαν, να καταλήγουν να είναι και πάλι μαζί. Ύστερα από την καταγγελία που θα γίνει για δηλητηρίαση στο εστιατόριο που διατηρεί ο Δημήτρης, φαίνεται ότι ακόμα υπάρχουν πολλά και μεγάλα προβλήματα. Η Ηρώ φαίνεται ότι θα πάει στο εργοστάσιο, γεγονός που θα αιφνιδιάσει την Ευδοκία. Η Νεφέλη θα πάει στον Ανδρέα και θα του ζητήσει να φύγουν οι δύο τους και να το σκάσουν και να πάνε να ζήσουν στην Αθήνα!



Under the Dome Παρασκευή 6-11-2015 3ος κύκλος Under the Dome Επεισόδιο 7: "EJECTA"
Ο ουρανός έξω από τον γυάλινο θόλο συγκλονίζεται από μια καταστροφική βροχή μετεωριτών. Ταυτόχρονα, απροσδόκητες συμμαχίες δημιουργούνται στο εσωτερικό του. Η Eva προσπαθεί να κάνει πλύση εγκεφάλου στον Barbie, ενώ η Julia συμμαχεί με τον Big Jim. Τέλος, ο Joe αναγκάζεται να δεχτεί τη βοήθεια του Sam, του ανθρώπου που σκότωσε την αδελφή του...



9 ΜΗΝΕΣ Παρασκευή 6-11-2015

1ος Κύκλος 9 mines Επεισόδιο 35
Ο Πέτρος συγκρούεται με τον Αχιλλέα και ο Αντρέας παίρνει το μέρος του, κάτι που εκπλήσσει τον πατέρα του. Στη συνέχεια του εξηγεί πως τον συμφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, για να τον έχουν από κοντά και να τον παρακολουθούν. Ο Χρήστος ξεκαθαρίζει στον Μάνο πως τα περιθώρια στενεύουν και του απομένουν λίγοι μήνες ζωής, οπότε πρέπει άμεσα να μιλήσει στην Έλσα. Ο Κυριάκος ζητάει από την Άντρη να πάψει να ενοχλεί τη Μαρίνα. Εκείνη, πεισμωμένη, του ανακοινώνει πως θα φύγει από το σπίτι. Η απόπειρα του Άλκη πανικοβάλλει τους απαγωγείς σε σημείο που επικοινωνούν με την οικογένειά του. Ο Τζώρτζης υποψιάζεται ότι η Κρίστη είναι έγκυος και αρχίζει να την παρακολουθεί. Ο Αντρέας ανακοινώνει στη Δάφνη πως δεν θα εγκρίνει την άδειά της για το ταξίδι της στο Παρίσι. Όταν εκείνη επιμένει, αναγκάζεται να υποχωρήσει, αλλά της βάζει ένα μεγάλο δίλημμα. Ο Μάνος επιστρέφει στην Κύπρο, χωρίς να ειδοποιήσει την Κάτια, γεγονός που την κάνει έξαλλη. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα βρίσκεται στο σπίτι του για την επισκευή μιας βλάβης και χωρίς να το καταλάβει, την παίρνει ο ύπνος στο κρεβάτι του. Ο γιατρός ανακοινώνει στην Κρίστη πως περιμένει αγόρι, αλλά ο υπέρηχός της βρίσκεται και στα χέρια του Τζώρτζη. Η Μάρθα ρωτάει τη Δάφνη ανοιχτά για το αν σκέφτεται να ενδώσει στις πιέσεις του Αντρέα. Ο Μάνος βρίσκει τη Μαρίνα στο κρεβάτι του και μη μπορώντας να αντισταθεί, την φιλάει. Ο Άλκης γυρίζει σπίτι και ζητάει να του φέρουν την Κρίστη, ενώ εκείνη βλέπει τον υπέρηχό της να φιγουράρει στο ίντερνετ και τρελαίνεται…



ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ (KARAGUL) Παρασκευή 6-11-2015
1ος Κύκλος - Επεισόδιο 66 Mavro triantafyllo
Ο Μπαράν, ο οποίος καλείται να πληρώσει το τίμημα για τις πράξεις του θείου του, αποφασίζει να λύσει τις παρεξηγήσεις. Η Εμπρού στηρίζει αυτήν του την απόφαση και παράλληλα γίνεται αποδέκτης της οργής του Κεντάλ και της Ναρίν. Η Εμπρού αφενός προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, αφετέρου καλείται να βρει λύση στα νέα προβλήματα, που έχουν προκύψει στο αρχοντικό της οικογένειας. Ενώ κάθε μέρα που περνά, η ζωή της γίνεται πιο δύσκολη και το αντίτιμο, που πληρώνει, είναι πολύ βαρύ…



NCIS Παρασκευή 6-11-2015
11ος Κύκλος - Επεισόδιο 21 NCIS
Ο τυχαίος θάνατος μιας αξιωματικού του ναυτικού, γίνεται αιτία να αποκαλυφθεί μια σειρά από βιασμούς συναδέλφων της, που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Η ομάδα NCIS είναι αποφασισμένη να κάνει τα κλειστά στόματα να μιλήσουν και η Άμπι καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός θύματος, που δίνει πολύτιμες πληροφορίες…



HOUSE MD Παρασκευή 06-11-2015

4ος Κύκλος - Επεισόδιο 14 HOUSE MD
Ο Χάουζ αναλαμβάνει έναν ηθοποιό, που παίζει στην αγαπημένη του σαπουνόπερα. Η υγεία του νεαρού εμφανίζει ραγδαία επιδείνωση μετά από κάποιες εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται και ο Χάουζ με την ιατρική του ομάδα προσπαθούν να βρουν την αιτία. Ο Γουίλσον και η Άμπερ έχουν το πρώτο τους ερωτικό καβγαδάκι...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget