29/10/15


​brousko ΠΕΜΠΤΗ 29-10-2015 Μπρούσκο
9 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά mprousko
Η Μελίνα και ο Αχιλλέας τρομοκρατούνται με την ξαφνική ασθένεια της Μάρθας, που μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Μελίνα παίρνει το μωρό ξανά στο σπίτι για να το φροντίσει, γεγονός που για μια ακόμα φορά θα την πιέσει ψυχολογικά. Ματθαίος και Αναστασία, λίγο πριν τον γάμο τους, έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.


​Ραγισμένες καρδιές epeisodio ΠΕΜΠΤΗ 29-10-2015 paramparca
5.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά ragismenes kardies
Η Χαζάλ έχει μαγευτεί από τη λαμπερή ζωή που φαντάζεται ότι μπορεί να έχει δίπλα στην αληθινή της μητέρα. Η Γκιουλσερέν σοκάρεται όταν βλέπει τα ακριβά δώρα της Ντιλάρα στη Χαζάλ. Γίνεται έξαλλη και αντιδρά με τρόπο που η Χαζάλ δεν περίμενε. Η έφηβη δεν θέλει πια την Γκιουλσερέν για μητέρα της, αντιθέτως η Τζανσού σκέφτεται συνέχεια πόσο γλυκιά μητέρα είναι η Γκιουλσερέν.


9 μήνες epeisodio 29-10-2015
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Η Κάτια καταλαβαίνει το ψέμα του Μάνου για τη Μαρίνα και συνειδητοποιεί ότι είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Eνας έντονος καβγάς ξεσπάει ανάμεσά τους, με την Κάτια να τον απειλεί πως θα τα πει όλα στην Eλσα και στον άντρα της Μαρίνας. Για άλλη μία φορά, ο Μάνος βρίσκει καταφύγιο στη Μάρθα, αλλά οι συμβουλές της τον εγκλωβίζουν περισσότερο. Ο Αντρέας καλεί τη Δάφνη και τον Μάριο σε γεύμα ανταπόδοσης, με απρόσμενες αποκαλύψεις. Η επίμονη άρνηση της Δάφνης να παντρευτεί τον Μάριο προβληματίζει την Εύα, ενώ ο τραυματισμός του Αντρέα βάζει σε ανησυχία τον Πέτρο. Ο Μάνος με τη Μαρίνα βρίσκονται για πρώτη φορά μόνοι τους…


To δαχτυλίδι της φωτιάς 29-10-2015
to daxtylidi tis fwtias simerino epeisodio

6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά
Στην Κύπρο, ο Σωκράτης αφοσιωμένος στον στόχο του και χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του συναντάει τη Σοφία και προσπαθεί να κερδίσει τη συμπάθειά της. Ο Πέτρος υπόσχεται στον Αλέξη και τη Σαζέμ πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει την οικογένειά της στη Βαγδάτη. Ταυτόχρονα στη Σαντορίνη, η Ηρώ έχει αρχίσει να ζηλεύει παθολογικά τη Μαρίνα αφού βλέπει ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και την προσοχή του Ορφέα. Ο Ορφέας ύστερα από μία επίθεση που δέχεται δεν εμφανίζεται στην αποχαιρετιστήρια συνάντησή του με τη Μαρίνα.


​Ρουά ματ epeisodio 29-10-2015 ROUA MAT
4.30 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά
Ο Μάξιμος παραμένει σκληρός απέναντι στην Ρουμπίνη και αποκλείει κάθε ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί. Η Ιωάννα που ξέρει ότι ο Ανδρέας έχει επαφές με την Ευδοκία, πάει και τον βρίσκει στη φυλακή και του ζητάει εξηγήσεις. Ο Σάββας είναι καταρρακωμένος με την εξαφάνιση του Μίλτου, μαθαίνει όμως όλη την αλήθεια για το πού βρίσκεται από τον Ηρόδοτο και μένει άφωνος! Η Παυλίνα, που δεν αντέχει να βλέπει τη Ρουμπίνη σε αυτή την κατάσταση, πάει στον Μάξιμο τον ρωτάει τι έχει γίνει, κι αυτός της λέει πως βρήκε άλλη και δεν γυρίζει πίσω...


Το σόι σου epeisodio 29-10-2015 to soi sou
9 μ.μ. ΑLPHA Κωμική σειρά

Μετά τη μετακόμιση της Μπέλας,
η Χαρούλα νιώθει ότι κανείς δεν έχει πια την ανάγκη της. Ο Βαγγέλης παροτρύνει τα παιδιά να της βρουν κάποιο χόμπι αλλά η Χαρούλα δεν βρίσκει ικανοποίηση σε τίποτα. Μία διαφήμιση στην τηλεόραση θα γίνει η αφορμή για να ανατραπούν τα δεδομένα και η Χαρούλα θα αφιερωθεί στη νέα της δραστηριότητα.


​Ταμάμ epeisodio simera
10.15 μ.μ. ΑΝΤ1 Κωμική σειρά
Η Ελλη λιώνει για τον Τζεμ που την αγνοεί επιδεικτικά. Αποφεύγει ακόμα και να την κοιτάξει. Ο Τεό αγχωμένος με το θέμα της Ντιλέκ εκδηλώνει τραύλισμα, κάτι που πάθαινε μικρός όταν πρεσαριζόταν. Γίνεται ρεζίλι στο σχολείο και το πρόβλημα επιδεινώνεται.


Mavro Triantafyllo, ΠΕΜΠΤΗ 29-10-2015
Mαύρο τριαντάφυλλο karagul epeisodio 29-10-2015

8 π.μ. STAR Δραματική σειρά
Η Εμπρού βρίσκεται πάλι να δίνει σοβαρές εξετάσεις αλλά αυτή τη φορά δεν είναι μόνη. Το αρχοντικό συγκλονίζεται με μια είδηση, που γίνεται γνωστή. Εντοπίζονται τα συντρίμμια του σκάφους στο οποίο επέβαιναν ο Μπαράν και η Αϊσέ. Ισως να ζήσουν τον μεγαλύτερο πόνο της ζωής τους αλλά αυτό γίνεται αιτία για νέες εξελίξεις στο μέτωπο Εμπρού – Ναρίν.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget