28/10/15

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36-37-38-39-40
9 MHNES EPEISODIA 36-37-38-39-40
9 μήνες επεισόδιο 36 9 MHNES EPEISODIA
Σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε την Δάφνη να πηγαίνει στο Μάριο και να του εξηγεί ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν θα πάει μαζί του. Ο Μάριος φαίνεται να θεωρεί υπεύθυνο για αυτό το γεγονός τον Ανδρέα.Η Δάφνη παίρνει την απόφαση να μείνει για λιγάκι στο πατρικό της σπίτι. Την ίδια ώρα βλέπουμε και τον Άλκη να έχει συνέλθει από το σοκ που έχει πάθει και κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να επικοινωνήσει μαζί με την Κρίστη όταν πλέον θα έχει καταλάβει τι παιχνίδι πήγαν και του έστησαν χωρίς να ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί.Η Μαρίνα μαζί με τον Μάνο θα κάνουν μια προσπάθεια, ώστε η σχέση τους να μπει σε μία φιλική βάση, χωρίς όμως κανείς από τους δύο να θέλει κάτι τέτοιο. Η Έλσα θα πάει και θα ψάξει την Δάφνη και θα προσπαθήσει να μάθει ποιος είναι πίσω από το μπουλινγκ που παθαίνει η Κρίστη και εκεί την βλέπουμε να γνωρίζει τον περιβόητο Νικ.Η ιστορία της blue swan θα γοητεύσει πάρα πολύ την Δάφνη και έτσι την βλέπουμε να ξεκινάει κάποιες έρευνες, ώστε να μάθει ποιος είναι πραγματικά πίσω από αυτήν την εταιρεία.Η Άννα παράλληλα θα πάει να βρει για πρώτη φορά την Ντορέττα και εκεί της δίνει την υπόσχεση να προσπαθήσει και να πείσει την Kρίστη να δώσει το μωρό για υιοθεσία.Ή Έλσα θα πάει και θα βρει τον Μάνο που είναι μόνος του στο σπίτι και πριν εκείνος καταλάβει τι έχει συμβεί εκείνη θα του δώσει ένα παθιασμένο φιλί.

9 μήνες Επεισοδιο 37 9 MHNES EPEISODIA
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τον Άλκη να πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης και εκεί θα συναντήσει την Άννα, όπου και θα του πει να μην ξαναπάει σπίτι τους και να μην ξανά ενοχλήσει ποτέ το παιδί της.Ο Δημήτρης θα πάει και θα πει στον γιο του να μην πει σε κανέναν για την υπόθεση της απαγωγής του, γιατί από ότι φαίνεται είναι σε κίνδυνο η ζωή όλων τους. Ο Μάνος θα προσπαθήσει να εξηγήσει στην Έλσα ότι την βλέπει μόνο φιλικά και τότε η Έλσα θα εκνευριστεί και θα σηκωθεί να φύγει από το σπίτι, ενώ συνεχίζει να μην τον πιστεύει.Ο Κυριάκος με την σειρά του θα πάει να πιέσει όσο μπορεί την Μαρίνα, ώστε να καταφέρει και να του πει εάν έχει δει κάποιον ερωτικά σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους. Ο Αχιλλέας θα πάει να συναντήσει τον Πέτρο, όπου και θα του πει ότι δεν εμπιστεύεται τον Ανδρέα και έτσι θα πάει να του ζητήσει να παρακολουθούν τις κινήσεις που κάνει ο Ανδρέας.Η Μάρθα δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον ώστε να καταφέρει και να μάθει την περιβόητη ταυτότητα μιας πολύ παράξενης γυναίκας που θα επισκεφθεί την Ελπίδα. Ο Νικ λέει στην Έλσα ότι ο Τζώρτζης είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από το ψεύτικο προφίλ που τρομοκρατεί συνέχεια την Κρίστη.Ακριβώς την ίδια στιγμή θα δούμε ότι κάποιοι εργάτες έχουν βρει κάποιο πτώμα που είναι καλά κρυμμένο σε μια ερημιά.

9 μήνες επεισόδιο 38 9 MHNES EPEISODIA
Ο Άλκης κάνει κάποιες προσπάθειες, ώστε να καταφέρει και να πείσει την Κρίστη ότι τον είχαν απαγάγει, αλλά εκείνη δείχνει να μην τον πιστεύει και του λέει ότι λέει ψέματα και του ζητάει να σηκωθεί να φύγει. Δυστυχώς όμως οι δύσκολες καταστάσεις δεν σταματούν να υπάρχουν, αφού ο Τζώρτζης πήγε και μοίρασε όλο το υλικό από τον υπέρηχο σχεδόν σε όλο το σχολείο και έτσι θα αποκαλυφθεί το μυστικό της Κρίστης.Πλέον οι παρενέργειες που δημιουργούν τα φάρμακα που παίρνει ο Μάνος έχουν ξεκινήσει και του επηρεάζουν πάρα πολύ την ζωή του και την καθημερινότητα του και έτσι η Μαρίνα που θα τις εντοπίσει δείχνει να είναι ανήσυχη. Ο Άλκης καταφέρνει και ανακαλύπτει ότι ο Γρηγόρης του έλεγε ψέματα και έχει ξεκινήσει να πάει να ψάξει να τον βρει. Δυστυχώς όμως για τον Άλκη η Αμαλία φαίνεται ότι έχει κρύψει τα ίχνη του Γρηγόρη.Παράλληλα η Εύα θα πάει και θα ξεκαθαρίσει στον Πέτρο ότι θα βοηθήσει την Άννα παρά την αντίθετη γνώμη του. Την ίδια στιγμή η Κρίστη είναι τόσο πολύ απογοητευμένη και έχει φτάσει στα πρόθυρα να αυτοκτονήσει, αλλά η Άννα φαίνεται ότι φτάνει πολύ γρήγορα κοντά της. Την ίδια ώρα θα δούμε και την Δάφνη να έχει μία κόντρα μαζί με τον Ανδρέα σχετικά με το θέμα των τοκογλύφων και έτσι έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την έρευνα που κάνει παρά την προσπάθεια που κάνει ο Ανδρέας, ώστε να την αποπροσανατολίσει.Ο Μάνος θα πάει και θα ζητήσει από την Κάτια να έρθει στην Κύπρο γιατί δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του. Η Κρίστη έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να μεγαλώσει μόνη της το παιδί και πηγαίνει στην Άννα και της ζητάει να συνεχίσουν το θέμα της υιοθεσίας. Η Άννα έχει ξεκινήσει και ερευνά το παρελθόν της Φωτεινής που ήταν η γυναίκα που έμενε στο ίδρυμα και συγκεκριμένα στο περιβόητο δωμάτιο 17.Ο Άλκης θέλει να πιέσει την Έλσα, ώστε να τον φέρει σε επαφή παρέα με την Κρίστη, ώστε να καταφέρει και να της δώσει το ημερολόγιο που είχε όλον αυτό τον καιρό. Αυτό όμως που δεν γνωρίζει ο Άλκης είναι ότι ακριβώς την ίδια ώρα και την ίδια στιγμή η μητέρα του καίει το ημερολόγιο και έτσι θα πάει να εξαφανίσει ότι απόδειξη υπήρχε.

9 μήνες επεισόδιο 39 9 MHNES EPEISODIA
Σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε ότι η Μάρθα θα έχει μία συνάντηση με την μυστηριώδη γυναίκα μέσα από το ίδρυμα. Έτσι λοιπόν θα θελήσει να την βοηθήσει και έτσι θα ξεκινήσει να ψάχνει να βρει την εταιρεία, όπου πήρε την πατέντα του φαρμάκου που αφορά την ασθένεια του Πάρκισον, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.Η απόφαση που έχει πάρει η Κρίστη, ώστε να πάει να δώσει το παιδί της για υιοθεσία φαίνεται να διχάζει για τα καλά την Άννα που κάνει κάποιες προσπάθειες ,ώστε να της αλλάξει γνώμη.Την ίδια ώρα ο Άλκης φαίνεται να συνεχίζει να γυρνάει έξω και θα βάλει σε πολύ μεγάλο κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα. Το τηλέφωνο που θα πάρει ο Αχιλλέας στο σπίτι του Πέτρου φαίνεται ότι φέρνει σε δυσάρεστη θέση την Εύα, αφού για ακόμα μία φορά θα προσπαθεί να ξεχάσει το περιβόητο παρελθόν της, αλλά δυστυχώς εκείνο είναι πάντα μπροστά της.Ο Μάριος συνεχίζει και παρακολουθεί σε απόσταση την σχέση που έχει η Δάφνη μαζί με τον Ανδρέα και δείχνει να είναι πολύ προβληματισμένος για το ποιόν της σχέσης που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.Η Έλσα παίρνει την απόφαση, ώστε να πάει τελικά στο μπαράκι που της είπε ο Μάνος, αλλά αυτή τη φορά θα πάει με κάποιον όπου και θα τους αναστατώσει όλους.

9 μήνες επεισόδιο 40 9 MHNES EPEISODIA
Τρομερές και σε αυτό το επεισόδιο οι εξελίξεις, αφού βλέπουμε τον Δημήτρη μαζί με την Αμαλία να τρέχουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού τους πήραν και τους είπαν ότι ο Άλκης ενεπλάκη σε ένα ατύχημα.Ο Νικ θα παίξει ότι δεν ξέρει τον Μάνο, αλλά όταν τελικά θα μείνουν οι δυο τους ο Νικ και θα ρωτήσει τον Μάνο εάν τελικά κατάφερε να βρει το παιδί της εξωσωματικής. Ο Μάνος όμως δεν φαίνεται να του αποκαλύπτει το γεγονός ότι η Έλσα είναι τελικά το παιδί του.Από την άλλη μεριά βλέπουμε και την Έλσα να συνεχίζει και να εκμεταλλεύεται με τον δικό της τρόπο το Νικ, αφού έτσι θεωρεί ότι θα καταφέρει να κάνει τον Μάνο να ζηλέψει. Έτσι λοιπόν την βλέπουμε να ξεκινάει να πίνει πάρα πολύ και να φλερτάρει έντονα με τον Νικ, γεγονός που θα φέρει τον Μάνο σε άσχημη θέση.Η Κρίστη δείχνει να έχει συμπαθήσει πάρα πολύ την Ντορέττα και έτσι παίρνει την απόφαση, ώστε να της δώσει το παιδί της. Ο Αχιλλέας έχει καταλάβει ότι ο Ανδρέας είναι ερωτευμένος μαζί με την Δάφνη και έτσι παίρνει την απόφαση να κάνει κάποιες ενέργειες.Ο Κυριάκος είναι πολύ νευριασμένος επειδή η Έλσα έχει καθυστερήσει και θα ξεκινήσει και θα πάει να την βρει, ενώ την ίδια στιγμή τον ακολουθεί και η Μαρίνα. Ο Δημήτρης φαίνεται να μην αναγνωρίζει το πτώμα που βρέθηκε και δείχνει να είναι ανακουφισμένος, αφού πιστεύει ότι ο Άλκης είναι ζωντανός.Η μητέρα του Άλκη η Αμαλία φαίνεται ότι θα έχει ένα άσχημο συμβάν με την καρδιά της. Ο Κυριάκος θα πάει και θα συναντήσει την Έλσα, όπου και είναι μεθυσμένη και θα τα βάλει μαζί με τον Μάνο. Η Μαρίνα θα μείνει άναυδη με την συμπεριφορά του.Η Κρίστη παίρνει την απόφαση να συνεχίσει το θέμα της υιοθεσίας αλλά θα βάλει τον όρο ότι θέλει να βλέπει το παιδί της, ενώ μεγαλώνει έστω και από απόσταση. Εκείνο όμως που δεν γνωρίζει είναι ότι η Ντορέττα είναι αποφασισμένη να φύγει από την Κύπρο, αλλά η Άννα δεν φαίνεται να της αποκαλύπτει τίποτα.Ο Ανδρέας θα πάει και θα ομολογήσει στον Πέτρο ότι έχει ερωτευθεί τη Δάφνη και θέλει να την προστατέψει από τον Αχιλλέα. Ο Άλκης με τη σειρά του δείχνει ανένδοτος, ώστε να επιστρέψει σπίτι του παρά το γεγονός ότι η μητέρα του έχει πάθει καρδιακή προσβολή. Ο Μάριος παίρνει την απόφαση να φύγει για το Παρίσι ενώ την ίδια ώρα η Δάφνη θα πάει κάποιο δέμα που θα αναταράξει την όλη κατάσταση.

νέα επεισόδια 9 Μήνες Επεισόδια 41,42,43,44,45
9-mines-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45 9 MHNES EPEISODIA


​Τη δυνατότητα να θαυμάσουν τους εντυπωσιακούς ελιγμούς του μαχητικού αεροσκάφους F-16 είχαν οι πολίτες που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τη στρατιωτική παρέλαση.Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 Ζεύς! Δείτε το βίντεο ...
F16 ZEUS 343 THESSALONIKI - HAF Demo Team Zeus VIDEO


​Ραγισμένες καρδιές επεισοδιο 8 PARAMPARCA 28-10-2015
5.40 μ.μ. MEGA Δραματική σειρά ΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
Η Ντιλάρα και η Χαζάλ έρχονται κοντά, σαν μάνα και κόρη. Η Γκιουλσερέν αναζητά τη Χαζάλ στο σχολείο της και μετά από όσα της εξιστορεί μια συμμαθήτριά της, νομίζει ότι την απήγαγαν. Αιφνιδιάζει τον Τζιχάν στο γραφείο του, κατηγορώντας τον, μπροστά στον Αλπέρ, ότι απήγαγε την κόρη της! Ο Τζιχάν καταλαβαίνει ότι πρόκειται για έργο της Ντιλάρα και γίνεται έξαλλος.


​ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 28-10-2015

Ρουά ματ
4.30 μ.μ. ΑΝΤ1 Δραματική σειρά

Ο Μάξιμος χρησιμοποιεί ως δικαιολογία το δείπνο της Ρουμπίνης με τον Πέτρο και της λέει να χωρίσουν. Παυλίνα και Μιχαήλ τα βρίσκουν μετά από ένα καβγαδάκι με αφορμή το απροσδόκητο φιλί του Ηρόδοτου αλλά ο Ηρόδοτος το βάζει πείσμα και θέλει να διεκδικήσει ξανά την Παυλίνα. O Σάββας ανησυχεί γιατί ο Μίλτος έχει εξαφανιστεί….

9 μήνες
5.50 μ.μ. STAR Δραματική σειρά

Ο Κυριάκος κάνει ό,τι μπορεί για να περάσουν καλά με τη Μαρίνα, αλλά το μυαλό της Μαρίνας είναι στην Κρίστη και την Eλσα. Ο Αντρέας τηλεφωνεί στη Δάφνη και της λέει για το ατύχημά του και εκείνη πηγαίνει στο σπίτι του να τον φροντίσει. Η Αμαλία επισκέπτεται την Aννα και της προσφέρει χρήματα, αλλά η Κρίστη, έξαλλη, τη διώχνει και σκίζει την επιταγή. Ο Aλκης παρακαλεί, χωρίς αποτέλεσμα, τον απαγωγέα του να τον αφήσει να τηλεφωνήσει στην Κρίστη. Η Eλσα επισκέπτεται τον Μάνο και τον ρωτάει τη γνώμη του για τη συμπεριφορά του Aλκη. Η Εύα λέει στον Πέτρο ότι άσχετα με το τι πιστεύει αυτός, εκείνη θα βοηθήσει την Κρίστη και την Aννα. Η Eλσα συναντά τον Γρηγόρη για να μάθει τι ακριβώς έχει γίνει με τον Aλκη, αλλά τελικά δεν μαθαίνει τίποτα καινούργιο.

To δαχτυλίδι της φωτιάς
6.50 μ.μ. ΜEGA Δραματική σειρά

Στη Σαντορίνη, η Μαρίνα αγνοεί το παρελθόν της και ζει τον έρωτά της με τον Ορφέα, ο οποίος αν και όμοιος με τον Χρήστο στην εμφάνιση, παρουσιάζει έναν πολύ διαφορετικό χαρακτήρα. Στην Κύπρο, το κλίμα ανάμεσα στον Αλέξη και τη Σοφία εξακολουθεί να είναι τεταμένο, αφού η Σαζέμ νιώθει ανεπιθύμητη μέσα στο σπίτι. Ταυτόχρονα, η Ελένη ανησυχεί για την ασφάλεια της κόρης της αλλά και της ίδιας, αφού νιώθει πως και οι δύο παρακολουθούνται. Ο Σωκράτης σχεδιάζει μία τυχαία συνάντηση με τη Σοφία...

H πολυκατοικία
9 μ.μ. ΜEGA Κωμική σειρά

Μετά το φιάσκο του γάμου Λουκίας και Τάκη, οι υπόλοιποι ένοικοι της Πολυκατοικίας βάζουν στο μάτι τα εισιτήρια για το γαμήλιο ταξίδι. Η Λουκία αποφασίζει να κάνει κλήρωση και τα εισιτήρια τα κερδίζουν ο Μάρκος και ο Χρήστος. Οι άλλοι όμως, θα τους σαμποτάρουν για να τους τα πάρουν. Ο Θανάσης και η Ελπίδα γίνονται ανάδοχοι γονείς. Το παιδί όμως, που τους προκύπτει, είναι ένας δεκατετράχρονος αλητάκος, ο Τζέρι, που θα τους αναστατώσει τη ζωή. Ο Θανάσης και η Ελπίδα προσπαθούν να τον βάλουν στον ίσιο δρόμο, όταν αποκαλύπτεται ότι ο Τζέρι είναι φίλος του Πέτρου, που έχει στήσει αυτό το κόλπο γιατί δεν θέλει αδελφάκι.

Ευτυχισμένοι μαζί
10 μ.μ. ΜEGA Κωμική σειρά

Η οικογένεια προετοιμάζεται για τον γάμο του Μάρκου και της Εύας. Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς κανείς να ρωτάει τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Η Ελένη, για να μη συζητήσει ξανά με τον Διονύση για την εγκυμοσύνη της, απασχολείται με το θεατρικό που ανεβάζει στο σχολείο για το κλείσιμο του σχολικού έτους. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Νίκος. Ετσι, η Φίφη κάνει ό,τι μπορεί για να είναι συμπρωταγωνίστρια. Η Ιφιγένεια με τον Σπύρο ανταγωνίζονται ποιανού η άποψη θα επικρατήσει για τη δεξίωση του γάμου, κάνοντας έξαλλη την Εύα.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget