30/10/15


​ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 16-17-18-19-20 paramparca

paramparca Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 16 ragismenes kardies
H Κεριμάν πιστεύει ότι όλη αυτή η κατάσταση που δημιουργήθηκε ίσως να είναι η μοναδική ευκαιρία που θα έχει στη ζωή της, ώστε να μπορέσει και να βγει από την μιζέρια που ζει. Έτσι λοιπόν την βλέπουμε να παίρνει την απόφαση να κάνει ότι μπορεί για να καταφέρει και να πάρει χρήματα από την οικογένεια του Τζιχάν. Έτσι λοιπόν μέσα της φαίνεται να είναι πολύ αποφασισμένη μέχρι να καταφέρει και να πετύχει αυτό που θέλει.Ένα μεγάλο λάθος που θα κάνει η Γκιουλσερέν φαίνεται ότι θα δυναμιτίσει πάρα πολύ το κλίμα. Αυτό που πραγματικά θα γίνει, φαίνεται ότι θα αφήσει άναυδη μέχρι και την Ντιλάρα. Έτσι λοιπόν ύστερα από αυτή τη νύχτα τα πράγματα δείχνουν γίνονται όλο και πιο περίπλοκα.Ο Ραχμί θα πάει και θα ανακοινώσει σε όλους ότι βρήκε το κολιέ που είχε η Γκιουλσερέν, μέσα στην τσέπη του Τζιχάν έτσι όλη αυτή η ανακοίνωση θα δημιουργήσει ένα σοκ στον Τζιχάν, την Γκιουλσερέν, την Χαζάλ, αλλά και την Τζανσού. Έτσι λοιπόν η Γκιουλσερέν έχει καταλάβει ότι η Ντιλάρα οργάνωσε αυτό το δείπνο με πρωταρχικό σχέδιο της, να την υποβαθμίσει μπροστά στα κορίτσια. Έτσι λοιπόν η Γκιουλσερέν δεν φαίνεται να ανέχεται άλλο την συμπεριφορά της Ντιλάρα. Έτσι λοιπόν θα έχει έναν έντονο διάλογο μαζί με την Ντιλάρα και θα αποχωρήσει μέσα από την έπαυλη των Γκιουρπινάρ.Η Χαζάλ με τη σειρά της φαίνεται ότι θα αρνηθεί να πάει μαζί της.Ο Τζιχάν δείχνει έτοιμος, ώστε να πάει να βρει την Γκιουλσερέν μέχρι την στιγμή που η γυναίκα του η Ντιλάρα θα του πει ότι πήγαν και συνέλαβαν το γιο τους.

paramparca Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 17 ragismenes kardies
O πατέρας του Τζιχάν φαίνεται να τον πιέζει έντονα, αλλά τον πιέζει και η Ντιλάρα. Ο Τζιχάν παίρνει τον οριστική απόφαση, ώστε να χωρίσει μαζί με την Ντιλάρα. Έτσι λοιπόν παίρνει την απόφαση να πάει να τα πει όλα στην Τζανσού και εκεί θα της μιλήσει και για την Γκιουλσερέν.Η Ντιλάρα έχει γίνει ένα ψυχολογικό ράκος και είναι σχεδόν βέβαιη ότι υπεύθυνη για το διαζύγιο της πρέπει να είναι οι Γκιουλσερέν και παίρνει την απόφαση να την εκδικηθεί. Η Χαζάλ θα μάθει ότι ο πατέρας της ο Οζκάν είναι στη φυλακή και θα έχει έναν έντονο καβγά μαζί με την Κεριμάν, αφού θα καταλάβει ότι όλο αυτό τον καιρό τους έκρυβε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.Η Σολμάζ παρέα με τον Αλπέρ θα μοιράσουν την φωτογραφία από την σύλληψη του γιου του Τζιχάν σε έναν δημοσιογράφο, ώστε να εκδικηθούν τον Τζιχάν.Η Γκιουλσερέν πιστεύει ότι έχει χάσει κάθε ελπίδα, ώστε να έχει μια καλύτερη ζωή και ένα καλύτερο μέλλον. Από τη μία σκέφτεται αυτό το περιβόητο δείπνο της Ντιλάρα και από την άλλη έχει στο μυαλό της το σκληρά λόγια που της είπε η Κεριμάν και η Χαζάλ και δεν φαίνεται να ηρεμεί.Έτσι λοιπόν η Γκιουλσερέν πιστεύει ότι έχει χάσει κάθε ελπίδα και αρχίζει να καταρρέει. Έτσι λοιπόν όταν θα συνέλθει από αυτό το δυνατό σοκ την περιμένει μία καινούργια έκπληξη, αφού θα δει κάποιον να είναι στο πλάι της.

paramparca Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 18 ragismenes kardies
O Τζιχάν μαζί με την Ντιλάρα έχουν ένα μεγάλο λόγο, ώστε να είναι χαρούμενοι, αφού το παιδί τους αποφυλακίζεται αλλά με την μόνη διαφορά ότι ο Τζιχάν δε μένει πια εκεί.Ο Τζιχάν όμως δείχνει να είναι ανήσυχος αφού η Γκιουλσερέν έχει κλείσει το κινητό της και δεν μπορεί να μιλήσει μαζί της.Η Γκιουλσερέν δείχνει να είναι αναστατωμένη όταν η κόρη της η Χαζάλ μαζεύει τα πράγματα της και ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι.Η Τζανσού είναι έκπληκτη όταν θα δει την Χαζάλ να πηγαίνει στην έπαυλη και εκεί πιστεύει ότι η Χαζάλ πήγε για να μείνει για πάντα.Η Χαζάλ είναι στο σπίτι και η Ντιλάρα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να νιώσει την έπαυλη σαν το σπίτι της. Η Ντιλάρα προχωράει σε ακόμα μία κίνηση και θα απαγορέψει στην Γκιουλσερέν να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί με την Χαζάλ.Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στο ιντερνέτ θα ανεβεί μία δυσφημιστική ανάρτηση και θα αφορά τον Οζάν και όλο αυτό το γεγονός θα κάνει έξω φρενών τόσο τον ίδιο αλλά και τον Τζιχάν, ο οποίος παίρνει την απόφαση να αντιμετωπίσει όλη αυτή την κατάσταση με έναν δικό του τρόπο.Η Γκιουλσερέν με τη σειρά της κάνει ότι περνάει από το χέρι της, ώστε να αποκαταστήσει την φήμη της αλλά και το όνομα της από τις συκοφαντίες του λένε για εκείνη. Η Γκιουλσερέν θα προσπαθήσει ακόμα να φέρει πίσω στο σπίτι της την κόρη της την Χαζάλ γεγονός που θα αιφνιδιάσει την Ντιλάρα.

​paramparca Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 19 ragismenes kardies
Η Γκιουλσερέν δείχνει να είναι αναστατωμένη, αφού πιστεύει ότι έχει χάσει την Χαζάλ μια για πάντα. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά αρνείται με τη σειρά της να πάει στον Τζιχάν και να του ζητήσει να την βοηθήσει.Όταν ο Τζιχάν θα μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί, βρίσκει την Ντιλάρα και της ζητάει το λόγο. Η Ντιλάρα όμως φαίνεται να τον ξαφνιάζει αυτή με τη σειρά της, αφού του λέει ότι δέχεται να του δώσει το περιβόητο διαζύγιο αλλά θα του βάλει έναν όρο.Αυτός ο όρος είναι να μείνει στην έπαυλη η Τζανσού μαζί με την Χαζάλ και η Γκιουλσερέν να μην έχει κανένα δικαίωμα να βλέπει κανένα από τα δύο παιδιά.Η Χαζάλ με τη σειρά της δείχνει να περνάει πολύ όμορφα στην έπαυλη, αλλά συμπεριφέρεται με μεγάλη αγένεια και μεγάλη απληστία γεγονός που θα προκαλέσει μεγάλο σοκ σε όλους. Σοκ θα προκαλέσει ακόμη και στην Ντιλάρα, όπου και την ανέχεται επειδή την θέλει ώστε να εκδικηθεί την Γκιουλσερέν.Η Τζανσού δείχνει να είναι πολύ πληγωμένη από την βιολογική μητέρα της. Η Ντιλάρα πηγαίνει και λέει στον γιο της τον Οζάν ότι ο πατέρας του έχει σχέση μαζί με την Γκιουλσερέν και γι' αυτό σηκώθηκε και έφυγε από την έπαυλη. Έτσι λοιπόν βλέπουμε τον Οζάν να έχει μία άσχημη αντίδραση γεγονός που θα σοκάρει πολύ τον Τζιχάν αλλά και την Γκιουλσερέν.

paramparca Ραγισμένες Καρδιές επεισόδιο 20 ragismenes kardies
Η Τζανσού μαζί με τον Οζάν δείχνουν να έρχονται σε πολύ μεγάλη δυσκολία, ώστε να δεχτούν την καινούργια τους ζωή. Η Χαζάλ με την σειρά της δεν φαίνεται να βοηθάει με την συμπεριφορά της.Η Γκιουλσερέν θα ξαφνιάσει τον Τζιχάν με αυτό που θα του πει. Και ενώ γίνονται όλα αυτά θα έρθει στην εφημερίδα ένα άρθρο που θα προκαλέσει πολύ μεγάλη αναταραχή σε όλους. Έτσι λοιπόν με αυτό το άρθρο τα σχέδια που έχει καταστρώσει η Ντιλάρα θα αλλάξουν.H Ντιλάρα θα προσπαθήσει να σώσει ότι μπορεί από την εικόνα της, αλλά τα πράγματα δεν θα πάνε όπως θέλει εκείνη. Έτσι λοιπόν αυτό το περιβόητο άρθρο φαίνεται να βγάζει στη φόρα όλα τα οικογενειακά τους προβλήματα και δεν έφταναν όλα αυτά, αυτό το άρθρο θα κυκλοφορήσει ανάμεσα στους συμμαθητές που έχει η Τζανσού γεγονός που θα την φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Η Γκιουλσερέν δείχνει να είναι αναστατωμένη με την πορεία που έχουν πάρει τα πράγματα. Έτσι λοιπόν θα βρεθεί αντιμέτωπη για ακόμα μία φορά μαζί με την Ντιλάρα που θα τις κάνει κάποια πρόταση για να καταφέρουν και οι δύο οικογένειες να περισώσουν ότι έχει μείνει από την αξιοπρέπεια που έχουν.

νέα επεισόδια Ραγισμένες Καρδιές Επεισόδια 21,22,23,24,25
ragismenes-kardies-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25 Paramparca


​katagida epeisodia 31-32-33-34-35 Καταιγίδα δείτε τι θα δούμε στα επεισόδια 31-32-33-34-35

Καταιγίδα επεισόδιο 31 kataigida episodio
H Ζωή να πηγαίνει στην Ελένη και να της δίνει την υπόσχεση ότι θα την βοηθήσει να καταφέρει να φτιάξει τη ζωή της, αλλά και την σχέση που έχει με το Γιώργο με την προϋπόθεση να της πει το μυστικό που πήγε και την έκανε να απομακρυνθεί από την Κύπρο.Ο Παύλος θα πάει στο Γιώργο και θα του πει όλα τα γεγονότα σχετικά με την γνωριμία του με την Ελπίδα, ενώ εκείνη την ίδια ώρα φαίνεται να πιέζει τον Ορέστη, ώστε να της αποκαλύψει ποιος ήταν ο λόγος που δεν την ήθελε την παρέα του στο εξοχικό.Η Φαίη θα πάρει την απόφαση, ώστε να πάει στην Αντιγόνη και με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί θα την πιέσει να επισπεύσει τις διαδικασίες του γάμου του Ορέστη μαζί με την Ελπίδα. Ακριβώς την ίδια ώρα θα δούμε και την Αντιγόνη να καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει και κάτι δεν πάει καλά μεταξύ του Λευτέρη αλλά και της Φαίης.Ο Πάρης δείχνει να είναι απογοητευμένος με την Ιόλη αφού την βλέπει να μπαίνει στο λόφτ το Αλέξη και τότε ο Πάρης παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει από την Κύπρο.Η Κατερίνα μαζί με τον Ανδρέα παίρνει την απόφαση να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους, αλλά ένα τηλέφωνο που θα προκύψει φαίνεται ότι θα ανατρέψει τα σχέδια και στους δύο.

Καταιγίδα επεισόδιο 32 kataigida episodio
Ο Ανδρέας δείχνει να θέλει να μάθει ποια είναι αυτή η Σεμέλη ενώ βλέπουμε και την Κατερίνα να περνάει στο στάδιο της αντεπίθεσης. Ένας μυστηριώδης άντρας φαίνεται ότι θα εμφανιστεί στην έπαυλη του Διάκου και αυτό το γεγονός θα αναστατώσει πάρα πολύ την Μύρια. Η Ζωή πηγαίνει στον Πέτρο και του λέει όλη την πραγματική αλήθεια σχετικά με τον υποτιθέμενο θάνατο που είχε ο Ορέστης και τα λεγόμενα της Ζωής θα εξοργίσουν τον Πέτρο. Ο Παύλος πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη και δείχνει αποφασισμένος να του τα πει όλα σχετικά με τη σχέση του μαζί με την Ελπίδα.Η ίδια όμως φαίνεται ότι έχει και αυτή τα δικά της σχέδια που δεν φαίνεται να αργεί να τα βάλει σε εφαρμογή. Παράλληλα στο εξοχικό του Διάκου φαίνεται ότι θα συμβεί μια πόλη απρόσμενη και παράξενη συνάντηση....

Καταιγίδα επεισόδιο 33 kataigida episodio
Ο Ορέστης δεν μένει άπραγος, αφού τον βλέπουμε να περνάει και αυτός στην αντεπίθεση και θα του πει να σταματήσει να ασχολείται με το τι κάνει αυτός και να συνεχίσει να κοιτάει την δουλειά του και την δικιά του ζωή, αλλά και τις δικές του επιλογές και στις κουβέντες του θα αφήσει κάποιες αιχμές σχετικά με την σχέση που έχει μαζί με τον Πάρη.Η Ελπίδα θα πάει στην Φαίη και θα της ανακοινώσει ότι πλέον θέλει να συνεχίσει εκείνο που ξεκίνησε και θα βάλει ξανά σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης. Η ίδια τελικά θα δεχτεί να την βοηθήσει αλλά με τους δικούς της όρους.Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι η Ζωή θα πάει και θα βρει έναν καινούργιο σύμμαχο στο πλευρό της αλλά και ένα καινούριο φιλικό πρόσωπο στο πρόσωπο της Ιόλης. Ο Ανδρέας θα μάθει το νέο σχετικά με τον Ορέστη, ότι είναι ζωντανός και ότι αυτός που φρόντισε να τον αποκηρύξουν πεθαμένο, ήταν ο Λευτέρης για να καταφέρει να μπορέσει να τον φυγαδεύσει και να τον στείλει στο εξωτερικό και τότε παίρνει την απόφαση να πάει και να τα πει όλα στο κόμμα για να τον τιμωρήσουν...

Καταιγίδα επεισόδιο 34 kataigida episodio
H Κατερίνα παίρνει την απόφαση, ώστε να αναχωρήσει από την Κύπρο μόνη της καθώς ο Ανδρέας θέλει να μείνει και άλλο στην Κύπρο. Ακόμα δεν φαίνεται να έχει πάρει κάποια απόφαση και αν τελικά θα πάει να κάνει την καταγγελία ενάντια στον Λευτέρη.Η Ιόλη θα κάνει μία ερώτηση στον Αλέξη και θα θελήσει να της πει ποια ήταν η αιτία που φέρθηκε έτσι στο εξοχικό και δεν ήθελε να πάει μαζί τους.Η Ζωή δείχνει να είναι φοβισμένη ότι ο Αλέξης είναι εκνευρισμένος μαζί της και έχει αρχίσει να κατακρίνει τη σχέση που έχουν.Ο Ορέστης θα κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να την ηρεμήσει και της λέει ότι θα πάει να μιλήσει πολύ γρήγορα στην Ελπίδα και ότι θα της ζητήσει να τελειώσουν μια για πάντα.Παράλληλα η Αντιγόνη θα πάει και θα μάθει από το υπουργείο ότι η Φαίη δήλωσε παραίτηση και δεν δουλεύει πλέον εκεί. Έτσι την βλέπουμε ότι είναι πολύ σίγουρη ότι πίσω από αυτό κρυμμένος πρέπει να είναι ο Λευτέρης.Ο Παύλος είναι απογοητευμένος για την πορεία που έχει η σχέση του μαζί με την Ελπίδα και έτσι φαίνεται να υποκύπτει στο έντονο φλερτ που του ασκεί η Αναστασία.

Καταιγίδα επεισόδιο 35 kataigida episodio
Ο Γιώργος μαζί με τον Αλέξη θα έχουν μία συζήτηση, ώστε να πάρουν μία απόφαση σχετικά με το σχέδιο που θα ακολουθήσουν, ώστε να καταφέρουν και να την φέρουν στους πατεράδες τους.Την ίδια ώρα ο Λευτέρης θα πάει και θα αποκαλύψει στον Ανδρέα ποιος ήταν ο πραγματικός υπεύθυνος για το ατύχημα που είχε το παιδί του.Η Ελένη θα πάει και θα συναντήσει τον πατέρα της και έτσι θα πάρει την απόφαση, ώστε να του πει ποιος ήταν ο λόγος που αναγκάστηκε να φύγει από την Κύπρο.Η Ερίκα με την σειρά της κάνει κάποιες έρευνες, ώστε να βρει την Φαίη και πλέον είναι πάρα πολύ ανήσυχη ότι πρέπει να της έχει συμβεί κάτι κακό.Η Αντιγόνη με τη σειρά της θα πάει και θα πει στη Μύρια τις αμφιβολίες που έχει σχετικά με την παραίτηση που δήλωσε η Φαίη στο υπουργείο.Την ίδια στιγμή βλέπουμε και τον Ανδρέα να πιστεύει ότι κάτι άσχημο έχει συμβεί στην Φαίη.Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι η Αλίκη είναι πολύ ανήσυχη, αφού η Φαίη εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένη. Έτσι λοιπόν ύστερα από την μεγάλη πίεση που δέχεται θα πάει να αποκαλύψει στην ξαδέρφη της.Η Ελπίδα φαίνεται ότι θα έχει ένα τηλεφώνημα από τον Ορέστη, όπου και θα την καλέσει να τον πάει στο εξοχικό του. Εκείνη όμως δεν γνωρίζει τι την περιμένει όμως εκεί.

νέα επεισόδια Καταιγίδα Επεισόδια 36,37,38,39,40
kataigida-epeisodio-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget